Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sayw0t
#2376 Re: Sarajevski derbi
Ma oni pocesto veze nemaju sa zivotom. Uglavnom se nadje jedan ovakav sa kilometarskim postovima koji glumi nekog pametnjakovica. 
- cappy_tempo
#2377 Re: Sarajevski derbi
ledenko i nemam ideje objasnili pogotovo za komplekse. Sad kad se sjetim horde su pola sata sve ukupno pjevale manijaci jebu horde zla i to je cak bila glavna pjesma i najduze se pjevala.
-
sayw0t
#2378 Re: Sarajevski derbi
cappy_tempo wrote:ledenko i nemam ideje objasnili pogotovo za komplekse. Sad kad se sjetim horde su pola sata sve ukupno pjevale manijaci jebu horde zla i to je cak bila glavna pjesma i najduze se pjevala.
Koja je to ironija kad Armin pise nesto o kompleksima a ovdje kopira postove sa hz.ba, predstavlja se kao navijac Sarajeva pola godine pod drugim nickom itd.
-
chsk
#2379 Re: Sarajevski derbi
Imamo kompleksecappy_tempo wrote:ledenko i nemam ideje objasnili pogotovo za komplekse. Sad kad se sjetim horde su pola sata sve ukupno pjevale manijaci jebu horde zla i to je cak bila glavna pjesma i najduze se pjevala.
Ja da sam na vašem mjestu slavio bih pobjedu a ne tražio nekakve ofsajde koji su niđe veze i solio pamet.
I da, čestitke za pobjedu, vi loši, mi još gori. Prejadan derbi.
-
InaravnoDzej
#2380 Re: Sarajevski derbi
dino84 de majke ti malo odmori, sa tim svojim kilometarskim postovima. Ako mislis istjerati neku "pravdu" onda to radis na pogresnom mjestu. Sta god da kazes naici ce neko ko ce napisati nesto kontra tebe i onda opet moram citati tvoje kilometarske postove, koji su ruku na srce bas kao i vasa sinocnja predstava sa transparentima i onom setalicom ili sta je vec ono bilo.
sorry za off topic.
sorry za off topic.
-
maxell_sarajevo
#2381 Re: Sarajevski derbi

Krenuo manijak kuci
- ODVRATAN_i_GADAN
#2383 Re: Sarajevski derbi
Gdje je smisao komentara tipa "pises kilometarske postove" aaaa sve u negativnom kontekstu? Ko nema koncentracije da cita neka i ne cita jer je ovo FORUM, a ne chat ili sms!
Sto se tice utakmice, Zeljo bolji i konkretniji, a Sarajevo na pojedinim pozicijama bas bas tanko i samo su sreca i Adilovic sprijecili visociji poraz ali u biti derbi je generalno los tj. Zeljo mrsav, a Sarajevo Twigi!
Sto se tice utakmice, Zeljo bolji i konkretniji, a Sarajevo na pojedinim pozicijama bas bas tanko i samo su sreca i Adilovic sprijecili visociji poraz ali u biti derbi je generalno los tj. Zeljo mrsav, a Sarajevo Twigi!
-
sistematski pregled
#2384 Re: Sarajevski derbi
Ma ništa to. Sad ćeš vidjet kada onaj grobar ćizu povuče, samo se to pika.KPNCTNJAH wrote:@dino84
pa sto nisi ovo uslikao, nego iz tog ugla... ovo ti nije ofsajd ?
- tazmaniaBAN4
#2385 Re: Sarajevski derbi
hahahahahahhaha da nije ovih pitara trebalo bi ih izmisliti... gledaj sta sve nece raditi od muke, prestigo ih ŽELJO na tabeli, prestigo ih ŽELJO u ukupnom poretku, ŽELJO ih godinama handri! Neznaju sta ce od muke, traze neke slike, klipove,pokusavaju se oprati, pokusavaju neku posluku porati...
