Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lakilaka

#24576 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

Sa_u_srcu wrote:
lakilaka wrote:
Sa_u_srcu wrote:. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.

NE LAZITE VISE OVAJ NAPACENI NAROD MITOMANI
pročitaj moje postove i zadnji post od šibicara. možda konačno i shvatiš.

Mup se ogradio od vas ejjjj MuP... :lol: bjezi ba na spavanje sta ti je
ti možeš tjerati na spavanje samo svoju ženu, ako je imas i ako smiješ. ti ili nećeš, ili ne znaš citati ili ne kontas. pročitaj post od šibicara on ti je kao prvacicima u bukvaru objasnio. ako ni tada ne skontas, dižem ruke i kažem: zivilo pravilo 5%
Maharadza

#24577 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

Sabrina jasno objasnila razlog ovih 5%:

Image

Kraj priče! :mrgreen:
Bambino Blu

#24578 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Izgleda da im je krivo sto nama ne smeta 5 % :izet: :izet: :lol: :lol:
Raigor Stonehoof

#24579 Re: Sarajevski derbi

Post by Raigor Stonehoof »

al koliko puta ponavljaju kako ce oni napunit shugavicu, a po istoka prazno za najvazniju utakmicu sezone :lol:
Sa_u_srcu

#24580 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Mi mozemo svoj stadion napuniti sa citaviih 10.000 a vi svoj ne mozete jer kosevo prima 35.000.... :lol:
Znaci gori sve, gasi internet... :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#24581 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

5% :nargila:
Sljedeci derbi na Grbavici 650 navijaca Sarajeva natisnuti u prostor gdje su bili Ultrasi,odnosno u sami cosak na Sjeveru i zivio.
Dead Man Walking

#24582 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Sa_u_srcu wrote:Mi mozemo svoj stadion napuniti sa citaviih 10.000 a vi svoj ne mozete jer kosevo prima 35.000.... :lol:
Evo posto si ti najvokalniji i iz tebe izbija zadovoljstvo, nozes li nam docarati sta te to cini tako sretnim? Koju korist imas od ovoga? I zasto te uopste boli kita da li ce biti hiljadu ili 5 hiljada Manijaka? Koja je razlika tebi licno?
yasaq

#24583 Re: Sarajevski derbi

Post by yasaq »

Raigor Stonehoof wrote:al koliko puta ponavljaju kako ce oni napunit shugavicu, a po istoka prazno za najvazniju utakmicu sezone :lol:
Nis promjenili koreografiju na istoku od utakmice sa Slobodom :lol:
Tifosi

#24584 Re: Sarajevski derbi

Post by Tifosi »

lakilaka wrote:1725 najboljih navijaca na jugu je dovoljno.
Idemo najbolji navijaci
shbc

#24585 Re: Sarajevski derbi

Post by shbc »

Navili se citav dan dan kako smo supci, sjebali derbi, kako su oni nama dali 10% (samo ne znam po kojoj matematici), ali nije ih pogodilo. Nije im krivo :mrgreen:
Sa_u_srcu

#24586 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Dead Man Walking wrote:
Sa_u_srcu wrote:Mi mozemo svoj stadion napuniti sa citaviih 10.000 a vi svoj ne mozete jer kosevo prima 35.000.... :lol:
Evo posto si ti najvokalniji i iz tebe izbija zadovoljstvo, nozes li nam docarati sta te to cini tako sretnim? Koju korist imas od ovoga? I zasto te uopste boli kita da li ce biti hiljadu ili 5 hiljada Manijaka? Koja je razlika tebi licno?
Ja sam uvijek bio protiv ovoga, ti si mene s nekim zamijenio, tvoji su svrsavali na zadnju odluku tvoje uprave, ja vam samo otvaram oci i obaram vasu mitomaniju
LSD

#24587 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Image

Zadnji derbi...nema ih više od 8 milja na sve tri tribine i oni nešto nekome glume, fol neka ogranicenja :lol: neznalice koje im vode klub ne kontaju da samo manijaci mogu napuniti Jug i dio zapada, da mogu zaraditi solidno na jednoj utakmici.

Sad valja opravdati pred Očuhom finansijski gubitak.
Maharadza

#24588 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

Bambino Blu wrote:Izgleda da im je krivo sto nama ne smeta 5 % :izet: :izet: :lol: :lol:
To se ne sviđa čelnicima Željezničara, koji su nakon današnjeg sastanka odlučili odgovoriti Sarajevu, te se oglasili zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u cjelosti.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-zelje ... evu/237099

The Mitomani 87! :oops:
Sa_u_srcu

#24589 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Evo velikog mislioca... :lol: znaci mi zaradjujemo na Vama a Vi ne zaradjujete na nama.... :lol:
vi cete nama faliti ali mi vama necemo.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boze ti mene sacuvaj, sta covjek mora citati na ovom forumu.... :-)
MensurM

#24590 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Sa_u_srcu wrote:Evo velikog mislioca... :lol: znaci mi zaradjujemo na Vama a Vi ne zaradjujete na nama.... :lol:
vi cete nama faliti ali mi vama necemo.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa naravno. To je i logično.

