SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

fosil

#976 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by fosil »

Ma BHF je vec duze vrijeme isto ko i savez, samo gledaju gdje ce sta cvaknut. :bih: :D
Crvena Tifoza

#977 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Crvena Tifoza »

abdulvehab wrote:cao, nemate pametnijeg posla nego opet sasvim sporednim stvarima jelde? u ovom slucaju fanatikosima. oni su krivi sto posto. odoste od teme. koliko vidim na stranici imaju nas stav, bhf press vijesti gdje vjerovatno iznose svoje stavove, i ove aktuelnosti prenesene sa drugih medija, medju kojima je i blog oko kritike barbareza i papeta. hajde se sad vratite i probajte ponovo procitati i navedite mi koji dio ne razumijete? zar se nas barba nije usutio u svim situacijama kao picic a gdje je mogao javno i na sav glas progovoriti? recite mi sta je to uradio kao miljenik bosanaca i hercegovaca po pitanju saveza? normalno je da nece biti zadovoljni kada te legende ne cine nista za bolje sutra bh fudbala. sute kao i mediji. da je sreca samljeli bi ih konstatnim pritiskom. ali ne. nakon svake nevolje bilo ispadanja ili loseg poteza u savezu, sa-x, sportsport i drugi opale jednu dvije kritike tako jake da su u najmanju ruku smijesne i na tome se zavrsava.
ma ne, fanatikosi su krivi za sve :run: haj sad udri :lol:
Kad shvatite da se postava u NFSBiH ne mijenja u Ferhadiji nego pocevsi od kantonalnih predstavnika pa na vise, tek onda ce ti vasi neki ratovi imati smisla.
Sto se tice Barbareza, ili bilo koje zvijezde BiH reprezentacije, je ucinio mnogo vise kao ambasador svoje zemlje u svijetu, nego ono vase divljanje po stadionima sirom Evrope. Eto opalili ste Savez po dzepu, a sad Savez udara po dzepu sirotinje u BiH za karte protiv Francuza. Sve se vrti u krug.

I da ne zaboravim, ta tipka lijevo od tipke "A" gdje pise "Caps Lock", sluzi za koristenje velikih slova.

Srdacan pozdrav. :bih:
Casual_boy

#978 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

jest vama dosadno :thumbup:
vijest je preuzeta sa datog bloga tako da nije stav bhf-a vec je samo preneseno ;)
kao drugo djecko koji vodi blog nije u vrh-u bhf-a momak samo je samo iznio licno misljenje ! ;)
kao trece ako pratite nasu stranicu vidjet cete da i sa ostali stranica prenosimo vijesti ;)
kao cetvrto imate rubriku nas stav gdje je zvanicni stav bhf-a ;)
p.s. imate pozdrav od vodje BHFanaticosa !
p.s.s. nisam vodja samo sam prenio njegov pozdrav ;)
Casual_boy

#979 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

Crvena Tifoza wrote: Zar njih jos neko uzima za ozbiljno? :roll:

Kleli su se u Barbareza, a neki dan je na njihovoj stranici osvanuo tekst - bacaju drvlje i kamenje na Sergeja.
I oni mjenjaju kapu kako vjetrovi pusu. Smjena generacija, sta li. :shock:
nema nikakve smjene generacija u bhf-u nemamo nikakvi tajni posjeti nas forum i sve ce ti biti jasno ko je vec duzi niz godina vodja BHF-a !

Svi znate šta tražimo, svi znate na šta smo spremni i konačno svi znate da se mi nikada nećemo predati..
amar007

#980 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by amar007 »

Casual_boy wrote:jest vama dosadno :thumbup:
vijest je preuzeta sa datog bloga tako da nije stav bhf-a vec je samo preneseno ;)
kao drugo djecko koji vodi blog nije u vrh-u bhf-a momak samo je samo iznio licno misljenje ! ;)
kao trece ako pratite nasu stranicu vidjet cete da i sa ostali stranica prenosimo vijesti ;)
kao cetvrto imate rubriku nas stav gdje je zvanicni stav bhf-a ;)
p.s. imate pozdrav od vodje BHFanaticosa !
p.s.s. nisam vodja samo sam prenio njegov pozdrav ;)
Kakva gomila gluposti, cuj nije to stav fanatikosa nego je samo preneseno :-) Pa ako se ne slazete sa tim sigurno ne bi ni okacili na svoju stranicu. Ionako vas niko i ne shvata za ozbiljno vise pa pisite sta hocete :lol:
Casual_boy

#981 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

amar007 wrote:
Kakva gomila gluposti, cuj nije to stav fanatikosa nego je samo preneseno :-) Pa ako se ne slazete sa tim sigurno ne bi ni okacili na svoju stranicu. Ionako vas niko i ne shvata za ozbiljno vise pa pisite sta hocete :lol:
sta ima james bond nismo te prepoznali :lol: :lol:
Point.

