SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

snaga_znanja

#1026 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by snaga_znanja »

A.C.A.B: wrote:DABOGDA NAS IZ SVEGA ISKLJUCILI !!!
Pa onda pisite kako je fin ceko suljo iljo a pogotovo onaj pjano usranovic
Niko ovdje ne pise da su oni fini. Niko njima ne daje alibi. Svi razumiju da su oni problem. Iskreno meni se ebe za sve trojicom. Nek kolektivno podlete pod kamion. Ali cinjenica je da ovakve stvari pred utakmicu najvise odmazu reprezentaciji. Sta mislite kako se Dzeko i drustvo osjecali sinoc, umjesto da proslave pobjedu oni u hotelu gledaju nadraufanog Ceku.

A ti jednostavno iskljucivo razmisljas.

Tebi je i Pjanic dusman jer je svojim golom toboze produzio zivot na celu saveza ovoj trojici.
zenny

#1027 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by zenny »

on nas udara u glavu godinama.. treba vas stid bit' sto se bunite sto su ga prebili :-)
Point.

#1028 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Point. »

snaga_znanja wrote:@ S.S. Lazio

Ti meni nemas sta pametovati oko slike i nicka.

Ja bi tebi radije preporucio da postavis nick zeljko raznjatovic, a kao sliku postavis

http://www.ultraslazio.it/striscioni%5Carkan.jpg

Predlazem ti da zaobidjes podforum Nogomet u sirokom luku. Prosipas se golemo. :thumbup:
A.C.A.B:

#1029 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by A.C.A.B: »

@ snaga_znanja
Pogledaj malo da je tog istog Pjanica taj BHF doveo u reprezentaciju moleci Gosp.Komsica da mu da drzavljanstvo
Ja se smijem kladiti u svoj zivot da je Spahicu sinoc bio najsretniji dan u zivotu a i ostalim razumnim pojedincima u onoj reprezentaciji
Hajd sad vozdrica Vidimo se na TRIBINI
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1030 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by -LIBERO- »

Oni tebe po novcaniku,kradjom po savezu,unistavanjem BH fudbala,nepotizmom,potkupljivanjem itd itd ti njih sakama u glavu :D

Valjda svako ima svoj nacin borbe i "poslovanja" i svoje oruzije koje efikasno ili manje efikasno upotrebljava.

Tuzno je sto nisu opet hodali u "svetom trojstvu" po nacionalnom kljucu,pa da su na tom parkingu bili u kompletnom sastavu i sa Iljom i sa Colakovice,pa da po 1/3 batina podjele cisto da se nacionalno nebi neko osjecao zapostavljen.

A uvijek je bilo ljudi koje je interesovala samo igra na terenu,i ne zanima ih nista drugo,ni lopovluk celnika saveza,ni unistavanje BH klubova,ni unistavanje buducnosti reprezentacije,onih kojima ni ocigledno lihvarenje i reketerenje iscrpljenog BH naroda sa kartama od 30 i 40 KM samo da se zgrne lova koja ce kasnije biti podjeljena po svijetloj trojnoj osnovi..i to treba prihvatiti kao takvo,interesuje ih samo fudbal na terenu i krajnji rezultat neke utakmice,SUPER!!!!

Ali zasto se bas takvi petljaju u neke dublje borbe navijackih skupina koje bukvalno zive za svoje klubove i reprezentacije??
Ne prihvatate takvu borbu,ok....osudjujete je,ok ..ali onda ODJEBITE sa nastavkom diskusije.

Tu je policija koja ce(a nadam se da ipak nece :D ) uspjeti pronaci pocinitelje,koji su svjesno usli u ovo sve i gotovo.

U utorak je utakmica sa Francuzima idite gledajte igru na terenu i svi sretni.

Shvatite da nas ima razlicitih i da razlicito shvatamo odredjenu problematiku i potpuno drugacije pristupamo u borbi protiv iste.

