SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1201 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nekako bez uvrede mogu da shvatim da ne razumiju ljudi koji zive napolju da razbijanjem Ceke se nece dobiti nista ali za one koji zive ovdje i svaki dan gledaju 24 sata da se ovdje nista ama bas nista godinama ne mijenja jer je tako napravljeno da se ne moze mijenjati jednostavno, ponajmanje batinama, e to mi stvarno nije jasno. N-puta sam napisao do sada da je NS BiH preslikan stanje drzavnog uredjenja koji se moze promjeniti samo ako Dodik kaze "MOZE", ili ako Ameri naprave neki novi Dejton pod svojim maljem ili ono sto je najgore da se prekinuta utakmica 1995 godine nastavi pa ko pobjedi,pobjedi. Svi smo bili protiv Pasalica i ode on. Je li sad sta bolje????? NIJE. Prebijen je Ceko, on recimo sutra ode, doci ce drugi Ceko!!!!! NS BiH je samo jedan pipak hobotnice koja se zove drzava. Ne moze NS BiH bez predstavnika iz RS-a. Objektivno ovaj sto je dobio batine najmanje je kriv za sve ono sto se godinama desava u NS BiH. Za Cekinog predhodnika, pokojnog Jelica svi igraci kazu da je bio vise nego korektan. 10 i vise godina imate u tom savezu ono govno od covjeka Usanovica kojeg svaki dan mozete naci po kafanama u Sarajevu i njemu dlaka sa glave ne fali a niti ce mu faliti. Cekine batine ce jos vise ucvrstiti ovaj savez jer ce sad dobiti zastoku pratnju pa bujrum ko smije njemu dvije. Ljudi dragi nije problem u NS BiH problem je u drzavi Bosni i Hercegovini i partijama koje se biraju iz godine u godinu, one iste koje su bile i 91 godine. I dobro vam Pape kaze jer zna da ne mozete nista "umjesto savez napolje (jer zna da ga ne mozete otjerati) navijajte za nase momke o kojima se prica u cijeloj Evropi". Zar treba fakultet da se skonta da u ovoj drzavi nije nista slucajno a jos manje da se jednim ili n-tim batinama moze nesto promjeniti. Kad se te batine budu usmjeravale tamo gdje treba i kad se pocne testerati stablo ovg naseg usranog sistema onda ce poceti bjezanija na sve strane a do tada, batine Ceke su isto kao da ste prbili direktora pozorista lutaka ili sto bi Maca reko, nidje veze.
Oni mladji nek uzmu i procitaju sistem i ustav nase drzave a ovi koji ga odlicno znaju i koji su na kraju krajeva dali i krv da makar imamo i ovo sto imamo nek im otvaraju oci i objasne sta znaci zatvoreni sistem.
Oni mladji nek uzmu i procitaju sistem i ustav nase drzave a ovi koji ga odlicno znaju i koji su na kraju krajeva dali i krv da makar imamo i ovo sto imamo nek im otvaraju oci i objasne sta znaci zatvoreni sistem.
-
-bhfanaticos-
#1202 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sudbo kleta...
Bogdane, vikend nam je bio potpuno identican. Dobro, ne bas potpuno ali imao je toliko slicnosti da sam poceo da vjerujem u teoriju o paralelnom univerzumu i zoni sumraka. I ja i ti smo imali problema sa papirima, ja pasosa ne dobih a ti se uputi u Luksemburg bez vize. Tebe izmaltretirase na aerodromu a mene izmaltreritase sa aerodroma ovi moji pricama ko ima sve tamo i kako im je lijepo.
Ja umalo ne zgazi zeca a ti si proveo vikend u drustvu Zeca. Ja sam zamalo se sudario sa irvasom a ti izgledas kao da te silovao irvas.
Tebi je sigurno sinoc dosao sms sa pitanjem "Jesu li tebe to pretukli?" a meni sinoc dodje sms "Jesi li ga to ti pretuk'o?" Ti smatras da si nezasluzeno fasovao a ja smatram da sam neopravdano osumnjicen.
A zamisli kako bi nam dobro bilo obojici da sam ja dobio taj jebeni pasos na vakat a da su tebe vratili sa aerodroma. Danas bi mene bolilo grlo i jeo bi na slamku a ovako tebe boli glava i jedes na slamku.
Zivot je cudo..