#982 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Point. »

abdulvehab wrote:cao, nemate pametnijeg posla nego opet sasvim sporednim stvarima jelde? u ovom slucaju fanatikosima. oni su krivi sto posto. odoste od teme. koliko vidim na stranici imaju nas stav, bhf press vijesti gdje vjerovatno iznose svoje stavove, i ove aktuelnosti prenesene sa drugih medija, medju kojima je i blog oko kritike barbareza i papeta. hajde se sad vratite i probajte ponovo procitati i navedite mi koji dio ne razumijete? zar se nas barba nije usutio u svim situacijama kao picic a gdje je mogao javno i na sav glas progovoriti? recite mi sta je to uradio kao miljenik bosanaca i hercegovaca po pitanju saveza? normalno je da nece biti zadovoljni kada te legende ne cine nista za bolje sutra bh fudbala. sute kao i mediji. da je sreca samljeli bi ih konstatnim pritiskom. ali ne. nakon svake nevolje bilo ispadanja ili loseg poteza u savezu, sa-x, sportsport i drugi opale jednu dvije kritike tako jake da su u najmanju ruku smijesne i na tome se zavrsava.
Tako nekako, slazem se u potpunosti. Kad je trebalo govoriti Barba je sutio ko zaliven a poslije i vidjan na kafi sa USketom kad se birao selektor, pa kad ga nisu ni uzeli za ozbiljnog kandidata i shvatio da je izradjen, ondaK je po novinama vaki su naki su. :thumbup: :bih:
Point.

#983 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Point. »

Crvena Tifoza wrote:
Kad shvatite da se postava u NFSBiH ne mijenja u Ferhadiji nego pocevsi od kantonalnih predstavnika pa na vise, tek onda ce ti vasi neki ratovi imati smisla.
Sto se tice Barbareza, ili bilo koje zvijezde BiH reprezentacije, je ucinio mnogo vise kao ambasador svoje zemlje u svijetu, nego ono vase divljanje po stadionima sirom Evrope. Eto opalili ste Savez po dzepu, a sad Savez udara po dzepu sirotinje u BiH za karte protiv Francuza. Sve se vrti u krug.

I da ne zaboravim, ta tipka lijevo od tipke "A" gdje pise "Caps Lock", sluzi za koristenje velikih slova.

Srdacan pozdrav. :bih:
Sad ispade da su navijaci krivi sto se kriminalno dizu karte protiv Francuza. :D . Vjerujes li u ono sto pises ili pises tek tako da bi kritikovao nesto ili nekog? Nije ti pala pomisao, recimo, sta ja znam, da nemaju para u Savezu zbog visegodisnje otimacine u privatne dzepove pa zato dizu cijene? Vise je Uske popio viskija po seheru nego sto su se naplacivali kazni zbog baklji i stosta. Uostalom, obicnom jednacinom oduzimanja i sabiranja se moze srusiti ta tvoja teorija. ;-)

Srdacan pozdrav :bih:
slusam.ba

#984 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by slusam.ba »

Point. wrote:
Tako nekako, slazem se u potpunosti. Kad je trebalo govoriti Barba je sutio ko zaliven a poslije i vidjan na kafi sa USketom kad se birao selektor, pa kad ga nisu ni uzeli za ozbiljnog kandidata i shvatio da je izradjen, ondaK je po novinama vaki su naki su. :thumbup: :bih:
:thumbup: ..objasnili sve..meni zao para koje je bhf potrosio na stmpanje majica sa likom barbe (bosnian hero) :bih:
Edin H.

