SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

ratata

#1176 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ratata »

mikogoago wrote:ne samo da necu da se izvinem, jer nemam za sta, nego cu da ponovim, ko finansira organizaciju BHF, u njihovim divljackim pohodima po inostranstvu a sve u ime BiH?
Ti stvarno momak nemas granica.DA SE NEKE STVARI RAZUMJEMO.jA LICNO NE VOLIM SVE KAKO RADE FANATIKOSI-MISLIM NA BAKLJADE PRIJE SVEGA JER NAS TO MOZE KOSTATI SUSPENZIJE,PREKIDA UTAKMICEI SLUZBENOG REGISTROVANJA REZULTATA,Ali napisati divljacki pohodi e malo si pretjerao.Ti momci vecinom su vani i zive vani i nemaju potrebe da se vani negdje izizvljavaju jer to mogu svaki dan.PITAJ S E DOBRO KO DIVLJA VANI OD NAVIJACA I KOLIKO JE TU PLACENIKA SAVEZA ,A MOZDA SI I TI JEDAN OD NJIH PA MALO DOSAO DA PROVOCIRAS.jA SAMO ZNAM DA NASA REPREZENTACIJA IMA NAJODANIJE NAVIJACE BILO GDJE DA IGRA.DA SE RADI O LJUDIMA KOJI NEZALE DA POTROSE I ZADNJU PARU,NEKI RESKIRAJU I POSAO SAMO DA BI DOSLI DA BODRE REPREZENRACIJU,A ONDA SE NADJE SERONJA KO TI DA PRICA BLJUVOTINE I SERE O LEGALIZMU :x :x :x
Imam dobar prijedlog:kada budu ovu mafiju ganjali po gradu i okolo dobro bi bilo da ides da ih branis ko legalista. :bih:
sto pjenish, jel i tebe BHF placa ? kazes da i ti licno ne volis sta oni rade ali ih branis, to mi nesto kao podvojena licnost, onaj prvi ih osudjuje a ovaj drugi ih brani?

legalizam ispred divljastva s ciljem promjena u Savezu, to je sve, tako lagano za shvatiti, ali ne, vole ljudi da divljaju
ultima_palabra

#1177 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ultima_palabra »

Joj @ratata, starog ložača :lol: Zna čojek kosku bacit, što jest jest 8-)
jazzer

#1178 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by jazzer »

Pa Ceko ne vidi bijelu macku a ne natpis na necijoj majici?? Eto on vidio da pise
Bh fanaticosi :lol: . Steta sto se munji ne mogu izbiti zubi...nema ih covjek :lol: .
zlajapravaraja

#1179 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by zlajapravaraja »

ratata wrote:@libero: Ko finansira BHF , i kad toliko sebe stavljate ispred reprezentacije zasto onoj raji koja nema love ne podjelite karte ? mislim i Hamas je slicna organizacija (samo politicka) ali oni bar dijele raji.

Drugo, samo zbog vas su cijene tolike jer se zna da radite vani i da vam je ko nama cener potrositi na dolazak i kartu

Trece, kad su ti vasi ljudi toliki mangupi, sto se ne jave i priznaju da su oni prebili lika (kojeg ne branim cak sta vise prezirem ga), nego je najlakse bilo kome napraviti saCEKUshu , vas deset a neko sam

Cetvrto, osjecas li se krivim ako neko od klinaca procita ono za sta se ti zalazes pa danas sutra ne daj boze pocnu i meci da sijevaju ili jos gore ne daj boze bombe, naravno daleko od tvog toplog doma u inostranstvu?

Peto, baklje, navijanje, pjesme, zastave, plakati, protesti, to je sve ok, ali nasilje je nesto sto je ovu jadnu zemlju vec nekoliko puta dobro unazadilo, a ocito zbog takvih kao ti sada je postalo i normalno i pozeljno.

I umalo da zaboravim, nisam kako ti to volis reci pacifista, ali sam legalista, sto je uvijek bilo pametnije nego biti divljak u kuci,na stadionu, ulici, kaficu, itd.

Savez napolje da, ali legalnim putem...a ne se ponashati kao ona bolesnica sto je bacala cuke u potok, kontash ...care?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

konto sam nesto napisati, ali nisam znao od cega prvo da krenem :-)
ratata

#1180 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ratata »

zlajapravaraja wrote:
ratata wrote:@libero: Ko finansira BHF , i kad toliko sebe stavljate ispred reprezentacije zasto onoj raji koja nema love ne podjelite karte ? mislim i Hamas je slicna organizacija (samo politicka) ali oni bar dijele raji.

