Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skenderija04

#5651 Re: Sarajevski derbi

Post by skenderija04 »

U redu, nije 48 sati. Tvrde da su ih pokrali u subotu a prijavu podnose u ponedjeljak, Kad te neko pokrade uz upotrebu sile ne cekas dva dana da prijavis. Ne kazem da se nije desilo, ali sto se prijava nije podnijela odmah?
luckylaka

#5652 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

amoninan wrote:
luckylaka wrote:
amoninan wrote:@The 51st State

Puno očekuješ od njega. Da razmišlja. Pa insan je maskota na temama o reprezentaciji.
:lol: :lol: Ovo u nedostatku neceg pametnijeg a onaj ko ne konta ono je pisao Nihad a ne Lucky a neki ne kontaju
Nihad nije stavio na kraju: :thumbup:

helem, dovoljno ti je pažnje posvećeno. Vozdra.
:run:
Edge

#5653 Re: Sarajevski derbi

Post by Edge »

Mogli su uzeti sve pare, mogu pisati šta hoće, ona lopta je ušla u gol i tu se sve završava. Zguženi su mali plavi do proljeća mogu samo da grickaju svoja muda ako ih imaju.
omega369

#5654 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

ultima_palabra wrote:
BlueBlood wrote:evo gledam snimak na youtube, nemogu da vjerujem koliko smo jache i bolje navijali od komshinica.... :dance:

prije utakmice bjeze od nas kod juga i onda na sjeveru dizu neke djecije parole :-)
A nekad se na ovom forumu govorilo da su bitnije pobjede u navijanju :D Sad očigledno nije tako, ovaj put je bitniji teren...
a nije vam palo na pamet da je mozda neki 'vas' za miksetom malo smanjio jedan mikrofon a pojacao drugi, ha? ma jok, vi to inace ne radite, inace ste postena raja :razz: ali nije bitno, ko je bio na tekmi zna kako su sjever i istok grmili, pogotovo zajedno sto se, gle cuda, skoro pa nijednom nije culo na tv-u, pa ni nakon gola ;-)
ali nema veze, ubirete vi te sitne pobjede kako god stignete, uhar je :D

nakon ovog derbija zanima me sljdece: sta je naredni sljed dogadjaja? nismo se raspali u 6 kolu; nismo ni u 8.; nismo izgubili 'teze' utakmice; pa ih na kraju nismo ni igrali :D ; niste nas pobjedili; pa nas niste stigli ni do 15. kola najmanje.... sta je sljdeci scenarij, onako strucno i iskusno, prognozerski, sa vase strane? :D

mi, imamo tezak raspored, vi lagan, je li to? mi padamo u kojem kolu, vi nas prestizete...?? mora nesto biti vi dupla, mi nista....nesto mora biti :skoljka:
Baltazar_khan

#5655 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

Kontaktirali smo klub, te su nam kazali da je u pitanju gubitak od oko nekoliko hiljada KM. Nadaju se da će se izvršitelj ovog kaznenog djela pronaći, te da će odgovarati za svoje (ne)djelo.
i tako se klošari na guzove obogatiše. ne mogu da vjerujem, onoliko osiguranje, te neki securitas, te neke marice i kornjače :-)
The 51st State

#5656 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

Baltazar_khan wrote:
Kontaktirali smo klub, te su nam kazali da je u pitanju gubitak od oko nekoliko hiljada KM. Nadaju se da će se izvršitelj ovog kaznenog djela pronaći, te da će odgovarati za svoje (ne)djelo.
i tako se klošari na guzove obogatiše. ne mogu da vjerujem, onoliko osiguranje, te neki securitas, te neke marice i kornjače :-)
fakturisati upravi zeljeznicara, a ako ne budu platili, roknuti iduci derbi cijenu 15 kerma i karantin.
roboth

#5657 Re: Sarajevski derbi

Post by roboth »

skenderija04 wrote:
leet wrote:http://fcsarajevo.ba/vijesti/fk-sarajev ... n-lica/765

urbani željezničari, fuj !

Ne bih vam ja više dao da priđete jugu za derby.
Ovo treba dokazati. Prijava slucaja 72 sata nakon njegovog desavanja je vise nego zacudjujuce.
Jesi li znao da 1 dan traje 24 sata? Ako ne, evo da ti ja sad kazem.
skenderija04

#5658 Re: Sarajevski derbi

Post by skenderija04 »

roboth wrote:
skenderija04 wrote:
leet wrote:http://fcsarajevo.ba/vijesti/fk-sarajev ... n-lica/765

urbani željezničari, fuj !

