Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Grean

#23726 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

emigrazione wrote:
Jos jedno strumfovsko kmecanje na temu "ko nas bre zavadi" 8-)
Htjeli citav stadion samo za sebe, niti su ga napunili niti su iskoristili tu situaciju...i sad kmecanje, pozivanje na razum, ocekivanja da ce se komsije smilovati kada se sve bude odlucivalo bla bla bla...zakasnio si Ahbabovicu, sto nisi otisao do Siljka i jebo mu mater ako vec smatras da su HZ u pravu?! Sad ce do maja biti poplava ovih umirujucih textova i pozivanja na smirivanje situacije, ali nece vam proci :izet:

Fula odma u startu, "Vjeciti" u Hrvatskoj ne moze biti ni pod razno, derbi se vodi pod Vjecni.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#23727 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
leškarenje wrote:
LSD wrote:Image
:thumbup:
A evo i ovdje za deduku lazovcinu :skoljka:
Pa bolan nebio ....uuuuhhhhh dzaba objasnjavati......bio bi fazon da si ti postavio ovu sliku a ne sto si digao prst gore. kao sto znate postavljati raznorazne slike, gifove itd itd.....al nejse dzaba prica
hrasno38

#23728 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

duga puska wrote:
Tromblon wrote:
duga puska wrote:Image
Vidi Dzilde sto opominje Kenu. Keno jedan od boljih momaka u ekipi. Zadnje sto sam cuo da je cevapdzija u New Yorku :). Sa koje je ovo tekme?
Sarajevo -Dinamo
ma nije se islo skupa niti su se gledale utakmice oba sarajevska ligasa ovo je cista laz........I ONDA DODJOSE PAPCI I UNISTISE I GRAD SARAJEVO A SA NJIM I DERBI!!
leškarenje

#23729 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Ma evo sad cemo svi redom postavljati istu sliku :lol:
hrasno38

#23730 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Ma evo sad cemo svi redom postavljati istu sliku :lol:
Ne svi redom bilo bi vise nego dovoljno da je tu sliku postavio jedan navijac Sarajeva ali me cudi da i tu niste nasli neku gresku, ruzna slova ili da niste rekli da je vas trans bio ljepsi od ovoga!!!!
leškarenje

#23731 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Ma evo sad cemo svi redom postavljati istu sliku :lol:
Ne svi redom bilo bi vise nego dovoljno da je tu sliku postavio jedan navijac Sarajeva ali me cudi da i tu niste nasli neku gresku, ruzna slova ili da niste rekli da je vas trans bio ljepsi od ovoga!!!!
Fakat je sa tobom nemoguca komunikacija u bilo kakvom obliku :run: pohvalis potez,ne valja jer nisi objavio sliku.....sve vise sam ubijedjen da ti nemas vise godina od lendrica :run:
emigrazione

#23732 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

Hrasno prije rata u gradu je bila samo jedna organizovana navijacka grupa, a to su bile HZ, ovi tvoji su nesto pokusavali ali sve je to bilo jako skromno...al eto ti znas bolje, imao si clanse od oba kluba
hrasno38

#23733 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

emigrazione wrote:Hrasno prije rata u gradu je bila samo jedna organizovana navijacka grupa, a to su bile HZ, ovi tvoji su nesto pokusavali ali sve je to bilo jako skromno...al eto ti znas bolje, imao si clanse od oba kluba
hahahahha ma ja......taj kretenski naziv Horde Zla koliko se ja sjecam je stigao 86/87 a sta je bilo prije toga pitaj starije nek ti ispricaju........
armin071

#23734 Re: Sarajevski derbi

Post by armin071 »

sto jest jest 10000 manijaka je u potpunosti nadglasalo onih 7 izroda Hz i na tome im se treba cestitati :thumbup:
I bolji su bili u fintama imali su bar 5 finti u prvom nakon kojih su mnogi napustili teren jer nema dalje. Derbi se od sada igra za finte i sl. :thumbup:
hrasno kao i obicno komunikacija na "nivou" nema vrijedjanja samo diplomatski kako i dolikuje njegovim "godinama" 8)
hrasno38

#23735 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

armin071 wrote:sto jest jest 10000 manijaka je u potpunosti nadglasalo onih 7 izroda Hz i na tome im se treba cestitati :thumbup:
I bolji su bili u fintama imali su bar 5 finti u prvom nakon kojih su mnogi napustili teren jer nema dalje. Derbi se od sada igra za finte i sl. :thumbup:
hrasno kao i obicno komunikacija na "nivou" nema vrijedjanja samo diplomatski kako i dolikuje njegovim "godinama" 8)
Pa ako mi nadjes i jednog jedinog normalnog covjeka na svijetu koji ce ponosno reci da je pripadnik nekih "hordi zla" ili "manijaka" onda mozes pricati koliko hoces.
Maharadza

#23736 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

lakilaka wrote:
hrasno38 wrote:
Bambino Blu wrote:Samo ja ne vjerujem da komsije nijednom nisu postavile video, sliku parole ili nesto slicno i rekli svaka cast. Prozivamo i trazimo pravdu za vedrana jer znamo kako je ie kad ti murija ubije navijaca (Kasapovic Aner), bili smo 3 dana prije u širokom i vidjeli i culi kako psuju Vedranovo ime.
Al' jok vi serete o koreografiji koja je evropski izgleda, to sto vi ne kontate sta su ti znakovi i sta je na slici je dokaz vase inteligencije ne nase. Ionako saobracajni fakultet jedan je od tezih ovdje #samokazem. :izet: :izet:
To sam i ja rekao i to vise nego dovoljno govori o vecini navijaca FK Sarajevo!!! A to su isto Manijaci uradili i u Sirokom par dana prije!
ne mogu oni to da shvate iz zavisti i mrznje prema starijem i trofejnijem gradskom rivalu. jebiga ali je tako.
http://forum.klix.ba/sarajevski-derbi-p ... #p13536668