Drugo, samo zbog vas su cijene tolike jer se zna da radite vani i da vam je ko nama cener potrositi na dolazak i kartu

Trece, kad su ti vasi ljudi toliki mangupi, sto se ne jave i priznaju da su oni prebili lika (kojeg ne branim cak sta vise prezirem ga), nego je najlakse bilo kome napraviti saCEKUshu , vas deset a neko sam

Cetvrto, osjecas li se krivim ako neko od klinaca procita ono za sta se ti zalazes pa danas sutra ne daj boze pocnu i meci da sijevaju ili jos gore ne daj boze bombe, naravno daleko od tvog toplog doma u inostranstvu?

Peto, baklje, navijanje, pjesme, zastave, plakati, protesti, to je sve ok, ali nasilje je nesto sto je ovu jadnu zemlju vec nekoliko puta dobro unazadilo, a ocito zbog takvih kao ti sada je postalo i normalno i pozeljno.

I umalo da zaboravim, nisam kako ti to volis reci pacifista, ali sam legalista, sto je uvijek bilo pametnije nego biti divljak u kuci,na stadionu, ulici, kaficu, itd.

Savez napolje da, ali legalnim putem...a ne se ponashati kao ona bolesnica sto je bacala cuke u potok, kontash ...care?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

konto sam nesto napisati, ali nisam znao od cega prvo da krenem :-)
Iz prostog razloga zato sto znash kao i svi ostali da sam u pravu
cyprus

#1181 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by cyprus »

-LIBERO- wrote:
cyprus wrote:Meni nije jasno kako većina može podržavat ovakvo nasilničko ponašanje...
Uzvikivanje parola,pjesme protiv devijacija u savezu,peticija za promjene,pisanje FIFA I UEFA sa upoznavanjem o cemu se zapravo radi,dizanje parola NSBIH=Mafia,dizanje takve i slicnih parola na svim utakmicama od domacih do svih gostovanja sirom Evrope,protesti pred savezom,paljenje baklji jer su kontali da ce na taj nacin finasijski savez oslabiti,bojkot utakmica isti rezon udar na finasije..itd.itd.

Sta se desilo poslije vecine ovih pacifistickih,i dosta umjerenih pokusaja? (ne kazem da su svi pacifisticki ali velika vecina narocito na pocetku njihove borbe sa savezom)...
A šta će se desit nakon ovoga? Čeko i društvo će se prepast i odjednom počet radit kako treba? Neće ovim dobit alibi, pod izgovorom da su mu protivnici obični huligani i nasilnici?

A u ispravnost ovih ''pravednih rješenja'' karakterističnih za srednji vijek neću ni da ulazim. Uostalom ko misli da je ovo opravdano i da to tako treba, a očito vas je pozamašan broj, lijepo znate gdje je zgrada saveza, znate gdje Munib i ostali izlaze i koga guze, vjerovatno nije problem ni saznat gdje žive, pa bujrum, palicu u ruke i na pos'o... ;-)
Casual_boy

#1182 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

ratata wrote:
ko finansira organizaciju BHF?
sami sebe financiramo kao i sve ostale navijacke organizacije ;) pare sto zaradimo da bi zivjeli odvajamo da bi se vi kurcili i dicili na tv-u kad neko kaze da imamo najbolje navijace !
mikogoago

#1183 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by mikogoago »

jazzer wrote:Pa Ceko ne vidi bijelu macku a ne natpis na necijoj majici?? Eto on vidio da pise
Bh fanaticosi :lol: . Steta sto se munji ne mogu izbiti zubi...nema ih covjek :lol: .
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :mrgreen:
nosara

#1184 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by nosara »

cyprus wrote:
-LIBERO- wrote:
cyprus wrote:Meni nije jasno kako većina može podržavat ovakvo nasilničko ponašanje...
Uzvikivanje parola,pjesme protiv devijacija u savezu,peticija za promjene,pisanje FIFA I UEFA sa upoznavanjem o cemu se zapravo radi,dizanje parola NSBIH=Mafia,dizanje takve i slicnih parola na svim utakmicama od domacih do svih gostovanja sirom Evrope,protesti pred savezom,paljenje baklji jer su kontali da ce na taj nacin finasijski savez oslabiti,bojkot utakmica isti rezon udar na finasije..itd.itd.