Ne bih vam ja više dao da priđete jugu za derby.
Ovo treba dokazati. Prijava slucaja 72 sata nakon njegovog desavanja je vise nego zacudjujuce.
Jesi li znao da 1 dan traje 24 sata? Ako ne, evo da ti ja sad kazem.
Neka si mi rekao.Hvala
skenderija04

#5659 Re: Sarajevski derbi

Post by skenderija04 »

dupli
LSD

#5660 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

The 51st State wrote:
Baltazar_khan wrote:
fakturisati upravi zeljeznicara, a ako ne budu platili, roknuti iduci derbi cijenu 15 kerma i karantin.
Ma jašta, nemojte samo pogriješiti u adresi ;-) ...još kad bi znali objasniti kakve veze ima uprava Želje sa ovim krivicnim djelom
Artest

#5661 Re: Sarajevski derbi

Post by Artest »

smak wrote:Image
nova bordo legenda, slager pjevac...iz Śenice

hajmo, sjever poludi...svi : ....Zajedno sma rasli, Śenico ja i ti
Last edited by Artest on 05/11/2012 19:41, edited 1 time in total.
lajk

#5662 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

omega369 wrote:
ultima_palabra wrote:
BlueBlood wrote:evo gledam snimak na youtube, nemogu da vjerujem koliko smo jache i bolje navijali od komshinica.... :dance:

prije utakmice bjeze od nas kod juga i onda na sjeveru dizu neke djecije parole :-)
A nekad se na ovom forumu govorilo da su bitnije pobjede u navijanju :D Sad očigledno nije tako, ovaj put je bitniji teren...
a nije vam palo na pamet da je mozda neki 'vas' za miksetom malo smanjio jedan mikrofon a pojacao drugi, ha? ma jok, vi to inace ne radite, inace ste postena raja :razz: ali nije bitno, ko je bio na tekmi zna kako su sjever i istok grmili, pogotovo zajedno sto se, gle cuda, skoro pa nijednom nije culo na tv-u, pa ni nakon gola ;-)
ali nema veze, ubirete vi te sitne pobjede kako god stignete, uhar je :D

nakon ovog derbija zanima me sljdece: sta je naredni sljed dogadjaja? nismo se raspali u 6 kolu; nismo ni u 8.; nismo izgubili 'teze' utakmice; pa ih na kraju nismo ni igrali :D ; niste nas pobjedili; pa nas niste stigli ni do 15. kola najmanje.... sta je sljdeci scenarij, onako strucno i iskusno, prognozerski, sa vase strane? :D

mi, imamo tezak raspored, vi lagan, je li to? mi padamo u kojem kolu, vi nas prestizete...?? mora nesto biti vi dupla, mi nista....nesto mora biti :skoljka:
sta bi sa duplom ? sta bi s kupom ?
Artest

#5663 Re: Sarajevski derbi

Post by Artest »

Lud i ponosan wrote:Volim Zelju, ali... Šonjo da pjeva? Jeko on? Kad uzmemo u obzir i pojedine "istaknute" navijace iz susjedne zemlje, malo mi se plava boja razvodnjava...
a vidis li gdje pjeva..kakave veze Šonjanin ima s Željom, osim sto se dobro udo za sestru bivseg igraca Želje?

uvalio se u stan u Ferhadiji sto mu je Edin kupio, vrijedan pola miliona...a glumio nekakvog turbo vjernika
GangEvil

#5664 Re: Sarajevski derbi

Post by GangEvil »

BlueBlood wrote:hahahah :lol: Nije! :mrgreen: Ni jedan pitar me jos nije nazvo ni poruku poslo da mi zivce vadi :mrgreen: Ove sto sretnem se samo nasmiju,sretni su zbog pobjede,al ne ulaze u diskusiju oko derbija jer cim spomenem navijanje prestanu se raspravljati! :mrgreen: To mi je dovoljan razlog, uz one vase slike koje sam vidio,
da budem raspolozen
nakon poraza od 1:0 na derbiju :thumbup:
Da Bog da ti vazda bio tako raspolozen..:)
Artest

#5665 Re: Sarajevski derbi

Post by Artest »

The 51st State wrote:
Baltazar_khan wrote:
ko vam je kriv sto sparate na obezbjedjenju da bi ostalo vise za hrenovki

fakturiste vasoj nesposbnoj upravi sto prosi stolice itd
limeni

#5666 Re: Sarajevski derbi

Post by limeni »

e moj djedovicu jadu jadni igraj kosarke i sjedi na klupi berlinskoj, ti si se nasao pricati o fudbalu..ti si propao talenat, ti si nas kostao pobjede protiv gruzije u skenderiji svojim glupostima..
chsk

#5667 Re: Sarajevski derbi

Post by chsk »

skenderija04 wrote:U redu, nije 48 sati. Tvrde da su ih pokrali u subotu a prijavu podnose u ponedjeljak, Kad te neko pokrade uz upotrebu sile ne cekas dva dana da prijavis. Ne kazem da se nije desilo, ali sto se prijava nije podnijela odmah?
Odgovor glasi kao i onaj od vašeg glavonje - "da bi ti im'o šta pitat" :run:
GangEvil

