Razlika je u onih najcescih prvih 11 a ne u ovome sto sam ti napisao mada ja nisam nikada i nigdje napisao da za sarajevo igraju starci...Sarajevo je na 9-tom mjestu sto se tice starosti igraca a Zeljo na 14-tom od 16 prvoligasa.Samprotivsviju wrote:I ovo je razlika na osnovu koje vama igraju djeca a nama seniori ?![]()
Najmladji standardni prvotimac ili u prvih 11 vam je Radovac sa 19 godina i Miholjevic koji igra povremeno sa isto 19 godina i vise nemate igraca ispod 22 godine u prvih 11.Samprotivsviju wrote:Duljevic ?
I dodaj jos tome 4 igraca od 22 godine (rotiraju u prvih 11), al dobro vidim da si ti utvrdio granicu do 22 godine da je dijete, a ako kojim slucajem ima 22 godine..onda je sta vec senior ?
Druga stvar ovdje je uglavnom prica koliko sam ja shvatio usmjerena na ubacivanje juniora u prvi tim a vasi juniori su samo Radovac i Miholjevic, Duljevic dosao iz Olimpika, Cimirot iz Leotara itd itd sto naravno nema veze i pravi klubovi to i rade te kupuju mlade perspektivne napadaca. Medjutim uvijek je bilo puno vece bogatstvo napraviti svoga igraca a ovi nabrojani plavci su upravo ti.