Sta se desilo poslije vecine ovih pacifistickih,i dosta umjerenih pokusaja? (ne kazem da su svi pacifisticki ali velika vecina narocito na pocetku njihove borbe sa savezom)...
A šta će se desit nakon ovoga? Čeko i društvo će se prepast i odjednom počet radit kako treba? Neće ovim dobit alibi, pod izgovorom da su mu protivnici obični huligani i nasilnici?

A u ispravnost ovih ''pravednih rješenja'' karakterističnih za srednji vijek neću ni da ulazim. Uostalom ko misli da je ovo opravdano i da to tako treba, a očito vas je pozamašan broj, lijepo znate gdje je zgrada saveza, znate gdje Munib i ostali izlaze i koga guze, vjerovatno nije problem ni saznat gdje žive, pa bujrum, palicu u ruke i na pos'o... ;-)
Savez je ogledalo drzave, ali iako je stanje u drzavi usrano, jos niko od odgovornih nije dobio po gubici... Zanimljivo je kakve prioritete ljudi imaju u zivotu...

I, dakako, nista se nece promijeniti nabolje u Savezu, dok se ne popravi stanje u drzavi... Samo ce ovi dobit naoruzanu pratnju...
Edin H.

#1185 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

nosara wrote:
cyprus wrote:
-LIBERO- wrote: A šta će se desit nakon ovoga? Čeko i društvo će se prepast i odjednom počet radit kako treba? Neće ovim dobit alibi, pod izgovorom da su mu protivnici obični huligani i nasilnici?

Savez je ogledalo drzave, ali iako je stanje u drzavi usrano, jos niko od odgovornih nije dobio po gubici... Zanimljivo je kakve prioritete ljudi imaju u zivotu...

I, dakako, nista se nece promijeniti nabolje u Savezu, dok se ne popravi stanje u drzavi... Samo ce ovi dobit naoruzanu pratnju...
Mozda u BiH, ali na Zapadu ne mozes tek tako utoku nosati.
Ionako vodaju one nekulturne medjede iz Bige sa sobom, ali eto kadkada im to zakaze :oops:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1186 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by -LIBERO- »

Opasno si se zajebao kada si mene stavio u kontekst BHF-a :D .Ja apsolutno nista sa njima nemam,samo ti govorim stvari koje su jasne svakome zivome ko prati fudbal kod nas,bilo reprezentativni bilo klubski.
Nemam nista sa njima,li ti mogu potvrditi da se radi o samofinansiranju,kako grupa kao takva(svugdje u svijetu su jako poznati principi samofinasiranja navijackih skupina,princim samofinansiranja marketing,clanarina i sl),tako i pojedinci koji placaju svoje troskove (vise ti moze,i detaljnije,napisati neko od clanova BHF jer znam da ih ima na ovome forumu)

Ti bas nisi upoznat sa radom BHF i mogu potvrditi da ta navijacka skupina je vise uradila za obican BH narod od bilo kojeg pojedinca iz saveza,pa i od sviju njih zajedno. Raspitaj se malo sta su sve ti momci uradili.koliko je novca skupljeno za povratnike u RS,koliko je novca skupljeno za placanje autobusa za navijace iz BiH za neka gostovanja,koliko se participira u svim drugim akcijama..raspitaj se bolan malo,ovako ispadas smijesan jer raspravljas sa "argumentima" koji apsolutno ne piju vodu. Ako im nesto mozes pripisati,a mozes i ja bih mogao dosta toga kriticki napisati na njihov racun,ne mozes im spocitati da nisu uvijek kada je trebalo nesto isfinansirati odazvali se toj akciji ,naravno onoliko koliko su mogli,ali JESU!!!
Opet ti kazem,nista nemam sa tom navijackom grupom,i opet te upucujem da se malo vise raspitas,opet smijesan ispadas. Da li si svjestan da skoro pola te skupine dolazi iz BiH??? Istina da su jaki u dijaspori,ali kakve to veze ima sa kartama od 20,30,40 KM. Ako ce ko osjetiti udar zbog visine tih karata onda ce to osjetiti raja iz Kozarca,Zivinica,Brckog,Bihaca..i SAVEZ TO ZNA,ali ih hladno boli K***c jer oni jednostavno moraju uzeti taj novac da nebi bankrotirali i da mogu vratiti neke rate za ono sto su se zaduzili ili ce bukvalno bankrotirati,ali bukvalno.

