Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#3026 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Ma neka se smiju, imaju pravo jer ce oni dovesti velikog giganta Evrope tipe Serif :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3027 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

ganjeta wrote:"Sreća" pa je razlika samo 15. bodova, bojim se da je kojim slučajem razlika 25. bodova da bi i karta bila proprcionalna razlici.
tebe cijenim pa cu ti odgovoriti ovom kartom. Cudi me da i ti nasjedas na tu pricu koju siri dobar dio vasih navijaca. Nije vam smetalo kada su nama karte za onu zdenku na Grbavici, gdje moze stati 1500-a prodaju nam 3000 karata, bile 15KM i to ne jednom nego barem 4-5 puta.

Image

Zaista vise ne vidim svrhu ni argumentaciju za ovu pricu vezano za cijenu karata. Dodjite ako hocete, ako necete nemojte. Ja znam da nema sanse da bi me cijena od 15KM sprijecila da budem uz svoj klub, kao sto me nije ni spriejcavala ni na derbiju kod vas (i to vise puta) ni na evropskim utakmicama.
Last edited by -LIBERO- on 11/05/2012 17:33, edited 1 time in total.
Salah ad-Din

#3028 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Morales wrote: Haveru pogledaj sminke od prostorija FKS, a kod vas ko da drzite pres konferenciju uzivo iz Ajkine šupe :D :lol: :lol:
Bruda, bez ljtnje, ali ovo nisu prostorije FK Sarajeva, niti NK Zeljeznicara, ovo su prostorije SKODA auta, jer su oni glavni sponzor FK Sarajeva ;)
ganjeta

#3029 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

LIBERO zajebajem se, meni je cijena normala, 5 maca gore dole, ni ću biti bogatiji, ni siromašniji 8-) .

Škoda je i Želji sponzor, da zna ovaj što viri iz Ajkine šupe :D .
Last edited by ganjeta on 11/05/2012 17:40, edited 1 time in total.
donBeton

#3030 Re: Sarajevski derbi

Post by donBeton »

ultima_palabra wrote:Pa meni se onda čini da se tu nešto treba prilagoditi... ili rezultati ili očekivanja.
:-D :lol: :lol: :-D :-D :thumbup:
Lakat Jebić

#3031 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

Salah ad-Din wrote:
Morales wrote: Haveru pogledaj sminke od prostorija FKS, a kod vas ko da drzite pres konferenciju uzivo iz Ajkine šupe :D :lol: :lol:
Bruda, bez ljtnje, ali ovo nisu prostorije FK Sarajeva, niti NK Zeljeznicara, ovo su prostorije SKODA auta, jer su oni glavni sponzor FK Sarajeva ;)
derbija, ne sarajeva :D
Salah ad-Din

#3032 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Lakat Jebić wrote:
Salah ad-Din wrote:
derbija, ne sarajeva :D
Helenejs, ovo nisu prostorije ni Sarajeva i Zelje, tacno su mi poceli postajati dragi ovi iz Skode, al` sad, kad sam cuo da su sponzor i Zelji, nesto mi se ogadise :D
smurf

#3033 Re: Sarajevski derbi

Post by smurf »

A zasto se ti -LIBERO- nadovezujes na pricu u vezi cijene karata i broja vasih navijaca kada dobro znas da je cijena za Sjever identicna i za nas i za vas. A da ne pricam koliko vas sa Istoka (10 KM) predje na Sjever iz mali milion razloga. Stoji da je to bas odron sto se tice organizacije u nasoj reziji, ali nije ni vase maslo za Ramazana.
Sto se tice cijene za sutrasnji derby, to je OK, Zapad ipak pruza daleko bolji pregled terena od Juga i sa punim pravom je skuplje. Tu zaista niko nema pravo da se buni, to nije ni blizu slucaja 2004.g.
Vidimo se mi sutra, neka bude dobra tekma i neka se vrati onaj stari sjaj pa da opet pocnem pisati derbi pocetnim velikim slovom.
JoeyTribbiani

#3034 Re: Sarajevski derbi

Post by JoeyTribbiani »

A što se isprovaljivaše likovi u sekundi :mrgreen: . Prostorije šminka, preselili dole u ASA auto.
todd_smith wrote:Ma neka se smiju, imaju pravo jer ce oni dovesti velikog giganta Evrope tipe Serif :lol:
Orebro je veći gigant. Najbolji igrač Bošnjo za kojeg ni familija u BiH ne zna da ga ima. Eto mi biramo, hvala Bogu koga ćemo dovest.
denny84

#3035 Re: Sarajevski derbi

Post by denny84 »