#5668 Re: Sarajevski derbi

Post by GangEvil »

dinobjelave wrote:Vozdra plava nacijo,nije nam se dalo nema veze tekma ko tekma donosi tri boda,izgubili smo sta sad Po prikazanom jasno je i malenim da titulu mogu samo sanjati ona ostaje na grbavici kraj price.s njima ulaziti u neku objektivnu raspravu je u sferi naucne fantastike divovi Su to ba oni Su izmislili fudbal i na dunjaluku Su od Adema i have niko nije postojao prije njih,desi se ponekad da oni i nista neosvoje ( hahahahaha) eto je onda zavera vatikana ,zelena transferzala CEO svet je protiv njih itd.o utakmici i sudzenju samo jedna svako povlacenje za dres je direktan zuti karton tu nema price,zamisli da je obrnuto bilo pa narednih godinu Dana bi pricali da nam je osim Senior sredio.sto se tice pjesme sarajevo ljubavi moja jeftin trik uprave ,koja prodaje i ime tog kluba za odredzenu cifru ,netreba im zamjeriti ipak Su oni FINA gradska raja nemaju svoje pjesmice ( zeljina himna je starija od torpeda) dakle bilo zijanili proslo treba ih pustiti nek malo proslave a u maju pasose u ruke i pred gumu sto gori da zajedno proslavimo odbranu titule.ps ako neko ima broj telefona onog kamiondzije sto im je bio direktor kluba da nam sredi prevoz on je izdanak prave Fine gradske raje.
Dzaba vadis pasos kad ga neces ni iskoristiti kako treba...Prva prepreka i bice deranje..kao i dosad..:)...Bolje izvadi šaharu pa putuj ko covjek...
The 51st State

#5669 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

fakturiste vasoj nesposbnoj upravi sto prosi stolice itd
nisu znali da imaju posla sa kriminalnom skupinom gradjana, koja u slobobno vrijeme bodri niskogradnju.
Baltazar_khan

#5670 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

leškarenje wrote:Ja sam mor'o,mor'o..... :lol: ovo sa potpisa za Hearts,valjda ...cim je u kiltu :dance:

Image
pljunuti mirsad :lol:
MightyMatch

#5671 Re: Sarajevski derbi

Post by MightyMatch »

chsk wrote:
skenderija04 wrote:U redu, nije 48 sati. Tvrde da su ih pokrali u subotu a prijavu podnose u ponedjeljak, Kad te neko pokrade uz upotrebu sile ne cekas dva dana da prijavis. Ne kazem da se nije desilo, ali sto se prijava nije podnijela odmah?
Odgovor glasi kao i onaj od vašeg glavonje - "da bi ti im'o šta pitat" :run:
:lol:
LunaLati

#5672 Re: Sarajevski derbi

Post by LunaLati »

Fakat ne kontam što moderatori ovu temu ne zaključaju jer ono što je u početku i ličilo na finu zafrkanciju poslije derbija je u većini slučajeva prešlo u neukus i baljezgarije. Čudo kako nekima malo treba da pokažu pravo lice.
Kemal Malovčić

#5673 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

Artest wrote:
smak wrote:Image
nova bordo legenda, slager pjevac...iz Śenice

hajmo, sjever poludi...svi : ....Zajedno sma rasli, Śenico ja i ti
tifa je jednako loš kao i ovaj drugi bot

the end :kravata:
north

#5674 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Daš cijenu karata za 6 kermi, eto vam cijeli jug, eto vam zapad sa istom cijenom i istim kapacitetom ko nama, dakle nije ono uzmi im prostora da dišu na škrge i otpuhni u havu sa pričom o vlastitoj kafani i kraj "priče"....., ali džaba opet ima primitivaca i sitnih kokošara koji se našli ko junaci napadati starije ljude po kontajnerima kradući ulaznice i novac....kakav mrtvi klošarluk....ne moraju sada pojedinci odmah replicirati, naravno da ne mislim da ste svi isti, ali barem vi koji ste realni osudite ovaj krkanluk i klošarluk koji se predstavljaju u ime vaše navijačke skupine...budite mangupi, izbacite saopštenje kojim se ograđujete od ovakvih džukela, a ne samo okretati priču niste ni vi cvjećke, pa nismo.... ali sad to nije tema emisije....
The 51st State

#5675 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

LunaLati wrote:Fakat ne kontam što moderatori ovu temu ne zaključaju jer ono što je u početku i ličilo na finu zafrkanciju poslije derbija je u većini slučajeva prešlo u neukus i baljezgarije. Čudo kako nekima malo treba da pokažu pravo lice.
kao vama pred kucicom za karte?
Post Reply