SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

fole13

#1826 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by fole13 »

samo_ti wrote:Mater im jebem ! :dance:

pridruzujem se redaljku cemo opalit :D
north

#1827 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

Impavidus wrote:Što negdje pročitah, zatvorit ih u holiday inn ili gdje ce vec biti, nedat im ni hrane ni pića, ni zraka dok sve i jedan ne potpišu.
Najbolja varijanta da suspenduju sve ove sto su dosad radili vise od 1 dana u savezu i to dozivotno, i postaviti normalne ljude, legende koji se razumiju u fudbal, a ne kojekakve piljare, mesare, alkoholicare i sl. Ali nije nam ovo želim želiš...
Bevanda mami ti ga zabevandam od sada pa do kraja povijesti.
:lol: :thumbup:

Kakvo smeće od čovjeka......
Baltazar_khan

#1828 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Baltazar_khan »

bevanda je teški nacionalista, ovakvi ljudi mi se gade :skoljka:
LSD

#1829 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by LSD »

Dva najbolja selektora su imenom i prezimenom bili hrvati :shock: :shock: jao gada šta izvali...samo o hrvatima i ugroženosti istih, ovaj babun drobi -ništa drugo ga ne zanima...pa povraticu od ove price.
zenny

#1830 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by zenny »

da je kakvu kamikazu nac' da skupimo para i da posaljemo na ovog debila :x
north

#1831 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

Ma nikad nisam bio neki nacionalista, da se pogrešno ne shvatim, ali jebo više nas bošnjake, ova dvojica bošnji samo iz nekog neutralnog ugla pričaju, onako općenito, nikako da argumentima pobiju ovu dvojicu smradova.....ovaj Pavelićev bojovnik je osamnaest puta kao i uvijek do sada spomenuo ugroženost hrvata i kada će jednom postati predsjednik hrvat......pa u jednom momentu spomenu dva hercegovačka kluba (misleći na Lišticu i Zrinjski), pa idiot skonta pa doda onako stihijski i Velež......

Opet onaj Srbin samo gleda na sat, njemu dosadno, žuri mi se kući....jebe se njemu što muha zuji.....sutra igra Srbija.....valja nju bodriti......

Opet sve po leđima našeg jadnog i napaćenog naroda koji voli ovu zemlju........
Mikado

#1832 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Mikado »

Usvojili statut ili neusvojili, s ovim govnarima nema napretka.

Najbolje je gore napisano, da treba otjerat svakog ko je radio u savezu duze od jednog dana. Sve ih treba spremit avionom u Japan, pravac Fukushima, al nebi govnima ni radijacija mogla ništa kad su žohari.
mrtva kokoš

#1833 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by mrtva kokoš »

meni je bilo dovoljno da gledam 2 minute ovaj ljudski izmet i da ugasim tv, znam da bih se iznervirao...
sve je ovo planski, ocigledno su u pitanju visi ciljevi tj. rusenje BiH preko svih mogucih elemenata...
nacionalisticka govna, mater li im njihovu, a ni uefa nista nije bolja svi oni znaju kakva se corba ovdje kuha !! :x :x
BarbaDue

#1834 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by BarbaDue »

trebalo je sutra organizovati ne/mirne proteste ispred zgrade NSBiH :x a prvo ih dok ulaze u zgradu posutati nogama!
Dammme

#1835 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Dammme »

Jedino dobro u ovoj emisji što oplakah na kraju.
Onaj šupak škriparski po 100 puti: "Pa valjda bi mogao jednom u povijesti i Hrvat biti predsjednik saveza"
A onda mu Šuko hladno šuknu: "Pa bio je u povijesti" :lol: :lol: :lol: i odjavi emisiju
Obuca9

#1836 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Obuca9 »

north wrote:pa u jednom momentu spomenu dva hercegovačka kluba (misleći na Lišticu i Zrinjski), pa idiot skonta pa doda onako stihijski i Velež......
A zaboravi Leotar :D
Daado_Sa

#1837 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Daado_Sa »

Nakon pregladane cjelokupne emisije, iz konteksta sam mogao izvuci i zakljuciti da je politika duboko umjesana u cjelokupnu stvar oko Statuta. Jer svi zagovaraju to da ne mogu biti preglasani, zatim spominju cjelokupnu drustvenu situaciju u nasoj drzavi (ne formirana vlast), zatim spominju to kako oni nemaju "svoje" ljude u izvrsnim organima tj. ljude koji ce ih predstavljati, i na kraju su se svi slozili da Statut nece biti usvojen tako dan prijeti suspenzija.

