Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tesori

#4901 Re: Sarajevski derbi

Post by Tesori »

just principe wrote:jes nekima krivo :lol:
Jes i ti osjetio ono nesto u postu LcD-a :D
KPNCTNJAH

#4902 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Ricken wrote:HZ su danas jedino pokazali da su guy grupa sa onim napjevima što su ih izvodili skupa sa Mirzom Šoljaninom. Ja navijača. Ultraguy, but it is ok. Fakat bruka.
Aj tinks, ju nou vat ju vont
LSD

#4903 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Tesori wrote:
hajd sad nabacajte malo sličica i klipova da zajedno onanišemo i da se divimo divovima...to vam ide od ruke, ono tradicionalno.....sjooo jesmo dobri i kul, kako smo i šuknuli ocam :D :P
Baltazar_khan

#4904 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

evo baš gledam ovo na sport sport oko osima juniora. jako komično kopira mourinha. jose je bar majstorski prepotentan, a ovaj ispada pred novinarima ko neka seoska lola :roll:
Tesori

#4905 Re: Sarajevski derbi

Post by Tesori »

Vidis kako ti znas.uzeli vam 3 boda,uzeli vam transove a do narednog derbija dusu na slamku
Logovan

#4906 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

LSD wrote: hajd sad nabacajte malo sličica i klipova da zajedno onanišemo i da se divimo divovima...to vam ide od ruke, ono tradicionalno.....sjooo jesmo dobri i kul, kako smo i šuknuli ocam
Što nam je neko planuo zbog poraza. :D Neka smiri se, biće bolje slijedeći put. :mrgreen: :lol:

Onaj Osim vam je pravi gospodin. :oops: :lol: :roll:
LSD

#4907 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Baltazar_khan wrote:evo baš gledam ovo na sport sport oko osima juniora. jako komično kopira mourinha. jose je bar majstorski prepotentan, a ovaj ispada pred novinarima ko neka seoska lola :roll:
ta "seoska lola" kako mu tepate, sama osvojila više titula i trofeja nego FCS za citavu svoju historiju....jbg tako je- kako je
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4908 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

LSD wrote:
Tesori wrote:
hajd sad nabacajte malo sličica i klipova da zajedno onanišemo i da se divimo divovima...to vam ide od ruke, ono tradicionalno.....sjooo jesmo dobri i kul, kako smo i šuknuli ocam :D :P
Pa drugar, sjeti se derbija i vase pobjede, nije li ista ovakva atmosfera na ovom forumu bila sa vase strane?

Sve je to ok, sve je to sarajevski derbi ;-) :thumbup:
Tesori

#4909 Re: Sarajevski derbi

Post by Tesori »

LSD wrote:
Baltazar_khan wrote:evo baš gledam ovo na sport sport oko osima juniora. jako komično kopira mourinha. jose je bar majstorski prepotentan, a ovaj ispada pred novinarima ko neka seoska lola :roll:
ta "seoska lola" kako mu tepate, sama osvojila više titula i trofeja nego FCS za citavu svoju historiju....jbg tako je- kako je
Svaka mu cast kao treneru ev diram se ispod deke i mislim na njega al ima kucnog odgoja ko ker lutalica
Baltazar_khan

#4910 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

vjerujem da se i ovaj novinar pojede živ kao pojedini forumaši :oops:

Code: Select all

http://www.index.hr/sport/clanak/sarajevo-u-100-derbiju-srusilo-zelju/644928.aspx
just principe

#4911 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

cojek zabranio kako veli "onanisanje" na rumfo :lol: :D
Tesori

#4912 Re: Sarajevski derbi

Post by Tesori »

Jeymo ultra guy il smo ultra gay ili smo ultra gej?
LSD

#4913 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Tesori wrote:
LSD wrote:
Svaka mu cast kao treneru ev diram se ispod deke i mislim na njega al ima kucnog odgoja ko ker lutalica
pa dobro, ne može svak biti world class dingospo ko travnicki sir čika Jova Zmaj....jbt poceh blatiti njihove trenere :shock: :roll:
e necete me spusitit na taj nivo 8-) ....to ostavljam vama, da se bavite familijom Osim :P
Kemal Malovčić

#4914 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

amar amar osim osim :lol: :lol: :lol:
Tesori

#4915 Re: Sarajevski derbi

Post by Tesori »

