...amrica wrote:fukushima wrote:neka je, mozda i sljedeci savez nece valjati pa cemo morati otvarati novu temu "Novi Savez Napolje"Stari wrote:Slazem se da je ova tema ...nakon raspleta dogadjaja danas....vise manje... sama sebi postala cilj. Moderatori bi je komforno mogli zakljucati.
Savez je suspendovan iz medjunarodnih takmicenja, ali su jos uvijek vrhovni vladari bh nogometa... Fino je neko od njih napisao neki dan liga i kup idu regularno![]()
Ili meni fali info da su oni dobili ili dali okaze. Plata ide, ostalo nije bitno.
SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GAU8
#2351 Re: SAVEZ NAPOLJE!
- Better Man
#2352 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sasvim realna i očekivana odluka. Mislim da je krajnje vrijeme da se zauzme jasan stav i jasno kaže svim četnicima, ustašama i ostalim fašistima koji su ne samo srušili NSBIH, već koji ruše i državu jedno odlučno ne i da se prestane popuštati i udovoljavati njihovim ultimatumima.
-
fukushima
#2353 Re: SAVEZ NAPOLJE!
evo se malo colakovic demantuje
Nakon što je Sulejman Čolaković za naš portal kazao jasno i sasvim dovoljno glasno "Da u N/FSBiH neće ostati ni redar", uslijedila je brza reakcija.
Prvo se oglasio nekadašnji sudija Salem Prolić, danas sekretar za sudije i sudijska pitanja u N/FSBiH, kojeg je očigledno dotakla Čolakovićeva izjava.
"Kada sam pročitao ovo što je izjavio za vaš portal, nazvao sam ga (Sulejmana Čolakovića op.a.), spreman na sve, pa i na to da mu odmah odem u Zenicu. Međutim, on mi se kune da nije rekao da će u N/FSBiH biti smijenjena i admistracija. Ipak, ovo nije prvi put da taj čovjek nešto lupi, pa da se poslije izvlači", kazao je Prolić za SportSport.ba, strahujući valjda za svoju poziciju u N/FSBiH.
Potom smo ponovo kontaktirali Čolakovića, koji je pokušao demantovati sam sebe.
"Ama pogrešno ste to prenijeli. Nisam ja to tako rekao. Vi ste kao Dodik, rušite zemlju, ne samo savez!", buknuo je Čolaković, pa se posuo pepelom:
"Nisam ja to tako mislio, mislio sam na rukovodeća tijela N/FSBiH, dakle Predsjedništvo, Izvršni odbor i ostala tijela koja se biraju neće ostati
- DaysleepeR
#2354 Re: SAVEZ NAPOLJE!
zaista nakon svega, ali svega odakle izvlačite sposobnost da bilo šta što neko iz saveza izjavi uzimate kao relevantno 
- Edin H.
#2355 Re: SAVEZ NAPOLJE!
fukushima wrote:evo se malo colakovic demantuje![]()
Nakon što je Sulejman Čolaković za naš portal kazao jasno i sasvim dovoljno glasno "Da u N/FSBiH neće ostati ni redar", uslijedila je brza reakcija.
Prvo se oglasio nekadašnji sudija Salem Prolić, danas sekretar za sudije i sudijska pitanja u N/FSBiH, kojeg je očigledno dotakla Čolakovićeva izjava.
"Kada sam pročitao ovo što je izjavio za vaš portal, nazvao sam ga (Sulejmana Čolakovića op.a.), spreman na sve, pa i na to da mu odmah odem u Zenicu. Međutim, on mi se kune da nije rekao da će u N/FSBiH biti smijenjena i admistracija. Ipak, ovo nije prvi put da taj čovjek nešto lupi, pa da se poslije izvlači", kazao je Prolić za SportSport.ba, strahujući valjda za svoju poziciju u N/FSBiH.
Potom smo ponovo kontaktirali Čolakovića, koji je pokušao demantovati sam sebe.
"Ama pogrešno ste to prenijeli. Nisam ja to tako rekao. Vi ste kao Dodik, rušite zemlju, ne samo savez!", buknuo je Čolaković, pa se posuo pepelom:
"Nisam ja to tako mislio, mislio sam na rukovodeća tijela N/FSBiH, dakle Predsjedništvo, Izvršni odbor i ostala tijela koja se biraju neće ostati
Sulju za predsjednika
- burek_in_space
#2356 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Poshto su ovi suspendovani, i ovu temu cemo zatvoriti dok se ne rijeshi njihova sudbina. Ako nam Suljo osvane u nekoj od fotelja, otvaramo temu opet.