Zato je karta toliko skupa,a ne zato sto ce dovi 100 ljudi iz dijaspore ,sta ti je bolan,kako ti to nije jasno!! Novac im je potreban da ne bankrotiraju i to je jedini razlog!!!
Ja nisam u BHF,ali ok necu da se ponavljam vise :D

Niko nije rekao da su mangupi i da su ludi,nego je momcima prekipilo. Sve ono sto sam ti napisao u mom prethodnom postu je kulmirilaro i kod tih momka a Ceko je samo naletio,da je to bio Colakovic ili Iljo,isto bi ovako zavrsili.

A zasto se ne zapitas njih deset na jednog Bogdana,jest'pederski slazem se,dovoljno je jedan bio za onog' gmaza,ali eto.,isto tako njih deset u savezu hebe u mozak i to decenijama par miliona navijaca reprezentacije. zasto se ne zapitas jel' dosta ba vise. Zasto se ne zapitas kako je tim momcima koji prevale po 1500 KM iz Bosne prema Evropi ili obratno a u savezu sve go seljak,papak i malverzator,i ti onda poredis ta dva odnosa prema drzavi i reprezentaciji,onaj profitersko malverzatorski i ovaj gdje momci idu SRCEM,aferim druze (jel' ti il' neko ti blizak u savezu radite??)
Ne ,ne osjecam se krivim, Svako od ove nove generacije mora imati istancan osjecaj za borbu za pravdu,pravicnost i za ideal u koji vjeruju i za kojim srcem idu,a to je za ove momke iz BHF nasa reprezentacija. Nista casnije nema nego uci u borbu za nesto u sta vjerujes i za sta zivis,pa taman i za to odgovarao. Ti mislis da ovi momci nisu svjesni da ce,barem neki od njih,sigurno odgovarati za ovaj cin??
Naravno da su svjesni ,jer su vec odgovarali i za baklje i za parole i za mnogo toga.
To sto ti nisi upoznat ne mora znaciti da se nije i dogodilo. Da li znas koliko je momaka iz BHF-a bas zbog borbe protiv saveza kaznjavano ,koliko ih je premlacivano po hodnicima stadiona ili oko stadiona,i dal' si svjestan sta znaci kada i pored svega toga ti momci NE ODUSTAJU??

Ljubav?? Vjera u to nesto?? Cistoca cilja za koji se boris??? Shvatas li ti to uopste,shvatas li ti energiju koja pokrece te momke i zasto su tako istrajni i cvrsti u tome???

Pozivati se na legalizam u drzavi u kojoj nista ne funkcionise,u sistemu vrijednosti (kao drzavnome tako i ovom u savezu) u kojem je osnovni a i jedina vrijednost licni interesi na ustrb kolektivnih,gdje je jedina vrijednost koliko ko uspije uzeti novca,pronevjeriti sredstava i koliko uspije obogatiti licni bankovni racun,je za mene IZDAJA.

Izdaja sebe kao covjeka,izdaja svoje drzave i stvari u koje vjerujes,izdaja stvari koje ti jako znace,izdaja osnovnih ljudskih principa o ponosu i pravicnosti,izdaja buducih pokoljenja kojima ne smijemo ostaviti ovakav podanicki nacin razmisljanja,izdaja (u ovom konkretnom slucaju) svoje REPREZENTACIJE,GRBA I ZASTAVE(ako hoces totalno pojednostavljeno)
Pozivati na legalizam u borbi protiv ovoga saveza,saveza kao skupine ljudi koji su uradili stotine i stotine ne legalnih stvari, je cisti pederluk ili namjerna manipulacija tim pojmom radi nekih licnih interesa,treceg' nema.
kontash ...care?
Kontas ti care???
meme pitar

#1187 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by meme pitar »

Ovaj rattta je ili lično Čeko ili neki žešći Jovandeka Babić koji je uvjek antiprotivan.
Neznam ko reče ali na ovoliku gomilu gluposti treba imati strpljenje pa odgovoriti.
Nama pravnog načina da se ova Đubrad maknu ali postoji moralna satisfakcija ili zadovoljština kad nemogu da te otjeram da mi ne razvaljuješ kuću (Bosnu ili fudbal) onada te bar mogu prebiti i vjeruj mi da ovo nema veze sa huliganstvom jer da i ja imam malo više petlje, otišao bih da ih prebijem svu trojicu.
Znaš kako možeš smijeniti Čaušeskua ili Slobodana Miloševića ili Hitlera... samo batinom
bingov buraz

#1188 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by bingov buraz »

Ne znam šta se palite na postove od ovog ratata,čovjek je tipični kontraš jednostavno nije vrijedno truda.

