Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skenderija04

#1676 Re: Sead Kolašinac

Post by skenderija04 »

Picajzla wrote:
skenderija04 wrote:Pa nije ni za odusevljenje koje se vidi na forumu. Sport je, desi se, ali nije bas situacija da se slavi sto igrac ide 6 mjeseci na oporavak.
Pa ne vidim da se slavi. A sta treba tugovati sto se tamo neki Jesse povrijedio ? Ako cemo realno, start nije uopste bio tako ostar, to sto se Jesse nije dobro postavio i stao dovoljno cvrsto to je njegova krivica a i na kraju krajeva ako se neko vec morao povrijediti bolje da se on povrijedio nege Seo ako shvatas sta hocu da ti kazem.
Ne krivi niko Kolasinca, ali zasto da se povrijedi bilo ko? Desilo se i zdravo, povrede se desavaju u fudbalu, ovaj ce se oporaviti, ali sam siguran da je Kolasinac tuzan i sjeban jer jede isti hljeb kao i Jese. Ne vjerujem da bi mu bilo drago cuti "SEO rusilac" bar ne veceras.
Kinaski

#1677 Re: Sead Kolašinac

Post by Kinaski »

SEO samo rusi, pusti ove emotivce... haman ste i suzu pustili
Zatamnjena stakla

#1678 Re: Sead Kolašinac

Post by Zatamnjena stakla »

:lol:
Mustang1

#1679 Re: Sead Kolašinac

Post by Mustang1 »

Ne mogu da vjerujem .. Gledam na facebooku hajd sto mu spanci psuju al kad vidim da neki nas debil ima na profilnoj sliku Reala i psuje mu :-) Pa u pm sta da mu je uletio klizeci .. Ne bi se vise nikad bavio sportom ?
Zatamnjena stakla

#1680 Re: Sead Kolašinac

Post by Zatamnjena stakla »

hade ba ljudi neka vas.. još jedan post i ban
House

#1681 Re: Sead Kolašinac

Post by House »

Mustang1 wrote:Ne mogu da vjerujem .. Gledam na facebooku hajd sto mu spanci psuju al kad vidim da neki nas debil ima na profilnoj sliku Reala i psuje mu :-) Pa u pm sta da mu je uletio klizeci .. Ne bi se vise nikad bavio sportom ?

Sto bi volio da mu navijaci Hale iz Madrida u lice nesto kazu :D :D
IcedMFEarth

#1682 Re: Sead Kolašinac

Post by IcedMFEarth »

House wrote:
Mustang1 wrote:Ne mogu da vjerujem .. Gledam na facebooku hajd sto mu spanci psuju al kad vidim da neki nas debil ima na profilnoj sliku Reala i psuje mu :-) Pa u pm sta da mu je uletio klizeci .. Ne bi se vise nikad bavio sportom ?

Sto bi volio da mu navijaci Hale iz Madrida u lice nesto kazu :D :D
Puno Njemaca je ovo napisalo u komentar, i oni se uvjerili u rušilački potencijal Sea :D
House

#1683 Re: Sead Kolašinac

Post by House »

Gledaj stvarno komentara nasih pacenika na facebooku :-) :lol: yebo vam Real mamare futave

SEO ! 8-)
BHF_Manijak

#1684 Re: Sead Kolašinac

Post by BHF_Manijak »

Svaka povreda igraca je strasna, ali sad nesto izlaziti sa majicama podrske ovo ono, to mi je malo nidje veze. Znam da se sa majicama podrske izlazi akd neko umre, ali ovako... :-) :roll: Ne sjecam se da je iko nakon Khedirine povrede slicno napravio, on mi prvi naumpade sa povredom ligamenata, ali eto stavite ime bilo kojeg igraca koji je nedavno sjebo ligamente.
It_is_a_Leclerc

#1685 Re: Sead Kolašinac

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja sranja, braćo moja mila..

Čuj, "Barca u majicama podrške". O sunce ti žareno poljubim, k'o da je leukemiju dobio, pa se jadan bori za život i svaka mu podrška dobro dođe.
A to što je momak eklatantno nespreman za profesionalni sport i na početku utakmice, pod prvim naporom, polomi četvrtu po jačiniji vezu u tijelu je valjda Seova krivica ?!

Sranje i patetika na sve strane.

Seo, sine, ruši, ne pitaj za ligamente.

A ove Bosance što navijaju za Real i vrijeđaju Kolašinca, isto treba malo pustiti Seu da ih ispita Ilmihal.
skenderija04

#1686 Re: Sead Kolašinac

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:Svaka povreda igraca je strasna, ali sad nesto izlaziti sa majicama podrske ovo ono, to mi je malo nidje veze. Znam da se sa majicama podrske izlazi akd neko umre, ali ovako... :-) :roll: Ne sjecam se da je iko nakon Khedirine povrede slicno napravio, on mi prvi naumpade sa povredom ligamenata, ali eto stavite ime bilo kojeg igraca koji je nedavno sjebo ligamente.
To je fin gest. Evo vidim da je i Seo pozelio brz oporavak. Ljudski je . Ko moze biti sretan kad se neko povrijedi.

