Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

baxus

#25501 Re: Sarajevski derbi

Post by baxus »

Image
bjelave

#25502 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Ricken wrote:
Bezveze krečiš, jer se u tom pogledu neće ništa promjenit. Imamo takav stadion da sve 4 tribine imaju veliki broj sezonskih ulaznica. Ono što ste dobili na zadnjem derbiju je nešto što ćete sigurno dobijati i narednih 10 godina, bezveze, nepotrebn krečiš i smaraš. Istok nismo gradili, da bi smo povećali posjetu na derbiju.
Haveru ne krecim je nego ovi sto smaraju kako je sad ubijen gradski derbi.A to se desilo davno. Samo sto se pravimo budale.

Vec sam napisao jednom ovdje, da ja poslije rata, vec od negdje 2000, ili malo ranije, nisam mogao otici na Grbavicu. Nisam tamo dobro dosao. Kao neko, ko bi sa nekog normalnog mjesta, nisam ultras za zdenke, pogledao utakmica a da pri tom mogu imati bordo sal.
Kao sto su moji haveri, s plave strane, sve ove godine isli na zapad na Kosevu i pri tome jos serbez vodili djecu.
Samo o tome pricam.
Postujem vase razloge. Nadam se da vi razumijete nase. Nek zauvijek bude 5%.
Nadzorna_ploca

#25503 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Kerla i Bogicevic, sta je ovo vako nenormalno. :lol:
ganjeta

#25504 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Čestitam jufkama ovim zagorenim, još smo dobro prošli, ko mačija guza, raznijeli nas.

Gledali smo film Sablja 2 u malo izmjenjenim ulogama.

Pičke!!!
lakilaka

#25505 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

bjelave wrote:
lakilaka wrote:
Nije belaj. Samo neka bude prostor za toliko ljudi
bice, budi siguran u to. tacno prostor bez stolica za 650 ljudi.
Koja je razlika izmedju 650 i 1090?
Vi ste do sada na Kosevu imali cijeli jug i pola zapada, 10 000 gospodskih stolica. I to ste nam vratili tako sto kako povecavate kapacitet Grbavice tako nama smanjujete broj mjesta. I plus na sta lici ta zdenka?

Ako se nastavite kurciti sljedeci put na Kosevo ulazite u 15 minuti a izlazite u 75. Tako je po pravilima Premijer lige regulirano za gostujuce navijace.
ne baljezgaj. to za 15 i 75 minuta nema u pravilniku. a vidjeces razliku izmedju 650 i 1090. prvo je 5% a drugo 8%. samo 650 i ulazak sat prije a izlazak 2 sata poslije i svo vrijeme u ogradi predvidjenoj za toliki broj. to je manje od pola zdenke.
al-em

#25506 Re: Sarajevski derbi

Post by al-em »

Duljevic je najjaci igrac u ovoj drzavi.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#25507 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Naravno, nadam se da nikad naši neće više pristati da se nama da 1k - 1,5k (ako su dobro raspoloženi) a njima 6 - 10k. Nikad više! A današnja utakmica je dokaz sta znači podrška par hiljada navijača. Iako smo mi posjetom podbacili. moSa 5% ili reciprotitet.
nema me tamo

#25508 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/or ... c910ab.jpg

Mohikanac brat naš!

Zato ja provociram do maksimale jer se sjecam sve i jednog posta što si kopirao. :izet: :izet: :izet:
bjelave

#25509 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

"lakilaka"

ne baljezgaj. to za 15 i 75 minuta nema u pravilniku. a vidjeces razliku izmedju 650 i 1090. prvo je 5% a drugo 8%. samo 650 i ulazak sat prije a izlazak 2 sata poslije i svo vrijeme u ogradi predvidjenoj za toliki broj. to je manje od pola zdenke.
Ne valja ti ovo gore, prosto je.
A nece nas doci ni 650 a ni 1090. Ko ni prosli put. Nema potrebe.I bez navijaca vas deremo. Kao sto bi vas vas sprcili i zadnji put da smo imali posteno sudjenje.
Te pare cemo uplati Merhametu ili nekom drugom potrebitom.
Last edited by bjelave on 20/05/2017 23:52, edited 1 time in total.
emigrazione

#25510 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

https://www.youtube.com/watch?v=G048KKelEEk
:kontrabas: :serbo: :kontrabas: :serbo: :kontrabas: :serbo: :kontrabas: :serbo: :smeker:
:kiss:
zenim LSD-a pa se veselim...
Slobo je bog, mogu misliti kakva mu je faca od one strumfovske bratove pickurine :lol: :lol: volim te Vladoooooooo :bih: :kiss:
Last edited by emigrazione on 20/05/2017 23:56, edited 4 times in total.
nema me tamo

#25511 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Zašto se javljate tom liku uopšte?