Preporucio bih ovima sto ce sutra na derbi da se dobro obuku, jer meteorolozi najavljuju da bi se temperatura mogla pribliziti i -18. podioku na skali gospodina Celzijusa. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3036 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

smurf wrote:A zasto se ti -LIBERO- nadovezujes na pricu u vezi cijene karata i broja vasih navijaca kada dobro znas da je cijena za Sjever identicna i za nas i za vas. A da ne pricam koliko vas sa Istoka (10 KM) predje na Sjever iz mali milion razloga. Stoji da je to bas odron sto se tice organizacije u nasoj reziji, ali nije ni vase maslo za Ramazana.
Sto se tice cijene za sutrasnji derby, to je OK, Zapad ipak pruza daleko bolji pregled terena od Juga i sa punim pravom je skuplje. Tu zaista niko nema pravo da se buni, to nije ni blizu slucaja 2004.g.
Vidimo se mi sutra, neka bude dobra tekma i neka se vrati onaj stari sjaj pa da opet pocnem pisati derbi pocetnim velikim slovom.
Ma drugar, ja sam za to da se napokon stabilizuje ta situacija za derbije. I kod vas na Grbavici i kod nas na Kosevu.

Stvarno bi svi zajedno, a najvise uprave klubova, trebali poceti raditi na tome da se derbiju, kao instituciji za ovaj grad, vrati onaj stari sjaj.
Situacija je sada sa zabranama takva kakva je. Kao i nama sto je bilo pred onaj derbi kod vas na Grbavici. Bezveze osjecaj skroz, svi oko tebe hodaju sa vasim dresovima, salovima, majicama itd. a mi k'o ilegalci se krecemo, drotovi nas mjerkaju ko Jevreje '41....ma los osjecaj skroz. :D

Ja se duboko nadam da e vec od slejdece sezone i jedni i drugi poceti raditi na tome da se derbiju vrati stari sjaj, i da se onako komsijski odnosimo jedni prema drugima, kao sto je to bilo nekada prije.

Jednostavno se mora presjeci taj negativni zacarani krug, gdje jedni drugima radimo neke smicalice i otezavamo dolazak na tribine i sl.

Vratite navijace na derbi, vratite derbi navijacima!!!! :thumbup:

I sa moje strane, sutra dobro dosli. ;-)
LSD

#3037 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Još kad sutra Osim izvede ove rezerviste i sa njima ih pobjedi :-)
Moramo odmoriti ove prvotimce za revanša u finalu Kupa.
Morales

#3038 Re: Sarajevski derbi

Post by Morales »

Salah ad-Din wrote:
Ma nebitno, al poredeci nase i njihove prostorije razlika je ko nebo i zemlja.
CASUALE

#3039 Re: Sarajevski derbi

Post by CASUALE »

LSD wrote:Još kad sutra Osim izvede ove rezerviste i sa njima ih pobjedi :-)
idi spavaj.
veljaca

#3040 Re: Sarajevski derbi

Post by veljaca »

-LIBERO- wrote:
smurf wrote:A zasto se ti -LIBERO- nadovezujes na pricu u vezi cijene karata i broja vasih navijaca kada dobro znas da je cijena za Sjever identicna i za nas i za vas. A da ne pricam koliko vas sa Istoka (10 KM) predje na Sjever iz mali milion razloga. Stoji da je to bas odron sto se tice organizacije u nasoj reziji, ali nije ni vase maslo za Ramazana.
Ma drugar, ja sam za to da se napokon stabilizuje ta situacija za derbije. I kod vas na Grbavici i kod nas na Kosevu.

Stvarno bi svi zajedno, a najvise uprave klubova, trebali poceti raditi na tome da se derbiju, kao instituciji za ovaj grad, vrati onaj stari sjaj.
Situacija je sada sa zabranama takva kakva je. Kao i nama sto je bilo pred onaj derbi kod vas na Grbavici. Bezveze osjecaj skroz, svi oko tebe hodaju sa vasim dresovima, salovima, majicama itd. a mi k'o ilegalci se krecemo, drotovi nas mjerkaju ko Jevreje '41....ma los osjecaj skroz. :D

Ja se duboko nadam da e vec od slejdece sezone i jedni i drugi poceti raditi na tome da se derbiju vrati stari sjaj, i da se onako komsijski odnosimo jedni prema drugima, kao sto je to bilo nekada prije.

Jednostavno se mora presjeci taj negativni zacarani krug, gdje jedni drugima radimo neke smicalice i otezavamo dolazak na tribine i sl.