#985 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

Ja kada zelim da napredujem uvijek najprije udarim po nadredjenima koji trebaju da mi daju posao da im pokazem kakvi su smradovi :oops:

U kom li filmu vi zivite :roll:
slusam.ba

#986 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by slusam.ba »

Edin H. wrote:Ja kada zelim da napredujem uvijek najprije udarim po nadredjenima koji trebaju da mi daju posao da im pokazem kakvi su smradovi :oops:

film..il jesi il nisi..u ovom slucaju ne mozes imati status kao "heroj" nacije (ljudi se kunu u tvoje ime,skandiraju ti i kad igras i kad ne igras,prave ti transparente..jbt haman ko tito) a ponasati se kao ckapi..kad svi ti ljudi koji se kunu u tvoje ime ocekuju da nesto konkretno kazes ili uradis vizavi smradova a ti nista ni k.... da mrdnes e onda nastaje druga prica..jer bosanac moj Edine nije toliko glup koliko se to cini ili predstavlja u javnosti, prije ili kasnije shvate ljudi ko je ko i ko je sta..najgori ljudi po meni su oni koji znaju da je taj neki tamo smrad al opet ce sjest sa smradom jer mu smrad treba za nesto i kad ga smrad izlevati (a sta drugo ocekivat od smrada..zato i jest smrad :lol: )..onda isti prica meni,tebi ostaloj javnosti kako je onaj tamo smrad :-) ..u tom slucaju po meni si veci smrad nego smradovi koje ogovaras..lako je biti general poslje bitke..pozz
and

#987 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by and »

slusam.ba wrote:
Edin H. wrote:Ja kada zelim da napredujem uvijek najprije udarim po nadredjenima koji trebaju da mi daju posao da im pokazem kakvi su smradovi :oops:

film..il jesi il nisi..u ovom slucaju ne mozes imati status kao "heroj" nacije (ljudi se kunu u tvoje ime,skandiraju ti i kad igras i kad ne igras,prave ti transparente..jbt haman ko tito) a ponasati se kao ckapi..kad svi ti ljudi koji se kunu u tvoje ime ocekuju da nesto konkretno kazes ili uradis vizavi smradova a ti nista ni k.... da mrdnes e onda nastaje druga prica..jer bosanac moj Edine nije toliko glup koliko se to cini ili predstavlja u javnosti, prije ili kasnije shvate ljudi ko je ko i ko je sta..najgori ljudi po meni su oni koji znaju da je taj neki tamo smrad al opet ce sjest sa smradom jer mu smrad treba za nesto i kad ga smrad izlevati (a sta drugo ocekivat od smrada..zato i jest smrad :lol: )..onda isti prica meni,tebi ostaloj javnosti kako je onaj tamo smrad :-) ..u tom slucaju po meni si veci smrad nego smradovi koje ogovaras..lako je biti general poslje bitke..pozz
nije to baš tako kako pišete.sergej je čovjek koji od početka stoji uz reprezentaciju i koji se uvijek trudio da stvari pokuša popraviti i promijeniti.i kao igrač i sada,kada je to pokušao kao selektor.znali su ovi koji biraju ko je i šta je sergej i zato ga nisu ni izabrali.to što se kandidovao za selektora je još jedan dokaz da hoće da uradi nešto za tu reprezentaciju.trebao je čekati sa strane da fanatikosi smijene savez i onda se kandidovati?
to što je morao sa stokom iz saveza razgovarati kada je bio kandidat je normalno,jer oni su nažalost ti koji su odlučivali ko će biti selektor.
puno toga je sergej učinio za bih i ima namjeru učiniti i žalosno je da se ovako piše o njemu.
Casual_boy

#988 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

samo_ovaj_put

#989 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by samo_ovaj_put »

neko nam je ceku razbio pred hotelom u lux
valjda se kurcio sto je bez vize usao u EU pa ga domacini pocastili
ratata

#990 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ratata »

Casual_boy wrote:http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... Itemid=136

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU !
znamo mi za taj sajt ne moras ga toliko reklamirati, by the way batinanje ljudi ne treba da bude radosna vijest nego za osudu, te divljake treba pohapsiti, zbog njih stalno neke kazne , a ionako nas fifa ceka na zicer ako Francuzima zafali koji bod, jos samo fale ovi huligani po zapadu da prave incidente i eto srece za Francuze u grupi, bolje nek smire strasti ako nista onda zbog ovih momaka koji se toliko trude na terenu i selektora koji je konacno kakav i treba da bude
Point.