A evo jos jedna zločinacka akcija tih kriminalaca iz BHF http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... Itemid=136

nisam član BHF,čisto da se zna...
mikogoago

#1189 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by mikogoago »

Dobro rece @meme pitar treba imati dobro strpljenja i zivaca pa odgovoriti na one nebuloze i provokacije.Svaka cast @libero.Sve je tacno sto si rekaoi potpisujem isto,moglo bi se i jos napisati,ali ja nemam zivaca,a i ne vrjedi ko hoce davno je shvatio.
Gde si sad cica maco

#1190 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Gde si sad cica maco »

Opkolite sutra ložu i ako budemo gubili 0-4 iskoristite trenutak i masivno ih nakaratajte.
slusam.ba

#1191 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by slusam.ba »

meni su pravo sega ovi legalisti (isto da zive u najsredjenijoj drzavi na svijetu)..a sto loze svaka im cast..sta li nedostatak samopouzdanja ili neki kompleksi..pare care samo pare,sram ih bilo haj na stranu to sto divljaju po evropi karaju kurve piju i drogiraju se nego nece da posalju za karte raji koja nema :-) a dobro se zna da ih finansira bivsi KGB jebiga sta ces kad im je pola komunista u prvoj ekipi,prica se da je i mossad umjesan (ono za najteze slucajeve) a za bombaske napade imaju "bracu" koja ce da uleti kad to bude najpotrebnije..dobre su i one price rafo znas gdje sjede zgrada saveza i udri,pa kad bi sutra tu zgradu zapalili oni bi opet divljaci ovo ono nisu trebali na zgradu znas imaju oni i vikendice pa ih tamo docekajte..a da im mozda ovi iz bhf kupe cvjece i bombonjere ono za ljubavnice da imaju ili mozda viagre posalju iz evrope..kako god konacno pravi udarac u glavu ono skolski..sta li ce tek da bude kad krenu oni ne dozvoljeni udarci ispod pojasa :bih:
burek_in_space

#1192 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by burek_in_space »

Hoce li mi neko objasniti kako ce nokautiranje Cheke (i bilo kojeg drugog chelnika Saveza) promijeniti bilo shta?!
abdulvehab

#1193 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by abdulvehab »

@burece, probat je pa vidjet. niko ne garantuje da ce nesto sigurno promijeniti ali vjeruj da sve ima svoje.
zamisli ti sad kao moderator krenes redom brisat postove i koje treba i koje ne treba, i tako nekoliko godina, i onda nekom pukne film pa te namlati. hoces li se pitat a sto mi ovo treba? il kad iduci put krenes brisat post hoces li razmisliti dva put? :D

halali na ovakvom malom poredjenju dvije situacije :bih:
burek_in_space

#1194 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by burek_in_space »

abdulvehab wrote:@burece, probat je pa vidjet. niko ne garantuje da ce nesto sigurno promijeniti ali vjeruj da sve ima svoje.
zamisli ti sad kao moderator krenes redom brisat postove i koje treba i koje ne treba, i tako nekoliko godina, i onda nekom pukne film pa te namlati. hoces li se pitat a sto mi ovo treba? il kad iduci put krenes brisat post hoces li razmisliti dva put? :D

halali na ovakvom malom poredjenju dvije situacije :bih:
Ma nemam se shta ljutiti, ali ovdje se spominje naoruzhana pratnja, tjelohranitelji...a i sam sam probao prici Ushketu nekad davno, ima tome i 5 godina, pa su me zaustavila dvojica gorila(ovim putem im se zahvaljujem shto mi nisu bubrege odvalili :mrgreen: ). Da li se on zabrinuo i najmanje zbog tog mog poteza?! Vjeruj mi da nije.
slusam.ba

#1195 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by slusam.ba »

burek_in_space wrote:Hoce li mi neko objasniti kako ce nokautiranje Cheke (i bilo kojeg drugog chelnika Saveza) promijeniti bilo shta?!

