Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4926 Re: Sarajevski derbi
Smisli šta bolje pa nam se javi opet.
-
LSD
#4927 Re: Sarajevski derbi
potpuno bespotrebno pitanje oko Bekrića i naravno da zaslužuje onakav odgovor , da se glupan nauci da slijedeci put ne postavlja gluposti....Bekrić nije igrao, hejTesori wrote:Soljanin pjeva lose al zato horde deru guzove.
Jos neko pitanje?
A on je novinar a ono je press bio.1+1=?
Mogao je rec povrijedjen je,nije mi dao baklave za bajram ili bilo sta al onako,fuj kaka
Last edited by LSD on 04/11/2012 02:53, edited 1 time in total.
- Kemal Malovčić
#4928 Re: Sarajevski derbi
tako Šef reko i toje to 
- KPNCTNJAH
#4929 Re: Sarajevski derbi
Derbi bio, prosao... komsijama nije do price, pa se vecina ne pojavljuje na forumu, a i nema se sta vise reci... sve je jasno... sad se okrenuti Slaviji, napuniti onu tribinu i uzeti tri boda...
-
Tesori
#4930 Re: Sarajevski derbi
Pa slazemo se da je u amarovom stilu...
- Logovan
#4931 Re: Sarajevski derbi
A kada Mourinho napadne novinara/e zbog glupog/glupih pitanja onda je to seljački ili ako je u pitanju Pape.LSD wrote:potpuno bespotrebno pitanje oko Bekrića i naravno da zaslužuje onakav odgovor , da se glupan nauci da slijedeci put ne postavlja gluposti....Bekrić nije igrao, hejTesori wrote:Soljanin pjeva lose al zato horde deru guzove.
Jos neko pitanje?
A on je novinar a ono je press bio.1+1=?
Mogao je rec povrijedjen je,nije mi dao baklave za bajram ili bilo sta al onako,fuj kaka![]()
što?? kako?? govori, objašnjavaj raji....pa nije igrao jer je tako Šef odlucio i vozdra...yebeno je to sam skontati izgleda, pa se mora javno pitati....cuj sad treba za svakog igraca po naosob objašnjavati što nije igrao....možda se ne uklapa u trenutnu taktiku, možda baš nije donio baklave za bajram itd....uglavnom pitanje preglupo i logicno da ce odgovor biti adekvatan u Amarovom stilu.
-
LSD
#4932 Re: Sarajevski derbi
Ja podržavam 101% Papeta opcenito, a pogotovu kad odjebe kvazinovinare....pogrešna adresa buraz
Što glupan nije pitao npr. što Bukvić nije branio ili što Ćutuk nije igrao stopera
....vec izdvaja Bekrića samo, podiže ga iznad ostalih,a to Amar najviše mrzi....nema izdizanja....i onda covjek mora biti jalijaš na konferenciji, jer stoka samo takav jezik razumije....drugacije ne može
Što glupan nije pitao npr. što Bukvić nije branio ili što Ćutuk nije igrao stopera
- Kemal Malovčić
#4933 Re: Sarajevski derbi
ili amar osim razumije samo takav jezik 
- jalijas74
#4934 Re: Sarajevski derbi
Kako mi je samo drago sto smo ih dobili malo je reci. Ovo je prvi put da mi odigramo lose ali da ih dobijemo. Bio sam na istoku odmah do strumfica, prosto je tamo bio totalni izliv bjesa, pokusavali su nas gadjati bakljama ni to im nije uspjevalo nisu mogli da dobace hahahahaha.
Poslje tekme strasna represija policije. U Velikom parku zbog dvije upaljene baklje i nekih 10 klinaca su dosle tri marice i jedno sluzbeno vozilo u istom licno komadant policije Centar zajedno sa zamjenikom a iznad parka su poslate dodatne dvije marice. Strasno za gledati.
