Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Samprotivsviju

#13976 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

omega369 wrote:Za mene su zeljeznicari moralni pobjednici danas. Ali, fakat 8-)

imati tako hadaljsku ekipu, braniti se, izbij-nabij, ne bi li kako preskocila koga lopta i tako dosli u nekakvu polupriliku...mislim, neprocjenjivo. Nakon ove tekme cijela ima ekipa vrijedi sigurno troduplo i vjerovatno ce se pola evrope otimati za tu mladost i talenat. Gredic i investitori sigurno zadovoljno trljaju ruke :roll: :roll:

i jos takvi zaostajati samo bod?! Meni je to golemo, ne znam za vas

Samo naprijed....nema predaje

8-)

Ukratko, parkirali autobus :)
saabsa

#13977 Re: Sarajevski derbi

Post by saabsa »

Ricken wrote:
saabsa wrote:
Ricken wrote:@bjelave:

Ništa nije džaba, a posebno novac. Vi ga ne pravite, samo trošite, znači jeste kredit, samo ti to nekontaš. Ako ga ovako nastavite trošit, brzo će doći na naplatu. Znači nedaješ obećanje. Ok, daješ mi pravo da komentarišem vaše "investicije".
Danas je Cimirota gledao skaut bundesligasa , pa sam skontaj da li je otisao zadovoljan , i koliko cemo to naplatiti , a mi smo i od danasnje utakmice zaradili skoro koliko vi za sezonu .
Vala nije za bundes lige, po odigranom danas. Plafon Belgijska. Takvih u bundes ligi po II timovima na bacanje.
Zivi bili pa vidjeli :-D
ibizza

#13978 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

Neko govori za @leskarsenje da nije bio na utakmici :lol: :lol: :lol: LIk spava na istoku a i skoro na svakoj gostujucoj tekmi :D

Ps. @Lesko, dobar ti dres :thumbup: :D
lakilaka

#13979 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

Samprotivsviju wrote:
lakilaka wrote:]
tipicno. kada ne mozes kontrirati na nesto ( da je JUG skandirao "zasto cutite, zasto cutite, pichke pitarske ..." ) sto je istina, ti uvodis brojnost. brez veze.
Pa pricas gluposti :lol:

Pjevate "igrajte picke", a branite se ko zepa..onda im Benko skaricama jednu po golu..pa sute 5 minuta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opet ti bjezis od istine. i onda ubacujes nesto deseto. ali to samo govori o tebi. hajde sada stavi jedno 100 smajlija. bices uvjerljiviji.
celava_dlaka

#13980 Re: Sarajevski derbi

Post by celava_dlaka »

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/3735643234845/sport/Ovako-je-grupa-navijaca-Sarajeva-%E2%80%9Epozeljela-dobrodoslicu%E2%80%9C-igracima-%C5%BDelje
Primjer gradske raje iz samog Centra, ta cemo mi papci iz hadzica :D
Dino Djurbuzovic

#13981 Re: Sarajevski derbi

Post by Dino Djurbuzovic »

Bez hvalospjevki za leskarenja koji nastavlja sa mudrolijama.
nema me tamo

#13982 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

celava_dlaka wrote:

http://--- NO LINKS ---/clanak/3735643234845/sport/Ovako-je-grupa-navijaca-Sarajeva-%E2%80%9Epozeljela-dobrodoslicu%E2%80%9C-igracima-%C5%BDelje
Suze me obliše..

Valjda i ti vidiš da je klasicna zajebancija?
Kao moja toljaga.. :D
shandrprcSA

#13983 Re: Sarajevski derbi

Post by shandrprcSA »

lakilaka wrote:
shandrprcSA wrote:Image

ah ti pogledi :D :D
ovih lijevo ili ovih desno.
LGBT populacija :D
Ricken

#13984 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Raigor Stonehoof wrote:hajd ti nama ricken posteno reci u sta si se kladio da ce zeljescar uzet :D zvucis kao neko ko je kucu zijanio :D evo vidim hrasno38 realno prokomentarisa utakmicu, jos neki vasi, al samo ti pjenis ko luda krava :lol:
Ne pjenim, jarane, sezonu slušam kako odskačete, jebete majke u PLBiH, pravite ekipu za ligu prvaka, dajete izjave kako je Partizan smješan za vas, i onda večeras skontam da će klubovi iz moje zemlje i dalje biti europska kanta za nabijanje, jer nema milimetra pomaka. U cijeloj sezoni ste odigrali jednu vrhunsku tekmu. Protiv Borusije na Koševu. I što vam to ne bi nabio na nos, kad ste realno smiješni.
omega369

#13985 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

celava_dlaka wrote:

Realno, nista drugo niste ni zasluzili. Da pitamo mostarce sta misle o vama?? :wink:
Logovan

#13986 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

leškarenje wrote:kakvo slavlje,zagrljeni ko teletabisi i pjevaj....buhahhaha....
Ma pravi leteći medvjedići.
lakilaka

#13987 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

celava_dlaka wrote:

svasta i jos ovaj omega369 to opravdava. koji je ovdje lesko a koji samprotivsviju a koji omega369. prepoznace se oni sami.
Ricken

#13988 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

saabsa wrote:
Zivi bili pa vidjeli :-D
Ne bi mao ništa protiv, dobro za naš fudbal i repku.
Dino Djurbuzovic

#13989 Re: Sarajevski derbi

Post by Dino Djurbuzovic »

leškarenje wrote:
Dino Djurbuzovic wrote:Bez hvalospjevki za leskarenja koji nastavlja sa mudrolijama.
ma pasa ko te sisa,peglativan si sa tom furkom...boli me kita za tebe..odjebaus.
Sram te bilo.
omega369

#13990 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Ricken wrote:
saabsa wrote:
Ricken wrote:@bjelave:

