Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#6726 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

omega369 wrote:Tako da ostaje da je cini mi se Sarajevo imalo vise udaraca prema golu, pa cak i u okvir
:lol: Prekucao si internet :sax:
alchak.ba

#6727 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

s naglaskom da se sve bolje vidi na Areni, a najbolje uzivo ;-)
BlueBlood

#6728 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

joj pitara :lol: slike maccabija, videotona, dinamo... pa za koga ustvari vi navijate ?! :mrgreen:
nosara

#6729 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

ultima_palabra wrote:
omega369 wrote:Tako da ostaje da je cini mi se Sarajevo imalo vise udaraca prema golu, pa cak i u okvir
U okvir cega, kantona...?

Derbi solidan, barem s nase strane... Komsije nisu u formi... :D
Charuga
Globalni moderator

#6730 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

nikimostar wrote:
EdinŠopović wrote:I pustili mu oni 500 KM da uplati? I šta je čudno da Željo 120. put u 120. međusobnom susretu dobije Vucove?
pustili ga,kazem nisam ni znao sta igra dok mi djevojka koja radi nije rekla
Jesi li ga ispratio sa jednom petobankom barem? Mislim, ako ti je vec ta sto radi rekla sta je igrao i ako je covjek stavio 500 KM, jesi li i ti barem 50?
nikimostar wrote:Mislim ima tu jos stvari,necu da pisem,nisu za foruma,zeljo jeste mozda i najbolja ekipa u ligi,ali ovo sto se radi je sramota :-?
Reci nam ziv bio, izdrzao je forum i gore stvari .. ;-)
nosara

#6731 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

nikimostar wrote:Nisu sve titule kupljene ali ova zadnja ovogodisnja jeste definitivno,znam iz pouzdanih izvora,ali eto valjda to kod nas tako treba i moze,i svi to znaju samo se prave ludi.

Ja u kladionici u Bet-live lik dode stavlja 500 KM na zelju 2 protiv Olimpika,posto zahtijeva 5 kombinacija stavio nekih 1.1,1.05 kvota samo da zadovolji uslov.

I u ponedeljak pricam to sa jednim likom,kaze pa to su svi znali,gdje si ti bio,dogovorili se oni ,mi smo svi igrali 2 eto toliko o ligi,sampionu i tituli.

Da napomenem da nisam navijac ni zelje ,a ni sarajeva.
Olimpik je inace nezgodan... :lol:

Prati taj pouzdani izvor, klepi milione, kupi olimpik pa pobjedjuj Zeljeznicar... Osveti nam se za sve dogovorene i kupljene utakmice... :D
Last edited by nosara on 09/05/2013 11:11, edited 1 time in total.
vryzas

#6732 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

nosara wrote:
ultima_palabra wrote:
U okvir cega, kantona...?

Derbi solidan, barem s nase strane... Komsije nisu u formi... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
JOINT_1921
Vozim: odlično

#6733 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

Divno je slusati izvlakuse pitara kako smo u 5 deka, kako smo bili ravnopravni, kako niko nije napravio sanse na utakmici...
Kad mi ne bude mrsko izdvojit cu prilike i jednih i drugih.. Statistika na kraju kaze udarci prema golu 10:6 za Zelju... Sarajevo je 5 od tih 6 udaraca ispucalo na transferzalu ili Antolovicu u ruke, a 1 je samo bila opasna ali Hadzic je bio panj kao i Adilovic na drugoj strani...

Najavljivali su nekakvo deranje, da u derbiju nema kupovanja tekmi, a ostali su na kraju popisani, gledali slavlje Zelje jer sada je titula definitvno tu... U dosta trenutaka svi su bili na svojoj polovini, branili su se ko Zepa... Kad je Kristic, mrtvi pitar, rekao i slozio se sa trenerom Sarajeva da Sarajevo apsolutno nema ideje kada predje na polovinu Zelje, to sve govori... Zahvalite se igracu utakmice Dejanu Bandovicu...
ganjeta

#6734 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:
:lol: :lol: :lol:

Antolović igrač utakmice :zjev: .
BlueBlood

#6735 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Mračajski proto

#6736 Re: Sarajevski derbi

Post by Mračajski proto »

Slika Muamera švrake sa terena za vrijeme prekida utakmice:

Image
EdinŠopović

#6737 Re: Sarajevski derbi

Post by EdinŠopović »

Sarajevo_Grad wrote:Slika Muamera švrake sa terena za vrijeme prekida utakmice:

Image
Šta radi?
Mračajski proto

#6738 Re: Sarajevski derbi

Čupa obrve. :D
nosara

#6739 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Sinoc razvodnjavanje igre, danas razvodnjavanje teme... Dajte jos koju bakljadu, nema veze sto je utakmica jucer zavrsena... :D
Mračajski proto

#6740 Re: Sarajevski derbi

Vala baš...
Logovan

#6741 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Derbi je većinom bio niđe veze, užasan, bezveze. Mi preslabi bili, oni malo bolji i to je to. Ovi manijaci što govore o dominaciji na terenu pa haloooo, kakva dominacija?? :lol: :-) Imali ljudi ja mislim 4 dobre prilike i to je bilo to. :-) Napravili pokoji pritisak, milion grešaka na sredini terena... :-)

Mi smo pravo slabo odigrali. Bandović najbolji, u odbrani bili dobri Torlak i Dupovac i Radovac koji je predobro odigrao, s obzirom da mu je 17 godina i da mu je ovo prvi derbi.

