Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kal El
#2401 Re: Sead Kolašinac
SEO MI TE VOLIMO! Svakome se ono moglo desiti,da se Bićo nije sageo i da je glavom izbacio napolje,možda ne bi bilo gola,ali no sikiriki legendo naša! NISI KRIV,RUŠI IH,KAO STO SI DANAS ZMAJU
- soccerfan88
#2402 Re: Sead Kolašinac
Momak je porusio veceras ponovo. Gdje god sam vidio igraca na podu znao sam da je djelo ili njega ili Besica. Masine nase drage, Allah ih pozivio.
Gol-Boze moj desava se. Momka su napucali u nogu i odbila se od njega-desava se i najboljima. Samo naprijed Bosna je ponosna na svog momciluka.

- It_is_a_Leclerc
#2403 Re: Sead Kolašinac
Da nije bio autogol, zabili bi nam ga stočari u prvih 10 minuta, svakako. Jer smo mi ušli grčem u tekmu.
Seo je imao tu nesreću da ga lopta pogodi, a po Marfijevom zakonu, sve što može krenuti po zlu, krenut će.
Međutim, Seo je odigrao utakmicu na nivou do kraja. Ni slovo mu ne zamjeram
Seo je imao tu nesreću da ga lopta pogodi, a po Marfijevom zakonu, sve što može krenuti po zlu, krenut će.
Međutim, Seo je odigrao utakmicu na nivou do kraja. Ni slovo mu ne zamjeram
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#2404 Re: Sead Kolašinac
Seo dobra utakmica, jebes go svakako nisi kriv. Glavu gore idemo dalje 
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
-
Stari
#2405 Re: Sead Kolašinac
za otuogol ...nistica ...hajd desi se. Ne zamjeram momku apsolutno nista....igrao je na nivou svojih mogucnosti .... a iste su na zalost ne prevelike ... te mogucnosti su se mogle vidjeti (konacno ) jer momak do sad nije igrao sluzbenih takmicarskih utakmica.
Za sad na tom mjestu mozda i nemamo boljeg ... i stvar je relativno u redu ...
Ono sto mi i nije bas u redu je to sto ga se velica i forsira ...preko medija ...i preko razno-raznih internet portala ...gdje ljudi pisu hvalospijeve , simptomaticno najcesce su ti textovi napisani prepoznatljivim oskudnim rjecnikom , i ne treba biti odvec mastovit pa skontati o cemu se tu u biti radi.
Taktika . .....Hvalite me usta inace cu vas razguliti....
Rekoh ...momak je ok....za sad tu i nemamo puno boljeg ... ali je vec odavno vise nego vidljivo da ljudi organizovano pisu neosnovane hvalospijeve .... a decko je mogao napraviti veliku karijeru da toga nije bilo ...kao boxer...dzudista ili tako nesto,
Neka te Seade ...igraj i suti ....i valjda ce to sve sjesti na svoje mjesto.
Ono sto mi i nije bas u redu je to sto ga se velica i forsira ...preko medija ...i preko razno-raznih internet portala ...gdje ljudi pisu hvalospijeve , simptomaticno najcesce su ti textovi napisani prepoznatljivim oskudnim rjecnikom , i ne treba biti odvec mastovit pa skontati o cemu se tu u biti radi.
Rekoh ...momak je ok....za sad tu i nemamo puno boljeg ... ali je vec odavno vise nego vidljivo da ljudi organizovano pisu neosnovane hvalospijeve .... a decko je mogao napraviti veliku karijeru da toga nije bilo ...kao boxer...dzudista ili tako nesto,
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#2406 Re: Sead Kolašinac
Hajd' što je komentar glup al' što je bezobrazan, malo je reć'!?Stari wrote:za otuogol ...nistica ...hajd desi se. Ne zamjeram momku apsolutno nista....igrao je na nivou svojih mogucnosti .... a iste su na zalost ne prevelike ... te mogucnosti su se mogle vidjeti (konacno ) jer momak do sad nije igrao sluzbenih takmicarskih utakmica.
