Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:O kakvom je pustanju rijec?
Treba malo biti realan.
ccccc
kakav je ovo ba defetizam???ko ba realno,pa nije ispit iz termodinamike
Pa realno, nego.
Izgubio si finale kupa i to na penale.
Mora ostaviti traga.
Imas onih koji su sigurno u knock downu.
Onda nas famozni umor ritam srijeda-subota.
A svakako se zagovara davanje prilike perspektivnim mladim igracima.
Volio bih vidjeti Hadzica u derbiju naprijed nego se hljeba najesti.
Ahmet svakako nece dati gol.
sumirprimus wrote:a vala ako im pustite onda ste fakat pitarske p****...cccc
charuga ne psujem!
Nema potrebe puštati Želja,ja samo kažem da treba ubaciti fizički i psihički spremne igrače,što bi neko usijane glave i sav rastresen igrao u tako jednoj važnoj utakmici.Iako smo u blagom mamurkluku nema predaje!
Tomahawk11 wrote:
Ma nece biti tako, to je samo scenario
Vise bajka
Ako bude remi, 0-0, a sve su prilike da to jos jednom gledamo ili eventualno neka pobjeda Zelje 0-1, jer ja ne vidim kako cemo se mi sabrati do subote.
danas te krenulo, komsija
Ma pusti Tomahawka, 1:0 za nas, Crnkic se iskupljuje za jucerasnji promasaj.
Tomahawk11 wrote:
Ma nece biti tako, to je samo scenario
Vise bajka
Ako bude remi, 0-0, a sve su prilike da to jos jednom gledamo ili eventualno neka pobjeda Zelje 0-1, jer ja ne vidim kako cemo se mi sabrati do subote.
danas te krenulo, komsija
Ma pusti Tomahawka, 1:0 za nas, Crnkic se iskupljuje za jucerasnji promasaj.
tako rekoste i za mog miljenika Hebibovica, pa vidjesmo kako to prodje
Hebib je odlicno igrao, probijao, poslao loptu za gol, ali onaj kloc fuli citav prazan gol....i tukli su ga cijelo vrijeme, koliko je samo onaj Loncar napravio faulova na njemu...
Nadzorna_ploca wrote:Dobro je proslo. Hebib je odlican bio.
na kome je sviran penal? uspavljivala sam dijete pa ne vidjeh.
Bebac.
Neka je živ i zdrav.
hvala! pojeLA je i vec je velika cura koja navija Zejooooooo cim ugleda utakmicu na tv-u
Tomahawk11 wrote:Hebib je odlicno igrao, probijao, poslao loptu za gol, ali onaj kloc fuli citav prazan gol....i tukli su ga cijelo vrijeme, koliko je samo onaj Loncar napravio faulova na njemu...
pa odlicno je on odigrao i prosli derbi na Grbavici, samo mu zavrsnica fali, tj nema kome dodati za zavrsnicu. nije da se bunim, naprotiv.