Ono sto bih sada zelio reci kao zaljubljenik fudbalske igre. Drago mi je da ce doci do suspenzije, i zelio bih samo uputiti na jednu činjenicu a to je pa zar je vazno sta je po nacionalnosti Ivica Osim, Josip Katalinski, Predrag Pašić, Safet Sušić, Mehmed Bazdarevic, i ostali proslavljeni nasi fudbaleri, nama zaljubljenicima fusbalske igre je to ne bitno koje je to nacionalnosti, ono sto ja kao pojedinac cijenim jeste njihova pojava i njihove licnosti, jer sve su to velikani naseg fudbala proslavljena imena, imena koja imaju znanje i iskustva u fudbalu sa stotinama odigranih utakmica, a nisu nacionalisti kao ovi sto sada sjede i "zastupaju" nacionalne ineterse Bošnjaka, Srba i Hrvata.

Ljudi okrenite se fudbalu prepustite fudbal fudbalerima, a ako zelite da se bavite politikom, imate kantone, entitete i ostale političke domove pa tamo zastupajte i branite nacionalne interese, za koje običnog građanina boli k.u.r.a.c, jer mi ljude ne gledamo i ne ocjenjujemo poimenu i vjeri vec po ljudskim vrijednostima i kvalitetama. Srdačan pozdrav
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1838 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Admir_1984 »

Fudbal bevandi i njemu slicnima sluzi samo zbog $$$$$$ i zbog politicke manipulacije. Zato oni nikada nece ni pristati na normalan savez, jer ne vole ovu drzavu i nemaju interesa u napretku bh fudbala.

Gori su ovi nashi sto se godinama solidarishu sa njima i redovno mlate kesh, kao sto je bio pashalic, ushanovic, sad colakovic i njima slicni. Znaci ni njima nije stalo do bh fudbala i ove drzave, da jeste davno bi i oni poceli sa opstrukcijom rada saveza, pa bolje da ga nema nikako nego da je nakaradan i bez ikakve nade za boljitak
Daado_Sa

#1839 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Daado_Sa »

Ne znam da li je vec negdje postavljeno, ali evo poziv za sutrasnje mirne proteste

http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 2547283688
jasko_ba

#1840 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by jasko_ba »

gledao emisiju minutu i prebacio, jebaji ga, dzaba se nervirati samo
govna ostaju govna :x
LSD

#1841 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by LSD »

Daado_Sa wrote:Nakon pregladane cjelokupne emisije, iz konteksta sam mogao izvuci i zakljuciti da je politika duboko umjesana u cjelokupnu stvar oko Statuta. Jer svi zagovaraju to da ne mogu biti preglasani, zatim spominju cjelokupnu drustvenu situaciju u nasoj drzavi (ne formirana vlast), zatim spominju to kako oni nemaju "svoje" ljude u izvrsnim organima tj. ljude koji ce ih predstavljati, i na kraju su se svi slozili da Statut nece biti usvojen tako dan prijeti suspenzija.

Ono sto bih sada zelio reci kao zaljubljenik fudbalske igre. Drago mi je da ce doci do suspenzije, i zelio bih samo uputiti na jednu činjenicu a to je pa zar je vazno sta je po nacionalnosti Ivica Osim, Josip Katalinski, Predrag Pašić, Safet Sušić, Mehmed Bazdarevic, i ostali proslavljeni nasi fudbaleri, nama zaljubljenicima fusbalske igre je to ne bitno koje je to nacionalnosti, ono sto ja kao pojedinac cijenim jeste njihova pojava i njihove licnosti, jer sve su to velikani naseg fudbala proslavljena imena, imena koja imaju znanje i iskustva u fudbalu sa stotinama odigranih utakmica, a nisu nacionalisti kao ovi sto sada sjede i "zastupaju" nacionalne ineterse Bošnjaka, Srba i Hrvata.

