Mislio sam na to da je Pape imao i Spahu, koji sada nedostaje ovom timu.malakh wrote:misliš da je sada spaha u formi da može odigrati kompletu utakmicu na vrhunskom nivou? ja mislim da nije. nemoj me pogrešno shvatiti i ništa loše na konto spahe, već samo pitam i konstatujem.Edin H. wrote:A Spaha, bas vjerujem da bi se Kiparani oanko zajebabavali da je igrao Spaha.malakh wrote:hajmo ovako, dok je pape bio nas su samo belgija, rumunija i portugal apsolutno nadigrali i vise nijedna reprezentacija. znaci nije nas nadigrala ni grcka, ni francuska, ni argentina i sa svima smo igrali bare bare, napadali i davali golove, kreirali akcije itd.
pape je imao hendikep da je otisao rahimic i njegovu zamjenu je nasao u besicu. mesa ima hendikep jer nema misketa i ko mu je zamjena? nema je. koliko znam svi i danas zalimo rahimica, a pape gurnu besica i momak eksplodirao. koga je mesa gurnu umjesto misimovica? ko igra nama gdje je misimovic igrao? znaci otkad je misimovic otisao i dosao mesa, u nasoj reprezentaciji i ne postoji ta pozicija ili postoji ali je ja ne vidim.
pape jeste rinaka i sve to stoji, ali je pape za mesu guardiola i sada bi nam njegov sistem igre jako dobro dosao.
pape je volio eksperimentisati i ta njegova eksperimentisanja su nas kostala drugog kola na svjestkom, ali je znao koristiti i ibisevica i dzeku i pjanica i besica, i sa svima eksperimentisao i znao i pogoditi. jebes ga, ali ko ne riskira i ne profitira, a mesa sve ganja neke sigurice i mi glabamo li glabamo
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#451 Re: Safet Sušić - Pape
- spree
#452 Re: Safet Sušić - Pape
pape je bjezao od besica ko djavo od krsta i tek kad se digla ogromna hajka tek onda ga je ubacio, tako da nije tacno da ga je on iz svog nekog znanja gurn'o u igru. i nesto jeste eksperimentisao, ali nazalost nikada nista dobro, iako je tacno da smo bolje tada igrali nego pod ovim akrepom. misimovic svakako fali, ali ipak ima nekih igraca koji mogu igrati tu poziciju, a jedan od tih definitivno nije ibisevic
. mada koliko se sjecam i pepe je ibisevicu izmisljao pozicije 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#453 Re: Safet Sušić - Pape
ja se sjecam i skeptika kada je pozvao besica, jer je besic igrao u ferencvarosu i mnogi nisu bili odusevljeni jacinom kluba za koji nastupa, ali otom po tom i sa besicem je bio pun pogodak.spree wrote:pape je bjezao od besica ko djavo od krsta i tek kad se digla ogromna hajka tek onda ga je ubacio, tako da nije tacno da ga je on iz svog nekog znanja gurn'o u igru. i nesto jeste eksperimentisao, ali nazalost nikada nista dobro, iako je tacno da smo bolje tada igrali nego pod ovim akrepom. misimovic svakako fali, ali ipak ima nekih igraca koji mogu igrati tu poziciju, a jedan od tih definitivno nije ibisevic. mada koliko se sjecam i pepe je ibisevicu izmisljao pozicije
a za ibisa nema sta reci, sem da je i u papetovim eksperimentisanjima davao golove i igrao solidno, ali u ovoj mesinoj formaciji je totalni kolateral. jeste da je stariji, a godine cine svoje, ali ja kada pogledam ibisevica, nekako sam uvjeren da on moze jos makar dvije sezone igrati. fizicki mi djeluje dosta spremno , a sada je to iskusni lisac koji sa klupe moze donijeti prevagu i biti nas joker.
- jeza u ledja
#454 Re: Safet Sušić - Pape
Pape je imao frapantnih gresaka i poziva, ali je imao ono sto drugi nisu - postovanje od strane igraca. To sam i onda govorio, ali forumski treneri ni tada nisu to shvatali, kao sto ne shvataju ni sada u vezi Bazdarevica.
- Edin H.