Bogdane, vikend nam je bio potpuno identican. Dobro, ne bas potpuno ali imao je toliko slicnosti da sam poceo da vjerujem u teoriju o paralelnom univerzumu i zoni sumraka. I ja i ti smo imali problema sa papirima, ja pasosa ne dobih a ti se uputi u Luksemburg bez vize. Tebe izmaltretirase na aerodromu a mene izmaltreritase sa aerodroma ovi moji pricama ko ima sve tamo i kako im je lijepo.
Ja umalo ne zgazi zeca a ti si proveo vikend u drustvu Zeca. Ja sam zamalo se sudario sa irvasom a ti izgledas kao da te silovao irvas.
Tebi je sigurno sinoc dosao sms sa pitanjem "Jesu li tebe to pretukli?" a meni sinoc dodje sms "Jesi li ga to ti pretuk'o?" Ti smatras da si nezasluzeno fasovao a ja smatram da sam neopravdano osumnjicen.
A zamisli kako bi nam dobro bilo obojici da sam ja dobio taj jebeni pasos na vakat a da su tebe vratili sa aerodroma. Danas bi mene bolilo grlo i jeo bi na slamku a ovako tebe boli glava i jedes na slamku.
Zivot je cudo..
- Bosnolog
#1203 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ratata wrote:@libero: Ko finansira BHF , i kad toliko sebe stavljate ispred reprezentacije zasto onoj raji koja nema love ne podjelite karte ? mislim i Hamas je slicna organizacija (samo politicka) ali oni bar dijele raji.
Drugo, samo zbog vas su cijene tolike jer se zna da radite vani i da vam je ko nama cener potrositi na dolazak i kartu
Trece, kad su ti vasi ljudi toliki mangupi, sto se ne jave i priznaju da su oni prebili lika (kojeg ne branim cak sta vise prezirem ga), nego je najlakse bilo kome napraviti saCEKUshu , vas deset a neko sam
Cetvrto, osjecas li se krivim ako neko od klinaca procita ono za sta se ti zalazes pa danas sutra ne daj boze pocnu i meci da sijevaju ili jos gore ne daj boze bombe, naravno daleko od tvog toplog doma u inostranstvu?
Peto, baklje, navijanje, pjesme, zastave, plakati, protesti, to je sve ok, ali nasilje je nesto sto je ovu jadnu zemlju vec nekoliko puta dobro unazadilo, a ocito zbog takvih kao ti sada je postalo i normalno i pozeljno.
I umalo da zaboravim, nisam kako ti to volis reci pacifista, ali sam legalista, sto je uvijek bilo pametnije nego biti divljak u kuci,na stadionu, ulici, kaficu, itd.
Savez napolje da, ali legalnim putem...a ne se ponashati kao ona bolesnica sto je bacala cuke u potok, kontash ...care?
- Bosnolog
#1204 Re: SAVEZ NAPOLJE!
A gdje zive ti dvonogi ljigavci,ne zive valjda na Marsu vec u sredinama gdje i drugi i nije moguce da imaju cijeli zivot fizicko obezbjedenje i pratnju,....Ljudi ce se organizovati i namlatiti ih kada se najmanje nadaju,.....Ovdje se radi prkosu i inatu krimogenizirano politiziranih ljudskih nistavila koji guraju prste u oci stotinama hiljada svojim krimokorumpirano politikanskim rabotama zbog cega nam prjeti suspenzija.Oni uskracuju i omalovazavaju mnogima najsvetiju stvar stotinama hiljada navijaca koji zive i disu za jedne od rijetkih srecnih trenutaka nastupa nesih momaka u drzavnim dresovima,koje podrzavaju od srca,mozda najbolje i najmasovnije od svih reprezentacija drzava nastalih raspadom bivse YU .Kada nasi momci gostuju po evropskim drzavama cesto bude vise nasih navijaca od domacih a to sami reprezantivci kazi sa odusevljenjem te javno kazu da se osjecaju kao da nisu u gostima a sami znamo sta to zanci za njih dok se bore na terenu,.......burek_in_space wrote:Ma nemam se shta ljutiti, ali ovdje se spominje naoruzhana pratnja, tjelohranitelji...a i sam sam probao prici Ushketu nekad davno, ima tome i 5 godina, pa su me zaustavila dvojica gorila(ovim putem im se zahvaljujem shto mi nisu bubrege odvaliliabdulvehab wrote:@burece, probat je pa vidjet. niko ne garantuje da ce nesto sigurno promijeniti ali vjeruj da sve ima svoje.
zamisli ti sad kao moderator krenes redom brisat postove i koje treba i koje ne treba, i tako nekoliko godina, i onda nekom pukne film pa te namlati. hoces li se pitat a sto mi ovo treba? il kad iduci put krenes brisat post hoces li razmisliti dva put?![]()
halali na ovakvom malom poredjenju dvije situacije). Da li se on zabrinuo i najmanje zbog tog mog poteza?! Vjeruj mi da nije.
