Ali da završimo s tim...
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#3501 Re: Sarajevski derbi
Rekoh ja offside će biti mrtva šansa
, pa kod svakog offised-a da je igrač malo sačekao bila bi šansa iz koje bi lako mogao pasti gol.
i udarac sa 25 metara koji prođe pola metra od gola isto zicer
...Bogami ko da su se prečke i statove pogađale, ko da je golman bio na streljani kad na prvu čita...
Ali da završimo s tim...
Ali da završimo s tim...
-
papedzaja
#3502 Re: Sarajevski derbi
2 udarca u okvir gola su jasan pokazatelj dominacije

- Lakat Jebić
#3503 Re: Sarajevski derbi
onaj jedan slobodnjak je bio pravo blizu, al drugi zavrsio u zidu, a vucinin sut jedno 3 metra od golakokuz_sa wrote:sto isjece sut glavom scepanovica i ona 2 slobodna udarca jednom beli jednom sesar..
ovako ispade imali ste dominaciju znas koju
- JThomas
#3504 Re: Sarajevski derbi
jašta je nego mrtva šansa, i selimović je bio u mat poziciji, samo nije uključio kefalo.
- Salah ad-Din
#3505 Re: Sarajevski derbi
Bakljadom smo sve objasnili.splinter wrote:Danas lijepo popodne na Zubanpolju, zanimljiva tekma, dobra atmosfera medju rajom na zapadu, na momente se cak cinilo da su i navijaci mladjeg i manjeg sarajevskog ligasa prisutni na stadionu, naravno u pauzama nasih pjesama moglo se cuti njihovo krekeketanje.
Sta reci, ceka nas opet ovaj stadion u nasim evropskim pohodima, nikako da ga se rjesimo![]()
Samo nek bude dupla!!
Hvala, dovidjenja
Nego kuda ste otisli poslije utakmice?
Ispalise se strumfete samo tako
I mislim da bi bilo nefer da ne kazemo da je danas oboren rekord sezone, sto se tice posjete, 10.000
- Lakat Jebić
#3506 Re: Sarajevski derbi
pa jemol slavili bod, il smo se ispalili poslije tekme?Salah ad-Din wrote:Bakljadom smo sve objasnili.splinter wrote:Danas lijepo popodne na Zubanpolju, zanimljiva tekma, dobra atmosfera medju rajom na zapadu, na momente se cak cinilo da su i navijaci mladjeg i manjeg sarajevskog ligasa prisutni na stadionu, naravno u pauzama nasih pjesama moglo se cuti njihovo krekeketanje.
Sta reci, ceka nas opet ovaj stadion u nasim evropskim pohodima, nikako da ga se rjesimo![]()
Samo nek bude dupla!!
Hvala, dovidjenja
Ispalise se strumfete samo tako![]()
I mislim da bi bilo nefer da ne kazemo da je danas oboren rekord sezone, sto se tice posjete, 10.000
- JThomas
#3507 Re: Sarajevski derbi
pa ispalili se da slavimo bod, i ti gluposti pitaš 
-
lajk
#3508 Re: Sarajevski derbi
halo jesi dobar ti ? kolko imas godina 15 ? pogledaj prosle derbije nase navijanje,koreografiju i bakljade malko se dozovi !spica koju ste najavljivali jeSalah ad-Din wrote:Bakljadom smo sve objasnili.splinter wrote:Danas lijepo popodne na Zubanpolju, zanimljiva tekma, dobra atmosfera medju rajom na zapadu, na momente se cak cinilo da su i navijaci mladjeg i manjeg sarajevskog ligasa prisutni na stadionu, naravno u pauzama nasih pjesama moglo se cuti njihovo krekeketanje.
Samo nek bude dupla!!
Hvala, dovidjenja
-
mistek
#3509 Re: Sarajevski derbi
1. Šut Sesara nakon slobodnjaka, pa je opet neko pokušao prikucati. Da je prošla, 100% gol.
2. Slobodnjak Beloševića sa 25, malo pored stative.
3. Glava Šćepanovića pred sami kraj, tik iznad prečke.
I tako mogu još bar 3-4 neke polušanse.
Da je Željo bio bliže golu, jeste, ali u trenucima kad su gubili.
2. Slobodnjak Beloševića sa 25, malo pored stative.
3. Glava Šćepanovića pred sami kraj, tik iznad prečke.
I tako mogu još bar 3-4 neke polušanse.
Da je Željo bio bliže golu, jeste, ali u trenucima kad su gubili.