Mi smo dobro navijali do 70 i neke minute a kasnije smo pali... Navijanje od komšija nisam baš najbolje pratio ali ne vjerujem da je bilo nešta extra, možda na trenutke.

Organizacija vam je savršena. :thumbup: :run: :skoljka: Došao pred stadion prije sedam, a ušao oko pola osam. Možda sam čak i sat vremena čekao, nisam siguran. Neka raja na utakmicu zakasnla 10-tak minuta. :shock: :-) Odeš na utakmicu koja je u tvom gradu a zakasniš na nju zbog debilne organizacije.

Onaj vaš navijač što je uletio na teren, šta je ono nosio u ruci? :lol: :-) Najebem se mile majke onim delegatima, sudijama, kurcima palcima što su htjeli isprazniti našu tribinu.
Šibicar wrote: Jebo ga šugavi 0-0 rezultat,bili smo bolji ali jebo to,0-0 i šutaj se nogom u guzicu,mi zadovoljni titula,pitari zadovoljni nisu zijanili,i to je to.
Niko od nas nije zadovoljan. Niko.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#6742 Re: Sarajevski derbi

Post by JOINT_1921 »

I ja sam na Kosevu cekao vise od 1h da udjem na utakmicu...
Kinaski

#6743 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

_terminaš_ wrote:Derbi je većinom bio niđe veze, užasan, bezveze. Mi preslabi bili, oni malo bolji i to je to. Ovi manijaci što govore o dominaciji na terenu pa haloooo, kakva dominacija?? :lol: :-) Imali ljudi ja mislim 4 dobre prilike i to je bilo to. :-) Napravili pokoji pritisak, milion grešaka na sredini terena... :-)

Mi smo pravo slabo odigrali. Bandović najbolji, u odbrani bili dobri Torlak i Dupovac i Radovac koji je predobro odigrao, s obzirom da mu je 17 godina i da mu je ovo prvi derbi.

Mi smo dobro navijali do 70 i neke minute a kasnije smo pali... Navijanje od komšija nisam baš najbolje pratio ali ne vjerujem da je bilo nešta extra, možda na trenutke.

Organizacija vam je savršena. :thumbup: :run: :skoljka: Došao pred stadion prije sedam, a ušao oko pola osam. Možda sam čak i sat vremena čekao, nisam siguran. Neka raja na utakmicu zakasnla 10-tak minuta. :shock: :-) Odeš na utakmicu koja je u tvom gradu a zakasniš na nju zbog debilne organizacije.

Onaj vaš navijač što je uletio na teren, šta je ono nosio u ruci? :lol: :-) Najebem se mile majke onim delegatima, sudijama, kurcima palcima što su htjeli isprazniti našu tribinu.
Šibicar wrote: Jebo ga šugavi 0-0 rezultat,bili smo bolji ali jebo to,0-0 i šutaj se nogom u guzicu,mi zadovoljni titula,pitari zadovoljni nisu zijanili,i to je to.
Kako te bolan nije stid
nosara

#6744 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

_terminaš_ wrote:Derbi je većinom bio niđe veze, užasan, bezveze. Mi preslabi bili, oni malo bolji i to je to. Ovi manijaci što govore o dominaciji na terenu pa haloooo, kakva dominacija?? :lol: :-) Imali ljudi ja mislim 4 dobre prilike i to je bilo to. :-) Napravili pokoji pritisak, milion grešaka na sredini terena... :-)

Ja sam zadovoljan... Oprosti... :cry:
The 51st State

#6745 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

sto ih edituje plavi11 :lol: , sve objektivno....
Logovan

#6746 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Kinaski wrote: Kako te bolan nije stid
A što da me bude stid? Pojasni malo.
vryzas

#6747 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:sto ih edituje plavi11 :lol: , sve objektivno....
Nije nista gori od nekih drugih (i jednih i drugih) kojima je oprosteno ovih dana. Problem je sto ti ne vidis sve a tu ti ja ne mogu pomoci ...

Protekcija ... ;-)

Savez napolje :D
Kinaski

#6748 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

_terminaš_ wrote:
Kinaski wrote: Kako te bolan nije stid
A što da me bude stid? Pojasni malo.
Sudije su imale sve elemente da vas istjeraju napolje nakon prve bakljade , oproste vam to , oproste vam gadjanje upaljacima pomocnog sudca i malog colica , oproste vam drugu bakljadu i ti nekom jebes mater . Pa kume nije ti ovo zanzibar da mozes divljati koliko hoces , postoje neka pravila .
Butmiran

#6749 Re: Sarajevski derbi

Post by Butmiran »

Kinaski wrote:

Kako te bolan nije stid
Čega će ga biti stid?
BlueBlood

#6750 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

...a samo nekoliko stranica prije
Kemal Malovčić wrote:Plavi 11 - jedan od rijetkih džentlmena na obje strane.
Post Reply