- Partijaner
#2407 Re: Sead Kolašinac
E kako mi je bilo zao rusioca nakon gola u pm, vidjelo mu se u ocima da samo sto nije zaplakao, ali momciluka je pokazao da nije psihicki pao i kasnije je bio jedan od boljih na terenu. Treba igru malo popraviti prema naprijed, u defanzivi je dobar nema sta ali mora se poboljsati u fazi napada, centarsutetvi itd.
Ne daj se SEO !!!
Ne daj se SEO !!!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2408 Re: Sead Kolašinac
Smiješno, momčiluk je odigrao odličnu utakmicu, a ni za AG nije kriv on nego Spahić!Stari wrote:za otuogol ...nistica ...hajd desi se. Ne zamjeram momku apsolutno nista....igrao je na nivou svojih mogucnosti .... a iste su na zalost ne prevelike ... te mogucnosti su se mogle vidjeti (konacno ) jer momak do sad nije igrao sluzbenih takmicarskih utakmica.
- nKrkan
#2409 Re: Sead Kolašinac

Znači Bože srce ko munara
- Kemal Malovčić
#2410 Re: Sead Kolašinac
Cenim vaše godine ali vi ste informatički i fudbalski nepismen čovek. Lepo bi bilo da odete na kakav kurs.Stari wrote:za otuogol ...nistica ...hajd desi se. Ne zamjeram momku apsolutno nista....igrao je na nivou svojih mogucnosti .... a iste su na zalost ne prevelike ... te mogucnosti su se mogle vidjeti (konacno ) jer momak do sad nije igrao sluzbenih takmicarskih utakmica.
Momak nije ok, momak je naš najbolji igrač.
- madner
#2411 Re: Sead Kolašinac
Lose reagovao kod AG, realno.
-
rados
#2412 Re: Sead Kolašinac
Kolasinac je bio jedan od najboljih sinoc. Autogol je najmanje njegova greska. Najvise je baksuzluk, a ako vec hocete nekom pripisati krivicu, to je 1. Bicakcic (koji je morao ocistiti onu loptu) 2. Mujdza (trema) sa sporom reakcijom na Agueru koja je dovela do faula.
Kolasinac je igrac za velika djela, sto se vidjelo kad je jedan na jedan zatvorio Aguera u jednom njegovom prodoru.
Ono sto je fascinantno je da nije bio nista sporiji od Aguera, ako ne i brzi. Jak je ko zemlja, u sta se Zabaleta uvjerio (s nevjericom na licu) vise nego jednom.
Kolasinac bi legao Barci k'o budali samar... Ja bih ga volio vidjeti na mjestu Bicakcica (koji je bio OK, ali mozda najslabiji nas igrac sinoc), kad se Salihovic vrati na lijevog beka.
Kolasinac je igrac za velika djela, sto se vidjelo kad je jedan na jedan zatvorio Aguera u jednom njegovom prodoru.
Ono sto je fascinantno je da nije bio nista sporiji od Aguera, ako ne i brzi. Jak je ko zemlja, u sta se Zabaleta uvjerio (s nevjericom na licu) vise nego jednom.
Kolasinac bi legao Barci k'o budali samar... Ja bih ga volio vidjeti na mjestu Bicakcica (koji je bio OK, ali mozda najslabiji nas igrac sinoc), kad se Salihovic vrati na lijevog beka.
- Partijaner
#2413 Re: Sead Kolašinac
Realno je da ti veze nemas i pises gluposti, covjeka lopta pogodila u nogu i nije je mogao kontrolisati.madner wrote:Lose reagovao kod AG, realno.
- madner
#2414 Re: Sead Kolašinac
Argumenti su ti izrazito jaki, no realno, lopta je dosta dugo letila a on nije nikoga cuvao na onom mjestu.
Realno, kiks.
Realno, kiks.
- zambaklija
#2415 Re: Sead Kolašinac
Sejo je veličina i ljudska i kao profesionalac,a onaj balo messi je umišljena i izvikana čkica,otakih ko njega ima na svakoj seoskoj njivi u Bosni 
-
Mustang1
#2416 Re: Sead Kolašinac
A nije niko udario loptu glavom i skrenuo nego je lopta od Messija letila prema Kolasincu ?
