Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#3101 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

burek_in_space wrote:
north wrote:
Ne "meremo" mi moj bureče 4 komada realno dati Pofaličkom :D , ali neka želja je 1-1 do 89 minute i onda Husejinović ili Krpić za pokisla lica "nepobjedivih".....Brko je priželjkivao derbi konačno sa golovima pa pošto oni prošli nisu znali da daju, nego smo mi sami sebi morali dati, a derbi prije toga nisu mogli Sarajevu koje je imalo 9 igrača gola dati, red je da napuhanom riđobrkom ispunimo želju da bude derbi sa golovima....
Ma ovo ja u stilu LSD-a :mrgreen:
A lichno sam stava da ce sutra biti 2-2, nazhalost.
Nazhalot zato shto ce fuliti neko uzadnjim sekundama mecha, za nashu pobjedu. :(
Moj Burece, da ne bude to ipak ganjanje pocasnih golova u zadnjim minutama prije nego li gol za pobjedu! :mrgreen:
elSaik

#3102 Re: Sarajevski derbi

Post by elSaik »

KPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3 :-) u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0 :mrgreen:
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...
Dominirati ne znači uvijek nabijati protivnika velikom razlikom.

Bodovno najuspješnji klub u historiji Bundeslige:

BVB
vs Bayern 1:0 1:0
vs Schalke 2:1 2:0
vs Gladbach 2:0 1:1
vs Bayer 1:0 0:0
vs Stuttgart 4:4 1:1
6-4-0

Usporedba:

Željezničar
vs Široki 1:2 1:0
vs Sarajevo 1:0 _:_
vs Borac 3:0 1:0
vs Olimpik 1:0 0:0
vs Zrinjski 3:3 0:0
5-3-1
ibizza

#3103 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

Joooooooooj jedva cekam da se zavrsi tekma,strrumfova nece biti 5 dana na forumu.
burek_in_space

#3104 Re: Sarajevski derbi

Post by burek_in_space »

BHF_Manijak wrote:
Moj Burece, da ne bude to ipak ganjanje pocasnih golova u zadnjim minutama prije nego li gol za pobjedu! :mrgreen:
Ondanisu pochasni, nego za remi :razz: :mrgreen:
U svakom sluchaju, meni je zhao shto vam ja to moram reci, ali sutra se zavrshava niz nepobjedivosti Zheljeznichara, imam pouzdane informacije, i ne bih imenovao svoj izvor. Samo cu reci da ima brkove i sin je jednog poznatog chike. :mrgreen:
caros

#3105 Re: Sarajevski derbi

Post by caros »

ultima_palabra wrote: :lol: Stand-up komedija...

Jest jest, tako je :)
Tvrtko II Kotromanić

#3106 Re: Sarajevski derbi

Post by Tvrtko II Kotromanić »

caros wrote:
ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
Znaš šta, kada budete mogli hodati po gradu ( znači sve iznad grbavice ) sa šalom a da vam neko isti ne oduzme, imaš pravo da prozivaš HZ. :mrgreen:
:lol:
de ba, nismo djeca, nemoj mi te internet huliganske price
LunaLati

#3107 Re: Sarajevski derbi

Post by LunaLati »

Ma nek sutra bude dobra utakmica, nek bude golova, nek ne bude pregrubih startova, nek bude finog navijanja bez onih glupih, debilnih, jadnih, nepotrebnih uvreda sa sa ničije strane, nek igrači i navijači daju sve od sebe da derbi polako vrati stari sjaj.
Derbi ko derbi uvijek je nezahvalno prognozirati kad jedna lopta il trenutak inspiracije jednog igrača može srušiti snove i nade onom drugom.

Mi smo za ovu sezonu dio svojih snova ostvarili i ponosni smo na naše momke, ponosni na svog napuhanog riđobradog ublehaša , valjda ćete u budućnosti i vi to isto moći reći za svoje.
caros

#3108 Re: Sarajevski derbi

Post by caros »

Dobro, priča je internet huliganska. :oops:
Šibicar

#3109 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

burek_in_space wrote:
Šibicar wrote:Kažu sutra se na koševu snima Titanik 3,očekuje se brodolom i potop malenih. :mrgreen:
Nemoj spammati :oops:

:oops:

Husejnović jutros vidjen pijan i opljačkan ispred jednog sarajevskog lokala. :mrgreen:

Image
burek_in_space

#3110 Re: Sarajevski derbi

Post by burek_in_space »

Sad vec imash opomenu pred ban :oops:

Ali zapravo nema potrebe, sutra cemo vas ban(an)ovati. 8-) :mrgreen:
Donau

#3111 Re: Sarajevski derbi

Post by Donau »

Sutra, u ova doba, bebice sa Grvabice će fino da spavaju na uplakanim jastucima. :dance:
north

#3112 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Jao šibicaru taman ad stavim zalogaj u usta i ti ovaj fuj stavljaš, sram te bilo :D

Vala mi onaj zadrti primitivac Bešlija koji bi samo da se svađa i bije nije daleko od ovoga, samo što je Said doktor fudbala za masnu kosu...
just principe

