Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nosara

#14802 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Jel' federalna ili samo oduzimanje bodova...? Sta ceka UJEFA...? :D
BHF_Manijak

#14803 Re: Sarajevski derbi

Post by BHF_Manijak »

mosa rajvosa wrote:
Mladene Delicu pogledaj tabelu ;-)
Kakve to veze ima s onim sto si ti napisao i s onim sto sam ti ja odgovorio?! Tipicni primjer nekoga kome je primarni cilj doci na forum i baciti sto provokativniji post, kako bi se na njega zakacilo 40 ljudi.
Mene boli ba qrac za tim vasim raspravama, ako zelis normalno komunicirati - taj sam, ta neka izdrkavanja na srednjskoslkom nivou, mani mi se toga, nisam ti ja za to.

Ti spominjes i prozivas Zeljinu djecu, ja ti kazem da nijedno dijete FKS nije bilo u prvih 11, ti onda meni kazes pogledaj tabeli?! WTF bolan?

I kad vec spominjes tabelu, trebali racunati reciprocno ulaganjima i vrijednosti ekipe. Ako bi taj parametar uzeli u obzir, razlika bi trebala najmanje biti 8 bodova i vise, a ne da se do zadnjeg kola ganjamo sa vama, valjda ti je to jasno?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#14804 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

Stalno isto u krug. Ko je kojojm fuzijom nastao, ko ima vise uspijeha u ex yu.okvirima...ko ima stadion, i kakav je....djeca, starci, juniori, pioniri... :D

Majke mi, stalno se isto vrtite.

Pobrisano je nesto, cemu nije mjesto na ovoj temi...pa eto hajde jos malo 'diskutujte' :zzzz: , pa da kljucamo do slijedeceg derbija ;-)
todd_smith

#14805 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:
mosa rajvosa wrote:
Kakve to veze ima s onim sto si ti napisao i s onim sto sam ti ja odgovorio?! Tipicni primjer nekoga kome je primarni cilj doci na forum i baciti sto provokativniji post, kako bi se na njega zakacilo 40 ljudi.
Mene boli ba qrac za tim vasim raspravama, ako zelis normalno komunicirati - taj sam, ta neka izdrkavanja na srednjskoslkom nivou, mani mi se toga, nisam ti ja za to.

Ti spominjes i prozivas Zeljinu djecu, ja ti kazem da nijedno dijete FKS nije bilo u prvih 11, ti onda meni kazes pogledaj tabeli?! WTF bolan?

I kad vec spominjes tabelu, trebali racunati reciprocno ulaganjima i vrijednosti ekipe. Ako bi taj parametar uzeli u obzir, razlika bi trebala najmanje biti 8 bodova i vise, a ne da se do zadnjeg kola ganjamo sa vama, valjda ti je to jasno?
zajebi ti njihovu raspravu i gluposti i sve to, nego mene zanima matematicka formula koju si koristio da dodjes do ovog zakljucka :mrgreen:
todd_smith

#14806 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

napuse nam ga se i ovi :mrgreen:
nosara

#14807 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

todd_smith wrote:
BHF_Manijak wrote:
mosa rajvosa wrote:

zajebi ti njihovu raspravu i gluposti i sve to, nego mene zanima matematicka formula koju si koristio da dodjes do ovog zakljucka :mrgreen:
"pisaj sirotinju" puta "akademija u nedodjiji" kroz "para na paru" minus gifovi "ima ko je navik'o" jes' jednako "samo bod prednosti nad Zeljinim vrticem" sinus "bice zajebano u Vitezu" koma "ako zijanimo tamo, dzaba smo krecili"... :D
todd_smith

#14808 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

bukvalno 598 stranica smo cekali za jedan dobar nosarin post :mrgreen:
limeni

#14809 Re: Sarajevski derbi

Post by limeni »

Vidim da ste svi negativni ovdje ali sagledajmo 5 pozitivnih stvari ovog derbija

1. Posjeta: Nikada u zadnjih 10 godina nije zabiljezena ovakva euforija u grad kada je premijer liga u pitanju, posjeta je sa oko 25.000 navijaca bila vrhunska. Ko je gledao derbi ovaj vikend u hrvatskoj gdje se skupi jedva 8.000 zna o cemu pricam.

2. Sigurnosna Situacija: Nema niko povrjedjen i to je velika stvar i oznaka naseg gradskog derbija, bude podjebavanja ali nema mrtvih kao recimo u beogradu, kod nas mozes na zapadnu tribinu i nece te niko pogledati.

3. Renesansa Sarajevskih klubova: Od kada je zajednicka liga formirana nikada nisu oba sarajevska kluba bila istovremeno na vrhu, uvijek je jedan bio malo nize na tabeli i sasvim sigurno mozemo reci da titula ostaje u Sarajevskom Kantonu.