Ljudi okrenite se fudbalu prepustite fudbal fudbalerima, a ako zelite da se bavite politikom, imate kantone, entitete i ostale političke domove pa tamo zastupajte i branite nacionalne interese, za koje običnog građanina boli k.u.r.a.c, jer mi ljude ne gledamo i ne ocjenjujemo poimenu i vjeri vec po ljudskim vrijednostima i kvalitetama. Srdačan pozdrav
Pa eto odicno si rekao...ako je nacionalnost tj.nacionalni kljuc najbitniji ,pa ima i za to riješenje :
Pašić, Bajević, Osim, Katalinski,Sušić, Baždarević, Kodro...dakle ima i Srba i Hrvata i Bošnjaka...sve tri nacije imaju po svog predstavnika i svima dobro ;-)
Još kad bi to UEFA usvojila :-) :D
madner

#1842 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by madner »

Eish, ali to nisu pravi Hrvati. Mora HDZ dati stembilj, zar niste u toku sta se dogadja sa vladom :D
BHF_Manijak

#1843 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by BHF_Manijak »

Bevanda ima veze sa fudbalom ko ja sa uzgojem Fregata sa galapagoskih otocja... :oops: :zzzz: Likovi ala Bevanda i Tesic il' kako se vec preziva kloc, su iskljucivo tu radi love i ad bi propagirali Dodikovu odnosno Covicevu politko, sto je onaj debeli celavi ero xy puta ponovio u emsiji, o ugrozenosti hrvatskih perdstavnika, klubova, regije, neba, cvijeca, baba, macaka....Klasicno politicki izreziran govor koji apsolutno nema nikakve veze sa fudbalom niti zelje da fudbal pobjedi, i da, podjahkad ovako ubaci koju digresiju kako on ipak voli domovinu(koju pitam li se samo :roll: ) i kako je on(oni) za ocuvanje fudbala u BH...Aha, al' u limburgu...Koje blokade drzave Boze dragi, opstruiraju na svakom mogucem koraku, a jos pored toga me ona nasa dvojica haduma iznerviraju jer ne znaju jedne smisljenje prostoprosirene recenice reci nego ko mazlumi sute ondje i slusaju te aminaju sta ona dvojica krelaca pricaju! :x :x :x
siki_sa

#1844 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by siki_sa »

pa nek bude hrvat, nek bude josip katalinski ili ivica osim, :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Max Bunker

#1845 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Max Bunker »

madner wrote:Eish, ali to nisu pravi Hrvati. Mora HDZ dati stembilj, zar niste u toku sta se dogadja sa vladom :D
Niko od njih nije iz zapadne Hercegovine pa samim tim nije ni Hrvat.
fosil

#1846 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by fosil »

siki_sa wrote:pa nek bude hrvat, nek bude josip katalinski ili ivica osim, :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
a mmoze i Baka, aj tinks :D
siki_sa

#1847 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by siki_sa »

kazu da su vec oko "Holiday Inn"-a ogradu postavili,
burek_in_space

#1848 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by burek_in_space »

siki_sa wrote:kazu da su vec oko "Holiday Inn"-a ogradu postavili,
Ko neki problem javiti da je postavljeno neshto unutar Holiday Inna :oops: da se zna da brishem za 5 minuta ovaj komentar, da mi ne zakuca neko na vrata ujutru, a ja se zajebavam :mrgreen:
LSD

#1849 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by LSD »

Ko izdaje taj atest ili potvrdu ili šta vec, da su Osim ili Katalinski Hrvati??
Daado_Sa

#1850 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Daado_Sa »

Ko je gledao emisiju mogao je primjetiti da se u prvom dijelu emisije samo potenciralo to da je trenutna politicka situacija u drzavi odraz na desavanja u nasem Savezu, dakle onome ko ima 1 gram mozga je jasno da je politika umjesana u sva ova desavanja, onaj Tešić se šatro boji za svoju sigurnost strah ga izaci iz studija, Bevanda zastupa hrvate kao ugrozeni su, ona dvojica bosnjaka Brkovic i Bakovic veze nemaju o cemu pricaju, dakle jasno je ko dan se ovdje radi o političkim manipulacijama kojim se zeli degradirati i unistiti fudbal u nasoj zemlji.

Nama navijačima Želje, Sarajeva, Veleža, Čelika, Borca, itd itd...i nenacionalno nastrojenim građanima ove nase drzave je nebitno ko ce biti predsjednik i clan tog Saveza, vazno je samo da je on fudbalska ikona ove zemlje, covjek sa znanjem i iskustvom sada da li je on Hrvat , Bosnjak ili Srbin, da li je to Osim, Bazdarevic, Bajevic ili neko 10-ti to je nebitno. Sve dok takvi ljudi ne budu vodili nas Savez kod nas nema napretka, a siguran sam da 99% ljudi boli neka stvar sta su po nacionalnosti nasi fudbalski velikani oni su za nas ikone i fudbalske "veličine".
Locked