Slovenija vs BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#176 Re: Slovenija vs BiH
thumb up if you hate slovenia

- MOSALJOZE
#177 Re: Slovenija vs BiH
AmiĐa_Idriz wrote:thumb up if you hate slovenia
-
Korisničkoime
#178 Re: Slovenija vs BiH
Mogli bi vas dvojica proći kao sa Zukanovićem i Kvesićem.Mikady wrote:cindrlimindrli wrote:E da ga hoce vise pozvati pa da se vise skinu sa njim, kol`ko ga guraju da ne znam gdje dangubi pomislioluckylaka wrote:A gdje je Cocalic
bih da je u tandemu sa Puyolom. A hoce, prije ili kasnije ce nam zaprditi k`o Mikelini i Vranjes.i gore druze.
- Edin H.
#179 Re: Slovenija vs BiH
MOSALJOZE wrote:AmiĐa_Idriz wrote:thumb up if you hate slovenia
- fudbaler07
#180 Re: Slovenija vs BiH
TREBO JE PAPE GURNUTI OVE MOMKE U VATRU DA VIDI NA CEMU J. 
-
IlijaLadin
#181 Re: Slovenija vs BiH
2:2.
Utakmica revijalnog karaktera a ni Slovenci nisu kanta za nabijanje.
Utakmica revijalnog karaktera a ni Slovenci nisu kanta za nabijanje.
- MOSALJOZE
#182 Re: Slovenija vs BiH
Zlatko Dedič, slovenski reprezentativac i član njemačkog drugoligaša Bochuma, izbivat će sa terena najmanje mjesec dana, što znači da će propustititi prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, koja se igra 6. februara u Ljubljani...
Dedič je jučer zadobio povredu na utakmici protiv Aalena, a medicinski tim Bochuma ustanovio je da će njihovom napadaču biti potrebno najmanje mjesec dana da se ponovno vrati na teren.
˝Sinoć sam nakon utakmice trebao krenuti na okupljanje reprezentacije, ali nažalost desila se ta povreda i osjećam se jako razočarano˝, rekao je Dedič u telefonskom razgovoru za SCsport.ba.
Ovaj 28-godišnji Bišćanin za Sloveniju igra od juniorskih uzrasta, a kontakta sa Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine nikada nije imao.
jedan manje
Dedič je jučer zadobio povredu na utakmici protiv Aalena, a medicinski tim Bochuma ustanovio je da će njihovom napadaču biti potrebno najmanje mjesec dana da se ponovno vrati na teren.
˝Sinoć sam nakon utakmice trebao krenuti na okupljanje reprezentacije, ali nažalost desila se ta povreda i osjećam se jako razočarano˝, rekao je Dedič u telefonskom razgovoru za SCsport.ba.
Ovaj 28-godišnji Bišćanin za Sloveniju igra od juniorskih uzrasta, a kontakta sa Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine nikada nije imao.
jedan manje
- Logovan
#183 Re: Slovenija vs BiH
E nek' je i njima neko otpao. 
- MOSALJOZE
#184 Re: Slovenija vs BiH
Najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine za 2012. godinu u izboru čitalaca SportSport.ba, Asmir Begović, nada se kako će njegovi saigrači staviti na muke golmana Slovenije Samira Handoviča.
Preporuči
Share on Facebook
Odštampaj Printaj
Reklama | Oglašavaj se
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljsku utakmicu protiv Slovenije 6. februara, a taj će susret ujedno biti i veliki dvoboj dva sjajna golmana, Asmira Begovića i Samira Handanoviča.
"Dobro sam upoznat sa kvalitetima Samira Handoviča. On je sjajan golman i nije slučajno što brani u jednom tako velikom klubu kakav je Inter. Gledao sam ga više puta i zaista posjeduje mnoštvo kvaliteta, veoma je iskusan i meni će biti posebno drago igrati protiv jednog takvog golmana. Ipak, nadam se da mu neće biti nimalo lako protiv naših napadača" kazao je Begović u razgovoru za SportSport.ba.
