Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Hamo_copa_pitu

#2601 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

banovan wrote:
Hamo_copa_pitu wrote:Ma oni prate zalju i fudbal zadnje 2. godine.Znas kako su prije pricali kad ih nije bilo nigdje, jebo ovu nasu ligu.
Pa to je vasa prica 8-)

:lol: :lol: :lol:

Pa imam ja jarana sto navijaju za zelju i znam kako je bilo.Koliko ja vidim mi smo tu i kad nas ne ide.
ibizza

#2602 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

Hamo_copa_pitu wrote:Ma oni prate zalju i fudbal zadnje 2. godine.Znas kako su prije pricali kad ih nije bilo nigdje, jebo ovu nasu ligu.
100% istina
haver me maloprije zove,ravezao pricu,Zeljo najaci,masina,niko nam nista ne moze,a prije samo 3 godine,smijao mi se sto idem na tekme,kao ne zna nikog da prati ovu nasu ligu itd... :-)
ganjeta

#2603 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Provjerena raja s tribine... :zzzz:
banovan

#2604 Re: Sarajevski derbi

Post by banovan »

Hamo_copa_pitu wrote:
banovan wrote:
Pa to je vasa prica 8-)

:lol: :lol: :lol:

Pa imam ja jarana sto navijaju za zelju i znam kako je bilo.Koliko ja vidim mi smo tu i kad nas ne ide.
A sto vas ne ide ? 3. ste na tabeli,prosle godine zavrsili 2.Kako mislis da vas ne ide ?
pOZz

#2605 Re: Sarajevski derbi

Post by pOZz »

rossoner wrote:
burek_in_space wrote:Brko peder. :oops: :mrgreen:
Šta je ovo jarane, ovdje sve moderatori pitari ? :D :D :D Imal' koji naš ?!
Ma njega ne ubrajamo u ozbiljnu raju, ipak je to samo derbi navijač. :oops:
Hamo_copa_pitu

#2606 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

Ne ide jer to nije renome kluba ali mi smo i dalje uz klub kako god da bude.
Meni licno je neuspjeh trece mjesto i ispadanje iz kupa u ranoj fazi.
BHF_Manijak

#2607 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Ih sta ja znam likovi koji evo dvije-tri godine "ne prate ove ligu" i "ma jebo ovo, ovo je sranje, kakva nasa liga...". 8-) Tako da ti ta prica smrdi! :wink:
johnny_blazze

#2608 Re: Sarajevski derbi

Post by johnny_blazze »

ibizza wrote:
100% istina
haver me maloprije zove,ravezao pricu,Zeljo najaci,masina,niko nam nista ne moze,a prije samo 3 godine,smijao mi se sto idem na tekme,kao ne zna nikog da prati ovu nasu ligu itd... :-)
a znam ih i ja takvih koliko hoces 2 puta otisao na utakmicu tamo 98 godine ali svaki put po 2 sata prica o zelji kako su jaki ovako onako, a prije par godina kad se pjevalo famose eto zelje tamo se nigde ih nije bilo :D

edit: pitam ovog jednog pa pratis li zelju kaze "pa gledam tabelu" :lol:
Hamo_copa_pitu

#2609 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

BHF_Manijak wrote:
Ih sta ja znam likovi koji evo dvije-tri godine "ne prate ove ligu" i "ma jebo ovo, ovo je sranje, kakva nasa liga...". 8-) Tako da ti ta prica smrdi! :wink:
Mi smo tu i podrzavamo svoj klub.

Drugo je sto ti to ne vidis ili ne zelis vidjeti.
Last edited by Hamo_copa_pitu on 08/05/2012 00:27, edited 1 time in total.
banovan

#2610 Re: Sarajevski derbi

Post by banovan »

Hamo_copa_pitu wrote:Ne ide jer to nije renome kluba ali mi smo i dalje uz klub kako god da bude.
kako god vi ste od rata na ovamo,uspjeli uzeti jednu titulu,tako da ste naviknuti na takve (ne)uspjehe.
Hamo_copa_pitu

#2611 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

banovan wrote:
Hamo_copa_pitu wrote:Ne ide jer to nije renome kluba ali mi smo i dalje uz klub kako god da bude.
kako god vi ste od rata na ovamo,uspjeli uzeti jednu titulu,tako da ste naviknuti na takve (ne)uspjehe.
To je nas problem i pratimo svoj klub i u takvim okolnostima.
ganjeta

#2612 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

A mi ne podržavamo, džaba što imamo najbolji prosjek gledaoca... to nije relevantno :lol: .
pOZz

#2613 Re: Sarajevski derbi

Post by pOZz »

Odanost - truba i jedni i drugi.

Hajmo kuhaj dalje na nekom drugom polju. 8-)
Hamo_copa_pitu

#2614 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

ganjeta wrote:A mi ne podržavamo, džaba što imamo najbolji prosjek gledaoca... to nije relevantno :lol: .

