Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
#5876 Re: Sarajevski derbi
ma jok to, ja bih prije rekao da je ono kad znas da ces dobiti keca u skoli pa se pravis da si bolestan da neodgovaras 
-
Utokkha
#5877 Re: Sarajevski derbi
Ponosan sam sto Albanci navijaju za moj tim. Da je Bog dao da citava Albanija navija, citava Evropa i svijet. Isto vrijedi i za Sandzaklije.Sarajevo_Grad wrote:Jeo u nekom albanskom restoranu, kako rekoše. I ruke se lomile...
Moralise mi Sljegic ili Sljegic Jr. Jr. koji bi sad da lijeci komplekse.
- Mračajski proto
#5878 Re: Sarajevski derbi
A kol'ko vidim, ni ti nisi bio redovan u školi.BlueBlood wrote:ma jok to, ja bih prije rekao da je ono kad znas da ces dobiti keca u skoli pa se pravis da si bolestan da neodgovaras
@ Ti što ispod palamudiš o tome da si za da svako navija za tvoj tim, moraš znati da je to nemoguće.
Ispravi post, napiši da samo ovi islamocentrični klubovi dolaze u obzir. Ne daj Bože da vam dođe neki klub kao Borac pa da ospete, po vama najdražem, skandiranju protiv Srba.
- Horasio_Sarajlic
#5879 Re: Sarajevski derbi
Čovjek imao blaži srčani udar pa se ti zahebaji, ipak nismo svi isti tipa "šlagirani" i sl.Sarajevo_Grad wrote:Jeo u nekom albanskom restoranu, kako rekoše. I ruke se lomile...
-
Utokkha
#5880 Re: Sarajevski derbi
Bolje uz Allaha, nego vlaha...Sarajevo_Grad wrote:A kol'ko vidim, ni ti nisi bio redovan u školi.BlueBlood wrote:ma jok to, ja bih prije rekao da je ono kad znas da ces dobiti keca u skoli pa se pravis da si bolestan da neodgovaras
@ Ti što ispod palamudiš o tome da si za da svako navija za tvoj tim, moraš znati da je to nemoguće.
Ispravi post, napiši da samo ovi islamocentrični klubovi dolaze u obzir. Ne daj Bože da vam dođe neki klub kao Borac pa da ospete, po vama najdražem, skandiranju protiv Srba.
-
Utokkha
#5882 Re: Sarajevski derbi
Brz oporavak mu zelim. Nista nije vrijedno ljudskog zdravlja, pa ni ova medjusobna prepucavanja koja se ponekad otmu kontroli.Horasio_Sarajlic wrote:Čovjek imao blaži srčani udar pa se ti zahebaji, ipak nismo svi isti tipa "šlagirani" i sl.Sarajevo_Grad wrote:Jeo u nekom albanskom restoranu, kako rekoše. I ruke se lomile...
- BlueBlood
#5883 Re: Sarajevski derbi
budite realni i recite sad kako neko da da podrsku Husrefu? Evo ja bi prvi sad napisao IZDRZI HUSREFE (sto i iskreno zelim) al mi onda naumpadne kakve sve nadimke dajete IVICI OSIMU.... fuj fuj
- ultima_palabra
#5884 Re: Sarajevski derbi
Kakve su vam to priče?
Nadam se da Musemiću nije ništa ozbiljno.
-
Utokkha
#5885 Re: Sarajevski derbi
Vjerovatno si promasio poentu mog komentara.Sarajevo_Grad wrote:
Svejedno... dio juga nikad nije skandirao gazi srbe vec gazi cetnike. U cemu je problem?
Istina, bilo ih je koji su skandirali Caci, ali tribina je sarolika masa.
Isti taj jug je skandirao Vedranu Puljicu.
Ali je i sjever skandirao gazi ustase nama navijacima Zeljeznicara, u momentima kada se trebalo pohvaliti islamofanatizmom.
- Mračajski proto
#5886 Re: Sarajevski derbi
Ne znam zašto se pravdaš kad se na snimku odlično čuje koliko vas pjeva to što pjeva. To se ori, čovječe. I pjevalo se: ''Ubij Srbina'', a ne četnika. 
I šta što se pjevalo Vedranu? Hoćete li orden? Ti isti vaši su, ako ćemo tako, psovali Vedrana, isti dan nosili cvijeće na grob a navečer boli naše momke po tramvaju.
I šta što se pjevalo Vedranu? Hoćete li orden? Ti isti vaši su, ako ćemo tako, psovali Vedrana, isti dan nosili cvijeće na grob a navečer boli naše momke po tramvaju.