Zapamtite svako onaj koji je radio protiv nezadovoljne i ogorcene mase poput ovih nistavila iz saveza mogu dozivjeti sudbinu Ceka,..Sreca njegova u nesreci pa se desilo ispred Hotela,te je utekao i prosao bez vecih povreda,zamislite da su ga sreli negdje na ulici,....
Ljudi ce isprintati njihove slike,adrese i traziti ih ,....Oni jesu ogledalo drzave i najbolji dokaz njene opstrukcije,.....Nisam pobornik saketaskog metota rijesavanja problema i promjena ali nismo svi isti,masa ogorcenih navijaca je ogorcena na ono sto rade ta ljudska nistavila a kojima bi mnogi sutra dosli glave,.......
Mozda im je ovo svim najblja opomena da se urazume i urade ono sto od njih trazi FIFA/UEFA i pocnu raditi za interes zaveza prije nego neko od njih ne dozivi mnogo tragicniju sudbinu,.......
-
-bhfanaticos-
#1205 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ratata...nemas pojma...
ko je vani? ko kome placa?
Sutra na Kosevu je oko 100-200 clanova BHF-a koji su iz BiH...znaci domaci navijaci, koji ce placati prevoz npr. iz Krajine 35 KM...o svom trosku...
Karte za prijasnje tekme su se kupovale po skupljim cijenama od "dilera" da bi sto vise clanova bilo na tribini. Znaci ako je karta kostala 20KM za sjever u zenici, placali smo je po 25-30 al smo dolazili...
Na svim domacim tekmama je raja iz BiH..a ne dijaspora...naravno bude tu koji dijasporac al od 200 ljudi mozda je 5 dijaspora....
tako da ne baljezgaj ni ti a niko od ostalih koji ne razumiju sta je BHF...
Sutra na Kosevu je oko 100-200 clanova BHF-a koji su iz BiH...znaci domaci navijaci, koji ce placati prevoz npr. iz Krajine 35 KM...o svom trosku...
Karte za prijasnje tekme su se kupovale po skupljim cijenama od "dilera" da bi sto vise clanova bilo na tribini. Znaci ako je karta kostala 20KM za sjever u zenici, placali smo je po 25-30 al smo dolazili...
Na svim domacim tekmama je raja iz BiH..a ne dijaspora...naravno bude tu koji dijasporac al od 200 ljudi mozda je 5 dijaspora....
- Dammme
#1206 Re: SAVEZ NAPOLJE!
E meni su najbolji ovi što misle da će se državnim izborima promijeniti nešto u N/FSBiH. Pa možda i hoće ali za nekih 50-ak godina, kad većini na forumu (ako bude dugog vijeka) najbitnija obaveza u jednom danu bude, da popije sve lijekove. Neki će morati bogami i zapisivati, jer u tim godinama senilnost je skoro pa zagarantovana. Pošto Ameri imaju prečih problema od nas, dakle i opcija "zavrtanja ruku" propade. A ko priželjkuje opciju "dovršavanja utakmice prekinute 95-e" nek brate odmah svom djetetu kupi pušku. Ja ću ovaj put biti pametniji, pa ću svom djetetu izvaditi pasoš.
Da i da ne zaboravim ono što je možda nevjerovatno, ali je tačno. I čeko i pokojni mu prethodnik su najmanje krivi za ovakvo stanje u N/FSBiH. Ali jesu krivi. Da je mene neko pitao koga bih volio vidjeti na mjestu čeke pred luksemburškim hotelom, prvi bi bio munib, drugi Iljo (zbog staža), treći suljo, a tek na kraju čeko. No šta ču mu ja. Da je glasao za onakav statut, kakav imaju svi normalni fudbalski savezi, možda bi mu se to uzelo kao olakšavajuća okolnost pri biranju kandidata za marisanu. Ovako, "ko ga uhvatiše, toga ......!"