-
Mustang1
#2417 Re: Sead Kolašinac
A nije niko udario loptu glavom i skrenuo nego je lopta od Messija letila prema Kolasincu ?
- madner
#2418 Re: Sead Kolašinac
Pa ne bas, malo je tako malih ljudi odje. 
- Partijaner
#2419 Re: Sead Kolašinac
Haj jos jednom pogledaj dobro dok ne budes srao.madner wrote:Pa ne bas, malo je tako malih ljudi odje.

Ako si ikada igrao nogomet i bio u slicnoj situaciji onda znas kakav je to neugodan trenutak za igraca kao da si paraliziran.
- guber90
#2420 Re: Sead Kolašinac
Tek doskace na zemlju, bas u onom trenutku kada ga lopta pogadja, nema niti promila sekunde da reaguje, nista on kriv nije, ova lopta nije ni smjela da zavrsi na drugoj stativi i to je jedina cinjenica.Partijaner wrote:Haj jos jednom pogledaj dobro dok ne budes srao.madner wrote:Pa ne bas, malo je tako malih ljudi odje.
Ako si ikada igrao nogomet i bio u slicnoj situaciji onda znas kakav je to neugodan trenutak za igraca kao da si paraliziran.
- trcicu trceci
#2421 Re: Sead Kolašinac
zamolio bih strucnjake da prate fino ako vec zele da imaju konstruktivnu kritiku, neko u nasoj odbrani se sageo, ne znam ko, ali taj je vjerovatno mislio da je to Begina lopta.
ako nekoga treba kriviti, toga igraca treba, opet kazem istrazite ko je jer ja nisam vidio a iskreno i zaboli me ona stvar, ali eto vama koji trazite krivca tu ga mozete naci
ponosan sam, sinoc sam sto puta reko vi ste moje Sunce, tepao ko lud hahahha 
ako nekoga treba kriviti, toga igraca treba, opet kazem istrazite ko je jer ja nisam vidio a iskreno i zaboli me ona stvar, ali eto vama koji trazite krivca tu ga mozete naci
-
Stari
#2422 Re: Sead Kolašinac
Ops ....sta bi ?...si se prepoznao? ...ybg-a sorryKemal Malovčić wrote:Cenim vaše godine ali vi ste informatički i fudbalski nepismen čovek. Lepo bi bilo da odete na kakav kurs.Stari wrote:za otuogol ...nistica ...hajd desi se. Ne zamjeram momku apsolutno nista....igrao je na nivou svojih mogucnosti .... a iste su na zalost ne prevelike ... te mogucnosti su se mogle vidjeti (konacno ) jer momak do sad nije igrao sluzbenih takmicarskih utakmica.
Momak nije ok, momak je naš najbolji igrač.
- dadoka84
#2423 Re: Sead Kolašinac
Kao sto neko rece cisti baksuzluk. Okrenut ledjima golu i lopta ga pogadja u lijevu nogu i i9de u gol. Obični peh.
- MOSALJOZE
#2424 Re: Sead Kolašinac
Smiješne kritike na račun SEA.2 forumaša mu zamjere i ubjedjuju nas kako je mogao bolje.Dajte urazumite se.Samo pogledajte njegov debitanstski nastup protiv Argentine,protiv Egipta nekoliko odličnih reakcija,pogotovo ona ispred Salaha.U ove 2 prijateljske je bio dobar,jest da je rano izašao protiv Obale,ali tada je imao jedan strašan start.Zato ne serite,sinoć zatvori Mesija kad je ovaj išao prema golu uleti mu klizeći.SEO MI TE VOLIMO
- agent_zero
#2425 Re: Sead Kolašinac
SEO naš tenk!!!
Ne daj se seade, nisi ni najmanje kriv, peh i baksuzluk se može desiti svakome! Glavu gore i naprijed!
Ne daj se seade, nisi ni najmanje kriv, peh i baksuzluk se može desiti svakome! Glavu gore i naprijed!