ratata wrote:
kad se podvuche crta, BHF je jednako Savez, a evo i zasto:
1. niste legalni
2. niste priznati
3. gdje lova odlazi, a odakle dolazi niko ne zna
4. gdje god ste vi tu su problemi
5. radite protiv sistema
6. batinanje neposlushnih
7. kunenje u ispravnost svojih postupaka i branjenje istih svim sredstvima
8. ne cijenite, niti zelite uopste cuti one koji ne misle kao vi
Od svih osam stavki, koju od njih ne praktikuje i taj Savez, protiv kojeg se borite vi nelegalno i divljacki, (da tog Saveza nije bilo ne znam kako bi uopste nastao BHF niti protiv koga bi se borio), a protiv koga ja zelim da se bori legalno i legitimno, dakle, procitaj gore navedenih osam stavki, pod svakom tackom se nalazi zajednicka osobina, i Saveza koji je bez sumnje maligno oboljenje nasheg fudbala i drustva, ali i organizacije koja sebe naziva BHF.
by the way, zbog divljaka odavno ne idem na utakmice, niti reprezentacije (ovo dijelom i sto se vecina igra izvan glavnog grada mada se sad igra na Kosevu),niti kluba kojeg volim od rodjenja, i vecina pametne raje vishe nema smisla trpiti balavurdiju i gastarbajtere nalokane i drogirane.
@ostalima koji prijete i vrijedjaju: Dzaba vam sve, to kod mene ne pali, jedino vam u borbi protiv iznoshenja cinjenica sa moje strane, moze pomoci Zumke tako sto ce naci razlog da me poshalje u Banovice, ili da mu vi pomognete tako sto cete zbog mog razlicitog misljenja stalno (kao sto vec cinite) ponavljati ratata je provokator, kontrash itd. i u tome vam zelim svu srecu, jer to i da se desi, ne bi mi bilo zao sto necu vise imati priliku da vam objasnjavam da nasilje vodi ka zlu, a zlo ka krahu svega sto nosi neku vrijednost.
Škripe ti tvoji "argumenti".
BHF je navijačka grupa svih reprezentacija BiH, ne samo nogometne. I njihov prvobitni cilj (ali trentno je jedan od prioritetnih) nije bio borba protiv nogometnog saveza, nego praćenje i navijanje za reprezentacije BiH.
1. Šta smataš pod legalnošću
2. Ko bi to trebao priznati BHF
3. Svi koji su nezaposleni ili želite pored plate zaraditi dodatno koju marku, uključite se u BHF tu je lova do krova
4.primjeri rukomtnih i košarkaških utakmica reprezentacije te demantuju, dok i samo paljenje baklji na nogometnim utakmicama i nije neki problem dok iste ne završe u terenu
5. sistem ne valja i protiv njega treba raditi
6. koga? gdje?
7. nije baš tako, al zar ima nešto loše u tome
8. opet greška