"Slovenija ima veoma solidnu ekipu, koja igra kao tim, bez nekih solo iskakanja. Za nas je bitno da se okupimo i da pokušamo izvući povoljan rezultat, koji bi nam značio u nastavku kvalifikacija. Biće lijepo provesti nekoliko dana zajedno sa reprezentativcima. Očekujem da će na tribinama biti mnogo naših navijača, što će nam svakako biti motiv više, kao i uvijek".
Posljednjeg dana prelaznog roka mnogi su vjerovali, pa i engleske kladionice, kako će Begović promijeniti klub, pogotovo nakon što je objavljeno da je Stoke doveo mladog golmana Jacka Butlanda. Međutim, do transfera nije došlo, iako je gotovo pa izvjesno kako će Begović na ljeto napustiti Brittaniju.
"Jack Butland je veliki talent ovde u Engleskoj. Za mene je konkurencija uvijek dobra stvar. Šta će se desiti na ljeto ja zaista ne znam. Imamo dosta utakmica do kraja sezone, kako u Stokeu tako i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine tako da u ovom trenutku razmišljam samo o tom, a kad dođe vrijeme da se razmišlja o transferu onda ću i razmišljati", dodao je Begović.
Preporuči
Share on Facebook
Odštampaj Printaj
Reklama | Oglašavaj se
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljsku utakmicu protiv Slovenije 6. februara, a taj će susret ujedno biti i veliki dvoboj dva sjajna golmana, Asmira Begovića i Samira Handanoviča.
"Dobro sam upoznat sa kvalitetima Samira Handoviča. On je sjajan golman i nije slučajno što brani u jednom tako velikom klubu kakav je Inter. Gledao sam ga više puta i zaista posjeduje mnoštvo kvaliteta, veoma je iskusan i meni će biti posebno drago igrati protiv jednog takvog golmana. Ipak, nadam se da mu neće biti nimalo lako protiv naših napadača" kazao je Begović u razgovoru za SportSport.ba.
"Slovenija ima veoma solidnu ekipu, koja igra kao tim, bez nekih solo iskakanja. Za nas je bitno da se okupimo i da pokušamo izvući povoljan rezultat, koji bi nam značio u nastavku kvalifikacija. Biće lijepo provesti nekoliko dana zajedno sa reprezentativcima. Očekujem da će na tribinama biti mnogo naših navijača, što će nam svakako biti motiv više, kao i uvijek".
Posljednjeg dana prelaznog roka mnogi su vjerovali, pa i engleske kladionice, kako će Begović promijeniti klub, pogotovo nakon što je objavljeno da je Stoke doveo mladog golmana Jacka Butlanda. Međutim, do transfera nije došlo, iako je gotovo pa izvjesno kako će Begović na ljeto napustiti Brittaniju.
"Jack Butland je veliki talent ovde u Engleskoj. Za mene je konkurencija uvijek dobra stvar. Šta će se desiti na ljeto ja zaista ne znam. Imamo dosta utakmica do kraja sezone, kako u Stokeu tako i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine tako da u ovom trenutku razmišljam samo o tom, a kad dođe vrijeme da se razmišlja o transferu onda ću i razmišljati", dodao je Begović.
- MOSALJOZE
#185 Re: Slovenija vs BiH
Današnju prijateljsku utakmicu Željezničara i Istre (1:2) zasjenila je povreda novopečenog bh. reprezentativca Josipa Kvesića.Mladi bh. reprezentativac i lijevi bek Plavih, na koga je selektor seniorske bh. reprezentacije Safet Sušić računao za prijateljsku utakmicu sa Slovenijom u srijedu, povrijedio je ligamente koljena.
Iako je u ponedjeljak trebao krenuti za Ljubljanu, Kvesić je već na putu za Pulu, gdje će obaviti magnetnu rezonancu.
"Ne znam još ništa, ali koljeno me jako zaboljelo. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Upravo idem za Pulu", kratko je Kvesić rekao za SportSport.ba.
Iako je u ponedjeljak trebao krenuti za Ljubljanu, Kvesić je već na putu za Pulu, gdje će obaviti magnetnu rezonancu.
"Ne znam još ništa, ali koljeno me jako zaboljelo. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Upravo idem za Pulu", kratko je Kvesić rekao za SportSport.ba.