- kokuz_sa
#3510 Re: Sarajevski derbi
to su prilike i poluprilike koje su isjecene i napravljeno da je zeljo imao dominaciju nad sarajevom znas koju..Lakat Jebić wrote:onaj jedan slobodnjak je bio pravo blizu, al drugi zavrsio u zidu, a vucinin sut jedno 3 metra od golakokuz_sa wrote:sto isjece sut glavom scepanovica i ona 2 slobodna udarca jednom beli jednom sesar..
objektivni ste nema sta
- Salah ad-Din
#3511 Re: Sarajevski derbi
Ma poslije slavlja, mi dok smo naruzili one svoje, u pozadini vidim, vi izigravate neke budale, mislim oni vasi ublehasi plesu pred praznim jugomLakat Jebić wrote:pa jemol slavili bod, il smo se ispalili poslije tekme?
- Dr. Kuca
#3512 Re: Sarajevski derbi
lajk wrote:halo jesi dobar ti ? kolko imas godina 15 ? pogledaj prosle derbije nase navijanje,koreografiju i bakljade malko se dozovi !spica koju ste najavljivali jeSalah ad-Din wrote:Bakljadom smo sve objasnili.splinter wrote:Danas lijepo popodne na Zubanpolju, zanimljiva tekma, dobra atmosfera medju rajom na zapadu, na momente se cak cinilo da su i navijaci mladjeg i manjeg sarajevskog ligasa prisutni na stadionu, naravno u pauzama nasih pjesama moglo se cuti njihovo krekeketanje.
Samo nek bude dupla!!
Hvala, dovidjenja
I mislim da bi bilo nefer da ne kazemo da je danas oboren rekord sezone, sto se tice posjete, 10.000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toliko
Ti nemas ni 15 cini se. Ako imas onda imas problema psihicki. Opet zadaca sto se tice koreografije.
-
north
#3513 Re: Sarajevski derbi
Ma remi 100% realan, nama ostaje žal što smo imali dva gola prednosti, da se išlo gol za gol, manje bi mi bilo krivo i mogao bi reći čak da nije loše, ovako jebi ga...ali šta je tu je, ima toliko derbija u evropi gdje domaćin vodi dva razlike pa ne pobijedi, čak i izgubi, tako da to je fudbal i treba se pomiriti sa tim.....još dva kola pregurati pa na zasluženi odmor, tegobna je ovo sezona za Sarajevo bila i hvala bogu pa završava....
- hypko_nurko
#3514 Re: Sarajevski derbi
pa ono je video golova i prilika zelje a ne prilika sarajevakokuz_sa wrote:to su prilike i poluprilike koje su isjecene i napravljeno da je zeljo imao dominaciju nad sarajevom znas koju..
objektivni ste nema sta
-
lajk
#3515 Re: Sarajevski derbi
Ti nemas ni 15 cini se. Ako imas onda imas problema psihicki. Opet zadaca sto se tice koreografije.
[/quote]
mi imamo problem ? Vi imate opsesiju navijanjem
!Zadace ste imali predhodne derbije na jugu 
mi imamo problem ? Vi imate opsesiju navijanjem
-
Dead Man Walking
#3516 Re: Sarajevski derbi
Svaki ofsajd je isti u qrcu, a ovaj jeste bio mrtva sansa jer je bio sam samcat i nije se mirao gurati za poziciju ni utrcavati da bude u ofsajdu. Zebin sut niko ne naziva zicerom, ali je veci zicer od svih vasih sansi, ako ih je uopste bilo. Selimovic glavom, i Adilovicev i Colicev udarac su vec bili ziceri iz kojih se mora zabiti bar 1 od ta 3. I normala da cemo zavrsiti kad je sve sto imas spomenuti onaj aut i slobodnjak koji je zatresao mrezu od zada nakon rikosea od reklame.north wrote:Rekoh ja offside će biti mrtva šansa, pa kod svakog offised-a da je igrač malo sačekao bila bi šansa iz koje bi lako mogao pasti gol.
i udarac sa 25 metara koji prođe pola metra od gola isto zicer
...Bogami ko da su se prečke i statove pogađale, ko da je golman bio na streljani kad na prvu čita...
Ali da završimo s tim...
p.s. papedzaja za kratko vrijeme preuzima primat najjaceg lika na forumu. Nakon sto nam je vec otvarao oci na drugoj temi, danas smo naucili da je izgledna sansa samo sut u okvir gola.
-
LSD
#3517 Re: Sarajevski derbi
Ovaj klip je radio manijak, tako je to razmljivo po tom pitanjukokuz_sa wrote:sto isjece sut glavom scepanovica i ona 2 slobodna udarca jednom beli jednom sesar..
A Adilović je ocigledno bio u ofsajdu kod onog poništenog gola.
