Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mikogoago
#9926 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo ovako pise u Dnevnom Avazu:
Reprezentativci Bosne i Hercegovine okupit će se danas na Ilidži, dva dana prije prijateljske utakmice protiv selekcije Grčke, koja se igra u srijedu sa početkom u 19 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase".
Reprezentativci Bosne i Hercegovine okupit će se danas na Ilidži, dva dana prije prijateljske utakmice protiv selekcije Grčke, koja se igra u srijedu sa početkom u 19 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase".
- BHF_Manijak
#9927 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma pogrijesili oni klocevi na ss.ba vjerovatno, na svim stranicama koje sam gledo i na plakatu najave za tekmu pise 21h! 
- plemba
#9928 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a malo dalje odatle plakata u avazu za utakmicu i ka'e u 21 sat...mikogoago wrote:Evo ovako pise u Dnevnom Avazu:
ovdje lud zbunjenog
-
mikogoago
#9929 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja imam samo elektronsko izdanje Avaza,ali ovo samo govori o njihovoj neprofesionalnosti i gluposti.ja novinara i novina majko mojaplemba wrote:a malo dalje odatle plakata u avazu za utakmicu i ka'e u 21 sat...mikogoago wrote:Evo ovako pise u Dnevnom Avazu:
ovdje lud zbunjenog![]()
![]()
-
kasparaov
#9930 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a kad je dobio namjerno zuti karton na bp protiv san marina pri rezultatu 3:0,da ne bi igro na marakaniBHF_Manijak wrote:Ama lik je glasno i jasno rekao da nece vise igrati za reprezentaciju i to je gotova prica...Meni licno ga je zao, to je covjek na kojem su se kola lomila uvijek kola, preko cijih ledja su razni novinarcici i kvaziselektori prolazili i rejting dizali, a javnost se primila ko saucesce i na kraju Hasan(p)osta supak nacije a svi ostali rega, a ubjedjen sam da nije tako, ma 100%, jer je momak goli profesionalac, Njemacka je to odgojila i usadila mentalitet, jednostavno nije mu do cirkusa bilo, Mahira i rostilja, vasera i slicno...
svi mu pjevaju haso pederu
supak bio i osto da izvinete
- luckylaka
#9931 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesil tu jedinu zapamtio iz Hasanove karijere.P.S.Dobar je nas fudbal kakve ,,navijace,,imamo.kasparaov wrote:a kad je dobio namjerno zuti karton na bp protiv san marina pri rezultatu 3:0,da ne bi igro na marakaniBHF_Manijak wrote:Ama lik je glasno i jasno rekao da nece vise igrati za reprezentaciju i to je gotova prica...Meni licno ga je zao, to je covjek na kojem su se kola lomila uvijek kola, preko cijih ledja su razni novinarcici i kvaziselektori prolazili i rejting dizali, a javnost se primila ko saucesce i na kraju Hasan(p)osta supak nacije a svi ostali rega, a ubjedjen sam da nije tako, ma 100%, jer je momak goli profesionalac, Njemacka je to odgojila i usadila mentalitet, jednostavno nije mu do cirkusa bilo, Mahira i rostilja, vasera i slicno...
- Van Halen
#9932 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joj Spahića sinoć u Napulju, kako skrši hamšika za penal. Dotad Napoli nije mogo prići golu. Ako ga tako bude čuvo i u kvalifikacijama donji smo.
-
solo2
#9933 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozda bi ovo mogla biti dobra provjera za nove igrace... ali to se vjerovatno radi protiv nekih slabijih ekipa a ne protiv Grcke s kojom igramo u slijedecim kvalifikacijama ali eto sta je tu je. Ako Medunjanin i Lulic budu igrali (Pjanic nece igrati), uzevsi u obzir da ce u sredini igrati jos Salihovic, Stilic i Zahirovic (nadam se da nece praviti gluposti sa Maleticem i sl.)- mislim da se moze praviti kostur jedne jako dobre ekipe (bez Misketa, Ibre, Rahimica, Mravca) u jednu ruku mi je drago sto je sve ovako ispalo. Mislim da je Stilic odavno zasluzio da se pokaze na mjestu kreativca a sada mu se ukazuje prilika jer nema Misketa i Pjanica. Pape - u pamet
Sretno
--------------Dzeko---------------
Salihovic--------Stilic---------Lulic
---Medunjanin(Besic)--Zahirovic--
Papac-----Spahic--Pandza--Mujdza
-------------Hasagic-----------------
Sretno
--------------Dzeko---------------
Salihovic--------Stilic---------Lulic
---Medunjanin(Besic)--Zahirovic--
Papac-----Spahic--Pandza--Mujdza
-------------Hasagic-----------------
- Obuca9
#9934 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hasan zaigrao u Beogradu, a supci bili i ostali neifnormisani krezavi "navijaci" koji su mu jebali sve po spisku, a covjek znao da nema kartone.kasparaov wrote:a kad je dobio namjerno zuti karton na bp protiv san marina pri rezultatu 3:0,da ne bi igro na marakaniBHF_Manijak wrote:Ama lik je glasno i jasno rekao da nece vise igrati za reprezentaciju i to je gotova prica...Meni licno ga je zao, to je covjek na kojem su se kola lomila uvijek kola, preko cijih ledja su razni novinarcici i kvaziselektori prolazili i rejting dizali, a javnost se primila ko saucesce i na kraju Hasan(p)osta supak nacije a svi ostali rega, a ubjedjen sam da nije tako, ma 100%, jer je momak goli profesionalac, Njemacka je to odgojila i usadila mentalitet, jednostavno nije mu do cirkusa bilo, Mahira i rostilja, vasera i slicno...
