Slovenija vs BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Slovenija vs BiH

Poll ended at 12/02/2013 02:51

Pobjeda Slovenije
16
8%
Pobjeda BiH
150
77%
Neriješeno
29
15%

Total votes: 195

Mikady

#251 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mikady »

Dobro smiri se slovenac :mrgreen:
Crvena Tifoza

#252 Re: Slovenija vs BiH

Post by Crvena Tifoza »

Jesu li im ovo stigla Recaro sjedišta? :D :dance:
AmiĐa_Idriz

#253 Re: Slovenija vs BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse :)
dobro ba,nama je samo čudno da ovdje neko glasa za sloveniju...
Crvena Tifoza

#254 Re: Slovenija vs BiH

Post by Crvena Tifoza »

hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse :)

Samo zbog ovog kurchenja otrest ćemo vas k'o slinu. :mrgreen: :dance: :bih:
Ajatolah_

#255 Re: Slovenija vs BiH

Post by Ajatolah_ »

Pa glas'o sam i ja za Slovence, među prvima.

Da ureknem. :D
Logovan

#256 Re: Slovenija vs BiH

Post by Logovan »

Čuj jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. :lol: :D A šta da se igra npr. u Njemačkoj? :mrgreen:
Da se razumijemo, glasaj i navijaj za koga god hoćeš, nemam ništa protiv, samo mi je ova gore rečenica ispala smiješna.
Mustang1

#257 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mustang1 »

A gdje je Dzeko u anketi ? Sto on ne bi mogao da pobjedi ?
jeza u ledja

#258 Re: Slovenija vs BiH

Post by jeza u ledja »

Aa sto se Hrle upalio... :-)
IlijaLadin

#259 Re: Slovenija vs BiH

Post by IlijaLadin »

bas mi je zao sto kvesic nece zaigrati da ga pogledamo na djelu na visem nivou.
MOSALJOZE

#260 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... cama/97795
http://scsport.ba/vijest/50016
http://scsport.ba/vijest/50017
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VxNT55PsEc[/youtube]
Prije treninga naših Zmajeva koji je počeo u 18 sati, našu svlačionicu je posjetio i slovenački selektor Srećko Katanec...
"Upravo smo se vidjeli i pozdravili. Došao je u našu svlačionicu i pozdravio našu ekipu, jedan vrlo lijep gest, ali to me ne iznenađuje pošto od ranije znam kakav je čovjek", rekao je Safet Sušić, dodavši:
"Katanec je poželio sreću našim momcima, a ponovio je da cijeni BiH i da smatra da je među deset najboljih reprezentacija svijeta", prenio je Sušić impresije o Srećku Katanecu.
MOSALJOZE

#261 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

Image
evo kako slovenci predvidajju sastav
i još nešto jako VAŽNO
Nekadašnji predsjednik Komiteta za normalizaciju u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, Ivica Osim, stigao je večeras u Ljubljanu, gdje su se okupili reprezentativci Bosne i Hercegovine pred prijateljski meč sa Slovenijom.
Gospodin Osim se pridružio našim reprezentativcima u hotelu u kojem su smješteni, te će sutra na stadionu Stožice prisustvovati utakmici između Slovenije i Bosne i Hercegovine.
Susret Slovenije i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 18 sati.
jeza u ledja

#262 Re: Slovenija vs BiH

Post by jeza u ledja »

A glavno Zahirovic - Spartak, Rusija. :D

Ne pise koji Spartak. :P
limeni

#263 Re: Slovenija vs BiH

Post by limeni »

who is babo?
MOSALJOZE

#264 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

Reprezentativci Slovenije odradili su trening na stadionu Stožice, uoči sutrašnje prijateljske utakmice sa našom selekcijom... Popularni Zmajčeki trenirali su prije naših reprezentativaca, a slovenski novinari tvrde da će Srečko Katanec izvesti sljedeći sastav: S. Handanovič, Šuler, Ilić, Cesar, Brečko, Krhin, Cvijanović, Jokić, Birsa, Matavž, Lazarević. Slovenski novinari koji su prisustvovali treningu uvjereni su da će, prema ovoj formaciji, njihova reprezentacija igrati dosta povučeno, sa samo isturenim Timom Matavžom, napadačem holandskog PSV-a.Podsjetimo i da će Katanecu ovo biti premijerna utakmica na klupi Slovenije u drugom mandatu.
defanziva lagana a slovenci
and