Taj nije vidio stadiona deceniju.
Nadzorna_ploca

#25512 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Ali nevjerovatno da nam kao prijete tim brojem ljudi a ustvari x raje vise i ne zeli da ide na Grbavicu. Ne znam da bi mogli i napuniti tih 1000+ koliko su nam davali. :mrgreen:
Ricken

#25513 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Pitar sa Kariba wrote:Naravno, nadam se da nikad naši neće više pristati da se nama da 1k - 1,5k (ako su dobro raspoloženi) a njima 6 - 10k. Nikad više! A današnja utakmica je dokaz sta znači podrška par hiljada navijača. Iako smo mi posjetom podbacili. moSa 5% ili reciprotitet.
Je li fakat mislite da ste nas dobili zbog 1750 manijaka?

Dobili ste nas jer vam nije trebalo nizašta, i odigrali ste jednu super tekmu. Da nas je bilo 15.000 bilo bi u najmanju ruku isto.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#25514 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Ricken wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Naravno, nadam se da nikad naši neće više pristati da se nama da 1k - 1,5k (ako su dobro raspoloženi) a njima 6 - 10k. Nikad više! A današnja utakmica je dokaz sta znači podrška par hiljada navijača. Iako smo mi posjetom podbacili. moSa 5% ili reciprotitet.

Dobili ste nas jer vam nije trebalo nizašta, i odigrali ste jednu super tekmu. Da nas je bilo 15.000 bilo bi u najmanju ruku isto.
Je li fakat misliš da vas danas ne bi došlo 6-8k na Koševo? I da je isto, pa trunite o grotlu Grbavice i sad kao nema veze....
Last edited by Pitar sa Kariba on 20/05/2017 23:59, edited 1 time in total.
nema me tamo

#25515 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Ricken wrote:

DA LI STVARNO MISLIS DA VAS JE BILO 15 HILJADA DA BI BILO U NAJMANJU RUKU ISTO?
DA LI STVARNO TO VJERUJES? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GandalfSivi

#25516 Re: Sarajevski derbi

Post by GandalfSivi »

lendric wrote:Fino je kad ti je klubu najveći uspijeh u sezoni pobijediti u derbiju, iako nisi ništa osvojio

Maca, mlad si, zelen, iskuliraj jedno do augusta, pa probaj ponovo...
Tomahawk11
Globalni moderator

#25517 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Iznenadio sam se koliko smo mi dobro, a vi lose odigrali.
Ono, kontam nakon one pusione u kupu i onih sranja poslije, kako naci snage za derbi?
Pokazalo se da je prica o ritmu i umoru teska izvlakusa. Sve se moze kad se hoce, kad si profesionalac.
Zao mi je zbog komsija sto je ispalo ovako, ona komedija u Bijeljini....gube i crveni, kontam to je to, kad oni preokrenu do kraja :-) cisto, jel :mrgreen:
Meni nije jasno da se dodje igrati za titulu i onako se odigra :? protivnik ti u knock downu, izgubio finale, svjezina ekipe (koliko god ja to smatrao minornim) na tvojoj strani, treba ti bod i ne uzmes :roll: u rangu Slobodine pusione od Slavije.
Slavko se pokazao kao ziheras, koliko god je dobro vodio do prije par kola, ovo u posljednje vrijeme je pokazalo od kakvog je materijala. Ocito ne sampionskog.
A i sva ona prica o kvalitetnijom ekipi....jbt, sta je ono, zadnja linija kad dobiju loptu, useru se, ne znaju ni izbiti, fulaju loptu :-) vezni red tanak da ne moze tanji, Zeba se nekud sakriva, lopta se nabija na Stevanovica....sta moze covjek sam?!
Na poluvremenu je bilo sranje na zapadu sa nekim navijacem Zelje, odmah do loze....palo je par udaraca i pendek je radio....na kraju upadose kornjace. Ne vidjeh sta je bio povod, ali i to je pokazatelj da smo u qrcu i da ce sve manje ljudi dolaziti na nase stadione. Mozda sam ja neka druga sorta, ali nisam za fizicko razracunavanje na tribini, gledaj svoj klub i navijaj, ako je i dosao, sta sad, ne treba se ponasati ko da je neka druga vrsta, ispoljavati neke frustracije i agresiju....tuci covjeka jer navija za drugi klub :roll: jebo to, ljudi ce prestati dovoditi djecu, ostace samo olos na stadionima.
GandalfSivi

#25518 Re: Sarajevski derbi

Post by GandalfSivi »

Pitar sa Kariba wrote:Daj ba nek' neko javi Šiljku!!!