GLEDATI KAKO GA SAMI SEBI ZABIJATE U GROTLU GRBAVICE, NEPROCIJENJIVO!
gay is ok

gay is ok
- cappy_tempo
#2386 Re: Sarajevski derbi
i tazmania je objasnio hahahahahaha. Cuj godinama handre,klubski i navijacki jel tako? Hahahahahahaha
-
sayw0t
#2387 Re: Sarajevski derbi
Sta ces, "nebeski" klub i "nebeski" navijacicappy_tempo wrote:i tazmania je objasnio hahahahahaha. Cuj godinama handre,klubski i navijacki jel tako? Hahahahahahaha
-
bordo_boy
#2388 Re: Sarajevski derbi
željo najbolji.Ledenko wrote:Sarajevo ispalo iz borbe za titulu, ispalo iz kupa. Željo u borbi za titulu, Željo u polufinalu kupa.
Vozdrica
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2389 Re: Sarajevski derbi
Prijatelju,ko brani vama da prozivate savez ,komitet,sudijsku organizaciju..svu tu lakrdiju?dino84 wrote:@Libero
E drago mi je da si konacno na ovo trece u svom postu odgovorio.
p.s.Sad kad je sve gotovo,reci cu ti nesto...Kamo srece da ste samo 1 posto vremena,snage i zivaca (i vase Udruzenje a i navijaci) dodatno utrosili u danima prije meca na prozivanje Sirokog i Bevande koji ocito stimaju prvenstvo (Travnik,Celik
,FCS
![]()
itd.),vise bi efekta bilo.
Ovako se Bevanda fino zavalio i dok se dvoje svadja treci se koristi,ali eto...Ima proljece vec rekoh pa ce junak na junaka pa ko bude jaci kad je Siroki u pitanju,ali kazem opet,da ste na onom transu za komitet naveli druge stvari tipa Bilobrkovog presmijesnog niza bez gola mada je lik vec par puta trebao posteno kapitulirati vise bi efekta bilo.
Jer citava ova prica je sve vrijeme bila jasna kao dan , 1+1+1 = 3.
Vidimo se na proljece i sretan praznik svima koji ga slave
Ko brani i vama i nama da to uporedo radimo,ako vec ne mozemo zajedno?
Svaka nepravilnost i prevara je to sto jeste,pa bez obzira ko stoji iza nje. Eto vec slijedecu utakmicu mozete dici parolu za smijesno i ocigledno lobiranje i naklonost sudija ,i to u kontunuitetu,spram Listice i Borca.
Last edited by -LIBERO- on 06/11/2011 16:38, edited 1 time in total.
- Logovan
#2390 Re: Sarajevski derbi
Eto mi ne znamo šta ćemo od muke od vas, jedemo sami sebe od muketazmaniaBAN4 wrote:hahahahahahhaha da nije ovih pitara trebalo bi ih izmisliti... gledaj sta sve nece raditi od muke, prestigo ih ŽELJO na tabeli, prestigo ih ŽELJO u ukupnom poretku, ŽELJO ih godinama handri! Neznaju sta ce od muke, traze neke slike, klipove,pokusavaju se oprati, pokusavaju neku posluku porati...
gay is ok
![]()
![]()
-
elSaik
#2391 Re: Sarajevski derbi
Ma kakvi vi i da se mučite zbog Želje. Samo je Osim prije, tokom i poslije utakmice.zlo87 wrote:Eto mi ne znamo šta ćemo od muke od vas, jedemo sami sebe od muketazmaniaBAN4 wrote:hahahahahahhaha da nije ovih pitara trebalo bi ih izmisliti... gledaj sta sve nece raditi od muke, prestigo ih ŽELJO na tabeli, prestigo ih ŽELJO u ukupnom poretku, ŽELJO ih godinama handri! Neznaju sta ce od muke, traze neke slike, klipove,pokusavaju se oprati, pokusavaju neku posluku porati...
gay is ok
![]()
![]()
![]()
Daj ba manite se ove priče. Ne znam zašto stalno forsirate ovakve gluposti, isto djeca života mi.