#455 Re: Safet Sušić - Pape
Fale Misimovic, Spaha, Medunjanin, Hajrovic, Salihovic, spicevi nam sada za gerijatrije, kako bi mogli bolje igrati?spree wrote:pape je bjezao od besica ko djavo od krsta i tek kad se digla ogromna hajka tek onda ga je ubacio, tako da nije tacno da ga je on iz svog nekog znanja gurn'o u igru. i nesto jeste eksperimentisao, ali nazalost nikada nista dobro, iako je tacno da smo bolje tada igrali nego pod ovim akrepom. misimovic svakako fali, ali ipak ima nekih igraca koji mogu igrati tu poziciju, a jedan od tih definitivno nije ibisevic. mada koliko se sjecam i pepe je ibisevicu izmisljao pozicije
A dijapora prestala izbacivati nove, dobre igrace, odrasle i istrenirane stranim klubovima.
Naravoucenije - do dijaspore je.
-
kiligonzales
#456 Re: Safet Sušić - Pape
Edin H. wrote:Fale Misimovic, Spaha, Medunjanin, Hajrovic, Salihovic, spicevi nam sada za gerijatrije, kako bi mogli bolje igrati?spree wrote:pape je bjezao od besica ko djavo od krsta i tek kad se digla ogromna hajka tek onda ga je ubacio, tako da nije tacno da ga je on iz svog nekog znanja gurn'o u igru. i nesto jeste eksperimentisao, ali nazalost nikada nista dobro, iako je tacno da smo bolje tada igrali nego pod ovim akrepom. misimovic svakako fali, ali ipak ima nekih igraca koji mogu igrati tu poziciju, a jedan od tih definitivno nije ibisevic. mada koliko se sjecam i pepe je ibisevicu izmisljao pozicije
A dijapora prestala izbacivati nove, dobre igrace, odrasle i istrenirane stranim klubovima.
Naravoucenije - do dijaspore je.
Nismo mi u BiH strpljivi, nemamo mi vremena odgajati igrace, nemamo volje ni zelje ulagati u njih, kad klubovi koji stoje malo bolje na nogama kalkulisu kakvu ce dati platu igracu od 22, 23 godine, koji nadilazi prosjek premijer lige i dzaba ga puste, pa tako postane na nekom drugom mjestu igracem na kojem ce okrenuti cifru, onda slijedi kuknjaza mogli smo mi biti to. Savez nije kriv zbog politike nasih klubova. Savez jedino moze biti kriv sto takvim igracima nije omogucio bolje selektore, bolji razvoj unutar mladjih selekcija reprezentacija i marketing kako bi se razvijali u boljim ligama od ove.
Sad smo imali kadetsku selekciju koja je igrala na EP-u. Hoceli njen put biti slican barem malo putu igraca nase U -21 koja je igrala baraz sa Ceskom?
http://www.srebrenik.net/sport/fudbal/u ... -oprostaj/
Neki od igraca te selekcije su postali vaznim igracima A tima kasnije.
Sto se tice Papeta imao je muda dosta veca od Mese.
- leškarenje
#457 Re: Safet Sušić - Pape
Evo Alanya - Fener na SK2 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#458 Re: Safet Sušić - Pape
Al odigraše akciju sad za 1-1
Golman izvadi Valbueni iz samih rašlji, sastav prečke i stative, odavno ljepšu paradu nisam vidio.
Golman izvadi Valbueni iz samih rašlji, sastav prečke i stative, odavno ljepšu paradu nisam vidio.
- Logovan
#459 Re: Safet Sušić - Pape
Evo sad je zabio.Tomahawk11 wrote:Al odigraše akciju sad za 1-1![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#460 Re: Safet Sušić - Pape
Jbg, vratiše im
Biće ovdje još golova, zakuhali su.
Biće ovdje još golova, zakuhali su.
- Grean
#461 Re: Safet Sušić - Pape
Pokazujes da nemas elementarno znanje na temu Susic i njegova uloga u onom sto Besic danas uziva.spree wrote:pape je bjezao od besica ko djavo od krsta i tek kad se digla ogromna hajka tek onda ga je ubacio, tako da nije tacno da ga je on iz svog nekog znanja gurn'o u igru. i nesto jeste eksperimentisao, ali nazalost nikada nista dobro, iako je tacno da smo bolje tada igrali nego pod ovim akrepom. misimovic svakako fali, ali ipak ima nekih igraca koji mogu igrati tu poziciju, a jedan od tih definitivno nije ibisevic. mada koliko se sjecam i pepe je ibisevicu izmisljao pozicije
1. Susic je doveo Besica u A selekciju i dao mu sansu u prijateljskoj u USA. Mislim da je imao manje od 18 u to vrijeme.
2. Besic do tad u zivotu nije igrao defanzivnog veznog, na tom mjestu ga je izmislio Susic a to igra i dan danas. Prije toga bio je stoper i desni bek.