Toliko vam' krivo što nikada lošije FKS (na domaćem terenu i bez podrške Hordi) niste mogli dobiti pa izmišljate odvratne laži? Jel' vas stid? :oops:
BlueBlood wrote: Image
...i od tog' momenta postaše i oficijelno SKRETNIČARI! :lol: :lol: :lol:
hrasno38

#23737 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Maharadza wrote:...i od tog' momenta postaše i oficijelno SKRETNIČARI! :lol: :lol: :lol:
i :? jel to nesto cega se treba sramotiti? puno je postenije biti SKRETNICAR nego UDBAS!
hostapler

#23738 Re: Sarajevski derbi

Post by hostapler »

Maharadza wrote:
BlueBlood wrote: Image
...i od tog' momenta postaše i oficijelno SKRETNIČARI! :lol: :lol: :lol:
Kad polozis vozacki,naucit ces znakove :lol:
Tromblon

#23739 Re: Sarajevski derbi

Post by Tromblon »

emigrazione wrote:Hrasno prije rata u gradu je bila samo jedna organizovana navijacka grupa, a to su bile HZ, ovi tvoji su nesto pokusavali ali sve je to bilo jako skromno...al eto ti znas bolje, imao si clanse od oba kluba
Ma, jeste bilo skromno. Onako. Pokusavalo se. Nema sta. I onda se desi jedna nedjeljna setnja pored Sarajke :run:
vryzas

#23740 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

8) :gunjastajl:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#23741 Re: Ex-Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Image

:oops:
leškarenje

#23742 Re: Ex-Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Pitar sa Kariba wrote:Image

:oops:
Image
BlueBlood

#23743 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

otompotom :oops:
shbc

#23744 Re: Sarajevski derbi

Post by shbc »

hrasno38 wrote:
Maharadza wrote:...i od tog' momenta postaše i oficijelno SKRETNIČARI! :lol: :lol: :lol:
i :? jel to nesto cega se treba sramotiti? puno je postenije biti SKRETNICAR nego UDBAS!
Osnovala Partija - podrzala Carsija! Mi smo na svoju historiju ponosni za razliku od nekih koji bi da svoju falsifikuju unatoc i pisanim dokazima.
last mohicans

#23745 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

Joj kad zagrmi s Koseva 15000 milja najmanje, a ovih 5% ce da se osjeca ko krme u Teheranu.
vryzas

#23746 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

Ceka se da Kenco, Cin i K(duplo v)ong objave odluku nakon sto kontakriraju ocuha. :gunjastajl:
LSD

#23747 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

leškarenje wrote:
leškarenje wrote:
LSD wrote:Image
:thumbup:
A evo i ovdje za deduku lazovcinu :skoljka:
Leško je pohvalio još juce parolu manijaka i skandiranje Juga pokojnom Vedranu, što jest jest....ne treba griješiti dušu i covjeka bezveze napadati :mrgreen:

Inace, mislim da je krajnje vrijeme da ove tema ide po ključ, bezveze se vrti ista prica u krug (faul, penal, sudija, navijaci, bojkot, Duljević, glumci, ovo ono). Ne znam kako vam se da toliko šupljirati.
Samo ce Charuga otpremiti novu ekskurziju u Banoviće, pa ce onda biti kukanja na rad moderacije.

btw. onih 7 pitara sinoc su bili najzašticeniji ljudi na svijetu u tom trenutku :mrgreen: cuvalo ih je nekoliko stotina specijalaca sa svih strana :lol: :mrgreen: to ni Papa nije doživio kad je dolazio u šeher.
BlueBlood

#23748 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

LSD wrote:
btw. onih 7 pitara sinoc su bili najzašticeniji ljudi na svijetu u tom trenutku :mrgreen: cuvalo ih je nekoliko stotina specijalaca sa svih strana :lol: :mrgreen: to ni Papa nije doživio kad je dolazio u šeher.
@Qoom sa foruma jedan od tih 7 napalo ga na njihovom pdf
Qoom

#23749 Re: Sarajevski derbi

Post by Qoom »

BlueBlood wrote:
LSD wrote:
@Qoom sa foruma jedan od tih 7 napalo ga na njihovom pdf
Kakve gnusne laži mitomana s grbavice, niko nikoga ne napada. Malo prcanje, malo vozamo trolu, al nema napadanja.

Mi za razliku od vas imamo konstruktivne rasprave, bez prijetnji i uvreda.
kudrilo

#23750 Re: Sarajevski derbi

Post by kudrilo »

Pošto će ubrzo Borine kućne čarolije, a imam osjećaj da će se mnogi hvatati njegove izjave oko penala, ja sam za to da ne budemo ko bh političari pa se hvatamo Bore kad nam treba ko oni Ustava BiH. Dakle, ili je Boro relevantan ili nije. Uzmi ili ostavi. :mrgreen:
Post Reply