Da se razumijemo nisam clan BHF-a ,ali momcima zelim puno uspjeha. Malo nezgrapno,preocegledno i pomalo
" trapavo" (jer se uspostavilo da imaju i neki snimci od zastitarskih kamera) ali cijenim ih jer su jako istrajni u svojoj borbi i pored batinjanja,hapsenja i svega ostaloga. Kontinuitet,snaga volje,istrajnost...to je ljubav,a vi drugi pricajte sta hocete. :thumbup: :bih:

I da,dobro smo igrali prvo poluvrijeme,drugo onako odradjivala se utakmica samo :thumbup: :bih: ;-)
Last edited by -LIBERO- on 04/09/2010 15:30, edited 1 time in total.
Edin H.

#1031 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

BHF je jedna od rijetkih pozitivnih stvari koja se desila BiH nakon rata, momci su apoliticni, nisu nacionalisti i ne dozvoljavaju nacionalizam na tribinama. Pogledajte malo druge navijacke skupine u okruzenju. Vole svoju zemlju i bore se protiv nepravilnosti i devijacija onako kako znaju i umiju.

Kamo srece da nam je drzava zasnovana na vrijednostima na kojim oni istrajavaju. .
slusam.ba

#1032 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by slusam.ba »

snaga_znanja wrote:

Sta mislite kako se Dzeko i drustvo osjecali sinoc, umjesto da proslave pobjedu oni u hotelu gledaju nadraufanog Ceku.

sta mislis ti..ocigledno uopste ne mislis pa baljezgas ovdje..pa kako ce se osjecati nego fino,super odlicno..pobjedili, dobili podrsku publike i plus Ceko nokautiran..pa nije im rod da ga zale,a znaju i igraci ko su smradovi tako da vjerujem da im je bilo drago..i bravo ko god da je to ucinio samo naprijed nek znaju sta ih ceka ko god radi kontra ove reprezentacije
Edin H.

#1033 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Edin H. »

slusam.ba wrote:
snaga_znanja wrote:

Sta mislite kako se Dzeko i drustvo osjecali sinoc, umjesto da proslave pobjedu oni u hotelu gledaju nadraufanog Ceku.

sta mislis ti..ocigledno uopste ne mislis pa baljezgas ovdje..pa kako ce se osjecati nego fino,super odlicno..pobjedili, dobili podrsku publike i plus Ceko nokautiran..pa nije im rod da ga zale,a znaju i igraci ko su smradovi tako da vjerujem da im je bilo drago..i bravo ko god da je to ucinio samo naprijed nek znaju sta ih ceka ko god radi kontra ove reprezentacije
Da li je istina da je Sasa Papac danas pod sedativima koliko se potresao?
armin00

#1034 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by armin00 »

samo jedno pitanje za ovog pacifistu, sto za sve krivi navijace, koji nas kao brukaju dok repka igra za 10... Koje si ti to tekme u zadnje vrijeme gledo i koju repku? :D
nidje_veze

#1035 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by nidje_veze »

Tipicno bosansko razmisljanje....daj nasem covjeku "hljeba i igara" i odma' zaboravi sve! Vazno je pobijediti velesilu Luxemburga 3:0 i odma' je Ceko dobar, ne treba ga udarat'. Odma' su snovi o Evropskom tu....odma' vise nije skupo dat' 40 KM da gledash Francuze na Kosevu.....Sramota. Nekad me je bas sramota. Kako vas/nas vise nije stid/sram da budemo toliki poltroni, toliko dvolicni?! cccc

Da Bog da nas izbacili iz FIFA-e i UEFA-e, pa da opet citamo ovdje od ovih istih sto brane Ceko, Ilju, Sulju, Usketa & co. kako su oni problem naseg drustva!

E moji bosanci.....
Last edited by nidje_veze on 04/09/2010 15:56, edited 1 time in total.
slusam.ba

#1036 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by slusam.ba »

Edin H. wrote:
slusam.ba wrote:
snaga_znanja wrote:

Da li je istina da je Sasa Papac danas pod sedativima koliko se potresao?
vjerovatno jest..eno ga ruci place nezna sta ce sve jeca koliko mu je tesko sto su huligani banda bjelosvjetska pretukli mu Ceku..sram ih bilo kako nam ukaljase obraz :bih:
JThomas

#1037 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by JThomas »

Edin H. wrote:BHF je jedna od rijetkih pozitivnih stvari koja se desila BiH nakon rata, momci su apoliticni, nisu nacionalisti i ne dozvoljavaju nacionalizam na tribinama. Pogledajte malo druge navijacke skupine u okruzenju. Vole svoju zemlju i bore se protiv nepravilnosti i devijacija onako kako znaju i umiju.