3. Susic nije izbjegavao Besica vec je Besic izbjegavao Jagodica, nije se odazivao u U21. Kad se posuo pepelom, izgladio sto je zasrao u mladoj Susic ga je uvrstio a ne iz razloga sto je neko pravio pritisak.
- Logovan
#462 Re: Safet Sušić - Pape
Trabzonspor - Alanyaspor 3:4
A gubili su 3:0.
Pape
Pape
-
Nadzorna_ploca
#463 Re: Safet Sušić - Pape
Tri magicne rijeci.
- cyprus
#464 Re: Safet Sušić - Pape
Kako ono kažu - preokret se desio usprkos Papetu 
-
SSemir
#465 Re: Safet Sušić - Pape
Od prilike, nemas pojma sta pricasspree wrote:pape je bjezao od besica ko djavo od krsta i tek kad se digla ogromna hajka tek onda ga je ubacio, tako da nije tacno da ga je on iz svog nekog znanja gurn'o u igru. i nesto jeste eksperimentisao, ali nazalost nikada nista dobro, iako je tacno da smo bolje tada igrali nego pod ovim akrepom. misimovic svakako fali, ali ipak ima nekih igraca koji mogu igrati tu poziciju, a jedan od tih definitivno nije ibisevic. mada koliko se sjecam i pepe je ibisevicu izmisljao pozicije
- spree
#466 Re: Safet Sušić - Pape
Ni otprilike ne poznaješ pravopis, a da ne govorimo o nečemu drugom. Kada naučiš sastaviti barem jednu rečenicu i sa bilo kakvim argumentom javi seSSemir wrote:Od prilike, nemas pojma sta pricasspree wrote:pape je bjezao od besica ko djavo od krsta i tek kad se digla ogromna hajka tek onda ga je ubacio, tako da nije tacno da ga je on iz svog nekog znanja gurn'o u igru. i nesto jeste eksperimentisao, ali nazalost nikada nista dobro, iako je tacno da smo bolje tada igrali nego pod ovim akrepom. misimovic svakako fali, ali ipak ima nekih igraca koji mogu igrati tu poziciju, a jedan od tih definitivno nije ibisevic. mada koliko se sjecam i pepe je ibisevicu izmisljao pozicije
- luckylaka
#469 Re: Safet Sušić - Pape
Pape kako je krenuo u Turskoj jos malo pa ce se boriti za prvaka
- Tito_i_Partija
#470 Re: Safet Sušić - Pape
Eeeee, nema u Turskoj Spahica i Dzeke da mu kroje ekipu. Papke ce da izbori i plasman u evropu, a mi cemo plakat' za njim.
-
Fudo387
#471 Re: Safet Sušić - Pape
Ciro objasnio.muha_sa wrote:
- luckylaka
#472 Re: Safet Sušić - Pape
Cilj im je opstanak a europu kada bi izborili digli bi spomenik Safetu na centru stadionaTito_i_Partija wrote:Eeeee, nema u Turskoj Spahica i Dzeke da mu kroje ekipu. Papke ce da izbori i plasman u evropu, a mi cemo plakat' za njim.
- Logovan
#473 Re: Safet Sušić - Pape
To je to.muha_sa wrote:https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A48EFE7
- supercali
#474 Re: Safet Sušić - Pape
Objasnio papetovu igracku karijeru a ne trenerskuFudo387 wrote:Ciro objasnio.muha_sa wrote:
Kad cete shvatiti da je susic kao igrac jedno a kao trener potpuno drugo
Nesto kao maradona
- muha_sa
#475 Re: Safet Sušić - Pape
Jasno da je objasnio koliko bi Pape igrac danas vrijediosupercali wrote:Objasnio papetovu igracku karijeru a ne trenerskuFudo387 wrote:Ciro objasnio.muha_sa wrote:
Kad cete shvatiti da je susic kao igrac jedno a kao trener potpuno drugo
Nesto kao maradona
Zar je neko drugacije skonto