Ništa nije džaba, a posebno novac. Vi ga ne pravite, samo trošite, znači jeste kredit, samo ti to nekontaš. Ako ga ovako nastavite trošit, brzo će doći na naplatu. Znači nedaješ obećanje. Ok, daješ mi pravo da komentarišem vaše "investicije".
Danas je Cimirota gledao skaut bundesligasa , pa sam skontaj da li je otisao zadovoljan , i koliko cemo to naplatiti , a mi smo i od danasnje utakmice zaradili skoro koliko vi za sezonu .
Vala nije za bundes lige, po odigranom danas. Plafon Belgijska. Takvih u bundes ligi po II timovima na bacanje.
Tako je. vi opet znate najbolje

nije ni dzeko bio :wink:
Ricken

#13991 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

omega369 wrote:
nije ni dzeko bio :wink:
Pa nije ni otišao u Bundes ligu odmah.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#13992 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

Opet bez transparenata na tribini... cak ni transparenta grupe, pa ni malog... u navijackom svijetu, manijaci kao grupa nisu bili na derbiju...
Rezultat je to uvlacenja kriminalnog miljea na tribinu...
Cak sam vidio ako se ne varam vase ekipe stari grad ili nesto slicno na zapadu iznad ulaza...

Sto se tice utakmice, ja i vise nego zadovoljan s obzirom s kakvim smo padavicarima igrali u odbrani, pa se nismo smjeli previse zalijetati naprijed.

U VItez po titulu 8-)
omega369

#13993 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

lakilaka wrote:
celava_dlaka wrote:

svasta i jos ovaj omega369 to opravdava. koji je ovdje lesko a koji samprotivsviju a koji omega369. prepoznace se oni sami.
Hajmo redom, sta sve jos ne valja nakon sto ste ispusili danas??? Ovakvi kod vas sjede u VIP lozi a jos gori vam vode klub i tribinu
Ricken

#13994 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

omega369 wrote:
lakilaka wrote:
celava_dlaka wrote:

Hajmo redom, sta sve jos ne valja nakon sto ste ispusili danas??? Ovakvi kod vas sjede u VIP lozi a jos gori vam vode klub i tribinu
Za Ibrakovića su sve do jednog bečka škola :lol:
lakilaka

#13995 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

shandrprcSA wrote:Image

ah ti pogledi :D :D
celava_dlaka

#13996 Re: Sarajevski derbi

Post by celava_dlaka »

omega369 wrote:
lakilaka wrote:
celava_dlaka wrote:

Sta smo to ispusili danas ? :lol:
LSD

#13997 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

F&N wrote:Opet bez transparenata na tribini... cak ni transparenta grupe, pa ni malog... u navijackom svijetu, manijaci kao grupa nisu bili na derbiju...
Rezultat je to uvlacenja kriminalnog miljea na tribinu
...
Cak sam vidio ako se ne varam vase ekipe stari grad ili nesto slicno na zapadu iznad ulaza...

Sto se tice utakmice, ja i vise nego zadovoljan s obzirom s kakvim smo padavicarima igrali u odbrani, pa se nismo smjeli previse zalijetati naprijed.

U VItez po titulu 8-)
:facepalm: :facepalm:

Da si imali upucen, kao što ocito nisi, znao bi zašto se nisu nosili transparenti ;-)
Manijaci vas po ko zna koji put popišali u navijanju, ali to je odavno standardna pojava na lavoru....ništa novo.
jeza u ledja

#13998 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

Ricken wrote:
Raigor Stonehoof wrote:hajd ti nama ricken posteno reci u sta si se kladio da ce zeljescar uzet :D zvucis kao neko ko je kucu zijanio :D evo vidim hrasno38 realno prokomentarisa utakmicu, jos neki vasi, al samo ti pjenis ko luda krava :lol:
Ne pjenim, jarane, sezonu slušam kako odskačete, jebete majke u PLBiH, pravite ekipu za ligu prvaka, dajete izjave kako je Partizan smješan za vas, i onda večeras skontam da će klubovi iz moje zemlje i dalje biti europska kanta za nabijanje, jer nema milimetra pomaka. U cijeloj sezoni ste odigrali jednu vrhunsku tekmu. Protiv Borusije na Koševu. I što vam to ne bi nabio na nos, kad ste realno smiješni.
Shvati da:

1) Ni blizu, ali ni blizu nije ulozeno u ekipu koliko se misli. Plate igraca su na nivou plata iz SB ili Zrinjskog, za vas ne znam (osim Benka i valjda Delaca).
2) Pare su ulozene razvijanje kompleksa (:D) i vracanje dugova, te stabilizaciju finansijske situacije u klubu, znaci redovne plate i doprinosi, te dugogodisnji ugovori, a ne 1+1 ili slicno.
3) I kad dovedes igrace, za stvaranje tima treba vremena. Ne moze preko noci.
4) Jeste, tacno je, mi igramo pod grcem zbog toga sto cekamo na titulu 8 godina.

Mozda tako ne izgleda, ali nama je ovo jedna od najuspjesnijih sezona ikada. Mozda je takva liga ove godine ili sta ja znam, ali bodovno mi dugo nismo bili ovako dobri. Vece je iznenadjenje sto ste nam vi za vratom nego sto mi nismo vec na 70 bodova.
omega369

#13999 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

celava_dlaka wrote:
omega369 wrote:
Sta smo to ispusili danas ? :lol:
Titulu

a nije da se niste nadali :D
bjelave

#14000 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

omega369 wrote:
lakilaka wrote:
celava_dlaka wrote:

Nisu oni ispusili, oni su ponosni sto nam i dalje gledaju u supak :D
I valjda sto su zakoracili u 13 susnu godinu na Kosevu.
Post Reply