Last edited by Mračajski proto on 06/05/2013 16:46, edited 3 times in total.
-
LSD
#5887 Re: Sarajevski derbi
Kakve veze ima njihova nekultura i primitivno navijanje na racun Osima - sa zdravljem HusrefaBlueBlood wrote:budite realni i recite sad kako neko da da podrsku Husrefu? Evo ja bi prvi sad napisao IZDRZI HUSREFE (sto i iskreno zelim) al mi onda naumpadne kakve sve nadimke dajete IVICI OSIMU.... fuj fuj
Valjda ce biti sve OK sa Musemićem.
- Horasio_Sarajlic
#5888 Re: Sarajevski derbi
TI SI NAŠ OSIM HUSREFE !!! IZDRŽI !!!

- BlueBlood
#5889 Re: Sarajevski derbi
nemoj da lazes! ja nikad nikog nisam cuo da je psovao!!! Na zadnjoj utakmici se u vise navrata skandiralo Vedranovo ime! Bezveze prozivas i hampu stvaras zbog nekih pojedinaca! Isto da ja sad vas prozivam za sutanje cvijeca sa rahmetli Đildinog spomenika kad ste davno titulu slavili! A sto se tice nozeva ni vi niste cvjecke,mada ni to ne odobravam!Sarajevo_Grad wrote: I šta što se pjevalo Vedranu? Hoćete li orden? Ti isti vaši su, ako ćemo tako, psovali Vedrana, isti dan nosili cvijeće na grob a navečer boli naše momke po tramvaju.
Prava sarajevska raja to nikad nebi uradila!
-
Utokkha
#5890 Re: Sarajevski derbi
Sta je svrha? Da dokazes da nismo multi-kulti klub, iako su klupski velikani Dmitrije Dimitrijevic, Josko Domorcki, Ivica Osim, Milan Ribar, Miso Drago Smajlovic, Josip Bukal, pokojni Josip Katalinski i dr.? Svi znaju ko smo mi, a ko ste vi... Bolan bolan meni ko momcicu na vjeronauci efendija subhanallaho navijanje za Zelju.Sarajevo_Grad wrote:Ne znam zašto se pravdaš kad se na snimku odlično čuje koliko vas pjeva to što pjeva. To se ori, čovječe. I pjevalo se: ''Ubij Srbina'', a ne četnika.
Ti bas zadojen... Ono neko bacio da se u nekoj kafani pjevalo Vedranu i odjednom citav jug pjevao.
Mislim pazi sta pises... Ja kazem dio ljudi skandirao ubij, ti kazes citava tribina pjevala.
Ja ti kazem u nekoj kafani, ti kazes svi mi...
Valja tim pojedincima pred Boga stati, hebo navijanje i provokacije.
Medjutim, o vasim grijesima i pojedincima kod vas suvise je pricati.
- MOSALJOZE
#5891 Re: Sarajevski derbi
Priča se da smo skuplji od vas 500 000.
- Mračajski proto
#5892 Re: Sarajevski derbi
Pričat će se onako kako je. To što vama ne odgovara je već druga priča.
A kao i obično, vadite se na to da je 1% vaše tribine nerazuman, a da je većina racionalna. Il' je obrnuto? Uvijek pojedinci kod vas, dokad?
Last edited by Mračajski proto on 06/05/2013 16:53, edited 1 time in total.
-
Utokkha
#5893 Re: Sarajevski derbi
Husref je izuzetna postenjacina i strucnjak. Nemojte njegovo zdravstveno stanje dovoditi u ravan s njihovim uvredama. Ja mu od srca zelim brz oporavak i nadu da ce se sto prije vratiti svom poslu. Frajer je fudbalski genije, iako iz Janje veceg srca i veci Sarajlija nego pola navijaca i jednog i drugog kluba.
- johnny_blazze
#5894 Re: Sarajevski derbi
joj sto ne mogu ovakve rasprave jarane, jedino logicno bi bilo da se svaka strana ogradi i odjebe debile koji rade takve debilne stvari, kad se takve debilcine odstrane sa tribine, iz grupe i ne budu imali ikakve veze sa fudbalom onda ce i ta posjeta na stadionima da bude bolja, 90% belaja radi sacica maloumnika sa obje strane....BlueBlood wrote:nemoj da lazes! ja nikad nikog nisam cuo da je psovao!!! Na zadnjoj utakmici se u vise navrata skandiralo Vedranovo ime! Bezveze prozivas i hampu stvaras zbog nekih pojedinaca! Isto da ja sad vas prozivam za sutanje cvijeca sa rahmetli Đildinog spomenika kad ste davno titulu slavili! A sto se tice nozeva ni vi niste cvjecke,mada ni to ne odobravam!Sarajevo_Grad wrote: I šta što se pjevalo Vedranu? Hoćete li orden? Ti isti vaši su, ako ćemo tako, psovali Vedrana, isti dan nosili cvijeće na grob a navečer boli naše momke po tramvaju.
