Horasio_Sarajlic wrote:Baltazar_khan wrote:fakat vam je nabio komplekse
nego... sretno braći koja budu išla večeras na stadion koji ne bi trebao imati licencu za premijer ligu

bolje uslove ima stadion u kabulu

vi neznate sta znaci rijec kompleks, kompleks se mora "stvarati" duze vrijeme, posjeti wikipediu, a jbg mi ipak nemamo navijace da bi stadion bio kao u Kabulu za razliku od vas
ps.
ima ona slika grupe vehabija na utakmici Sarajeva, na istoku samo nikako da je nadjem, ko nadje neka ubaci kao odg.

I? To treba da se stidim što raja iz svih mogućih vjerskih i društvenih zajednica navija za FKS?! Inače, ako nisi znao, da te malo obrazujem: Selefije (a nije taj pogrdni naziv kojeg' ti koristiš kao i većina naroda neobrazovanog - pročitaj nekad' knjigu, obrazuj se) niti gledaju, niti prate sport, barem ne ovaj fudbal (naravno da ga igraju na terminima i sl., ali ne idu na stadione SIGURNO), jer je isti za njih "traćenje" vremena, jer će Vjernik biti pitan za svoje vrijeme, u šta ga je iskoristio/utrošio, u korisno ili razonodu...itd. itd. (da ti sada ne držim predavanje, kako rekoh: uzmi knjigu pa čitaj malo ili na internetu potraži malo o tome, evo i link ću ti poslati pa saznaj šta ta braća UISTINU misle o fudbalu)! Pamet u glavu idući put kada budeš o nečemu bljuvao o čemu OČITO VEZE NEMAŠ!
PS. Taj kojeg' ti zoveš "vehabijom" je vjerovatno onaj brat koji je na istoku bio i učio Kur'an dok smo igrali mes'čini u europi, sada tačno s kim nisam siguran, može biti Bešiktaš, ali ne znam tačno! Ali znam PROVJERENO da isti NIJE selefija, a to što su za tebe i tebi slične svi koji znaju Bismillu i Fatihu selefije, to je isključivo tvoj problem kompleksa i predrasuda koje imaš i trebaš liječiti!
Sretno i nemoj svega ti više o vjeri ovdje!