Image
SmokingMan

#1687 Re: Sead Kolašinac

Post by SmokingMan »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sranja, braćo moja mila..

Čuj, "Barca u majicama podrške". O sunce ti žareno poljubim, k'o da je leukemiju dobio, pa se jadan bori za život i svaka mu podrška dobro dođe.
A to što je momak eklatantno nespreman za profesionalni sport i na početku utakmice, pod prvim naporom, polomi četvrtu po jačiniji vezu u tijelu je valjda Seova krivica ?!

A ove Bosance što navijaju za Real i vrijeđaju Kolašinca, isto treba malo pustiti Seu da ih ispita Ilmihal.
To su ti te naše iskompleksirane selfie bošnje,kržljava dječurlija kojoj treba zviznuti po koji šamar kada dođu preko ljeta iz dijaspore.Joj što ne mogu ovih psovača preko društvenih mreža,taman me ufati golem srklet,pa nije mu otkinuo nogu... :oops:
skenderija04

#1688 Re: Sead Kolašinac

Post by skenderija04 »

Hoces to napisati kad se i nasem desi? Sport je majku mu. Ako ti imas drugo shvatanje , ok. Niko ne vrijedja Kolasinca ( bar ja nisam vidio) samo se ne odusevljavam povredom drugog igraca.
Edin H.

#1689 Re: Sead Kolašinac

Post by Edin H. »

Kinaski wrote:SEO samo rusi, pusti ove emotivce... haman ste i suzu pustili
:-) :lol:
Mustang1

#1690 Re: Sead Kolašinac

Post by Mustang1 »

Kako niko ne vrijedja Kolasinca ako mu govoro da je debil,psuju i sta vec ne ?
skenderija04

#1691 Re: Sead Kolašinac

Post by skenderija04 »

Mustang1 wrote:Kako niko ne vrijedja Kolasinca ako mu govoro da je debil,psuju i sta vec ne ?
Ovdje?
Mustang1

#1692 Re: Sead Kolašinac

Post by Mustang1 »

I ovdje sam cini mi se procitao da je panj ili nesto slicno od realovaca nekih :D Ali prvenstveno govorim za facebook .. A da ne govorim o index.hr :D
skenderija04

#1693 Re: Sead Kolašinac

Post by skenderija04 »

Mustang1 wrote:I ovdje sam cini mi se procitao da je panj ili nesto slicno od realovaca nekih :D Ali prvenstveno govorim za facebook .. A da ne govorim o index.hr :D
A to ne znam jer ne pratim. Ovaj forum je koliko mi se cini korektan. Mozes se slagati ili ne, ali bar na fudbalu nema uvreda ( osim PLBIH :D )

Napadati Seu je glupo i odvratno. Akcija kakvih ima na stotine, desilo se, i sta sad. Seo je prvi koji bi da moze, vratio film. Jedino sto mi nije jasno je odusevljenje svim ovim.
Logovan

#1694 Re: Sead Kolašinac

Post by Logovan »

House

#1695 Re: Sead Kolašinac

Post by House »

Logovan wrote:http://bhsupersport.com/evo-sta-su-iz-b ... kolasincu/

Zakuhalo se oko onog faula.

"Sjajan start. Tako se igra protiv Reala”

“Čudi me da mu sudija nije dao dva crvena”.

“Još samo da si i Ronaldo uklonio…”

“To je moj momak!”

:lol:
insomnia78

#1696 Re: Sead Kolašinac

Post by insomnia78 »

+1

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
majstor10

#1697 Re: Sead Kolašinac

Post by majstor10 »

pustite ga da rusi ljudi, to mu je hobi, stan'te vise

ja sam vam odavno upozoravao da momak nije samo legenda nego i rusilac

Image
samkoF

#1698 Re: Sead Kolašinac

Post by samkoF »

SmokingMan wrote:

To su ti te naše iskompleksirane selfie bošnje,kržljava dječurlija kojoj treba zviznuti po koji šamar kada dođu preko ljeta iz dijaspore.Joj što ne mogu ovih psovača preko društvenih mreža,taman me ufati golem srklet,pa nije mu otkinuo nogu... :oops:

A otkud ti znas koje od njih iz dijaspore a ko iz BiH ????Prije ce biti da si ti iskompleksiran kad tako sve iz dijaspore stavljas u isti kos, sram te bilo.Volio bih bas da vidim kako bi ti to meni "dijasporcu" zviznuo samar , balavce mali.
phillie

#1699 Re: Sead Kolašinac

Post by phillie »

Uskoro ce nam za ovog decka traziti oruzani list....

Seo samo rusi! Nije bilo namjere, nije bilo u noge. ovo je ona situacija "nisam ja kriv sto sam jaci!" :D
bingov buraz

#1700 Re: Sead Kolašinac

Post by bingov buraz »

jes eno Maluda se ubio od brige za Mujdzu kad mu ono polomi nogu,povrede se desavaju,namjera da ga povrijedi nije postojala,brz oporavak i idemo dalje
Seo :thumbup:
Post Reply