Pa bolje nemoj onda ništa ni pisati, ispadaš neozbiljan. Čuj, ne želipOZz wrote:Mogu, ali ne želim.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#3076 Re: Sarajevski derbi
- KPNCTNJAH
#3077 Re: Sarajevski derbi
Svaka cast za niz bez poraza, bez primljenog gola itd... ali bila je prica o dominaciji u jednoj utakmici i kako cete nam zabiti 4-5 golova u derbiju, pa zato spominjem da niste nikom od ovih top 6 ekipa dali vise od jednog gola... osigurali ste titulu, ali sumnjam da vam nije stalo do tog niza bez poraza koji zelite nastaviti, a nekom opustenom igrom i odmaranjem kljucnih igraca koje spominjete vrlo lako mozete izgubiti... koliko god mi bili losi... pa zato stipu suplju kako je vama svejedno sta ce biti sutra i koji ce sastav izaci na teren... a iskreno ne bih imao nista protiv da vam kadeti izadju na teren sutra, pa da prime peticu tek toliko da se pocnete navikavati na Europu...LSD wrote:Mi smo izdominirali citavu ligu, najviše zabili golova, najmanje primili, vama bježimo 15 bodova, 3 kola prije kraja osigurali titulu, derbi možemo igrati i sa pionirima...ne znamo za poraz- to ne znamo ni samo koliko vec vremena...Gušo primi gol svake prestupne godine....pa šta je to sve, ako nije dominacijaKPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
![]()
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...![]()
Ali dobro, niko vama ne brani da se uzdate u Husejinovića.
- veljaca
#3078 Re: Sarajevski derbi
Prema mojim informacijama - ocekuje se veliki broj plavih navijaca na Kosevu ....
Ja se nadam da ce policija profesionalno odraditi svoj posao ( zasto je i placena ) i da ce se postaviti prema plavim navijacima na Kosevu, kao sto se postavila prema bordo navijacima na Grbavici ....
Ja se nadam da ce policija profesionalno odraditi svoj posao ( zasto je i placena ) i da ce se postaviti prema plavim navijacima na Kosevu, kao sto se postavila prema bordo navijacima na Grbavici ....
- Salah ad-Din
#3079 Re: Sarajevski derbi
Ma ne sikirajte se nismo mi stoka, bit cete sigurni na Kosevu, ipak smo mi FGRveljaca wrote:Prema mojim informacijama - ocekuje se veliki broj plavih navijaca na Kosevu ....
-
pOZz
#3080 Re: Sarajevski derbi
Ujutru ustajemo rano da to organizujemo.LSD wrote:i ne zaboravite napraviti pasillo za šampione
Dolazio sam ja ovdje i argumentirano govorio o tome. Znam kakve su tada reakcije bile tako da bih sada samo izgubio vrijeme i energiju za to.ultima_palabra wrote:Pa bolje nemoj onda ništa ni pisati, ispadaš neozbiljan. Čuj, ne želipOZz wrote:Mogu, ali ne želim.
- veljaca
#3081 Re: Sarajevski derbi
Kao sto smo i mi bili fini a vi sigurni na Grbavici ....Salah ad-Din wrote:Ma ne sikirajte se nismo mi stoka, bit cete sigurni na Kosevu, ipak smo mi FGRveljaca wrote:Prema mojim informacijama - ocekuje se veliki broj plavih navijaca na Kosevu ....
Ali buduci, da zbog predostroznosti treba razmisljati o svemu - neka policije ( za to su i placeni ) i na Gbravici i na Kosevu ....
- Dionysios
#3082 Re: Sarajevski derbi
Pa eto, on i njegovi suparnici redovno su glavna atrakcija na utakmicama Vase.Salah ad-Din wrote:Nisam u toku, ko je taj Benjo, nemojte da sutra dodjem i popijem batine od nekog malca, ja se ne umijem tuci.Dionysios wrote:Kakva je situacija, jeli dozvolio omladinac da dodjete i navijate?
-
zipoo
#3083 Re: Sarajevski derbi
Istina samo smo Zrinjskom( i Fk bunkeruKPNCTNJAH wrote:Svaka cast za niz bez poraza, bez primljenog gola itd... ali bila je prica o dominaciji u jednoj utakmici i kako cete nam zabiti 4-5 golova u derbiju, pa zato spominjem da niste nikom od ovih top 6 ekipa dali vise od jednog gola... osigurali ste titulu, ali sumnjam da vam nije stalo do tog niza bez poraza koji zelite nastaviti, a nekom opustenom igrom i odmaranjem kljucnih igraca koje spominjete vrlo lako mozete izgubiti... koliko god mi bili losi... pa zato stipu suplju kako je vama svejedno sta ce biti sutra i koji ce sastav izaci na teren... a iskreno ne bih imao nista protiv da vam kadeti izadju na teren sutra, pa da prime peticu tek toliko da se pocnete navikavati na Europu...LSD wrote:Mi smo izdominirali citavu ligu, najviše zabili golova, najmanje primili, vama bježimo 15 bodova, 3 kola prije kraja osigurali titulu, derbi možemo igrati i sa pionirima...ne znamo za poraz- to ne znamo ni samo koliko vec vremena...Gušo primi gol svake prestupne godine....pa šta je to sve, ako nije dominacijaKPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
![]()
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...![]()
Ali dobro, niko vama ne brani da se uzdate u Husejinovića.
