Vidi Ilje krmeta što se daviEdin H. wrote:Evo i dokaza![]()
![]()
Fuj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Vidi Ilje krmeta što se daviEdin H. wrote:Evo i dokaza![]()
![]()

Ili trećim riječima, naši klubovi, bar oni najveći se veoma malo pitaju.Šibicar wrote:Drugim riječima,ako našim klubovima odgovara ovakav savez,mi smo tu nemoćni.
isli sa prevodiocima,naravno...Edin H. wrote:Predsjednik N/FS BiH Sulejman Čolaković i dopredsjednici Bogdan Čeko i Iljo Dominković, kao i generalni sekretar Jasmin Baković danas su u Cirihu razgovarali sa predstavnicima FIFA-e i UEFA-e, Jeffreyjem Thompsonom i Alanom Hansenom.
Čak tri sata trajao je razgovor, tačnije ubjeđivanje za usklađivanje Statuta N/FS BiH sa statutima FIFA-e i UEFA-e, organizacijom i funkcioniranjem Saveza. Predstavnici FIFA-e i UEFA-e po ko zna koji put ponovili su da je kamen spoticanja u radu donošenja novog Statuta, koji nije usvojen na sjednici Skupštine u julu.
Za sutra (četvrtak) planiran je i sastanak delegacije N/FS BiH sa predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom.
Lomi ga Suljo![]()
Ima Iljo opet da se dobro napuca
hz__semir wrote:Sve sam više uvjeren da će konačni epilog ovih sastanaka biti da će ustvari Iljo, Suljo i Bogo ubjediti Blattera i Platinija da i FIFA/UEFA trebaju imati tročlano predsjedništvo
Code: Select all
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44805.htmhz__semir wrote:Sve sam više uvjeren da će konačni epilog ovih sastanaka biti da će ustvari Iljo, Suljo i Bogo ubjediti Blattera i Platinija da i FIFA/UEFA trebaju imati tročlano predsjedništvo
Sve poštenjačine1946 wrote:Da ovo ovdje stavimoCode: Select all
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44805.htm
Pa onda necemo ni igrati sa Rumunima, znaci nema potrebe za nervozu
da nas hoce suspendovati, pa onda fino otici pred savez i lincovati one lopove gore ili ih istjerati kako god je moguce
Ja više ne išao, pa ni da stojim mirno ispred kao prošli put, a da onda pojedini govore kako je dobro što je policija ubila sviju redom.smoki_choko wrote:da nas hoce suspendovati, pa onda fino otici pred savez i lincovati one lopove gore ili ih istjerati kako god je moguce
Zar baš ovo ne bi dovelo do suspenzije?Edin H. wrote:Zajedničko je mišljenje da je u procese koji mogu dovesti do rješavanje ovog pitanja neophodno involvirati predstavnike međunarodne zajednice u BiH (OHR), kao i predstavnike institucija vlasti na entitetskim i državnom nivou.
Ona nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna.cyprus wrote:Zar baš ovo ne bi dovelo do suspenzije?Edin H. wrote:Zajedničko je mišljenje da je u procese koji mogu dovesti do rješavanje ovog pitanja neophodno involvirati predstavnike međunarodne zajednice u BiH (OHR), kao i predstavnike institucija vlasti na entitetskim i državnom nivou.