Kamo srece da nam je drzava zasnovana na vrijednostima na kojim oni istrajavaju. .
to.

zilion puta sam ovdje pročitao da treba ubiti, prebiti, zaklati, zapaliti muniba, ilju i ostale, i sad kad je neko i uspio udijeliti koji šamar bogdanu čeki...opet ne valja.

pa jel' treba žao da mi bude što je neko ko je glasao za svoju fotelju po cijenu diskvalifikacije reprezentacije dobio par šamara?
snaga_znanja

#1038 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by snaga_znanja »

100% ste u pravu. Eto veceras na dnevniku Dzeko i drustvo ce sa Bahom svrsavati na snimke kako Ceku udaraju!

Bas me interesuje koliko ce reprezentativaca pokazati svoje razumjevanje za sinocnju akciju kako vole ovi fol ultrasi da to prikazuju.
Casual_boy

#1039 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

e moje bosnje baksuzi smo mi teski jos ako pobijedimo francusku placat ce te ulaznice protiv bjelorusije po 100km samo da vidite dzeku pjanica i co i na kraju kvalifikacija ako dodjemo dotle bit ce opet historijska prilika koju ce savez svojom profesionlanosti da rijesi u svuje ruke uzet ce bruku para a narod ko jebe ...

pisete kontra BHF-a imatel vi pojma koliko kosta otici na jednu tekmu koliko vremena i truda se ulozi da se napravi koreografija zastave parole itd itd vi sto nemate pojma o navijackom svijetu nemoj te ba dzabe pisati idi te na temu cyber sex /cyber hools...

ceki neko razbio nos sto odma znaci da je to BHF uradio to ne postoje drugi ljudi koji ne vole njih ....

gadi vam se bhf sto je ovo uradio pred historijski mec sa francuzima e moje bosnje blago vama jedini NFSBiH i SCsport prenose tu vijest ja je nisam nigdje vise vidio ostali pisi o repci i bitnim stvarima ;)

za one sto nas smatraju dijasporom ja zivim u brckom jesam li i ja dijaspora zato sto sam iz distrikta ?

malo pustite se tastature cyber jebaci izadji te malo napolje prosetaj te svojim gradom dok ima lijepog vremena ;)
:bih:

p.s. Miralem Pjanic je tata u repci zna kome se poslije tekme treba zahvaliti i koga treba doci pozdraviti ;)
Last edited by Casual_boy on 04/09/2010 16:03, edited 1 time in total.
JThomas

#1040 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by JThomas »

k'o što rekoh, isti su bili spremni (i sada su) zarad svojih fotelja glasati da se reprezentacija suspenduje. pa nešto čisto sumnjam da će iko osim uže familije liti suze što je čeko dobio malo batina.
Casual_boy

#1041 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

@snaga_znanja

vidim postavio si sliku gdje lazijali imaju parolu za arkana

da ti objasnim tu parolu je financirao Sinisa Mihajlovic i ta podgrupa sto je napravila tu parolu poslije tekme se raspala odlukom vodstva lazijala razlog parola arkanu !

ali to nije tema ova ;)

tema je da pljuju neki po BHF-u ;)

cast izuzetcima !
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1042 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by hrasno38 »

Point. wrote:
burek_in_space wrote:
Point. wrote:

A zbog cega mislis da je reprezentacija privatna prcija BHF-a? Obrazlozi burece.
Jebene baklje, kojih i sinoc nije falilo.
Tamburanje Cheke, kojeg i sam ne mogu ochima smisliti, ali tim chinom samo nanose vishe shtete nego koristi nashoj reprezentaciji.
Sta fali bakljama kruha ti? Dok se ne ubacuju na teren moze proci. Valjda sam i znas da su baklje dio balkanskog fudbalskog mentaliteta.