Jeste se vi poceli navikavat ne Evropu ?
- ganjeta
#3084 Re: Sarajevski derbi
Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
- Baltazar_khan
#3086 Re: Sarajevski derbi
kakva uvreda za najboljeg fudbalera današnjice, praviti neke foto montaže sa brkatom ublehom 
- M10A4EVER
#3087 Re: Sarajevski derbi
"Brkata ubleha, vodena glava, klempo...",a realno je - "vasa najgora nocna mora"!
Davno je jednom neko rekao: "Mrze me, znaci da me se boje"!
Lijepi strah...
Sto je (po vas) najgore, od sutra ce te imati jos vise razloga da ga mrzite...
Davno je jednom neko rekao: "Mrze me, znaci da me se boje"!
Lijepi strah...
Sto je (po vas) najgore, od sutra ce te imati jos vise razloga da ga mrzite...
-
north
#3088 Re: Sarajevski derbi
Mi smo svoju avliju davno pomeli i od tada je dominacija kada je tribina u pitanju, vi svoju tek treba da pometete, ....ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
A vidjećemo sutra koliko je to sjever u krizi
-
LSD
#3089 Re: Sarajevski derbi

Ta "brkata ubleha" vam je porucila da vas nece puno maltretirati, ako budete fini i kulturni...dva komada primite i njemu dosta....nemojte pokušavati se nadigravati sa šampionima, nemojte bezveze izazivati sudbinu i sopstveni potop.
- burek_in_space
#3090 Re: Sarajevski derbi
Prije svega, nadam se konachno dobroj utakmici, otvorenoj, sa puno prilika, pravoj premijerligashkoj
i naravno, najmanje 4 torpeda koja ce poderati tu granitnu odbranu Zheljeznichara. 
- Šibicar
#3091 Re: Sarajevski derbi
Kažu sutra se na koševu snima Titanik 3,očekuje se brodolom i potop malenih. 
-
caros
#3092 Re: Sarajevski derbi
Znaš šta, kada budete mogli hodati po gradu ( znači sve iznad grbavice ) sa šalom a da vam neko isti ne oduzme, imaš pravo da prozivaš HZ.ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
- BHF_Manijak
#3093 Re: Sarajevski derbi
O svemu sa njima mozes pricati i svakog od nasih ljudi mogu "progutati" ali Brku nikad, jer znaju ko im je najveca mora!
Sam Brko Ublehas ima vise titula nego vas klub!!!

Sam Brko Ublehas ima vise titula nego vas klub!!!
- Baltazar_khan
#3094 Re: Sarajevski derbi
to jedino da je za kormilom radosav vukasović, ovako...Šibicar wrote:Kažu sutra se na koševu snima Titanik 3,očekuje se brodolom i potop malenih.
- pirmin
#3095 Re: Sarajevski derbi
Last edited by pirmin on 11/05/2012 22:31, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#3096 Re: Sarajevski derbi
Nemoj spammatiŠibicar wrote:Kažu sutra se na koševu snima Titanik 3,očekuje se brodolom i potop malenih.
- M10A4EVER
-
north
#3098 Re: Sarajevski derbi
Ne "meremo" mi moj bureče 4 komada realno dati Pofaličkomburek_in_space wrote:Prije svega, nadam se konachno dobroj utakmici, otvorenoj, sa puno prilika, pravoj premijerligashkoji naravno, najmanje 4 torpeda koja ce poderati tu granitnu odbranu Zheljeznichara.
- burek_in_space
#3099 Re: Sarajevski derbi
Ma ovo ja u stilu LSD-anorth wrote:
Ne "meremo" mi moj bureče 4 komada realno dati Pofaličkom, ali neka želja je 1-1 do 89 minute i onda Husejinović ili Krpić za pokisla lica "nepobjedivih".....Brko je priželjkivao derbi konačno sa golovima pa pošto oni prošli nisu znali da daju, nego smo mi sami sebi morali dati, a derbi prije toga nisu mogli Sarajevu koje je imalo 9 igrača gola dati, red je da napuhanom riđobrkom ispunimo želju da bude derbi sa golovima....
A lichno sam stava da ce sutra biti 2-2, nazhalost.
Nazhalot zato shto ce fuliti neko uzadnjim sekundama mecha, za nashu pobjedu.
- ultima_palabra
#3100 Re: Sarajevski derbi
caros wrote:Znaš šta, kada budete mogli hodati po gradu ( znači sve iznad grbavice ) sa šalom a da vam neko isti ne oduzme, imaš pravo da prozivaš HZ.ganjeta wrote:Da nije možda delalić i danas pravio belaj iza sjeverne tribine? Ne može sve pod ćilim, pometi avliju pa dođi u komšiluk.
Možemo li očekivati da se utakmica završi ako povedemo 2-0 recimo... nemojte biti kao AJ Velikan