Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#3126 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Loš pokušaj šukanja, ovo je neporavljivo.

Image
:dance:
Salah ad-Din

#3127 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Dobar pokusaj, ipak je ovo najjace sto se tice sukanja :D
Ja se toliko ismijem svaki put kada pogledam, i svaka cast onome ko je ovo napravio. Mislim da se na ovo niko ne treba uvriediti jer je majstorski smisljeno i sve pohvale za kreativnost ;)

papedzaja

#3128 Re: Sarajevski derbi

Post by papedzaja »

ganjeta wrote:
KPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3 :-) u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0 :mrgreen:
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...
Djeca koja su rođena kad je Željo zadnji put izgubio, ovih dana su prohodala :D . Valjda to govori o nečemu.

Meni ovo govori da ti je uzor L(j)igata čije tekstove ili isječke citiraš, a to te totalno izbacuje kao relevantnog da pričaš o bilo čemu
jeza u ledja

#3129 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

M10A4EVER wrote:"Brkata ubleha, vodena glava, klempo...",a realno je - "vasa najgora nocna mora"!
Onako iskreno, daj boze da nam je on najgora nocna mora, odnosno najveci problem, al ono fakat. :-?
ganjeta

#3130 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Uzor ligata :lol: . Vrh si ocm :zzzz:

I baš sam se nasekirao što nisam relevantan. Vjeruješ i ako sam treća i neću moći spavati, ali ova tvoja vijest mi neće dozvoliti ni sutra da malo odspavam. :skoljka:
papedzaja

#3131 Re: Sarajevski derbi

Post by papedzaja »

ganjeta wrote:Uzor ligata :lol: . Vrh si ocm :zzzz:

I baš sam se nasekirao što nisam relevantan. Vjeruješ i ako sam treća i neću moći spavati, ali ova tvoja vijest mi neće dozvoliti ni sutra da malo odspavam. :skoljka:
Smisli nešto do ujutro duga je noć
ganjeta

#3132 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Dečko znam da se tresu gaće, ali ba popusti me, mojne se tovariti nisi zanimljiv nikako.

Ako će ti biti lakše, hoćeš da zapjevamo zajedno :

Nema, nema titule
nema, nema evrope
evo, evo hrenovke

za sve ti hvala Nijaze!
:zzzz:
BHF_Manijak

#3133 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Pitari-CHWIILA wrote:
kako da ne , ali ima ovaj genije jos jednu maju s tatinim likom
na iducoj tekmi obeco je da ce nju nositi...izvor...govnagovna.ba
Jel nam to gospodin Ivica sredio titulu i kup?! :dance:

Neumorni ste mame mi! :lol: :lol: 8-) 8-)
papedzaja

#3134 Re: Sarajevski derbi

Post by papedzaja »

ganjeta wrote:Dečko znam da se tresu gaće, ali ba popusti me, mojne se tovariti nisi zanimljiv nikako.

Ako će ti biti lakše, hoćeš da zapjevamo zajedno :

Nema, nema titule
nema, nema evrope
evo, evo hrenovke

za sve ti hvala Nijaze!
:zzzz:

Ukradoše ti žicu bolan obrati pažnju na to u noćnoj pusti se hrenovki
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3135 Re: Sarajevski derbi

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:Sad vec imash opomenu pred ban :oops:

Ali zapravo nema potrebe, sutra cemo vas ban(an)ovati. 8-) :mrgreen:
samo za tebe m0chak

8-)
necko_hz

#3136 Re: Sarajevski derbi

Post by necko_hz »

Salah ad-Din wrote:Dobar pokusaj, ipak je ovo najjace sto se tice sukanja :D
Ja se toliko ismijem svaki put kada pogledam, i svaka cast onome ko je ovo napravio. Mislim da se na ovo niko ne treba uvriediti jer je majstorski smisljeno i sve pohvale za kreativnost ;)

Nije loše, ali ovo je legendardno.