-
bob sap
#2392 Re: Sarajevski derbi
gazi,gazi,gazi pitare... za sve one sto nisu bili na stadionu ne znaju sat su propustili, iako onaj majmun sa bht iz tekme u tekmu smanjuje kad grmimo
http://www.youtube.com/watch?v=7hEQXWa9 ... ture=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=7hEQXWa9 ... ture=feedu
-
sayw0t
#2393 Re: Sarajevski derbi
bob sap wrote:gazi,gazi,gazi pitare... za sve one sto nisu bili na stadionu ne znaju sat su propustili, iako onaj majmun sa bht iz tekme u tekmu smanjuje kad grmimo
Gdje je mocna koreografija na klipu ?
-
north
#2394 Re: Sarajevski derbi
bob sap wrote:gazi,gazi,gazi pitare... za sve one sto nisu bili na stadionu ne znaju sat su propustili, iako onaj majmun sa bht iz tekme u tekmu smanjuje kad grmimohttp://www.youtube.com/watch?v=7hEQXWa9 ... ture=feedu
-
pOZz
#2396 Re: Sarajevski derbi
Lopta je napucana sa metar. Znači, Čomora je lopta pogodila u ruku, a ne on nju. Nije bilo teoretske mogućnosti da je skloni. Za to se ne dodjeljuje slobodan udarac ni u našoj ligi a da ne govorim o Evropi.dino84 wrote:@poZz
U cemu je problem,naravno da treba biti slobodan udarac.Nisam rekao da je trebao biti zuti karton,ali lopta ide prema sesnaestercu,udara protivnickog igraca u ruku,daj ba ne budi smijesan...
Evo, ljudi su ti već ranije argumentovano objasnili.dino84 wrote:Mogu i ja nastaviti sa ofsajdima,pusti onaj u drugom kad nam je go ponisten,nego onaj iz prvog kod 1-0,Zeba nakon duplog izlazi 1 na 1 sa golmanom,ofsajd mi smrdi malo je reci,pogledaj slobodno.
A pogledajmo sad ovaj detalj:dino84 wrote:Evo nadjoh i ovaj ofsajd iz prvog,pa ovo je smijesno,znaci na 44:50,Zeba i Beslija sami izlaze na golmana poslije ovog.Da smo ovdje drugi zabili ja mislim da bi prosli ko Slavija,Velez i Sloboda u zadnje vrijeme.Ali jok,zavjere,Komitet,otac,sin itd.![]()
![]()
![]()

Da je sviran ofsajd, nema crvenog kartona, Sarajevo u zadnjih 20 minuta ulazi ravnopravno. Svašta je moguće.
Ironične komentare ostavi za sebe. Vrlo dobro se zna kakva je veza željezničara i sudija zadnje dvije i po godine.
- veljaca
#2397 Re: Sarajevski derbi
Kojim rezultatom je zavrsena utakmica ?
Koji je odnos u prvenstvenim utakmicama ?
Evo detalja ( provjereni 100% ) sa Sjevera Grbavice:
- pored mene i moje grupe sjedi stariji covjek ( jedno 60 -tak godina ) sa jednim ( oko 30-tak godina ) koji je ofirno obukao majicu na kojoj je preovladavala plava boja koji nisu prozborili ni rijeci i koji su izasli negdje oko 60-te minute .... I nisu to bili jedini pitari koji su se ubacili na Sjever medju navijace Zelje ... i u miru odgledali utakmicu ...
- e sada o "neorganizovanim" navijacima FK Sarajevo - koji su kao mirno usli na Sjevero-Istok, i kada su bili bez policije cak su u pocetku neki i kao navijali sa nama, a ostali samo cutali - a onda kada je dosla specijalna policija, sa redarim i ogradila ih kao u kavez, odjednom su poceli da navijaju za svoje i provociraju.... Cak je jedna grupa Manijaka posla prema njima - tada se pojavilo jos specijalaca i napravili su tampon zonu izmedju nas i njih ....