Sve u svemu nisu ovo samo 3 boda, ovo je nesto mnogo, mnogo vece dobiti stoti nije mala stvar, zezati komsije narednih pola godine uzivanje

Poslje tekme strasna represija policije. U Velikom parku zbog dvije upaljene baklje i nekih 10 klinaca su dosle tri marice i jedno sluzbeno vozilo u istom licno komadant policije Centar zajedno sa zamjenikom a iznad parka su poslate dodatne dvije marice. Strasno za gledati.
Sve u svemu nisu ovo samo 3 boda, ovo je nesto mnogo, mnogo vece dobiti stoti nije mala stvar, zezati komsije narednih pola godine uzivanje
- Logovan
#4935 Re: Sarajevski derbi
Ok, nisi ti ali prepoznaće se takvi kojima ne smeta ovakva Osimova reakcija a pljuju po Papetu i ostalima.LSD wrote:Ja podržavam 101% Papeta opcenito, a pogotovu kad odjebe kvazinovinare....pogrešna adresa buraz![]()
Što glupan nije pitao npr. što Bukvić nije branio ili što Ćutuk nije igrao stopera....vec izdvaja Bekrića samo, podiže ga iznad ostalih,a to Amar najviše mrzi....nema izdizanja....i onda covjek mora biti jalijaš na konferenciji, jer stoka samo takav jezik razumije....drugacije ne može
- al_neri
#4936 Re: Sarajevski derbi
Ma pitanje je na mjestu skroz, Bekric se vratio i svi su mislili da ce prekucati ligu ali nista. I corav bi vidio da nam ne ide i logican slijed dogadjaja bi bio ubaciti Bekrica. Cinjenica je da je Amar tvrdoglav i da sad nesto dokazuje sa Jamakom isto kao sto je i dokazivao sa LazomLSD wrote:Ja podržavam 101% Papeta opcenito, a pogotovu kad odjebe kvazinovinare....pogrešna adresa buraz![]()
Što glupan nije pitao npr. što Bukvić nije branio ili što Ćutuk nije igrao stopera....vec izdvaja Bekrića samo, podiže ga iznad ostalih,a to Amar najviše mrzi....nema izdizanja....i onda covjek mora biti jalijaš na konferenciji, jer stoka samo takav jezik razumije....drugacije ne može
-
rookfash
#4937 Re: Sarajevski derbi
ne znam, al meni je sudjenje bilo katastrofa!!! ako nam je onaj jedan od najboljih sudija onda dabogda crko fudbal kad ga svako sudi...moracu pogledat snimak da se uvjerim, al lik je grijesio ko taraba, sjecko konstantno, nama bespotrebno naredao kartona bruku (bilo ih je i par zasluzenih), imao poprilicno neujednacen kriterij, al bitne su tri bobe, ostalo ko jebe...VOLIM TE SARAJ'VOOOOO!The 51st State wrote:rezime derbija i ovih par stranica unazad "vrati konju glavu, osime, osimeeee,..."
komsije po obicaju karinaste, ovaj put lisene presudne pomoci sudija i komitetlije u odlasku(naglasak na presudne, posto obicno glupani repliciraju) dozivjeli su jedino realno moguce desavanje, potop na terenu i tribinama.
-
Edge
#4938 Re: Sarajevski derbi
Ma mi možda jesmo gay grupa ali smo vas zguzili večeras. Nuhi kralju
GRMI SA SJEVERA!
GRMI SA SJEVERA!