- Mikady
#186 Re: Slovenija vs BiH
Nije mu sudjeno da debituje u srijedu
steta.
Bice prilike za Kvesica, mlad je samo da ga povr. zaobidju..
Bice prilike za Kvesica, mlad je samo da ga povr. zaobidju..
-
BRAH
- Mikady
#188 Re: Slovenija vs BiH
A nije standardan ni u Istanbulu. Eto kako imamo jaku repku cim nam fale 2,3 igraca raspad sistema, Pape muku muci a sve neki strucnjaci a zato Pape i dalje prvi u grupi.
MISIMOVIC MAJKA
-
BRAH
#189 Re: Slovenija vs BiH
eto nek je miske standardan u kini 
-
Korisničkoime
#190 Re: Slovenija vs BiH
Od kada je to bitno u repki da li je neko standardan, kad su mogli igrači bez kluba i sa tribina dolaziti u repku može i Višća koji je istina imao bolju prošlu sezonu ali koji je imao i povredu koja ga je malo bacila unazad. Uglavnom za momka od 21 godinu koji se prodao direktno iz naše lige sa njezinim standardima pruža sasvim solidne utakmice u solidnoj ligi i klubu. Uostalom nije da dolazi da izbaci Lulića ili Salihovića iz prvih 11 nego da se proba da se vidi može li biti zamjena, ima li mjesta na klupi. Iskreno mislim da je on na klupi korisniji od Svrake ili Avdije. Pored toga kontam da bi ionako u slijedećoj prilici bio pozvan. Šteta za Kvesića baš me zanimali šta će pokazati.Mikady wrote:A nije standardan ni u Istanbulu. Eto kako imamo jaku repku cim nam fale 2,3 igraca raspad sistema, Pape muku muci a sve neki strucnjaci a zato Pape i dalje prvi u grupi.
MISIMOVIC MAJKA
Miske na žalost nije više onaj stari, na žalost.
- Mikady
#191 Re: Slovenija vs BiH
Momce znas li ti sta je Misimovic u svjetu nogometa a sta ViscaBRAH wrote:eto nek je miske standardan u kini
Miske je tek sletio u Kinu, sezona u Kini nije ni pocela otom potom a igrac koji je nas drugi najbolji str. klf opcenito medju najboljima u historiji repke, ako ne najbolji - drugi kapiten - pa zasluzije da ga nosamo kao finci Jarija Olavija Litmanena (ako si cuo za njega) znaci ako treba ravno do 40te.
Naravno da Miske igra prof. nogomet recimo u Kini
MISIMOVIC MAJKA
- MOSALJOZE
#192 Re: Slovenija vs BiH
LOŠE si informisan čovjek je pred kraj sezone imao povredu a do tada je igrao.Sada(zadnji 5 tekmi)igra stalno od početkadenimb wrote:Mikady wrote:A nije standardan ni u Istanbulu. Eto kako imamo jaku repku cim nam fale 2,3 igraca raspad sistema, Pape muku muci a sve neki strucnjaci a zato Pape i dalje prvi u grupi.
MISIMOVIC MAJKA
E dobar si Miky-ce u P.M.
ps:sušić trazi da mu na okupljanje dolaze ZDRAVI igrači
- MOSALJOZE
#193 Re: Slovenija vs BiH
Uoči prijateljskog susreta sa Slovenijom selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić, našao se u ogromnim problemima.
Naime, zbog povreda Sušiću su dolazak na okupljanje otkazali Mensur Mujdža, Sejad Salihović, Muhamed Bešić, Ivan Sesar, a najvjerovatnije u Sloveniji neće biti ni Josipa Kvesića.
Suočen sa pomenutim otkazima Sušić je uputio poziv fudbaleru Istanbula Edinu Višći.
"Pozvao sam Višću, morao sam nakon serije otkaza. Prvao da vam kažem i ranije sam razmišljao o Višći. Pratim njegove igre, u posljednje vrijeme je standardan i mislim da je zaslužio poziv", za SportSport.ba je istakao Sušić.
S obzirom da je poziv Višći upućen naknadno postojala je mogućnost da ga njegov klub ne pusti.