Da i da ne zaboravim ono što je možda nevjerovatno, ali je tačno. I čeko i pokojni mu prethodnik su najmanje krivi za ovakvo stanje u N/FSBiH. Ali jesu krivi. Da je mene neko pitao koga bih volio vidjeti na mjestu čeke pred luksemburškim hotelom, prvi bi bio munib, drugi Iljo (zbog staža), treći suljo, a tek na kraju čeko. No šta ču mu ja. Da je glasao za onakav statut, kakav imaju svi normalni fudbalski savezi, možda bi mu se to uzelo kao olakšavajuća okolnost pri biranju kandidata za marisanu. Ovako, "ko ga uhvatiše, toga ......!"
- buzzer
#1207 Re: SAVEZ NAPOLJE!
uzvikivati parolu "savez napolje", psovati im sve po spisku i ponekog ko naleti nalemati, a ne izlaziti na izbore i ne glasati PROTIV vladajucih nacionalistickih stranaka je pisanje uz vjetar. svi koji ne izadju na izbore i ne glasaju protiv onih koji delegiraju sastav saveza rade ZA savez i nemaju pravo da se bune. promjeniti i vlast, a samim tim i savez JESTE moguce i ne mora trajati 50 godina. stavise, ako se ne uradi ove godine, ili najkasnije za cetiri godine, nece se uraditi nikad jer ce sve otici u pizdu lijepu materinu, pa vi apstinenti i vi glasaci vladajuce koalicije vidite sa sobom za sta ste.
-
sumirprimus
#1208 Re: SAVEZ NAPOLJE!
buzzer wrote:uzvikivati parolu "savez napolje", psovati im sve po spisku i ponekog ko naleti nalemati, a ne izlaziti na izbore i ne glasati PROTIV vladajucih nacionalistickih stranaka je pisanje uz vjetar. svi koji ne izadju na izbore i ne glasaju protiv onih koji delegiraju sastav saveza rade ZA savez i nemaju pravo da se bune. promjeniti i vlast, a samim tim i savez JESTE moguce i ne mora trajati 50 godina. stavise, ako se ne uradi ove godine, ili najkasnije za cetiri godine, nece se uraditi nikad jer ce sve otici u pizdu lijepu materinu, pa vi apstinenti i vi glasaci vladajuce koalicije vidite sa sobom za sta ste.
p.s ima ona "imamdvadesetidvije",cojk sve ljepo rek`o...
- Dammme
#1209 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ko ovde govori o apstinenciji od izbora
Ko ovde govori da se ne treba mijenjat vlast
Hajmo ba, politika i predizborna kampanja, voz sa ovog PDF-a.
Imate na politici čitavu temu o izborima pa opletite predizbornu priču.
-
sumirprimus
#1210 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ti si u zabludi ako mislis savez bez politike mijenjat...Dammme wrote:Ko ovde govori o apstinenciji od izbora![]()
Ko ovde govori da se ne treba mijenjat vlast![]()
nazalost...tako je kako je....
- Dammme
#1211 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ama bolan ne bio, je li ti čitaš šta piše?sumirprimus wrote:ti si u zabludi ako mislis savez bez politike mijenjat...Dammme wrote:Ko ovde govori o apstinenciji od izbora![]()
nazalost...tako je kako je....
Je li treba ponoviti:
Ko ovde govori o apstinenciji od izbora
Što reče jedan navijač Hajduka:
"Neću politiku u moju butigu"
I da, nije čeko popio batine zbog politike, nego zbog kriminala.
Last edited by Dammme on 06/09/2010 22:36, edited 1 time in total.
- buzzer
#1213 Re: SAVEZ NAPOLJE!
uh jesi ti ostar igrac.Dammme wrote:Ko ovde govori o apstinenciji od izbora![]()
nalupati ceku je isto ko i zaskociti cistacicu saveza, pa ubiti puru u njoj.
i ona samo radi sto joj se naredi, bas kao i bogdan.
ja rekoh kako je jedino moguce istjerati bagru iz saveza, a ti, ako mislis da se kosi sa pravilima foruma, izvoli prijaviti administraciji.
SAVEZ NAPOLJE, skupa sa onima sto ih instalirase!