Ma nisi upucen u raspravu.

Lako je biti tu kad sve ide kako treba, gdje ste bili kad su kola isla nizbrdo.
Last edited by Hamo_copa_pitu on 08/05/2012 00:33, edited 1 time in total.
ganjeta

#2615 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

pOZz wrote:Odanost - truba i jedni i drugi.

Ma to je buraz na cijelom balkanu, jebe nas mentalitet, niko nema neku odanost. Imala je Zvezda 40. milja da besplatnim ulazom, čim su vratili plaćanje karte 12-13 milja. Što je proporcijonalno naših 4-5 milja.
papedzaja

#2616 Re: Sarajevski derbi

Post by papedzaja »

ganjeta wrote:A mi ne podržavamo, džaba što imamo najbolji prosjek gledaoca... to nije relevantno :lol: .
Gdje se može vidjeti taj prosjek gledalaca ????
Hamo_copa_pitu

#2617 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

papedzaja wrote:
Gdje se može vidjeti taj prosjek gledalaca ????

Imaju vise jer ih izlaci derbi a sad ce se to izjednaciti.
Iker C

#2618 Re: Sarajevski derbi

Post by Iker C »

I u tim mučnim godinama jedina nam je radost bila što nas vi niste mogli dobiti, čini mi se 6 godina.
papedzaja

#2619 Re: Sarajevski derbi

Post by papedzaja »

Iker C wrote:I u tim mučnim godinama jedina nam je radost bila što nas vi niste mogli dobiti, čini mi se 6 godina.

Niste se ni vi satrali od pobjeda
Hamo_copa_pitu

#2620 Re: Sarajevski derbi

Post by Hamo_copa_pitu »

Ma ja bi volio vidjeti jedan dobar derbi sa malo vise golova a ne ovih zadnjih par gdje jedva nabrojis sanse a pogotovo da vidis golove.
pOZz

#2621 Re: Sarajevski derbi

Post by pOZz »

ganjeta wrote:
pOZz wrote:Odanost - truba i jedni i drugi.

Ma to je buraz na cijelom balkanu, jebe nas mentalitet, niko nema neku odanost. Imala je Zvezda 40. milja da besplatnim ulazom, čim su vratili plaćanje karte 12-13 milja. Što je proporcijonalno naših 4-5 milja.
Ne bih ja njih ubraj'o u ovu priču. Kod nas da bude džaba ulaz, a da nije u trenutku neke euforije, ne bi bilo više od deset milja. A nekad je, evo uzimam primjer Koševa, protiv Travnika znalo biti toliko ljudi.
LSD

#2622 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Pa mogao bi ovaj naredni derbi ponuditi više golova i same igre...ako i mi, a i vi ostvarimo ciljeve u narednom kolu (pobjedimo Slaviju - odnosno vi Olimpic), ulazimo u derbi rastereceni rezultatskog imperativa....tad se može ocekivati otvorena utakmica , što se kaže "za raju".
E onda neka vam je Bog na pomoci :-) jer ko god se otvorio protiv Želje ove sezone je primio po 3-4 komada.
banovan

#2623 Re: Sarajevski derbi

Post by banovan »

Ma mi smo cudan narod skroz.Sve nam brzo dosadi,ambicije nam rastu nerealno :-)
papedzaja

#2624 Re: Sarajevski derbi

Post by papedzaja »

Pa dovoljan je pokazatelj posjeta na Grbavici. Pored svih rezultata skupi se 2,3 hiljade u noćnom terminu to je pokazatelj mnogih stvari

@ LSD realno je da i ovako nema imperativa rezultata jer ste vi osvojili titulu a mi betonirali poziciju u Evropi 4 kola prije kraja 10 bodova prednosti je sasvim dovoljno
BHF_Manijak

#2625 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

Hamo_copa_pitu wrote:

Ma nisi upucen u raspravu.

Lako je biti tu kad sve ide kako treba, gdje ste bili kad su kola isla nizbrdo.
A nisam znao da su tribine bile zakljucane unazad 5-6 godina i da je ravno 0 gledalca bilo na tribinama! Hvala ti sto me prosvijetli! :( :roll:

Daj ba mojne biti smijesan, ko sto je i sva ova rasprava djecija i smijesna, ali kad vec pricas i to potenciras odmah da ti kazem da bi vas AL U QRCU bilo po 1500-2000 da ste 8-9-10 na tabeli, nemoj se lagati bezze, mi Evrope nismo 7 godina vidjeli, tavorili u sredini tabele i opet nas je bilo onih standardnih 1500-2000 "bolesnika" i ti tu situaciju poredis sa vasom gdje se borite za Evropu i gdje ste 3-4-5 na tabeli, gigant si majkemi! :lol: :lol: :roll:
Post Reply