#3113 Re: Sarajevski derbi

Post by just principe »

i ko je pobjedio u vasem nadmudrivanju ?
Donau

#3114 Re: Sarajevski derbi

Post by Donau »

Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji

Image

sa foruma fksinfo.com
M10A4EVER

#3115 Re: Sarajevski derbi

Post by M10A4EVER »

just principe wrote:i ko je pobjedio u vasem nadmudrivanju ?
Sutra je derbi covjece, o cemu ti? :roll:
CASUALE

#3116 Re: Sarajevski derbi

Post by CASUALE »

Ja ove likove iznad 10000 postova ne uzimam zaozbiljno po meni su to obicni simpatizeri a ne navijaci,ne uzimajuci u obzir moderatore.
M10A4EVER

#3117 Re: Sarajevski derbi

Post by M10A4EVER »

Donau wrote:Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji

Image

sa foruma fksinfo.com
Ko je kriv sto vam je ta prostorija od par kvadrata (koja je btw i sve sto imate u posjedu) tako mala pa se i reklama mora skuciti... :oops:
ultima_palabra

#3118 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Objektivno, ovakav scenario vam nikako ne odgovara... obično pritisak pred derbi anulira razliku u kvalitetu, a pritiska kod nas sada nema, titula osvojena a kup se smješi :D

S druge strane vi tovarite dodatni pritisak na igrače, kao neki spas sezone ako se pobijedi :roll: A oni ionako dobro ne reaguju na to (sjetimo se Mirzinih izjava za prazne tribine :D )

1-3 bi bio neki realan odraz snaga u ovom trenutku.
Pitari-CHWIILA

#3119 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitari-CHWIILA »

M10A4EVER wrote:Image

8-)

kako da ne , ali ima ovaj genije jos jednu maju s tatinim likom
na iducoj tekmi obeco je da ce nju nositi...izvor...govnagovna.ba
north

#3120 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

M10A4EVER wrote:
Donau wrote:Poslije danasnje Press konferencije povodom sutrašnjeg derbija , Škoda auto je tuzila trenera Zeljeznicara Amara Osima jer je isti svojom ogromnom glavom zaklanjao citavo vrijeme njihov znak i pano koji mu je bio iza ledja i tako ljudi nisu bili u mogucnosti od njegove glave da vide istu koja je bila uredno placena i postavljena kao reklama za širi auditoriji

Image

sa foruma fksinfo.com
Ko je kriv sto vam je ta prostorija od par kvadrata (koja je btw i sve sto imate u posjedu) tako mala pa se i reklama mora skuciti... :oops:
Malo ne pratiš vijesti ili ne čitaš pomno, radi se o prostorijama ASA-e u sklopu kojih je ŠKODA Auto, tako da tužba ima osnova :oops:
Šibicar

#3121 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

burek_in_space wrote:Sad vec imash opomenu pred ban :oops:

Ali zapravo nema potrebe, sutra cemo vas ban(an)ovati. 8-) :mrgreen:
Ne možeš ti mene nabanovati kol'ko ja mogu naspamovati. :oops:
north wrote:Jao šibicaru taman ad stavim zalogaj u usta i ti ovaj fuj stavljaš, sram te bilo :D

Vala mi onaj zadrti primitivac Bešlija koji bi samo da se svađa i bije nije daleko od ovoga, samo što je Said doktor fudbala za masnu kosu...
Nemoj zajebavati baš je moćan prizor. :mrgreen: Ne diraj nam kapitena,njega samo malo ponese borbenost,on ti je ustvari borben i beskompromisan k'o Pujol u Barsi. :mrgreen: Šteta što sutra neće igrati da Saida vista u padže. :oops:
Donau

#3122 Re: Sarajevski derbi

Post by Donau »

M10A4EVER wrote:

Image

sa foruma fksinfo.com
Ovo u prostorijama Škode. :-)
M10A4EVER

#3123 Re: Sarajevski derbi

Post by M10A4EVER »

Ups, pa to nisu vase prostorije... :-D
Valjda se ni ovo malo zastave onda ne bi moglo vidjeti! 8-)
ganjeta

#3124 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

north wrote:
ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
Mi smo svoju avliju davno pomeli i od tada je dominacija kada je tribina u pitanju, vi svoju tek treba da pometete, ....

A vidjećemo sutra koliko je to sjever u krizi :D
Ne laži vraže 8-)
Tvrtko II Kotromanić wrote:
caros wrote:
Znaš šta, kada budete mogli hodati po gradu ( znači sve iznad grbavice ) sa šalom a da vam neko isti ne oduzme, imaš pravo da prozivaš HZ. :mrgreen:
:lol:
de ba, nismo djeca, nemoj mi te internet huliganske price
A ono lafo smije :lol:
Salah ad-Din

#3125 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Image

sa foruma fksinfo.com
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E svaka cast za ovo, pa naravno da ce staviti zastavice Sarajeva i Perutnine Ptuj, nece se ofirati sa Zeljinim zastavicama :D
Post Reply