- ratata
#1214 Re: SAVEZ NAPOLJE!
kad se podvuche crta, BHF je jednako Savez, a evo i zasto:-bhfanaticos- wrote:ratata...nemas pojma...
1. niste legalni
2. niste priznati
3. gdje lova odlazi, a odakle dolazi niko ne zna
4. gdje god ste vi tu su problemi
5. radite protiv sistema
6. batinanje neposlushnih
7. kunenje u ispravnost svojih postupaka i branjenje istih svim sredstvima
8. ne cijenite, niti zelite uopste cuti one koji ne misle kao vi
Od svih osam stavki, koju od njih ne praktikuje i taj Savez, protiv kojeg se borite vi nelegalno i divljacki, (da tog Saveza nije bilo ne znam kako bi uopste nastao BHF niti protiv koga bi se borio), a protiv koga ja zelim da se bori legalno i legitimno, dakle, procitaj gore navedenih osam stavki, pod svakom tackom se nalazi zajednicka osobina, i Saveza koji je bez sumnje maligno oboljenje nasheg fudbala i drustva, ali i organizacije koja sebe naziva BHF.
by the way, zbog divljaka odavno ne idem na utakmice, niti reprezentacije (ovo dijelom i sto se vecina igra izvan glavnog grada mada se sad igra na Kosevu),niti kluba kojeg volim od rodjenja, i vecina pametne raje vishe nema smisla trpiti balavurdiju i gastarbajtere nalokane i drogirane.
@ostalima koji prijete i vrijedjaju: Dzaba vam sve, to kod mene ne pali, jedino vam u borbi protiv iznoshenja cinjenica sa moje strane, moze pomoci Zumke tako sto ce naci razlog da me poshalje u Banovice, ili da mu vi pomognete tako sto cete zbog mog razlicitog misljenja stalno (kao sto vec cinite) ponavljati ratata je provokator, kontrash itd. i u tome vam zelim svu srecu, jer to i da se desi, ne bi mi bilo zao sto necu vise imati priliku da vam objasnjavam da nasilje vodi ka zlu, a zlo ka krahu svega sto nosi neku vrijednost.
-
Tarik19
#1215 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Stos je u tome sto zapravo nepostoji (blagoreceno) legalan nacin da se otjera banda iz Saveza. A da zaista postoji legalan nacin, ja bih ga prvi podrzavao. Ali clanovi BHF-A nisu glupi do te mjere. Oni su odavno svatili da od mirnih protesta i dizanje transparenata na utakmicama repke nema nista. To i budala zna! 
- ultima_palabra
#1216 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Naravno da se neće ništa postići sa marisanjem...međutim, kad izađem u grad da se napijem, ne mislim da ću bilo šta postići, ali ima nešto i u ćeifu 
- nosara
#1217 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Apsolutno... Ali, ponavljam, to je za pojedince visa matematika...buzzer wrote:uzvikivati parolu "savez napolje", psovati im sve po spisku i ponekog ko naleti nalemati, a ne izlaziti na izbore i ne glasati PROTIV vladajucih nacionalistickih stranaka je pisanje uz vjetar. svi koji ne izadju na izbore i ne glasaju protiv onih koji delegiraju sastav saveza rade ZA savez i nemaju pravo da se bune. promjeniti i vlast, a samim tim i savez JESTE moguce i ne mora trajati 50 godina. stavise, ako se ne uradi ove godine, ili najkasnije za cetiri godine, nece se uraditi nikad jer ce sve otici u pizdu lijepu materinu, pa vi apstinenti i vi glasaci vladajuce koalicije vidite sa sobom za sta ste.
- buzzer
#1218 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nosara wrote:Apsolutno... Ali, ponavljam, to je za pojedince visa matematika...buzzer wrote:uzvikivati parolu "savez napolje", psovati im sve po spisku i ponekog ko naleti nalemati, a ne izlaziti na izbore i ne glasati PROTIV vladajucih nacionalistickih stranaka je pisanje uz vjetar. svi koji ne izadju na izbore i ne glasaju protiv onih koji delegiraju sastav saveza rade ZA savez i nemaju pravo da se bune. promjeniti i vlast, a samim tim i savez JESTE moguce i ne mora trajati 50 godina. stavise, ako se ne uradi ove godine, ili najkasnije za cetiri godine, nece se uraditi nikad jer ce sve otici u pizdu lijepu materinu, pa vi apstinenti i vi glasaci vladajuce koalicije vidite sa sobom za sta ste.
snijeg ce...