-
LSD
#4941 Re: Sarajevski derbi
ma bježi ba 51, nemoj zahebavati....1-0 bilo ,dali gol nekom frljokom ne znaju ni oni kako, a vamo tribine OOOO NANANA UUUU IIII (samo još fali da neko dekom daje dimne signale i totem sa strane) i to je ko biva taj potop, jel....nemoj zahebavati i mucki provocirati 
- astala_vistala
#4942 Re: Sarajevski derbi
Boli jeleLSD wrote:ma bježi ba 51, nemoj zahebavati....1-0 dali gol nekom frljokom, a vamo tribine OOOO NANANA UUUU IIII (samo još fali da neko dekom daje dimne signale i totem sa strane) i to je ko biva taj potop, jel....nemoj zahebavati i mucki provocirati
-
Smail Aga
#4943 Re: Sarajevski derbi
Hadzici,Rakovica,Kiseljak i ostala prigradska naselja u placu i nevjerici. Grad Sarajevo slavi
Jedan Grad ,jedan Klub SARAJEVO

Jedan Grad ,jedan Klub SARAJEVO
-
lajk
#4944 Re: Sarajevski derbi
wtf ?Smail Aga wrote:Hadzici,Rakovica,Kiseljak i ostala prigradska naselja u placu i nevjerici. Grad Sarajevo slavi![]()
![]()
![]()
Jedan Grad ,jedan Klub SARAJEVO![]()
![]()
-
Smail Aga
#4945 Re: Sarajevski derbi
Ako zelis da vidis gdje nas najvise ima,na dan utakmice sa vama ,obuci plavi dres pa dodzi bilo gdjelajk wrote:wtf ?Smail Aga wrote:Hadzici,Rakovica,Kiseljak i ostala prigradska naselja u placu i nevjerici. Grad Sarajevo slavi![]()
![]()
![]()
Jedan Grad ,jedan Klub SARAJEVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa tu vas najvise ima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nize Marin Dvora
Bez pratnje policije naravno
- amoninan
#4946 Re: Sarajevski derbi
RutinskiLSD wrote:ma bježi ba 51, nemoj zahebavati....1-0 bilo ,dali gol nekom frljokom ne znaju ni oni kako, a vamo tribine OOOO NANANA UUUU IIII (samo još fali da neko dekom daje dimne signale i totem sa strane) i to je ko biva taj potop, jel....nemoj zahebavati i mucki provocirati
- strong69
#4947 Re: Sarajevski derbi
Dosadni ste s ovim krvnim zrncima i adresama. Boli me taki odakle je koji navijac. Usput, nisam vidio da je osim momka iz S. Mosta neki utemeljeni Sarajlija imao petlju otpjevati i na YouTube postaviti "Mi smo divovi". On je manji navijac Sarajeva?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
rajvosagrad
#4948 Re: Sarajevski derbi
Dosta borbena utakmica.Sarajevo je imalo prilika kao i zeljo.NIje sad bila melem za oci,ali sasvim solidna.Nova 3 boda za nas.Krivo vam je i to ne mozete sakriti 
- htcxone
#4949 Re: Sarajevski derbi
moj druže pa vas više niko očima ne može...od zenice,mostara,bihaća,tuzle itd... eto raspitaj se maloRondalf wrote:Šta ćeš dešava se čestitam sarajevu na pobjedi tako je kako je jedna frljoka je završila u našem golu od igrača koji je tek ušao u igru, ali šta da se radi njihov najbolji igrač se nije vidio na utakmici Said huseinović što je fakat, može tamo nekim gradinama prosipat folove, ali kad jači uhvati to je teško.
Meni je drago zbog Sarajeva njihovoj sreći kraja nema kao da su osvojili ligu prvaka bogami koja radost pa i ja sam srećan zbog njih, ali ima još 18 utakmica za titulu tako da bit će dana za megdana, navijači i igrači Želje su opravdali epitet derbija, naš klub je častan iz naroda i uvjek smo imali navijača iz Velikih i malih sredina, pa i igrača jer smo klub iz naroda ne iz režima-.
-
miki.ba
#4950 Re: Sarajevski derbi
Što nazivate onaj gol frljokom, baš me zanima?
Sve u svemu Sarajevo mnogo bolje, a i Hz mnogo bolje od štrumfova, baš kao što je Said rekao.
Sve u svemu Sarajevo mnogo bolje, a i Hz mnogo bolje od štrumfova, baš kao što je Said rekao.