Vratite navijace na derbi, vratite derbi navijacima!!!! :thumbup:

I sa moje strane, sutra dobro dosli. ;-)
:thumbup:

Pola ovih koji se kriju iza raznoraznih nick-ova ( na obje strane ) u realnom zivotu su manji od makova zrna .... kao neki misevi .... a ovdje prosipaju silu i moc ....
Last edited by veljaca on 11/05/2012 18:22, edited 1 time in total.
LSD

#3041 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

CASUALE wrote:
idi spavaj.
Bukvić, Marković,Kerla, Zolotić, E.Čolić, Ramić i tako ti momci bi trebali dobiti šansu da se nametnu u ovoj za nas potpuno nebitnoj utakmici revijalnog karaktera.
Komšinice su prošlo kolo odmarale neke svoje prvotimce, a mi cemo sutra....moramo imati svježinu protiv širokog.
Last edited by LSD on 11/05/2012 18:21, edited 1 time in total.
Salah ad-Din

#3042 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Informacije iz prve ruke, od cike koji prodaje karte, karte idu solidno :D
Dosta zapada prodato, nesto istoka i sjevera, s obzirom na cijene karata i on kaze da je iznenadjen 8-)
Idemo na 15 hiljada :D
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3043 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

smurf wrote:A zasto se ti -LIBERO- nadovezujes na pricu u vezi cijene karata i broja vasih navijaca kada dobro znas da je cijena za Sjever identicna i za nas i za vas.
pa cijena zapada je ista i za nas i za vas jel tako :d

vi prema jugu mi prema sjeveru
brate komoicija samo takva moz se pruzit ako hos bice mjesta, zar ne vrijedi tih 15 KM :mrgreen:
Last edited by F&N on 11/05/2012 18:23, edited 1 time in total.
brazzo20

#3044 Re: Sarajevski derbi

Post by brazzo20 »

Salah ad-Din wrote:Informacije iz prve ruke, od cike koji prodaje karte, karte idu solidno :D
Dosta zapada prodato, nesto istoka i sjevera, s obzirom na cijene karata i on kaze da je iznenadjen 8-)
Idemo na 15 hiljada :D
A koliko je cijena?
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3045 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

brazzo20 wrote:
A koliko je cijena?
:shock:
smurf

#3046 Re: Sarajevski derbi

Post by smurf »

Nazalost nece iako sam juce pricao sa jednim od kljucnih nasih i upravo to predlozio, Gusu na go' a pustiti klince da trce. I nasima je puna kapa ovih kljakavih derbija a isto su TNT sa kratkim fitiljem, jedva cekaju da pocne ;-)
nosara

#3047 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

LSD wrote:
CASUALE wrote:
idi spavaj.
Bukvić, Marković,Kerla, Zolotić, E.Čolić, Ramić i tako ti momci bi trebali dobiti šansu da se nametnu u ovoj za nas potpuno nebitnoj utakmici revijalnog karaktera.
Komšinice su prošlo kolo odmarale neke svoje prvotimce, a mi cemo sutra....moramo imati svježinu protiv širokog.
Drugi tim...? Zasto, pobogu...? Omladinci, pioniri... Neka se kale, valjace im u zivotu... :wink: :D
veljaca

#3048 Re: Sarajevski derbi

Post by veljaca »

F&N wrote:
smurf wrote:A zasto se ti -LIBERO- nadovezujes na pricu u vezi cijene karata i broja vasih navijaca kada dobro znas da je cijena za Sjever identicna i za nas i za vas.
pa cijena zapada je ista i za nas i za vas jel tako :d

vi prema jugu mi prema sjeveru
brate komoicija samo takva moz se pruzit ako hos bice mjesta, zar ne vrijedi tih 15 KM :mrgreen:
Da me neko pogresno ne shvati - bez uvreda - ali Kosevo nije pravi fudbalski stadion .... Previse je teren udaljen od tribina ... Sa Juga ( kada odem tamo ) da bi vidio gol na Sjeveru - moram ponijeti dvogled ( a imam oko sokolovo - u vojsci bio izvidjac ... :D )
Jest da je tribina zapad komocija ( ali nemaju stolice naslona i zbog toga ne mozemo odatle gledati evropske utakmice i vi i mi ) ali predaleko je od terena ....
Salah ad-Din

#3049 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

uuuuu spominje se drugi tim, puno ste nas podcjenili kosmije...Ali neka, ko visoko leti, nisko pada ;)
Cujemo se poslije utakmice :)
Lakat Jebić

#3050 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

Salah ad-Din wrote:uuuuu spominje se drugi tim, puno ste nas podcjenili kosmije...Ali neka, ko visoko leti, nisko pada ;)
Cujemo se poslije utakmice :)
ne podcjenjujemo mi vas, neg imamo bitnijih utakmica uskoro :D
Last edited by Lakat Jebić on 11/05/2012 18:35, edited 1 time in total.
Post Reply