- kokuz_sa
#3518 Re: Sarajevski derbi
pa koji je qrac onda stavio i golove sarajevahypko_nurko wrote:pa ono je video golova i prilika zelje a ne prilika sarajevakokuz_sa wrote:to su prilike i poluprilike koje su isjecene i napravljeno da je zeljo imao dominaciju nad sarajevom znas koju..
objektivni ste nema sta
-
internazionale
#3519 Re: Sarajevski derbi
je li pape bio danas na utakmiciDead Man Walking wrote:1. Ponisteni gol, Adilovic poletio ko bekan, komotno mogao sacekati loptu i ugurati u gol.north wrote:Jedan udarac glavom Šćepanovića pred kraj malo iznad gola, iako nije neka mrtva šansa, i to bi bilo otprilike to, možeš či ti ijednu priliku osim Adilovića u prvom poluvremenu navesti, pošto i ja dumam, jedino ako one dalekometne projektile 5 metara iznad gola ne smatraš šansom ili možda offside koji su po riječima nekih objektivnih pitara bili nepostojeći?Dead Man Walking wrote:Jel se neko sjetio ijedne prilike komsija, osim onih golova iz kontri, da znam bar sto slavim ovaj bod? Ja jos dumam.
2. Selimovic glavom u prvom, Adi vec bio savladan, tik pored gola.
3. Adilovic sam krece s 25-30m, oklijeva i suta prerano, malo pored gola. Buraz mu opet samo pogledom ispratio.
4. Elvir Colic, sam na 16, salje loptu preko gola.
5. Sut Zebe sa 20m, zakaci nekog i pored stative u korner.
Eto, na brzaka 5 izglednih situacija.
ako nije treba ga smijeniti podhitno
koliko samo potencijalnih reprezentativaca ima u našem prvaku
pitar sam ali sam se danas uvjerio da pape pojma nema
kompletna odbrambena linija, plus zeba
a kao šlag na tortu najbolji strijelac lige adilović
džeko na klupu!!!
-
caros
#3520 Re: Sarajevski derbi
Žensko je.. Ima veze o fudbalu, navijanju, izgledu stadiona isl. kao ja o kuhanju.Dr. Kuca wrote:
Ti nemas ni 15 cini se. Ako imas onda imas problema psihicki. Opet zadaca sto se tice koreografije.![]()
-
ultrarajvoSA
#3521 Re: Sarajevski derbi
Mi bolji prvo poluvrijeme, kone drugo i to je to.
Igraci Sarajeva jednostavno nemaju snage za drugo poluvrijeme. To se vidjelo u svakoj utakmici ove sezone.
Nama ostaje da izvucemo bod na gostovanju i da pokusamo pobijediti "aj bunker" na Kosevu.
Rasprava o navijanju je smijesna..
Bilo bi glupo govoriti da smo vas razvalili jer ipak niste svi bili tu.
Sjever
Igraci Sarajeva jednostavno nemaju snage za drugo poluvrijeme. To se vidjelo u svakoj utakmici ove sezone.
Nama ostaje da izvucemo bod na gostovanju i da pokusamo pobijediti "aj bunker" na Kosevu.
Sjever
-
Dead Man Walking
#3522 Re: Sarajevski derbi
Pa nek izreze neko od pitara vase sanse, nek nam svima osvjezi memoriju. Jedva cekam.kokuz_sa wrote:pa koji je qrac onda stavio i golove sarajevahypko_nurko wrote:pa ono je video golova i prilika zelje a ne prilika sarajevakokuz_sa wrote:to su prilike i poluprilike koje su isjecene i napravljeno da je zeljo imao dominaciju nad sarajevom znas koju..
objektivni ste nema sta
- JThomas
#3523 Re: Sarajevski derbi
"zadaća" urađena 2006. godine, kad je matko zabio za vas, šetalica i zastavice u tri reda. ta riječ vam je k'o neki fetiš, al' to možete ovim klincima što im je drugi i treći derbi u životu.
-
LSD
#3524 Re: Sarajevski derbi
Pa to je osnovno u fudbalu, zapravo u svakom sportu...fizicka sprema, kondicija, snaga, trcanje....i onda je Jović dobar strucnjak, jest da ne kažem u cemuultrarajvoSA wrote:Mi bolji prvo poluvrijeme, kone drugo i to je to.
Sjever
Nije to slucajno, niti mu je s neba samo palo, niti je Babuka nagurao bodove (kako pojedini bekani razmišljaju) vec se uložilo dosta rada i truda oko toga.
-
papedzaja
#3525 Re: Sarajevski derbi
Ono kad je bilo dignuto "GAME OVER" ili šta ne sjećam se ?JThomas wrote:"zadaća" urađena 2006. godine, kad je matko zabio za vas, šetalica i zastavice u tri reda. ta riječ vam je k'o neki fetiš, al' to možete ovim klincima što im je drugi i treći derbi u životu.
@ dead man walking izvini majke ti do mene je ja kontao moraš pucati u okvir gola da bi dao gol, nisam skontao odmah do mene
Ko ono nas proziva što nam igrače hvataju grčevi protiv Zrinjskog ??? Šta ono reprezentativac leže pred kraj ?