-
kasparaov
#9935 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
niije igro on u beogradu sine nikadhz__semir wrote:Hasan zaigrao u Beogradu, a supci bili i ostali neifnormisani krezavi "navijaci" koji su mu jebali sve po spisku, a covjek znao da nema kartone.kasparaov wrote:a kad je dobio namjerno zuti karton na bp protiv san marina pri rezultatu 3:0,da ne bi igro na marakaniBHF_Manijak wrote:Ama lik je glasno i jasno rekao da nece vise igrati za reprezentaciju i to je gotova prica...Meni licno ga je zao, to je covjek na kojem su se kola lomila uvijek kola, preko cijih ledja su razni novinarcici i kvaziselektori prolazili i rejting dizali, a javnost se primila ko saucesce i na kraju Hasan(p)osta supak nacije a svi ostali rega, a ubjedjen sam da nije tako, ma 100%, jer je momak goli profesionalac, Njemacka je to odgojila i usadila mentalitet, jednostavno nije mu do cirkusa bilo, Mahira i rostilja, vasera i slicno...
-
Richard Peti
#9936 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mislis na ovu tekmu: http://www.fifa.com/worldcup/archive/ge ... eport.htmlkasparaov wrote: niije igro on u beogradu sine nikad
- Obuca9
#9937 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kasparaov wrote:niije igro on u beogradu sine nikadhz__semir wrote:Hasan zaigrao u Beogradu, a supci bili i ostali neifnormisani krezavi "navijaci" koji su mu jebali sve po spisku, a covjek znao da nema kartone.kasparaov wrote:a kad je dobio namjerno zuti karton na bp protiv san marina pri rezultatu 3:0,da ne bi igro na marakani

Onda mora da je ovaj prvi dole neki njegov klon. Sine.
Veze ti nemaš.
- burek_in_space
#9938 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedna od nashih shansi za gol je bila nakon Hasanovog udarca iz daljine.
- nellington
#9939 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Loži vas frajer koji kaže da su Amerikanci pobijedili u Vijetnamu. Nuff said.
- Van Halen
#9940 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zar nije Vedin Musić opalio iz daljine a onaj crnogorac jedva izbioburek_in_space wrote:Jedna od nashih shansi za gol je bila nakon Hasanovog udarca iz daljine.
-
kasparaov
#9941 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ovo nije slika s marakane,jer ovdje nema sergeja jakirevica i fino se vidi da su tribine iza kosevske jer ima atletsku stazu
- Baltazar_khan
- jeza u ledja
#9943 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ti je bolan ako ne znas bolje suti.
Na 1:12
Na 1:12
-
kasparaov
#9944 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma ovo nista ne dokazuuje, kad je uvijek igro preko necega
a nisam ja govorio za ovu tekmu vec za tekmu na kosevu,ovo je na marakani
ja sam mislio na odlucujucu poritv srbije na kosevu
-
Richard Peti
#9945 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
veze ti nemas, prvo si rekao na marakani.. sad kazes odlucujuca na kosevu
evo ovdje fino sve stoji http://en.wikipedia.org/wiki/2006_FIFA_ ... FA_Group_7
pa se sam sa sobom dogovori
evo ovdje fino sve stoji http://en.wikipedia.org/wiki/2006_FIFA_ ... FA_Group_7
pa se sam sa sobom dogovori
- jeza u ledja
#9947 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ako si mislio na tu utakmicu zasto si onda spomenuo utakmicu protiv San Marina koja je bila prije Marakane, a ne prije Koseva? I kako je utakmica protiv SiCG na Kosevu odlucujuca kad je igrana na samom pocetku kvalifikacija?kasparaov wrote:ma ovo nista ne dokazuuje, kad je uvijek igro preko necega
Sto se bolan zapetljavas dalje u lazi? Reci fino da si lupio pa da te ne zajebavamo jos vise.
- veljaca
#9948 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vidno nervozni Budnjo uz prostakluke i vulgarnosti nedostojne jednog biznismena, zabranio je ekipi Hayat TV-a da snimi razgovor sa povratnikom u reprezentaciju Sašom Papcem
Treba neko iz Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine da reaguje na ovo ( najbolje Selektor ).....
Treba neko iz Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine da reaguje na ovo ( najbolje Selektor ).....
- smoki_choko
#9949 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
who the fuck is budnjo
-
ticoroman
#9950 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zar nije ono snimano u dvoristu hotela (zatvorenom dijelu)? Ako je tako, onda novinar tu vjerovatno nije trebao ni da bude.veljaca wrote:Treba neko iz Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine da reaguje na ovo ( najbolje Selektor ).....