"Postojala je ta mogučnost, međutim Višća sigurno dolazi. Poznajem njegovog trenera jako dobro tako da problema neće biti. Višća je sutra s nama u Sloveniji", zaključio je selektor našeg nacionalnog tima.
Naime, zbog povreda Sušiću su dolazak na okupljanje otkazali Mensur Mujdža, Sejad Salihović, Muhamed Bešić, Ivan Sesar, a najvjerovatnije u Sloveniji neće biti ni Josipa Kvesića.
Suočen sa pomenutim otkazima Sušić je uputio poziv fudbaleru Istanbula Edinu Višći.
"Pozvao sam Višću, morao sam nakon serije otkaza. Prvao da vam kažem i ranije sam razmišljao o Višći. Pratim njegove igre, u posljednje vrijeme je standardan i mislim da je zaslužio poziv", za SportSport.ba je istakao Sušić.
S obzirom da je poziv Višći upućen naknadno postojala je mogućnost da ga njegov klub ne pusti.
"Postojala je ta mogučnost, međutim Višća sigurno dolazi. Poznajem njegovog trenera jako dobro tako da problema neće biti. Višća je sutra s nama u Sloveniji", zaključio je selektor našeg nacionalnog tima.
- MOSALJOZE
#194 Re: Slovenija vs BiH
Nakon Kevina Kample i Zlatka Dediča, selektor slovenske nogometne reprezentacije ostao je i bez Dominica Maroha.
U Ljubljani će u srijedu prijateljski susret odigrati Slovenija i Bosna i Hercegovina, a na stadionu Stožice neće zaigrati 25-godišnji branič njemačkog drugoligaša Koelna.
On se povrijedio u utakmici 20. kola 2. Bundeslige između Koelna i Erzebirge Auea. Maroh je čak zabio u četvrtoj minuti za vodstvo Jarčeva, koji su na kraju slavili s 2:1.
U 80. minuti je osjetio bol u bedrenom mišiću, ali je ipak odigrao utakmicu do kraja. Međutim, kasnije se pokazalo da je riječ o povredi zbog koje mora odmarati nekoliko dana.
Umjesto njega slovenski selektor neće pozivati novog igrača, tako da će mu 21 igrač biti na raspolaganju za utakmicu sa BiH.
U Ljubljani će u srijedu prijateljski susret odigrati Slovenija i Bosna i Hercegovina, a na stadionu Stožice neće zaigrati 25-godišnji branič njemačkog drugoligaša Koelna.
On se povrijedio u utakmici 20. kola 2. Bundeslige između Koelna i Erzebirge Auea. Maroh je čak zabio u četvrtoj minuti za vodstvo Jarčeva, koji su na kraju slavili s 2:1.
U 80. minuti je osjetio bol u bedrenom mišiću, ali je ipak odigrao utakmicu do kraja. Međutim, kasnije se pokazalo da je riječ o povredi zbog koje mora odmarati nekoliko dana.
Umjesto njega slovenski selektor neće pozivati novog igrača, tako da će mu 21 igrač biti na raspolaganju za utakmicu sa BiH.
- Edin H.
#196 Re: Slovenija vs BiH
Ma kakav x, razmontirali bi ih i sa drugim timom, lijepi strah, prepadnu se misevi kao da im Barselona dolazioridjidji wrote:Hladni x iz Slovenije.
- Logovan
#197 Re: Slovenija vs BiH
Ništa x, samo pobjeda. Razbiti ih da onoj stvari ne valjaju.oridjidji wrote:Hladni x iz Slovenije.
-
Rob_Atl
#198 Re: Slovenija vs BiH
Samo pobjeda dolazi u obzir
-
Rob_Atl
#199 Re: Slovenija vs BiH
Nesto kontam volio bi da sad odmjerimo sa hrvatima snage, nekad mozda krajem godine kad budu prijateljske na rasporedu nebi bilo lose
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#200 Re: Slovenija vs BiH
Fakat sad ili nikadRob_Atl wrote:Nesto kontam volio bi da sad odmjerimo sa hrvatima snage, nekad mozda krajem godine kad budu prijateljske na rasporedu nebi bilo lose