Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:Samo da jos jednom podsjetim da je PAPE selektor reprezentacije BiH i da to nisu(a cak ni u strucnom stabu )ni ,,Bosanski kralj,,ni,,Eborg,,ni,,jeza u ledja,,ni,,lucky,,a ako PAPE kaze dolazi Mravac logicno je da ne moze doci Jahic.Dakle da utvrdimo i ponovimo,,PAPE je selektor,,
Čovječe naporan si, ovo ti je 136 put da si napisao sličan post
Jasno nam je svima da je pape selektor i da je njegova zadnja, brkaš kruške i jabuke, jeste njegova zadnja ali ne mora značiti da sve što radi radi bez greške...
I Dodik je premijer RS pa jel sad svi bošnjaci koji žive u RS-u treba da kažu "dodik je tito, on je premijer i on je nama zakon"...
luckylaka wrote:Samo da jos jednom podsjetim da je PAPE selektor reprezentacije BiH i da to nisu(a cak ni u strucnom stabu )ni ,,Bosanski kralj,,ni,,Eborg,,ni,,jeza u ledja,,ni,,lucky,,a ako PAPE kaze dolazi Mravac logicno je da ne moze doci Jahic.Dakle da utvrdimo i ponovimo,,PAPE je selektor,,
Čovječe naporan si, ovo ti je 136 put da si napisao sličan post
Jasno nam je svima da je pape selektor i da je njegova zadnja, brkaš kruške i jabuke, jeste njegova zadnja ali ne mora značiti da sve što radi radi bez greške...
I Dodik je premijer RS pa jel sad svi bošnjaci koji žive u RS-u treba da kažu "dodik je tito, on je premijer i on je nama zakon"...
I jos 1136 puta dok ljudi ne shvate da je PAPE selektor il mozda nije.Usporedba PAPE-dodo
------------------Dzeko---------------------------
--Salihovic---Pjanic(Stilic)----Lulic(zna on i desnom)
----------Medunjanin---Zahirovic------------
---Papac---Spahic--Pandza(Besic)----Mujdza
------------------Hasagic-----------------------
formacija 4-2-3-1
Licno ne smatram susica velikim trenerskim strucnjakom ( jer jos se nije dokazao i pitanje hoce li) ali da ga mogu ovdje neki toliko pljuvati i tako lose pricati o selektoru nase jedine i zajednicke drzave, stvarno mi nije jasno.Prvo kakav god da je, on je trenutni selektor i treba da ima podrsku jer nam je svima stalom do dobrog rezultata.Ne moguce je da je susic licno kriv sto su nam glavni igraci u losoj formi pa nema ni igre kako treba a bogami ni ocekivanigh rezultata ( mada jos nismo usrali ove kvalifikacije, jos ne).Nema smisla porediti susica sa dosadasnjim trenerima i na osnovu toga ocjenjivati kad nam dzeko, miske,pjana,ibisevic,muslimovic i ostali nisu u onoj formi u kakvoj su bili recimo u proslim kvalifikacijama kad smo igrali portiv belgije pa u estoniji il kuci s turcima i tako dalje, jednoswtavno ti nasi igraci su u dosta slabijoj formi sto pokazuju i njihove igre u njihovim maticnim klubovima.Kako onda mozete ocekivati da ce rasturati u reprezentaciji kad ni u klubovima ne igraju??????Kako zato moze biti susic kriv, nek mi neko objasni.Susic je po meni donio neke pozitivne stvari u repku, okupio je par dobrih igraca, bekova koje nismo imali u cirinom manadatu i koji su nam falili zato smo igrali u poznatom cirinom sistemu 3-2-4-1, to sto je zakuhao sa nekoliko igraca , pa sta da radi kad mu odbijaju pozive il lazu i petljaju, gresku je napravio sto i ibricica nije udaljio kao i nadarevica.Repka je ipak svetinja bez obzira ko trener bio i koji igraci igrali.Repka je i iznad jednog i iznad svih.
Moj ,,Samko,,koliko je njih ovdje koji ne mogu docekati bilo kakav neuspjeh reprezentacija pa da kazu,,eto jesam ti rekao da je PAPE kloc,,al su zato Ciru dizali u nebesa kao da smo u najmanju ruku dogurali do kraja EP.
Uh, al' se namnožilo ovih trolića na temi - "kako ovo", "zašto ono"...
Jahić je pronašao novi klub i, koliko znam, nije još uvijek postao standardan. Prema tome...
Ja mislim da će sada Salihović 99 posto na poziciju zadnjeg veznog, uz njega Bešić ili Zahirović, jer čovjek ne može (i ne smije) sam ostati. Lulić će vjerovatno ustupiti mjesto Papcu i odhodati naprijed do krilne pozicije. Džeko je sam u napadu, ostaje još da vidimo ko će uz Pjanića u vezu. Možda Alispahić (ne po mom izboru, već Sušićevom).
formacija 4-2-3-1
man'te se gluposti ba, uzivajte
Medunjnin ti je povrijedjen...eno ni protiv Zelje nece igrati
formacija 4-2-3-1
Nista onda ovako
-------------Dzeko----------------
-Salih-------Pjanic--------Lulic--
-------Alispahic?--Zahirovic----
Papac---Spahic--Besic---Mujdza
-----------Hasagic----------------
ili ovako
------------Dzeko-------------------
--Lulic-------Stilic--------Pjanic--
-----Salihovic--Zahirovic---------
Papac---Spahic--Besic---Mujdza
-----------Hasagic-----------------
formacija 4-2-3-1
Ljudi treba pustit Papeta da radi svoj posao, meni je kao selektor mnogo draži nego Čiro i siguran sam da če napravit sijajan uspijeh samo treba malo vremena i mira
jeza u ledja wrote:I meni je mnogo drazi nego Ciro, ali tek cemo vidjet da li je i dobar selektor kao Ciro.
Bez drugog mjesta nek se ne vraca.
Jezonja ti si bas cinican i to ne malo.Drugo mjesto sa najboljim strelcem BL i drugo mjesto sa igram svake prestupne a zabijam jos rijedze.Drugo mjesto sa rekorderom asistencija u BL ikada i drugo mjesto sa protjeranim igracem zbog zvake ili trljanja muda.
Ima jos toga ali i ovo je sasvim dovoljno da se uoci mala razlika.