Prava sarajevska raja to nikad nebi uradila!
-
LSD
#5895 Re: Sarajevski derbi
Sarajevo_Grad wrote:Pričat će se onako kako je. To što vama ne odgovara je već druga priča.A kao i obično, vadite se na to da je 1% vaše tribine nerazuman, a da je većina racionalna. Il' je obrnuto? Uvijek pojedinci kod vas, dokad?
-
Utokkha
#5896 Re: Sarajevski derbi
Boja fesa, boja dresa... Zao mi je, ali vecu stetu poznatoj i jedinstvenoj multieticnosti bosanskih klubova prave miljenici cetnicko-ustaske harange, tako da nemoj da pomislis da ce neko iz vana u buducnosti nas posmatrati kroz prizmu ovoga sto mi pisemo - sada smo i jedni i drugi balijski klubovi.Sarajevo_Grad wrote:Pričat će se onako kako je. To što vama ne odgovara je već druga priča.
- Mračajski proto
#5897 Re: Sarajevski derbi
Piše na dresovima? U ugovoru kojeg igrači potpisuju? Moraju obrezani biti da bi postali čan našeg kluba? Ne pričaj gluposti. Ovo je otrcan slogan i ima mu milion godina.Utokkha wrote:Boja fesa, boja dresa... Zao mi je, ali vecu stetu poznatoj i jedinstvenoj multieticnosti bosanskih klubova prave miljenici cetnicko-ustaske harange, tako da nemoj da pomislis da ce neko iz vana u buducnosti nas posmatrati kroz prizmu ovoga sto mi pisemo - sada smo i jedni i drugi balijski klubovi.Sarajevo_Grad wrote:Pričat će se onako kako je. To što vama ne odgovara je već druga priča.
- MOSALJOZE
#5898 Re: Sarajevski derbi
Dok traje prepucavanje da pitam hoće li Husref voditi fks u srijedu??
-
Utokkha
#5899 Re: Sarajevski derbi
Ej stari... Dopuni si komentar, al stvarno je uzalud pricati. Mislim... gdje logika prestaje tu pocinje Bosna. Ovdje se dvoje komsija oko parcele ne mogu dogovoriti, da ja tebe uvjerim u nesto i kad ti ponudim argumente.Sarajevo_Grad wrote:Piše na dresovima? U ugovoru kojeg igrači potpisuju? Moraju obrezani biti da bi postali čan našeg kluba? Ne pričaj gluposti. Ovo je otrcan slogan i ima mu milion godina.Utokkha wrote:Boja fesa, boja dresa... Zao mi je, ali vecu stetu poznatoj i jedinstvenoj multieticnosti bosanskih klubova prave miljenici cetnicko-ustaske harange, tako da nemoj da pomislis da ce neko iz vana u buducnosti nas posmatrati kroz prizmu ovoga sto mi pisemo - sada smo i jedni i drugi balijski klubovi.Sarajevo_Grad wrote:Pričat će se onako kako je. To što vama ne odgovara je već druga priča.
[url]Diatta: Radova sam se povratku na Kosevo uvrede s istoka nisam ocekivao[/url]
http://www.klix.ba/sport/nogomet/diatta ... /130505085
Momku se uzvikivalo crncuga, crnacka majka... Halo ba! Primitivaca na sve strane. Do kad pojedinci i kod vas?
- Mračajski proto
#5900 Re: Sarajevski derbi
Kako sad ispade većina na istoku, a na drugom podforumu palamudili da ih je na istoku bilo jedva 50, kao, loša posjeta.
Kad se sa sjevera bude čulo, onda možeš pričati i ja ću se prvi povući sa te tribine. Dotad, imaš pusu i pozdrav od LDP-a.
Vaši ''pojedinci'' sa juga sve rekoše u par navrata.
Kad se sa sjevera bude čulo, onda možeš pričati i ja ću se prvi povući sa te tribine. Dotad, imaš pusu i pozdrav od LDP-a.
Vaši ''pojedinci'' sa juga sve rekoše u par navrata.