- delegat, zajedno sa komesarom za bezbjednost je mogao komotno odstraniti ovu grupu - ali bolje je sto nije. Tek bi tada bile price i teorije zavjere ....
- mislim ( a to sam rekao ) da se previse u pjesmama koristi mrznja prema drugom. Isto je ( ovo govorim za Sjever Gbavice ) bilo kod ove manje grupe "neorganizovanih" navijaca, kao i kod nasih. Ali poznavajuci to da je na Sjeveru Grbavice, kako i na Istoku Koseva ( ovo su mi potvrdili neki prijatelji pitari ) dosta psovaca - onda ovo i ne iznenadjuje ...
- znam da svaki poraz boli i zato bih pozdravio neke korektne navijace FK Sarajevo ovdje, a za one suprotne - ona izreka Gredica " Ko gubi ima pravo da se ljuti ...."
- bice jos derbija .....
Koji je odnos u prvenstvenim utakmicama ?
Evo detalja ( provjereni 100% ) sa Sjevera Grbavice:
- pored mene i moje grupe sjedi stariji covjek ( jedno 60 -tak godina ) sa jednim ( oko 30-tak godina ) koji je ofirno obukao majicu na kojoj je preovladavala plava boja koji nisu prozborili ni rijeci i koji su izasli negdje oko 60-te minute .... I nisu to bili jedini pitari koji su se ubacili na Sjever medju navijace Zelje ... i u miru odgledali utakmicu ...
- e sada o "neorganizovanim" navijacima FK Sarajevo - koji su kao mirno usli na Sjevero-Istok, i kada su bili bez policije cak su u pocetku neki i kao navijali sa nama, a ostali samo cutali - a onda kada je dosla specijalna policija, sa redarim i ogradila ih kao u kavez, odjednom su poceli da navijaju za svoje i provociraju.... Cak je jedna grupa Manijaka posla prema njima - tada se pojavilo jos specijalaca i napravili su tampon zonu izmedju nas i njih ....
- delegat, zajedno sa komesarom za bezbjednost je mogao komotno odstraniti ovu grupu - ali bolje je sto nije. Tek bi tada bile price i teorije zavjere ....
- mislim ( a to sam rekao ) da se previse u pjesmama koristi mrznja prema drugom. Isto je ( ovo govorim za Sjever Gbavice ) bilo kod ove manje grupe "neorganizovanih" navijaca, kao i kod nasih. Ali poznavajuci to da je na Sjeveru Grbavice, kako i na Istoku Koseva ( ovo su mi potvrdili neki prijatelji pitari ) dosta psovaca - onda ovo i ne iznenadjuje ...
- znam da svaki poraz boli i zato bih pozdravio neke korektne navijace FK Sarajevo ovdje, a za one suprotne - ona izreka Gredica " Ko gubi ima pravo da se ljuti ...."
- bice jos derbija .....
-
LSD
#2398 Re: Sarajevski derbi
Joj jest im vuna, evo sad pjene i tješe se koreografijama
imate li još kakvih screenova strašne nepravde 
-
pOZz
#2399 Re: Sarajevski derbi
Screenshotovi su se počeli postavljati onog trenutka kad su se iz domaćeg tabora, pazi molim te paradoksa, počeli žaliti na suđenje. I onda kad im čovjek postavi dokaze, uslijedi ovakav post.
LSD wrote:imate li još kakvih screenova strašne nepravde
-
LSD
#2400 Re: Sarajevski derbi
Cuj paradokspOZz wrote:Screenshotovi su se počeli postavljati onog trenutka kad su se iz domaćeg tabora, pazi molim te paradoksa, počeli žaliti na suđenje. I onda kad im čovjek postavi dokaze, uslijedi ovakav post.
LSD wrote:imate li još kakvih screenova strašne nepravde
A na šta se žalite zapravo?? ja ne kažem ,Željo jest sretno pobjedio sinoc ali šta ste vi napravili pa da imate materijala da pišete žalbe??