A za tamburanje Bogdana svaka im cast, ma ko god da je. Milion puta sam procito na forumima raznim "ma treba njih razbiti, drugo nista i ne zasluzuju", i kad se to desi onda se osudujue. Odlucite se vise.
Drugo, neznam po cemu je steta za repku ako se troglava azdaha izudara? Veca je steta sto su uopste tu. A i trece, zbog Ceke i njemu slicnih partijskih drugova, moze se desiti da nas izbace (znas vec razloge) i stoga nije uposte lose sto su dobili malo starog, dobrog gazenja. Dapace.
Mozda i jeste tako samo sto nije izudarana troglava azdaha nego jedan covjek i to onaj koji je najkrace u savezu a Dominkovicu, Usketu i Colakovicu slobodan prolaz ako lese ovaj savez godinama i godinama. Ovako ovaj cin se moze prosuditi ovako i onako ali u svakom slucaju bespotrebno pred utakmicu sa Francuskom kada svi ti "hrabri" momci mogu tu troglavu azdahu naci na jednom mjestu Ferhadija 30,71000 Sarajevo. Ocito da neki ne mogu da shvate da se na takav nacin nikada, ali bas nikada nece postici nista izuzev ako momci nisu umislili da su krizari. Te stvari se rjesavaju ovdje, u Sarajevu, na adresi koju sam napisao i u drzavi Bosni i Hercegovini i ako se vec udara onda se udara ravnomjerno ali se ovdje i prima ravnomjerno.
snaga_znanja

#1043 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by snaga_znanja »

100-ti put ponavljam. I opet cu ponoviti. Treba se atmosfera pred utakmicu formirati na osnovu cekine fasunge ili na osnovu francuskog kiksa protiv bjelorusa.

Ja to zovem idiotlukom. Neko zove patriotizmom. Cisto sumnjam da cemo se naci na pola puta i usaglasiti stavove.

Ne zbog toga sto je Ceko dobio batine, vec zbog tajminga za tako nesto. Ceku, Pusinu i Dominkovica mozete sresti skoro svaki dan ispred saveza. Bujrum pa ga tamo nadraufate.

Neki pise kako usanovic se gozbi prostitutkama i alkoholom u nekoj birtiji. Lagano udjes pepeljarom po glavi. A ne pred hotelom reprezentacije poslije pobjede i pred najbitniju utakmicu!
hrasno38

#1044 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by hrasno38 »

Casual_boy wrote:e moje bosnje baksuzi smo mi teski jos ako pobijedimo francusku placat ce te ulaznice protiv bjelorusije po 100km samo da vidite dzeku pjanica i co i na kraju kvalifikacija ako dodjemo dotle bit ce opet historijska prilika koju ce savez svojom profesionlanosti da rijesi u svuje ruke uzet ce bruku para a narod ko jebe ...

pisete kontra BHF-a imatel vi pojma koliko kosta otici na jednu tekmu koliko vremena i truda se ulozi da se napravi koreografija zastave parole itd itd vi sto nemate pojma o navijackom svijetu nemoj te ba dzabe pisati idi te na temu cyber sex /cyber hools...

ceki neko razbio nos sto odma znaci da je to BHF uradio to ne postoje drugi ljudi koji ne vole njih ....

gadi vam se bhf sto je ovo uradio pred historijski mec sa francuzima e moje bosnje blago vama jedini NFSBiH i SCsport prenose tu vijest ja je nisam nigdje vise vidio ostali pisi o repci i bitnim stvarima ;)

za one sto nas smatraju dijasporom ja zivim u brckom jesam li i ja dijaspora zato sto sam iz distrikta ?

malo pustite se tastature cyber jebaci izadji te malo napolje prosetaj te svojim gradom dok ima lijepog vremena ;)

p.s. Miralem Pjanic je tata u repci zna kome se poslije tekme treba zahvaliti i koga treba doci pozdraviti ;)
A meni se cini da bi i ti malo trebao da prosetas i Sarajevom i BiH pa da vidis da ne navijaju samo "Bosnje" za tu reprezentaciju i da nisu samo Bosnje oni koji su ginuli za ovu drzavu.
armin00

#1045 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by armin00 »

hrasno38 wrote:

Mozda i jeste tako samo sto nije izudarana troglava azdaha nego jedan covjek i to onaj koji je najkrace u savezu a Dominkovicu, Usketu i Colakovicu slobodan prolaz ako lese ovaj savez godinama i godinama. Ovako ovaj cin se moze prosuditi ovako i onako ali u svakom slucaju bespotrebno pred utakmicu sa Francuskom kada svi ti "hrabri" momci mogu tu troglavu azdahu naci na jednom mjestu Ferhadija 30,71000 Sarajevo. Ocito da neki ne mogu da shvate da se na takav nacin nikada, ali bas nikada nece postici nista izuzev ako momci nisu umislili da su krizari. Te stvari se rjesavaju ovdje, u Sarajevu, na adresi koju sam napisao i u drzavi Bosni i Hercegovini i ako se vec udara onda se udara ravnomjerno ali se ovdje i prima ravnomjerno.
pa eto ako znas gdje ih nac i kako se to radi, izvoli pa i ti nesto uradi.. mrdni malo kitom umjesto da pametujes po internetu i cekas da drugi odrade poso za tebe

kod tebe se i udara po nacionalnom kljucu, ne smijes jednog udarit ako ostali nisu prisutni, nebil se ko bunio :lol:

snaga_znanja, smijesan si, koja najbitnija utakmica nam je ovo po redu? presto sam ih vec brojat.. od kvalifikacija svakako nema nista, i necemo nikad na prvenstvo sa ovim majmunima oko repke tako da ti ta prica pada u vodu

i bas igrace boli neka stvar sto je ceko dobio po nosu
snaga_znanja

#1046 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by snaga_znanja »

armin00 wrote:
hrasno38 wrote:

pa eto ako znas gdje ih nac i kako se to radi, izvoli pa i ti nesto uradi.. mrdni malo kitom umjesto da pametujes po internetu i cekas da drugi odrade poso za tebe

kod tebe se i udara po nacionalnom kljucu, ne smijes jednog udarit ako ostali nisu prisutni, nebil se ko bunio :lol:

snaga_znanja, smijesan si, koja najbitnija utakmica nam je ovo po redu? presto sam ih vec brojat.. od kvalifikacija svakako nema nista, i necemo nikad na prvenstvo sa ovim majmunima oko repke tako da ti ta prica pada u vodu

Ne igra troclano predsjednistvo... mani se suplje
ultima_palabra

#1047 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ultima_palabra »

Batina je iz raja izašla :dance: Nek su smrada namarali, da hoće tako svakoga ko se koristi ovom državom, a trudi se da je uništi... jedino je šteta što nije mara bila po nacionalnom ključu, ovako će Srbi proglasiti ugroženost.

Svaka čast momcima koji su spremni zbog reprezentacije rizikovati zatvore i deportacije... ja lično ne bih bio.
Casual_boy

#1048 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Casual_boy »

armin00 wrote: pa eto ako znas gdje ih nac i kako se to radi, izvoli pa i ti nesto uradi.. mrdni malo kitom umjesto da pametujes po internetu i cekas da drugi odrade poso za tebe

nemoze on to valjalo bi se odvojiti od fotelje i izaci iz kuce jbg lakse ovako pljuvati i nadati se "historijskoj" utakmici ;)

btw jesi se nalozio dupla nulo banovat ce te kako mozes pljuvati po savezu :D
hrasno38

#1049 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by hrasno38 »

armin00 wrote:
hrasno38 wrote:

Ja sam mrdnuo kitu 04.04.1992 godine i sa hiljadama patriota vam uspio obezbjediti da imate i imamo reprezentaciju ali kad vidim koji karinasi su zauzeli nasa mjesta pa se ko fol bore za drzavu zao mi je sto je rat ikada prestao. Kad budes nosio gelera pod kozom koliko ih ja nosim onda ces poceti razmisljati glavom a ne guzicom i skontati neke stvari. Drzava se branila u BiH, ali ocito puno vise i onda i sada se brani sa linija koje su hiljadama km daleko odavde. I ne pada mi na pamet da se zajbevam sa savezima jer se borim ko lav da prezivim u svojoj drzavi a ne da palamudim od utakmice do utakmice i prosipam svoj patriotizam neandertalskim akcijama.
A.C.A.B:

#1050 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by A.C.A.B: »

UDRI GA DJOGEROM !!!
Locked