EVO JEDNE SLISKOVICEVE IZJAVE ,A IMA IH MILON SLICNIH...
PITAM SE DA LI ON U OPSTE ZASLUZUJE DA BUDE SELEKTOR...
MISLIM DA SVAKOM NAVIJACU BH-REPKE SLISKOVIC IDE NA DZON SA OVAKVIM IZJAVAMA...
SLISKOVICEVA IZJAVA:
- Nisam u mogucnosti da odem u Alkmar ili neki drugi holandski grad, kako bi na licu mjesta pogledao Medunjanina, ali cu pokusati „pobjeci“ od klupskih obaveza, kako bih makar obavili razgovor.
PA, AKO NE MOZES OSLOBODI FOTELJU ,IMA KO CE MOCI, ILI POSALJI GLAVASA. AMATERU!
-------------------
SLISKOVIC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
H
#2 Re: SLISKOVIC
Ja mislim da on ovdje govori on nekim drugim mogućnostima.Murat Sabanovic wrote:EVO JEDNE SLISKOVICEVE IZJAVE ,A IMA IH MILON SLICNIH...
PITAM SE DA LI ON U OPSTE ZASLUZUJE DA BUDE SELEKTOR...
MISLIM DA SVAKOM NAVIJACU BH-REPKE SLISKOVIC IDE NA DZON SA OVAKVIM IZJAVAMA...
SLISKOVICEVA IZJAVA:
- Nisam u mogucnosti da odem u Alkmar ili neki drugi holandski grad, kako bi na licu mjesta pogledao Medunjanina, ali cu pokusati „pobjeci“ od klupskih obaveza, kako bih makar obavili razgovor.
PA, AKO NE MOZES OSLOBODI FOTELJU ,IMA KO CE MOCI, ILI POSALJI GLAVASA. AMATERU!
-------------------
P.S. Neka Bake, bolje on nego Hadžibegić. Taj gdje dođe tu trava više ne raste.
- Edin H.
U potpunosti podrzavam Sliskovica, a mislim da problem lezi u Savezu.
Baka je ipak napravio pomak naprijed sa reprezentacijom u odnosu na sve dosadasnje selektore.
Druga je stvar da bi dio njegovog ugovora morao biti da mu nije dozvoljeno da bude manager drugog tima, dok je selektor, ali naravno u isto vrijeme mu ponuditi dovoljno visoku platu, tako da mu takvi aranzmani i nisu potrebni.
Baka je ipak napravio pomak naprijed sa reprezentacijom u odnosu na sve dosadasnje selektore.
Druga je stvar da bi dio njegovog ugovora morao biti da mu nije dozvoljeno da bude manager drugog tima, dok je selektor, ali naravno u isto vrijeme mu ponuditi dovoljno visoku platu, tako da mu takvi aranzmani i nisu potrebni.