nema se tu sta objasnjavati, sve ce ti se samo kazati

salu na stranu.."promijeniti bilo sta"..bilo sta (sirok pojam) al recimo da im se strah uvuce pod kozu pa tako kad su u evropi negdje na gostovanju manje ce se kretati automatski manje trositi a znamo da trose pare iz kase a ne svoju lovu.da iz straha odustanu od pojedinih gostovanja sto je automatski veliki plus u kasi jer znamo koliko kostaju njihove turneje..e sad moze neko reci pa oni tu lovu mogu i kuci potrositi,mogu slazem se al zato im treba zadati udarac i kuci..jednostavno treba da ih je strah..strah od svega i svakoga, da nikad nije siguran iako su mu djepovi puni da se ipak boji da ne vjeruje nikome pa cak ni onima koje placa da ga cuvaju da postanu paranoicni i sve tako dok ne svate pa jebote neisplati se sve ovo za ovu lovu jer kod njih se samo o lovi radi boli njih ona stvar za repku i narod :bih:
burek_in_space

#1196 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by burek_in_space »

slusam.ba wrote:

salu na stranu.."promijeniti bilo sta"..bilo sta (sirok pojam) al recimo da im se strah uvuce pod kozu pa tako kad su u evropi negdje na gostovanju manje ce se kretati automatski manje trositi a znamo da trose pare iz kase a ne svoju lovu.da iz straha odustanu od pojedinih gostovanja sto je automatski veliki plus u kasi jer znamo koliko kostaju njihove turneje..e sad moze neko reci pa oni tu lovu mogu i kuci potrositi,mogu slazem se al zato im treba zadati udarac i kuci..jednostavno treba da ih je strah..strah od svega i svakoga, da nikad nije siguran iako su mu djepovi puni da se ipak boji da ne vjeruje nikome pa cak ni onima koje placa da ga cuvaju da postanu paranoicni i sve tako dok ne svate pa jebote neisplati se sve ovo za ovu lovu jer kod njih se samo o lovi radi boli njih ona stvar za repku i narod :bih:
Sve se ja s tobom slazhem (ili sam saglasan, da mi se Komi ne ljuti :D ), samo ima mala caka - ovo vazhi kod ljudi koji imaju bar malo obraza. A ovi "nashi" su dokazali da ga nemaju ni u tragovima.
I dalje stojim pri stavu da se Savez rushi izborima i na utakmicama Premijer lige, a da cemo na ovaj nachin samo dati povoda trenutnim funkcionerima da love u mutnom, kao shto su i nauchili do sada.
Dammme

#1197 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Dammme »

burek_in_space wrote:
slusam.ba wrote:

Sve se ja s tobom slazhem (ili sam saglasan, da mi se Komi ne ljuti :D ), samo ima mala caka - ovo vazhi kod ljudi koji imaju bar malo obraza. A ovi "nashi" su dokazali da ga nemaju ni u tragovima.
I dalje stojim pri stavu da se Savez rushi izborima i na utakmicama Premijer lige, a da cemo na ovaj nachin samo dati povoda trenutnim funkcionerima da love u mutnom, kao shto su i nauchili do sada.
Ma @burece ako si mislio na ove "fudbalske" izbore, ako se ne donese novi statut nema ništa od toga, a i ako se donose biće teško. Ako misliš na ove državne izbore, onda ti je to po onoj staroj narodnoj "Ne lipši magarče do zelene trave". Jer da bi se na taj način nešto promijenilo mora se promijeniti ustrojstvo države, a do tada ćemo i ja i ti i igrači biti zaokupljeni time koji lijek za prostatu da uzmemo.
Ja ne mislim da se savez može srušiti NA UTAKMICAMA Premijer lige, ali mijenjanjem strukture u većini klubova bi moglo. No i za to ti važi ova gore navedena stara narodna.
Što se tiče marisanja čeke, nema tu ništa ni dobro ni loše po našu reprezentaciju. To je, jednostavno, zadovoljstvo šta je bar jedan od onih koji nas "jebu u zdrav mozak" godinama, dobio malo po labrnji.
cyprus

#1198 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by cyprus »

burek_in_space wrote:Hoce li mi neko objasniti kako ce nokautiranje Cheke (i bilo kojeg drugog chelnika Saveza) promijeniti bilo shta?!
Burek stari provokator i kontraš :D . Kakvo je ba to pitanje? :D
kurty

#1199 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by kurty »

cyprus wrote:
Burek stari provokator i kontraš :D . Kakvo je ba to pitanje? :D
rece cyprus :D :lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas

#1200 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by JThomas »

naši bi novinari rekli - lijepa simbolična gesta... :D
Locked