Pa sta se ljutis?ja hocu samo da se druzim,budi mi drug.
Jebo ga sta covjek djon obraz i sta sad.nije on kriv sto je takav,genetika je cudo.
Al ipak je ruzno od trenera najbolje ekipe u drzavi,duplog sampiona,najtrofejnijeg tima i sve naj naj da trener onako prica. Budi dasa i reci jebi ga ja sam zaribo do mene je :)
Kemal Malovčić

#4916 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

kako se odmah brže igra i brže IZDAJE lopta kad se primi gol :mrgreen:
Ricken

#4917 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Tesori wrote:Pa sta se ljutis?ja hocu samo da se druzim,budi mi drug.
Jebo ga sta covjek djon obraz i sta sad.nije on kriv sto je takav,genetika je cudo.
Al ipak je ruzno od trenera najbolje ekipe u drzavi,duplog sampiona,najtrofejnijeg tima i sve naj naj da trener onako prica. Budi dasa i reci jebi ga ja sam zaribo do mene je :)
Šta se ima pravdat novinaru. Da je trebao igrati igrao bi.
LSD

#4918 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ko se ljuti - uvalimo mu labavi 8) kakva ba ljutnja....vec covjek vam fino cestitao i to još "od srca" :-D i opet je neki pas lutalica, seoska lola, hu ha prica...e jbg više...a uopšte o vama niti o vašem klubu nije ništa odgovorao :!: , vec nekoj budali koja zapitkuje gdje Bekrića, gdje ovaj, onaj....ko je on da njemu Amar javno objašnjava i polaže racune....takav lik, odmah ga sikterisao i skinuo sa spolovila i vozdra....boli ga neka stvar kakav je umjetnicki dojam ostavio kod forumaša Klixa i šta ce oni reci na to...uozbiljite se malo jbg
Last edited by LSD on 04/11/2012 02:38, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4919 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Ricken wrote:
Tesori wrote:Jeymo ultra guy il smo ultra gay ili smo ultra gej?
Ultra fags. Nego je li ti se svidjelo kako pjeva Šoljanin? :D
Je li ovo najbolje što možeš smisliti nakon poraza ili ?
Kemal Malovčić

#4920 Re: Sarajevski derbi

Post by Kemal Malovčić »

LSD wrote:
ko se ljuti - uvalimo mu labavi 8) kakva ba ljutnja....vec covjek vam fino cestitao i to još "od srca" :-D i opet je neki pas lutalica, seoska lola, hu ha prica...e jbg više...a uopšte o vama niti o vašem klubu nije ništa odgovorao :!: , vec nekoj budali koja zapitkuje gdje Bekrića, gdje ovaj, onaj....ko je on da njemu Amar javno objašnjava i polaže racune....takav lik, odmah ga sikterisao i skinuo sa spolovila i vozdra....boli ga neka stvar kakav je umjetnicki dojam ostavio kod forumaša Klixa i šta ce oni reci na to...uozbiljite se malo jbg
paranoiče :mrgreen: vaš čovjek, bhf se prvi požalio na to, od njeg je krenula ta priča

nego, šta/ko je kriv za poraz?

il vam je svejedno što ste izgubili? :D
Tesori

#4921 Re: Sarajevski derbi

Post by Tesori »

Soljanin pjeva lose al zato horde deru guzove.
Jos neko pitanje?
A on je novinar a ono je press bio.1+1=?
Mogao je rec povrijedjen je,nije mi dao baklave za bajram ili bilo sta al onako,fuj kaka
al_neri

#4922 Re: Sarajevski derbi

Post by al_neri »

Ja volim Zelju i Soljanina :D
Muhamed Đakmić

#4923 Re: Sarajevski derbi

Post by Muhamed Đakmić »

Čuo sam ih par, komentarišu nešto na fazon: ''Nije Džeko, nije Kaka, on je Muamer Svraka.'' :D
Tesori

#4924 Re: Sarajevski derbi

Post by Tesori »

Ja volim Saida i krompirusu
Ricken

#4925 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

leet wrote:
Ricken wrote:
Tesori wrote:Jeymo ultra guy il smo ultra gay ili smo ultra gej?
Ultra fags. Nego je li ti se svidjelo kako pjeva Šoljanin? :D
Je li ovo najbolje što možeš smisliti nakon poraza ili ?
A vidim tebi se svidjeli jedinstveni momenti sa Mirzom Šoljaninom. Najzahebanija grupa u državi. :D :D Objektivno odavno nije viđena veća bruka navijačke skupine od one parade fijakerom. :D :D
Post Reply