#991 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Point. »

ratata wrote:
Casual_boy wrote:http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... Itemid=136

I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU !
znamo mi za taj sajt ne moras ga toliko reklamirati, by the way batinanje ljudi ne treba da bude radosna vijest nego za osudu, te divljake treba pohapsiti, zbog njih stalno neke kazne , a ionako nas fifa ceka na zicer ako Francuzima zafali koji bod, jos samo fale ovi huligani po zapadu da prave incidente i eto srece za Francuze u grupi, bolje nek smire strasti ako nista onda zbog ovih momaka koji se toliko trude na terenu i selektora koji je konacno kakav i treba da bude
Sto nemogu ovij izlizanih fraza, Boze.

By the way, o kakvom batinanju ljudi pricas? :? :?
Aphex_

#992 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Aphex_ »

A Bog zna do kad će oni tu sjediti. :x
Aphex_

#993 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Aphex_ »

samo_ovaj_put wrote:neko nam je ceku razbio pred hotelom u lux
valjda se kurcio sto je bez vize usao u EU pa ga domacini pocastili
Sinoc ga gledao, nikakav je nesto na TVu :lol:
A.C.A.B:

#994 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by A.C.A.B: »

Ma vamo narodu niko ne moze ugoditi
Kad se razbija nemoj kad se pali nemoj kad se protestuje nemoj kad se udaraju nemoj
Brate digni tu svoju guzicu i ne drkaj na tastaturi nego ustani i radi nesto
Pun mi je Q... VAS INTERNET HULIGANA odnosno JEBACA
UZDRAVLJE !!!
Edin H.

#995 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

Nakon sinoćnje utakmice: "Bh. Fanaticosi" pretukli Bogdana Čeku
Potpredsjednik NSBiH spasio se bijegom u hotel

Bogdan Čeko: Pretukli ga navijači
Neposredno nakon sinoćnje kvalifikacione utakmice u Luksemburgu, na ulazu u hotel „Sofitel Europe“, grupa navijača bh. nogometne reprezentacije, fizički je nasrnula na potpredsjednika NSBiH Bogdana Čeku.

On je tom prilikom zadobio više udaraca po glavi i tijelu, a da na vrijeme nije pobjegao u hotel, posljedice su mogle biti i teže. Medicinski tim reprezentacije pružio mu je prvu pomoć nakon čega je prebačen na detaljne pretrage u obližnju bolnicu

:zoka:

Interesantni su ovi nasi novinari, clanak iz Avaza sa bombasticnim naslovom "BH Fanaticosi pretukli Bogdana Ceku".
A kako vec znaju da se radi o BHF-u ako momci nisu uhvaceni :skoljka: :shock:
Normalan.ba

#996 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Normalan.ba »

U ovom trenutku ovakve stvari su najmanje potrebne :run:
amar007

#997 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by amar007 »

A sta ocekivati od izbjeglica, samo znaju napraviti teferic na tribini k'o da su na koridi :-)
Rekoh ja vec da su tekme reprezentacije postale skupovi seljakluka i malogradjanstva
Edin H.

#998 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

amar007 wrote:A sta ocekivati od izbjeglica, samo znaju napraviti teferic na tribini k'o da su na koridi :-)
Rekoh ja vec da su tekme reprezentacije postale skupovi seljakluka i malogradjanstva
Ovo je Amare vise nego nekorektna izjava.

Da li ti uopste imas ideju koliko novaca, truda i napora zahtjeva pracenje utakmica reprezentacije.
Sto rece Baho uz Skote i Engleze nasa reprezentacija definitivno ima najvecu podrsku na svim gostovanjima.
Bosanski_kralj

#999 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Bosanski_kralj »

Edin H. wrote:
amar007 wrote:A sta ocekivati od izbjeglica, samo znaju napraviti teferic na tribini k'o da su na koridi :-)
Ovo je Amare vise nego nekorektna izjava.

Da li ti uopste imas ideju koliko novaca, truda i napora zahtjeva pracenje utakmica reprezentacije.
Sto rece Baho uz Skote i Engleze nasa reprezentacija definitivno ima najvecu podrsku na svim gostovanjima.
Momak je očigledno neki spodoba provokatorska i ne treba obraćati pažnji na njega.

Dok istovremeno osuđuje napad na Čeku, nisam ga vidio da je nešto loše napisao o uletu Hz na teren protiv Širkog
burek_in_space

#1000 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by burek_in_space »

@amar007 i @Bosanski_kralj, opomene pred ban.

Edin H. to shto izdvajaju sredstva za putovanja, ne chini ovu reprezentaciju privatnom prcijom BHF-a.
Locked