Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#3126 Re: Sarajevski derbi
Loš pokušaj šukanja, ovo je neporavljivo.

- Salah ad-Din
#3127 Re: Sarajevski derbi
Dobar pokusaj, ipak je ovo najjace sto se tice sukanja 
Ja se toliko ismijem svaki put kada pogledam, i svaka cast onome ko je ovo napravio. Mislim da se na ovo niko ne treba uvriediti jer je majstorski smisljeno i sve pohvale za kreativnost
Ja se toliko ismijem svaki put kada pogledam, i svaka cast onome ko je ovo napravio. Mislim da se na ovo niko ne treba uvriediti jer je majstorski smisljeno i sve pohvale za kreativnost
-
papedzaja
#3128 Re: Sarajevski derbi
ganjeta wrote:Djeca koja su rođena kad je Željo zadnji put izgubio, ovih dana su prohodalaKPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
![]()
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta.... Valjda to govori o nečemu.
Meni ovo govori da ti je uzor L(j)igata čije tekstove ili isječke citiraš, a to te totalno izbacuje kao relevantnog da pričaš o bilo čemu
- jeza u ledja
#3129 Re: Sarajevski derbi
Onako iskreno, daj boze da nam je on najgora nocna mora, odnosno najveci problem, al ono fakat.M10A4EVER wrote:"Brkata ubleha, vodena glava, klempo...",a realno je - "vasa najgora nocna mora"!
- ganjeta
#3130 Re: Sarajevski derbi
Uzor ligata
. Vrh si ocm
I baš sam se nasekirao što nisam relevantan. Vjeruješ i ako sam treća i neću moći spavati, ali ova tvoja vijest mi neće dozvoliti ni sutra da malo odspavam.
I baš sam se nasekirao što nisam relevantan. Vjeruješ i ako sam treća i neću moći spavati, ali ova tvoja vijest mi neće dozvoliti ni sutra da malo odspavam.
-
papedzaja
#3131 Re: Sarajevski derbi
Smisli nešto do ujutro duga je noćganjeta wrote:Uzor ligata. Vrh si ocm
![]()
- ganjeta
#3132 Re: Sarajevski derbi
Dečko znam da se tresu gaće, ali ba popusti me, mojne se tovariti nisi zanimljiv nikako.
Ako će ti biti lakše, hoćeš da zapjevamo zajedno :
Nema, nema titule
nema, nema evrope
evo, evo hrenovke
za sve ti hvala Nijaze!

Nema, nema titule
nema, nema evrope
evo, evo hrenovke
za sve ti hvala Nijaze!
- BHF_Manijak
#3133 Re: Sarajevski derbi
Jel nam to gospodin Ivica sredio titulu i kup?!Pitari-CHWIILA wrote:
kako da ne , ali ima ovaj genije jos jednu maju s tatinim likom
na iducoj tekmi obeco je da ce nju nositi...izvor...govnagovna.ba
Neumorni ste mame mi!
-
papedzaja
#3134 Re: Sarajevski derbi
ganjeta wrote:Dečko znam da se tresu gaće, ali ba popusti me, mojne se tovariti nisi zanimljiv nikako.
Nema, nema titule
nema, nema evrope
evo, evo hrenovke
za sve ti hvala Nijaze!
Ukradoše ti žicu bolan obrati pažnju na to u noćnoj pusti se hrenovki
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3135 Re: Sarajevski derbi
samo za tebe m0chakburek_in_space wrote:Sad vec imash opomenu pred ban![]()
Ali zapravo nema potrebe, sutra cemo vas ban(an)ovati.![]()
- necko_hz
#3136 Re: Sarajevski derbi
Nije loše, ali ovo je legendardno.Salah ad-Din wrote:Dobar pokusaj, ipak je ovo najjace sto se tice sukanja
-
papedzaja
#3137 Re: Sarajevski derbi
Pokrali ganjetu nema ga zato izgleda ili čeka da izadje online Oslobodjenje da vidi da mu nije idol neku novu pametnu smislio
Šta može raja sa uske pruge spram dvije titule iz bivše Juge
Laku noć fino spavajte sutra nećete moći
- hypko_nurko
#3138 Re: Sarajevski derbi
licenca zdravopapedzaja wrote:Pokrali ganjetu nema ga zato izgleda ili čeka da izadje online Oslobodjenje da vidi da mu nije idol neku novu pametnu smislio
-
The 51st State
#3139 Re: Sarajevski derbi
meni je dovoljno sto su im kiseljacke pogacice korijen..., ma koliko god se sport pitao...
-
The 51st State
#3141 Re: Sarajevski derbi
i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.
-
LSD
#3142 Re: Sarajevski derbi
Ma kakav derbi....sutra vam šaljemo B tim, da se malo momci kale u ovim za nas nebitnim tekmamaThe 51st State wrote:i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
The 51st State
#3145 Re: Sarajevski derbi
kad se izdignete iz navedenog socijalnog konteksta onda saljite i c tim.LSD wrote:Ma kakav derbi....sutra vam šaljemo B tim, da se malo momci kale u ovim za nas nebitnim tekmamaThe 51st State wrote:i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.
jos te ovi moji na volej docekaju
-
LSD
#3146 Re: Sarajevski derbi
A to za onog vašeg kvazi- špica važi...jel ono Haskić u pitanju
51....ne znam jel to sramota biti u esnafu, zanatu ili biti skretnicar, željeznicar ili šta vec....to su casni poslovi, ali eto vi ste izgleda neka visoka talijanska moda, ha
Malo mi to papi na nacizam i arijevstvo....ali i oni se furaju na Plavu krv, tako da ne ide nikako.
-
The 51st State
#3147 Re: Sarajevski derbi
sramota je od toga praviti famu, sto vi radite kontinuirano, a mojne vise takvih paralela, dobar si online drug, da se ne smijem...51....ne znam jel to sramota biti u esnafu, zanatu ili biti skretnicar, željeznicar ili šta vec....to su casni poslovi, ali eto vi ste izgleda neka visoka talijanska moda, ha![]()
Malo mi to papi na nacizam i arijevstvo....ali i oni se furaju na Plavu krv, tako da ne ide nikako.
- Donau
#3148 Re: Sarajevski derbi
Pa dobro, moraš li cijeli dan isti fazon?LSD wrote:Ma kakav derbi....sutra vam šaljemo B tim, da se malo momci kale u ovim za nas nebitnim tekmamaThe 51st State wrote:i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.
- hypko_nurko
#3149 Re: Sarajevski derbi
ko sto ste olimpic, gosk, siroki ponizili. jedva cekamoDonau wrote:Pa dobro, moraš li cijeli dan isti fazon?LSD wrote:Ma kakav derbi....sutra vam šaljemo B tim, da se malo momci kale u ovim za nas nebitnim tekmamaThe 51st State wrote:i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.![]()
Izići ćete u najjačem sastavu i - izgubiti. Može Osimijada kupiti čak i Široki, ali ne može Sarajevo. A da ćete biti poniženi, e toga se plašite. Opravdano. Badava vam titula, badava vam duple, kad ćete biti u gradu Drugi.
- Donau
#3150 Re: Sarajevski derbi
Znam da čekate. Proradi taj mazohizam...