Izračunaj sam, dovoljno ti je pogledati zadnji derbi na Grbavici.
Sa_u_srcu

#24591 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

MensurM wrote:
Sa_u_srcu wrote:Evo velikog mislioca... :lol: znaci mi zaradjujemo na Vama a Vi ne zaradjujete na nama.... :lol:

citavih 11.000 :lol: :lol: :lol: :lol:
yasaq

#24592 Re: Sarajevski derbi

Post by yasaq »

LSD wrote:Image

Zadnji derbi...nema ih više od 8 milja na sve tri tribine i oni nešto nekome glume, fol neka ogranicenja :lol: neznalice koje im vode klub ne kontaju da samo manijaci mogu napuniti Jug i dio zapada, da mogu zaraditi solidno na jednoj utakmici.

Sad valja opravdati pred Očuhom finansijski gubitak.
Jebeš Da Vinčijev kod šta ste vi :lol:
MensurM

#24593 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Sa_u_srcu wrote:
MensurM wrote:

citavih 11.000 :lol: :lol: :lol: :lol:
Bravo. A 11 000 ne bi bilo da su na stadionu bili i navijači Sarajeva.

A budući da je cijena karte ista za navijače Sarajeva i Želje, računica je jasna.
LSD

#24594 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Fočko, vi ste nama bitni ko lanjski snijeg ;-) Grbavica je bila puna i protiv Slobode.

Ali sad valja polagati račune pred Očuhom i Kenchom :izet: kako objasniti svojim masterima gdje su pare od derbija ;-)
Sa_u_srcu

#24595 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Cast stvarno izuzetcima kojih ima ovdje...a ostali se fakat trebate banovati sami od sebe....svasta sam cuo i procitao ali ovih zadnjih fenomena i analiticara pa to je za nobelove nagrade..... :lol: Dosli ste u situaciju da pricate da vama ne treba 30.000 km od navijaca Sarajeva a nama kao treba... :lol: Nama koji nemamo niti jedne marke duga, koji gradimo kamp, koji smo poslali ponudu za kosevo ili klizaliste...a Vi mitomani, imate 5.000.000 KM duga u ovom trenutku prema drzavi.... :lol: Al najbolja je analiza, definitivno, nama vi ne trebate jer mi mozemo napuniti stadion sa 11-000 gledalaca a vi ne mozete jer stadion prima 35.000 i zbog tog razloga mi cemo vama vise faliti nego vi nama.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZNACI KOLEKTIVNO LUDILO... :lol:
Sa_u_srcu

#24596 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

LSD wrote:Fočko, vi ste nama bitni ko lanjski snijeg ;-) Grbavica je bila puna i protiv Slobode.

Ali sad valja polagati račune pred Očuhom i Kenchom :izet: kako objasniti svojim masterima gdje su pare od derbija ;-)

Sarajevo-Sloboda 23.000 tu brojku necete nikad oboriti, da napravite jos 13 istoka.... :kiss:
LSD

#24597 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ma ja, boli vas q što ce onaj makedonac morati prodavati auto ili stan ili dizati kredit, kad Amidža zatraži zaradu o derbija, yebe se vama, vi ste sretni jer ste fol šuknuli komšijama :lol: to vam je highlight sezone :thumbup:
Sa_u_srcu

#24598 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

LSD wrote:ma ja, boli vas q što ce onaj makedonac morati prodavati auto ili stan ili dizati kredit, kad Amidža zatraži zaradu o derbija, yebe se vama, vi ste sretni jer ste fol šuknuli komšijama :lol: to vam je highlight sezone :thumbup:

To je argumenat velikog mislioca i sukanje.... :lol: evo tu sam polemiziraj s menom, rasturi me.... :lol: sta je??? fali argumenata za bilo kakvu raspravu.... :lol: SHUT DOWN LSD gasi komp i iskljuci se kao i ostali... :lol:
lakilaka

#24599 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

sa u srcu, jesi li skontao ono sto ti je šibicar napisao. Ili si u nedostatku argumenata to preskočio. mada je to sibicar objasnio kao prvacicima u bukvaru. jednostavnije ne može. a ti i dalje širi svoju mitomanija i udaraj glavom o zid.
Sa_u_srcu

#24600 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

lakilaka wrote:sa u srcu, jesi li skontao ono sto ti je šibicar napisao. Ili si u nedostatku argumenata to preskočio. mada je to sibicar objasnio kao prvacicima u bukvaru. jednostavnije ne može. a ti i dalje širi svoju mitomanija i udaraj glavom o zid.

Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.

SVE JASNO NE ZNAM ZA TEBE
Post Reply