Frtalj_Duše wrote:Pogledaj drugi naš gol protiv zvijezde danas pa će ti biti jasno da ima barem jedan koji će poremetiti račune svima koji očekuju lošu utakmicu, a "stalna mušterija" neka se dobro pripremi na barem jedan gol majstora Saida!ledeni_caj wrote:Prvi i drugi nakon milion godina, ludilo, pakao!![]()
Realno ovo sto sam vidio u zadnje vrijeme tanki i jedni i drugi. Ako ponove ono sa zadnjeg derbija je super.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
salle_eh1986
#3701 Re: Sarajevski derbi
- ultima_palabra
#3702 Re: Sarajevski derbi
Očekuje se temperatura do 20 stepeni...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3703 Re: Sarajevski derbi
http://www.weather.com/weather/wxdetail6/BKXX0004
Mada ne vjerujem da mogu tacno predvidjeti na 5-6 dana nikad se ne zna odakle ce puhnuti koji vjetar
Mada ne vjerujem da mogu tacno predvidjeti na 5-6 dana nikad se ne zna odakle ce puhnuti koji vjetar
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- shake69
#3705 Re: Sarajevski derbi
Evo mene, eto vas, bit ce gusto, al' bit ce 1:2. Za nas Zeba i Bogi!
- BHF_Manijak
#3706 Re: Sarajevski derbi
Nekog Zrinjski malo trzne, nekog iz kupa izbaci i naguzi!todd_smith wrote: Ma dobro nije kriza, 10X smo jaci nego prosle sezone, u derbiju sam uvjeren da cemo ih ubiti, i ne to na osnovu subjektivnosti, ja navijam za nas pa to govorim, nego vidim da se citavu sezonu muce, nalete na Zrinjski koji ih malo trzne odmah padaju, 2 razlike uzimamo derbi, nego me nervira to sto se nasi levate protiv manjih ekipa
- Gledao sam Želju jedan dio utakmice s Olimpicom. Plavi uvijek daju golove iz prekida, gdje su najjači. Nakon što su postigli pogodak, nasekirao sam se i otišao. Napuštam nogomet ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od Plavih.
A ovaj vam debeli ne ispusta Zeljin qrac iz usta, bas ga ne vadi. Je l' se nasekiro? E bas mi ga je zao!
- Kemal Malovčić
#3707 Re: Sarajevski derbi
čovjek reko sve, mislim sajo 
- Charuga
- Globalni moderator
- Kinaski
#3709 Re: Sarajevski derbi
Ja nikako ne kontam to paljenje dresa, zastave , sala isl. Suparnicke ekipe.
Sta to treba da predstavlja??? Neki odredjeni zivotni uspjeh, zivotni san ??
Bajram barocula
Sta to treba da predstavlja??? Neki odredjeni zivotni uspjeh, zivotni san ??
Bajram barocula
- urban.
#3710 Re: Sarajevski derbi
zeljeznicar ako prestigne sarajevo, nece ga sarajevo nikad stici... realnost, nazalost po navijace sarajeva 
- ultima_palabra
#3711 Re: Sarajevski derbi
Na BHT teletekstu piše subota u 8.
- ganjeta
#3712 Re: Sarajevski derbi
sportinPlavih_11 wrote:Gdje je to izjavio?
- Charuga
- Globalni moderator
#3713 Re: Sarajevski derbi
Nasao sam ali hvala u svakom slucaju.ganjeta wrote:sportinPlavih_11 wrote:Gdje je to izjavio?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3714 Re: Sarajevski derbi
De ba malo, kontrolisi se.BHF_Manijak wrote:
A ovaj vam debeli ne ispusta Zeljin qrac iz usta, bas ga ne vadi.
Ovakvi komentari samo vuku za sobom slicne odgovere i osvrte na neke vase igrace..i onda se pojedini kaznjavaju zbog toga.
- BHF_Manijak
#3715 Re: Sarajevski derbi
Ma lik me nervira, jarane niko od igraca ni sa jedne ni sa druge strane ne prica toliko o derbiju i ne pali atmosferu (iako na obje strane ima likova koji imaju u nogama derbija 5 puta vise od Saida!) a on se nesto nasao qrcit, drugi mu derbi u zivotu...daje to sta ja znam Torlak reko pa hajde, ali ovaj...Ali Torlak je normala momak, ne treba mu ovakva lozionica.
- Logovan
#3716 Re: Sarajevski derbi
Pa "prcanje" sa obje strane je nešto što se treba vratiti derbiju, i od navijača i od igrača. Što bi te nerviralo???BHF_Manijak wrote:Ma lik me nervira, jarane niko od igraca ni sa jedne ni sa druge strane ne prica toliko o derbiju i ne pali atmosferu (iako na obje strane ima likova koji imaju u nogama derbija 5 puta vise od Saida!) a on se nesto nasao qrcit, drugi mu derbi u zivotu...daje to sta ja znam Torlak reko pa hajde, ali ovaj...Ali Torlak je normala momak, ne treba mu ovakva lozionica.
Druga je stvar što sa vaše strane svi šute, ne izjavljuju ništa.
-
lajk
#3717 Re: Sarajevski derbi
Jel bude karti za jug na Kosevu il se mora uze na Grbavici (cini mi se) ?
