SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#1776 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Privatna poruka »

LSD wrote:
Edin H. wrote:
ganjeta wrote:Picic nevidjen,jos mu skandiraju...e moji levati :thumbup:
Cuje se fino kad kaze nekom : jebem i vas i navijace,ona lafo zuri negdje :run:
Mozda je imao neodlozne obaveze, a i umorio se covjek :oops:

I ono je vaznije Papetu da igra, nego Asmir :x
Vala Edine imaš i pravo, govorio sam ja i ranije - žalosno je kakvih mi nekaraktera i pizdi imamo u reprezentaciji :( gnjide od ljudi :x
Bas rece ganjeta fino: "Picic" :|
Samo me zanima sad, po Avdi Avdicu, da li ga je Spaha slomio kad su se vratili tamo.
simonese

#1777 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by simonese »

nije nego ce ga Rahimic slomit ne slijedecoj tekmi
pirmin

#1778 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by pirmin »

Ljudi, kako ste skontali da je bas Ibricic, jedino po glasu? :-)

Ako je stvarno on onda mu je dzenaza...bolje da ne dolazi vise, svakako je pokazao svoje pravo lice
protiv Meksika. :x
samo_ovaj_put

#1779 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by samo_ovaj_put »

ne cuje se ono jebem :roll:
Culé

#1780 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Culé »

Na iducoj utakmici treba mu jedan veliki transparent pripremiti sa odgovorom:

(Cuvaj mamu da ti duze traje!)
north

#1781 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

Sad na TVSA objaviše da su iz UEFE najavili da će se u slučaju odbijanja (što je izvjesno 99,99%) uvesti neka privremena uprava u savezu.
Zna li neko nešto više šta u suštini podrazumijeva privremena uprava, kako će se ona formirati i ono što je za nas najvažnije bi li u tom slučaju bili izbačeni iz euro takmičenja?

Jer u slučaju da se suspenduje ovakav savez, a u kratkom roku formira privremena uprava koja bi poštivala načela UEFE, onda ne vidim razlog za suspenziju reprezentacije?
BegA_

#1782 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by BegA_ »

LSD wrote:
Johnny_x wrote:evo statistike na hercegbosna forumu

Dali ste za reaktiviranje NS Herceg-Bosne i izlazak iz NS BiH ?
DA 81% [ 26 ]
NE 19% [ 6 ]
Bice to strašna liga sa Brotnjom,Grudama,Posušjem,Zrinjskim i Širokim...samo im još šesti fali.
Gdje ces Iljine labudove zaboraviti? :x

:lol: :lol: :bih:
north

#1783 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

BegA_ wrote:
LSD wrote:
Johnny_x wrote:evo statistike na hercegbosna forumu

Dali ste za reaktiviranje NS Herceg-Bosne i izlazak iz NS BiH ?
DA 81% [ 26 ]
NE 19% [ 6 ]
Bice to strašna liga sa Brotnjom,Grudama,Posušjem,Zrinjskim i Širokim...samo im još šesti fali.
Gdje ces Iljine labudove zaboraviti? :x

:lol: :lol: :bih:

Ma ima tu još strašnog potencijala: Žepče, Čapljina, Troglav..... ipak su to nekada bili prvoligaši.....

Kakvih bi tu tek derbija bilo.....
Gandalf

#1784 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Gandalf »

Zaboravili ste Kiseljak :oops: Halo ba ljudi Kiseljak :oops: Pa tamo živi Ivo Miro Jović :-) ako nema Kiseljaka onda nema ni lige :lol:
madner

#1785 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by madner »

Privatna poruka wrote:
LSD wrote:
Edin H. wrote: Mozda je imao neodlozne obaveze, a i umorio se covjek :oops:

I ono je vaznije Papetu da igra, nego Asmir :x
Vala Edine imaš i pravo, govorio sam ja i ranije - žalosno je kakvih mi nekaraktera i pizdi imamo u reprezentaciji :( gnjide od ljudi :x
Bas rece ganjeta fino: "Picic" :|
Samo me zanima sad, po Avdi Avdicu, da li ga je Spaha slomio kad su se vratili tamo.
Po Avdi Ibricic je pozvan ne zbog svojih kvaliteta, nego zato sto je Spahin haver.

Ja mislim da je istina.
nellington

#1786 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by nellington »

Gandalf wrote:Zaboravili ste Kiseljak :oops: Halo ba ljudi Kiseljak :oops: Pa tamo živi Ivo Miro Jović :-) ako nema Kiseljaka onda nema ni lige :lol:
Image

Herceg-Bosno srce ponosno :oops:
siki_sa

#1787 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by siki_sa »

kako god da okrenes ova stoka nece usvojiti statut, previse je politike uslo u nas fudbal.....
siki_sa

#1788 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by siki_sa »

Jeli imaju kakvi protesti sutra?
north

#1789 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

@madner

Ti si se nešto od sinoć navadio da je sve što Avdo napisa istina, jebi ga, Avdo nam prosvijetli oči, da je Emir mason, čovjek iz sjenke koji žari i pali.....