4. Renesansa Premijer Lige: Trajalo je dugo da se oslobodimo sljama koji nam je ostavio stari ns bih a sada mozemo reci da liga postaje sve postenija mozes igrati u gostima da te ne kolju, travnjaci ce se jos uljepsati kao i infrastruktura.

5. Smanjenje Lige: I ovo ce ici u prilog dizanja kvalitete i posjete na stadionima, nadajmo se da ce posjeta kao protiv Zrinjskog 12000, Sirokog 9000 i Zelje 25-27.000 biti pravilo a ne izuzetak.

I zadnje, svi se mozemo osjecati kao pobjednici. Prvo, jer borba za titulu i neizvjesnost i dalje traje. Drugo, Manijaci mogu pricati o moralnoj pobjedi zeljine mladosti i postignutom cilju Evropa a Horde mogu sanjati i dalje prvu titulu nakon 2007. godine i nadajmo se da ce kao sto su prosle godine uzeli kup i ovu aBd titulu klub krenuti da bude pojam za sve ostale.
nosara

#14810 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

todd_smith wrote:bukvalno 598 stranica smo cekali za jedan dobar nosarin post :mrgreen:
Nemas ti pojma...

Image
nosara

#14811 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

nosara wrote:
todd_smith wrote:bukvalno 598 stranica smo cekali za jedan dobar nosarin post :mrgreen:
Nemas ti pojma...

Image
:mrgreen:
Baltazar_khan

#14812 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

nosara wrote:
jao dokle je došlo da vas progey organizacija brani :mrgreen:
nosara

#14813 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Baltazar_khan wrote:
nosara wrote:
jao dokle je došlo da vas progey organizacija brani :mrgreen:
Nece valjda kazna omest "operaciju junf"...!? :D
omega369

#14814 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Al' se isplatilo, moras priznati. koji je to car fakat 8-)

treba ga istetovirati... na nekom drvetu :D :D
Maharadza

#14815 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

LSD wrote:
alchak.ba wrote:
LSD wrote: Bar imamo svoj stadion, što bi reko vrli Sabahudin Žujo onom dikobrazu Blekiću

dakle, da je od govana - naš je opet...a vi divovi, citavo život rantanje, kirija, tužan je podstanarski život....i nešto nama spocitavate :shock: fuuujj

a što se tice tih stadion, bio i vidio sve ....kari.ne od tribina i stadiona, ali eto bitno je da vama smeta samo Grbavica....još jednom Fuuujj
Ni Milan ni INter nemaju svoj stadion.

Da nastavim sa jos nekima koji ga nemaju?

meni smetaju svi stadionu u BiH osim Haseta, a vas golubarnik mi je odvratan i fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj je :)
:shock: jaooo :facepalm: :facepalm: sve gore od goreg
Sine, nemoj se brukati sa tim poređenjem...to su ozbiljni klubovi

Nemate ni gaća na guzici i vi bi nekome nešto srali, spocitavali....to ti je isto kao kad mrtvi klošar se krene porediti sa ultra bogatašem (ovo Milan i Initer) i prozivati druge koji bar nešto svoje imaju , a on ništa svoje nema

doduše, imate onu kancelariju u Titovoj :thumbup: odlicno
Imamo i kompleks:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

64545m2 - malo li je! :nargila: :nargila: :nargila:
nosara

#14816 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Daj parcele da raskrinkamo "vlasnistvo"... :D

Dakle, 1750/1, "fakultetsko dobro"... velicina parcele preko 105 dunuma... :-)

Sta li vi tamo radite, sta i koga muljate...? :maca:
Last edited by nosara on 18/05/2015 19:18, edited 1 time in total.
Avangardno

#14817 Re: Sarajevski derbi

Post by Avangardno »

Ko su ovi likovi? :lol:

Šibicar

#14818 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

FGR u punom sjaju. :mrgreen:
LSD

#14819 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Avangardno wrote:Ko su ovi likovi? :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=KTGzkf5Q_bo
omega369

#14820 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Sta vam ovo pederi pokusavaju srediti pobjedu u derbiju?? Woooow :lol: :lol:
lakilaka

#14821 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

ako bude ovo sto se danas prica, bice svega. stranci se ne sale. nije to salem prolic i kompanija.
Šibicar

#14822 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

lakilaka wrote:ako bude ovo sto se danas prica, bice svega. stranci se ne sale. nije to salem prolic i kompanija.

Tako je,0-3 za zelenim stolom je jedina ispravna odluka! :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#14823 Re: Sarajevski derbi

Post by -LIBERO- »

:D
omega369

#14824 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Nada umire zadnja :D

nesto kontam, mozda bi siljak ili neko od rukovodstva mogao poslati kakvo saopstenje
Logovan

#14825 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: hahahah u sta je Sarajevo ulozilo pare?????? jedino u ispisivanje onog SARAJEVO!!!
Što se praviš pametan kad veze nemaš? Uložili smo više nego što misliš. :wink:
Post Reply