-
beeri
#3718 Re: Sarajevski derbi
Pa svjestan covjek da ce vas "sam" razvalitiBHF_Manijak wrote:Nekog Zrinjski malo trzne, nekog iz kupa izbaci i naguzi!todd_smith wrote: Ma dobro nije kriza, 10X smo jaci nego prosle sezone, u derbiju sam uvjeren da cemo ih ubiti, i ne to na osnovu subjektivnosti, ja navijam za nas pa to govorim, nego vidim da se citavu sezonu muce, nalete na Zrinjski koji ih malo trzne odmah padaju, 2 razlike uzimamo derbi, nego me nervira to sto se nasi levate protiv manjih ekipa![]()
![]()
![]()
- Gledao sam Želju jedan dio utakmice s Olimpicom. Plavi uvijek daju golove iz prekida, gdje su najjači. Nakon što su postigli pogodak, nasekirao sam se i otišao. Napuštam nogomet ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od Plavih.
A ovaj vam debeli ne ispusta Zeljin qrac iz usta, bas ga ne vadi. Je l' se nasekiro? E bas mi ga je zao!Koliko je levat isfrustriran nama ,cuj ono bi napustalo fudbal!
- BHF_Manijak
#3719 Re: Sarajevski derbi
Ok mi je prcanje i normalna zajebancija, sto medju rajom sto medju igracima, no ovo sto Said radi je iskompleksiranost Zeljeznicarom al' hajd, ako je to tebi ili vama ok, onda uredu.zlo87 wrote:Pa "prcanje" sa obje strane je nešto što se treba vratiti derbiju, i od navijača i od igrača. Što bi te nerviralo???BHF_Manijak wrote:Ma lik me nervira, jarane niko od igraca ni sa jedne ni sa druge strane ne prica toliko o derbiju i ne pali atmosferu (iako na obje strane ima likova koji imaju u nogama derbija 5 puta vise od Saida!) a on se nesto nasao qrcit, drugi mu derbi u zivotu...daje to sta ja znam Torlak reko pa hajde, ali ovaj...Ali Torlak je normala momak, ne treba mu ovakva lozionica.Eto pogledaj u ostalim ligama, imaš slične situacije gdje igrači "podgrijavaju" atmosferu. Nisi mi jasan al' fakat....Nema nikakve veze koliko ko ima odigranih derbija.
![]()
Druga je stvar što sa vaše strane svi šute, ne izjavljuju ništa.
Licno smatram da ima kvalitetnijih i boljih zajebancija ovdje medju rajom na forumu nego li sta ovaj izjavljuje.
- amoninan
#3720 Re: Sarajevski derbi
zašto bi Said bio iskompleksiran kad se u svakom dosadašnjem susretu poigravao s vašom odbranom. Dal je to bacanje na oko Cocalića i izboren penal na Tušnju, ili slalom na Grbavici u dresu Slobode. Ili prošlosezonska zajebancija s 10kg viška u dresu Sarajeva. Vi ste njegova stalna mušterija ba 
Last edited by amoninan on 29/10/2012 00:17, edited 2 times in total.
- Logovan
#3721 Re: Sarajevski derbi
Ma daj kakva iskompleksiranost. Da izjavi ovo neki vaš igrač, ja bih pročitao i gotovo, ne bih se nervirao a i što bih, nemam razloga. Ja koliko se sjećam već je bilo prcanja od strane i vaših i naših igrača. Npr. evo ti primjer kad je vaš Šehić rekao da je bio siguran da Sarajevo nema klupske prostorije pa je morao zvati trenera da mu objasni gdje da dođe. Ovako je nešto slično bilo, ne znam sad baš tačno.BHF_Manijak wrote: Ok mi je prcanje i normalna zajebancija, sto medju rajom sto medju igracima, no ovo sto Said radi je iskompleksiranost Zeljeznicarom al' hajd, ako je to tebi ili vama ok, onda uredu.
Licno smatram da ima kvalitetnijih i boljih zajebancija ovdje medju rajom na forumu nego li sta ovaj izjavljuje.
-
Anti Anti Fa
#3722 Re: Sarajevski derbi
Said iskompleksiran Zeljom.A ja jebi ga mozda misli preko Zelje otici u evropski neki tim.Pa zemo zaradio vise para nego sto bi zaradio u zelji za 34 zivota i iskompleksiran.Puca vam kulturne klempe i tako vam i treba
- Baltazar_khan
#3723 Re: Sarajevski derbi
ovaj put je nešto lakši, smanjio je guzoveamoninan wrote:zašto bi Said bio iskompleksiran kad se u svakom dosadašnjem susretu poigravao s vašom odbranom. Dal je to bacanje na oko Cocalića i izboren penal na Tušnju, ili slalom na Grbavici u dresu Slobode. Ili prošlosezonska zajebancija s 10kg viška u dresu Sarajeva. Vi ste njegova stalna mušterija ba
- ganjeta
#3725 Re: Sarajevski derbi
Anti Anti Fa wrote:Said iskompleksiran Zeljom.A ja jebi ga mozda misli preko Zelje otici u evropski neki tim.Pa zemo zaradio vise para nego sto bi zaradio u zelji za 34 zivota i iskompleksiran.Puca vam kulturne klempe i tako vam i treba
Sklon ja da daje golove Želji