:D
papedzaja

#3137 Re: Sarajevski derbi

Post by papedzaja »

Pokrali ganjetu nema ga zato izgleda ili čeka da izadje online Oslobodjenje da vidi da mu nije idol neku novu pametnu smislio

Šta može raja sa uske pruge spram dvije titule iz bivše Juge

Laku noć fino spavajte sutra nećete moći
hypko_nurko

#3138 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

papedzaja wrote:Pokrali ganjetu nema ga zato izgleda ili čeka da izadje online Oslobodjenje da vidi da mu nije idol neku novu pametnu smislio

Šta može raja sa uske pruge spram dvije titule iz bivše Juge

Laku noć fino spavajte sutra nećete moći
licenca zdravo :lol:
The 51st State

#3139 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

meni je dovoljno sto su im kiseljacke pogacice korijen..., ma koliko god se sport pitao...
DuckZz

#3140 Re: Sarajevski derbi

Post by DuckZz »

Image
The 51st State

#3141 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.
LSD

#3142 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

The 51st State wrote:i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.
Ma kakav derbi....sutra vam šaljemo B tim, da se malo momci kale u ovim za nas nebitnim tekmama :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3143 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

Drugi tim??? :D Aha, al' nemojte dolaziti bez ove dvije curice... :D

Image
caros

#3144 Re: Sarajevski derbi

Post by caros »

Preduhitrio si me :lol: :lol:
The 51st State

#3145 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

LSD wrote:
The 51st State wrote:i nemojte vise ovo gradskim derbijem zvati, cinjenicno je, da je to borba grada protiv esnafskog primitivizma, jeste da se zapatilo raje u zanatima, ali stvari treba nazivati pravim imenom.
Ma kakav derbi....sutra vam šaljemo B tim, da se malo momci kale u ovim za nas nebitnim tekmama :-)
kad se izdignete iz navedenog socijalnog konteksta onda saljite i c tim.

jos te ovi moji na volej docekaju :D .
LSD

#3146 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:Drugi tim??? :D Aha, al' nemojte dolaziti bez ove dvije curice... :D

Image
A to za onog vašeg kvazi- špica važi...jel ono Haskić u pitanju :?

51....ne znam jel to sramota biti u esnafu, zanatu ili biti skretnicar, željeznicar ili šta vec....to su casni poslovi, ali eto vi ste izgleda neka visoka talijanska moda, ha ;-)
Malo mi to papi na nacizam i arijevstvo....ali i oni se furaju na Plavu krv, tako da ne ide nikako.
The 51st State

#3147 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

51....ne znam jel to sramota biti u esnafu, zanatu ili biti skretnicar, željeznicar ili šta vec....to su casni poslovi, ali eto vi ste izgleda neka visoka talijanska moda, ha ;-)
Malo mi to papi na nacizam i arijevstvo....ali i oni se furaju na Plavu krv, tako da ne ide nikako.
sramota je od toga praviti famu, sto vi radite kontinuirano, a mojne vise takvih paralela, dobar si online drug, da se ne smijem...
Donau

#3148 Re: Sarajevski derbi

Post by Donau »

LSD wrote:
Pa dobro, moraš li cijeli dan isti fazon? :-) :mrgreen: Izići ćete u najjačem sastavu i - izgubiti. Može Osimijada kupiti čak i Široki, ali ne može Sarajevo. A da ćete biti poniženi, e toga se plašite. Opravdano. Badava vam titula, badava vam duple, kad ćete biti u gradu Drugi. 8-)
hypko_nurko

#3149 Re: Sarajevski derbi

Post by hypko_nurko »

Donau wrote:
LSD wrote:
Pa dobro, moraš li cijeli dan isti fazon? :-) :mrgreen: Izići ćete u najjačem sastavu i - izgubiti. Može Osimijada kupiti čak i Široki, ali ne može Sarajevo. A da ćete biti poniženi, e toga se plašite. Opravdano. Badava vam titula, badava vam duple, kad ćete biti u gradu Drugi. 8-)
ko sto ste olimpic, gosk, siroki ponizili. jedva cekamo :dance:
Donau

#3150 Re: Sarajevski derbi

Post by Donau »

Znam da čekate. Proradi taj mazohizam...
Post Reply