-
slusam.ba
#1219 Re: SAVEZ NAPOLJE!
jbt koja netrpeljivost.. ratata u ime "vecine pametne raje"..nije mi jasno koga predstavljas jedninu ili mnozinu..hajd sto locu i drogiraju se a jes vidio kako zderu ko krmci ko da su iz gladne godine,pa nako pjani, nadrogirani i masni oko usta urlaju volim te Bosno..btw ja mislio ti neki tenkre i provokator a ti ispade pravi dingospo.. ne ide na tekme repke van glavnog grada ma ni u glavnom gradu (jebes one sto prelaze hiljade i hiljade km zbog repke)..ma bravo gospodine..samo nastavi pisati..tvoji tekstovi su mehlem za srce i dusu svakog pravog bosanca i hercegovca..u to ime predlozio bi bhf-ovcima, daj skupite sta para sevap je da se covjeku kupi karta za tekmu i koje pivo i koji joks nebil se malo opustio divi ga kako je samo napet ko puskaratata wrote:
by the way, zbog divljaka odavno ne idem na utakmice, niti reprezentacije (ovo dijelom i sto se vecina igra izvan glavnog grada mada se sad igra na Kosevu),niti kluba kojeg volim od rodjenja, i vecina pametne raje vishe nema smisla trpiti balavurdiju i gastarbajtere nalokane i drogirane.
-
meme pitar
#1220 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Izgleda da su na ovom forumu Munib, Čeko i Iljo( ratata i raz.ba ...)
Mislim da će BHF za mjesec dana biti legalniji od NS BIH jer će ove suspendovati FIFA, što se tiče toga odakle BHF pare ja znam da nisam banke odvojio za njih i sad mi žao što nisam. što se tiče toga što su prebili Čeku -Pa vjerovatno nisu uhvatili ostalu bandu.
Neznam zašto ih ova havetinja RATATA nevoli i šta su mu zgriješili.
Drugo mislim da nije u redu toliko nevoliti navijače Bosne i Hercegovine (a BHF to sigurno jesu) osim ako nisi u vrhu Nogometnog saveza ili si u nekoj od Dodikovih varijacija.
Mislim da će BHF za mjesec dana biti legalniji od NS BIH jer će ove suspendovati FIFA, što se tiče toga odakle BHF pare ja znam da nisam banke odvojio za njih i sad mi žao što nisam. što se tiče toga što su prebili Čeku -Pa vjerovatno nisu uhvatili ostalu bandu.
Neznam zašto ih ova havetinja RATATA nevoli i šta su mu zgriješili.
Drugo mislim da nije u redu toliko nevoliti navijače Bosne i Hercegovine (a BHF to sigurno jesu) osim ako nisi u vrhu Nogometnog saveza ili si u nekoj od Dodikovih varijacija.
-
ljeljenca
#1221 Re: SAVEZ NAPOLJE!
pare dolaze od onih koji zele napredak ovdje: :- cia, mi5, bnd, mosad. 
- Obuca9
#1222 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ultima_palabra wrote:Naravno da se neće ništa postići sa marisanjem...međutim, kad izađem u grad da se napijem, ne mislim da ću bilo šta postići, ali ima nešto i u ćeifu
Ali najbolji su ovi predizborni plaćenici što misle da će na Izborima 3. oktobra promjeniti Savez
- ultima_palabra
#1223 Re: SAVEZ NAPOLJE!
hz__semir wrote:ultima_palabra wrote:Naravno da se neće ništa postići sa marisanjem...međutim, kad izađem u grad da se napijem, ne mislim da ću bilo šta postići, ali ima nešto i u ćeifu![]()
Dobar, dobar
Ali najbolji su ovi predizborni plaćenici što misle da će na Izborima 3. oktobra promjeniti Savez![]()
![]()
![]()
Ja recimo mislim da ima u tome dosta istine...
- JThomas
#1224 Re: SAVEZ NAPOLJE!
savez je ogledalo vlasti i političkog sistema, ni više ni manje. al' što rekoh, lijepa simbolična gesta, isto k'o novogodišnji paketići, znaš da u velikoj slici ne mijenjaju ništa, al' toplo čovjeku oko srca...