Image
:lol: :lol: :lol:
Post godine, gasi sve :lol:
nema me tamo

#25519 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Tomahawk11 wrote:Iznenadio sam se koliko smo mi dobro, a vi lose odigrali.
Ono, kontam nakon one pusione u kupu i onih sranja poslije, kako naci snage za derbi?
Pokazalo se da je prica o ritmu i umoru teska izvlakusa. Sve se moze kad se hoce, kad si profesionalac.
Zao mi je zbog komsija sto je ispalo ovako, ona komedija u Bijeljini....gube i crveni, kontam to je to, kad oni preokrenu do kraja :-) cisto, jel :mrgreen:
Meni nije jasno da se dodje igrati za titulu i onako se odigra :? protivnik ti u knock downu, izgubio finale, svjezina ekipe (koliko god ja to smatrao minornim) na tvojoj strani, treba ti bod i ne uzmes :roll: u rangu Slobodine pusione od Slavije.
Slavko se pokazao kao ziheras, koliko god je dobro vodio do prije par kola, ovo u posljednje vrijeme je pokazalo od kakvog je materijala. Ocito ne sampionskog.
A i sva ona prica o kvalitetnijom ekipi....jbt, sta je ono, zadnja linija kad dobiju loptu, useru se, ne znaju ni izbiti, fulaju loptu :-) vezni red tanak da ne moze tanji, Zeba se nekud sakriva, lopta se nabija na Stevanovica....sta moze covjek sam?!
Na poluvremenu je bilo sranje na zapadu sa nekim navijacem Zelje, odmah do loze....palo je par udaraca i pendek je radio....na kraju upadose kornjace. Ne vidjeh sta je bio povod, ali i to je pokazatelj da smo u qrcu i da ce sve manje ljudi dolaziti na nase stadione. Mozda sam ja neka druga sorta, ali nisam za fizicko razracunavanje na tribini, gledaj svoj klub i navijaj, ako je i dosao, sta sad, ne treba se ponasati ko da je neka druga vrsta, ispoljavati neke frustracije i agresiju....tuci covjeka jer navija za drugi klub :roll: jebo to, ljudi ce prestati dovoditi djecu, ostace samo olos na stadionima.
Neka te na ovoj strani da se ne izgubi post previse si se trudio. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#25520 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Hvala :D
bjelave

#25521 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

Dosta mi je ove rasprave sa loserima.
Odo da spavam snom pravednika.
omega369

#25522 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Vakat je da streber nikolic iskopa na linkedinu neko novo ime, da odzvoni :mrgreen:
emigrazione

#25523 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

:per:
Udbas

#25524 Re: Sarajevski derbi

Post by Udbas »

nema me tamo wrote:
Tomahawk11 wrote:Iznenadio sam se koliko smo mi dobro, a vi lose odigrali.
Neka te na ovoj strani da se ne izgubi post previse si se trudio. :D
Ne znam razlog za frku ali lako može biti da je nešto srao. Bilo je dosta štrumfova na zapadu i niko ih nije prstom dotakao.
P.S. Da nam nije nedaj bože Hrasno nastradao?
sumirprimus

#25525 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

last mohicans wrote:Osobno mi je zadovoljstvo ciirati ovog dečka:
lendric wrote:Ja da sam na mjestu FK Sarajevo, u subotu bih ubacio juniore, a ove ostavio da odmaraju
lendric wrote:Sretno našim športskim prijateljima
lendric wrote:Mogu, oni su divevi
lendric wrote:Jesu li legle pare igračima Sarajeva
lendric wrote:Nego momci ko je prvi ?
lendric wrote:Svaka čast, pravi majstor, ali opet kompleks vas ubi

Je.. malo sarajvo
lendric wrote:Moj Ćala izgubi posao koji ti je bio siguran, a uskoro ti ide noga

:lol: :lol: :lol:
lendric wrote:Večeras bi neko mogao popišan otići sa stadiona :izet:
lendric wrote:Zašto se Ćali iza leđa radi, a uskoro mu se sprema i otkaz, i ostaviše čovjeka bez kore hljeba
lendric wrote:kme kme
lendric wrote:Ne brinite se, dolazi vam Stevanović Miroslav na kraju sezone
lendric wrote:Trpa Miske i ne vadi :izet:
:lol: :lol:
Post Reply