#265 Re: Slovenija vs BiH

Post by and »

nego kažu biće i slovenačkih navijača.jel tačno?
naravno da nije problem što si glasao,nego stavi koju stoju eura na sloveniju
Antifriz+

#266 Re: Slovenija vs BiH

Post by Antifriz+ »

Zna li neko kakvo je stanje sa ulaznicama u Ljubljani, postoje li bar minimalne sanse da se sutra kupe dvije?
5 0 5

#267 Re: Slovenija vs BiH

Post by 5 0 5 »

Antifriz+ wrote:Zna li neko kakvo je stanje sa ulaznicama u Ljubljani, postoje li bar minimalne sanse da se sutra kupe dvije?
http://www.nzs.si/Vstopnice
Korisničkoime

#268 Re: Slovenija vs BiH

Post by Korisničkoime »

Žao je i meni zbog Kvesića u repki donekle možemo da vidimo koliko koji igrač iz naše lige zaista može.
Nadam se da u početnoj postavi neće biti Medunjanin (mada je to skoro pa nemoguće) nego Višća znači lijevo Višća desno Stevanović u sredi Pjanić i Zahirović. Onoga čega se ja bojim je Ibričić u prvih 11, desno umjesto Stevanovića koji bi mogao na klupu ili na lijevu stranu a u sredini Medunjanin i Pjanić pa onda Ibričić vazda ide u sredu i opet imamo lažno desno krilo a u sredini na kamari "trkači" Medunjanin i Ibričić + Pjanić dok desnu stranu drži sam Vranješ ili pak opšet Ibišević glumi desno krilo.
@Kristijan
De nam eto ti malo reci nismo te priče dugo čuli.
@hrle
Oca mi nisam vidio lika koji je više opsjednut da Bosancima i Hercegovcima na BiH forumu dokaže kako on nije Bosanac i Hercegovac, kako ovdje ništa ne valja, niko ništa ne zna bla, bla, bla... .
Odmori malo shvatili smo te svi i nekako nas baš i nije briga drug moj, znamo da je gubitak tvoje ličnosti za našu napaćenu zemlju težak udarac ali ipak ćemo izdržati nekako valjda uz Božiju pomoć :-D .

Pade mi na pamet vic pita Slovenac Bosanca
Bosanac što ste vi svi takvi u Bosni
Kakvi, odgovori Bosanac
Pa nemate pojma i za sve vas zaboli kurac
Nemam pojma a uostalom zaboli me kurac odgovori Bosanac

Ni sam ne znam otkuda mi to sad pade na pamet.
denimb

#269 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

Najezio sam se jbt...kakav je poseban osjecaj bio gledati ovo '96.
Nuken

#270 Re: Slovenija vs BiH

Post by Nuken »

2:0 za nas i kraj price :)
Mikady

#271 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mikady »

denimb wrote:

Uvijek smo ih trpali a nema veceg meraka nego trpati slovence a oni su narod koje je uvijek nas bosance ismijavao u svakom pogledu :roll: i neka se nastavi ovaj niz protiv Slovenije u nogometu :) :bih:
BRAH

#272 Re: Slovenija vs BiH

Post by BRAH »

denimb wrote:

hajd nadji highlights sa zadnje tekme 4-3
shalla

#273 Re: Slovenija vs BiH

Post by shalla »

Kao grom iz vedra neba dogovorih se sa radnim kolegama da idemo na tekmu pa et, vidimo se gore aBd, krećem ujutru :mrgreen:
denimb

#274 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

[/quote]hajd nadji highlights sa zadnje tekme 4-3[/quote]

Te golove nisam uspio naci nigdje...ima kamara snimaka sa tribina, amaterskih, ali pokazuju samo navijanje.
and

#275 Re: Slovenija vs BiH

Post by and »

Te golove nisam uspio naci nigdje...ima kamara snimaka sa tribina, amaterskih, ali pokazuju samo navijanje.
evo golovi
http://www.zepce.info/999/video-slovenija---bih-34.html :mrgreen:
Last edited by and on 05/02/2013 23:45, edited 2 times in total.
Post Reply