papedzaja wrote:ganjeta wrote:Ovi osnovci prvo se ponadali da će spasiti sezonu, djelimično spasili bod protiv šampiona. Onda neće biti navijanja zabranjeno, kad ono kurko. Šta je sljedeće? Aha sudija

.
I na kraju ide desert, počinju neke lične smiješne uvrede. Dobro vas je osnovci, ne spašava se sezona tako, ili možda ipak da?
Ti si mi toliko interesantan za spašavanje sezone sa tobom.
Ja kad vidim tebe i slične meni je spašen život znam da ima nade. Ako hoćeš normalno da razgovaraš bujrum ako nećeš odj... Ja sam pokušao normalno i argumentovamno razgovarati dozvolio sam da nisam u pravu i to je to a ti nastavi samo i dalje
Bold je do jaja
Jesam se ja zakačio za jedan tvoj post? Nisam. Zašto se ti kačiš za mene? Nigdje nisam nikog uvrijedio, jel tako? Jesam li pisao tebi da ti ne valja avatar, nik i slilčno? Nisam, libo me tuki.
Ali shvatam te nema titule već godinama,dok drugi titule slave na gradskom stadionu...ti ostao da vidiš kako to izgleda jer nemaš pojma kakav je to osjećaj, lijepo od tebe. Jednim Dupla na vratima, a drugi vise.. hoće li biti licence i evrope ili neće.
Onaj osjećaj kad ti je klub u dubiozi, a drugi stariji, uspješniji, tofejniji, obara rekorde...i što je najtužnije vašoj muci se ne nazire kraj jer AMAR ostaje još godinama. A to je gore po vas, nego sve familije, licence i razni kurci-palic.
I na kraju ti i slični kao ti meni i ostalim dođete ovdje i pričate kako smo mi internet navijači, kako su nam tribine prazne, kako ne smijemo navijati, kakvi su nam avatari, i ta sranja. E to je buraz hvatanje za slamku i bježanje od problema koji glasi da : Najveći rival slavi duplu titulu a vi ne znate šta će bit sa vama sutra

.
Mislim nastavi ali popusti ba mene, ne prozivam nikog lično da je intenet huligan, simpatizer i šta već, ni tebe ni bilo koga pa tako očekujem i od tebe.