Stalno gooriš da vjeruješ sve što je napisano istina, pa možeš li majka mu stara jedan, samo jedan argument navesti da je to istina, a da ne pomeneš klempu Pjaniću protiv Njemačke i nastraj na Marina.......

Očekujem da sutra Spahć uletiti na skupštinu saveza da išamara pojedine delegate, tako da ne moramo brinuti o suspenziji..... :run:
siki_sa

#1790 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by siki_sa »

Gandalf wrote:Zaboravili ste Kiseljak :oops: Halo ba ljudi Kiseljak :oops: Pa tamo živi Ivo Miro Jović :-) ako nema Kiseljaka onda nema ni lige :lol:
I gosk ste zaboravili, zaboravili ste i branitelj iz mostara, ima da bude liga beton :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madner

#1791 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by madner »

Dokaze neam, indicije imam.

Nisam rekao da vjerujem da je sve istina, rekao sam da vjerujem da je jako bitno Spahin haver da bi bio pozvan u repku.

Nemam provjerenu informaciju, ali cuo sam da je Keno u subotu ujutru imao udes kod RTV doma. Ako je istina, zna li neko ko su bili suvozaci?
Ajatolah_

#1792 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Ajatolah_ »

I kada je taj sastanak?
Obuca9

#1793 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Obuca9 »

north wrote:@madner

Ti si se nešto od sinoć navadio da je sve što Avdo napisa istina, jebi ga, Avdo nam prosvijetli oči, da je Emir mason, čovjek iz sjenke koji žari i pali.....

Stalno gooriš da vjeruješ sve što je napisano istina, pa možeš li majka mu stara jedan, samo jedan argument navesti da je to istina, a da ne pomeneš klempu Pjaniću protiv Njemačke i nastraj na Marina.......

Očekujem da sutra Spahć uletiti na skupštinu saveza da išamara pojedine delegate, tako da ne moramo brinuti o suspenziji..... :run:
Zar nisi skontao iz teksta da je Spahić ustvari čovjek ljudi iz Saveza, tako da će on sutra uletiti i šamarati one koji budu htjeli usvojiti Statut.
nellington

#1794 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by nellington »

madner wrote:Dokaze neam, indicije imam.

Nisam rekao da vjerujem da je sve istina, rekao sam da vjerujem da je jako bitno Spahin haver da bi bio pozvan u repku.

Nemam provjerenu informaciju, ali cuo sam da je Keno u subotu ujutru imao udes kod RTV doma. Ako je istina, zna li neko ko su bili suvozaci?
Misliš ovo? http://klix.com/kenomecka
north

#1795 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

hz__semir wrote:
north wrote:@madner

Zar nisi skontao iz teksta da je Spahić ustvari čovjek ljudi iz Saveza, tako da će on sutra uletiti i šamarati one koji budu htjeli usvojiti Statut.
:D Da,da....do mene je.....
Edin H.

#1796 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

samo_ovaj_put wrote:ne cuje se ono jebem :roll:
Da tesko je cuti sto je zaista rekao :shock:
madner

#1797 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by madner »

nellington wrote:
madner wrote:Dokaze neam, indicije imam.

Misliš ovo? http://klix.com/kenomecka
To, samo sam ja dobio i mahalske informacije gdje se cugalo i do kada te ko je jos bio sa njim :D
lerdi

#1798 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by lerdi »

Edin H. wrote:
samo_ovaj_put wrote:ne cuje se ono jebem :roll:
Da tesko je cuti sto je zaista rekao :shock:
Pa nije u stanju ni jebat nam mater kako treba. Nešto mrmlja. Možda da mu damo popravni :?:
burek_in_space

#1799 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by burek_in_space »

Ne vidim razlog da se Spahiceva klempa Pjanicu spominje, jer po mahalskim informacijama, i on je cugao u Internetu zajedno sa Dzekom, Ibrichicem, Spahicem, i Hasagicem. Treba tu cushku shvatiti kao odgojnu metodu koja je djelovala na svijest mladog Miralema. :mrgreen:
BHF_Manijak

#1800 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by BHF_Manijak »

burek_in_space wrote:Ne vidim razlog da se Spahiceva klempa Pjanicu spominje, jer po mahalskim informacijama, i on je cugao u Internetu zajedno sa Dzekom, Ibrichicem, Spahicem, i Hasagicem. Treba tu cushku shvatiti kao odgojnu metodu koja je djelovala na svijest mladog Miralema. :mrgreen:
Nije mahalska vec jesu cugali...Bile su slike pred jednu od tekmi, da li protiv Estonije ili Portugala ne sjecam se, ali u Jezu se zadali ko vel'ki, svima oci ucaklile pravo, Dzeko, Spaha, Keno, Pjanic, Ibricic... :roll: Ne kazem, i u svjetskoj kremi od igraca ima likovi koji redovno "sok od jecma" upraznjavaju, ali zato ti sve to na treninzima iskisu i pokazu rezultate, a nasi puleni, hmmm... :-?
Locked