Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#9651 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote:Pape ce pozvati u reprezentaciju one za koje misli da su zasluzili poziv i sigurno da mu ne trebaju savjetnici tipa ,,kasparov,, ,,edinh,,shalla,,,,eborg,, i slicni strucnjaci koji kladim se nikad ekipu ni na kavom seoskom turniru nisu vodili.Jebo Vahu,Bajevica,Glavasa,Ciru i ostale kakve strucnjake mozes naci na ovom forumu.PAPE zajebi forumase i udri po svome P.S.Da podsjetim jos jednom(za one koji nisu upuceni a ima ih ovdje ) PAPE nije pjevac Raspjevani meraklija nego selektor reprezentacije BiH
Bogami slabo misli! :lol: Samo mi je tuzno vidjet sto su ovdje mnogi navijaci Safeta a ne reprezentacije BiH.
luckylaka

#9652 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
luckylaka wrote:Pape ce pozvati u reprezentaciju one za koje misli da su zasluzili poziv i sigurno da mu ne trebaju savjetnici tipa ,,kasparov,, ,,edinh,,shalla,,,,eborg,, i slicni strucnjaci koji kladim se nikad ekipu ni na kavom seoskom turniru nisu vodili.Jebo Vahu,Bajevica,Glavasa,Ciru i ostale kakve strucnjake mozes naci na ovom forumu.PAPE zajebi forumase i udri po svome P.S.Da podsjetim jos jednom(za one koji nisu upuceni a ima ih ovdje ) PAPE nije pjevac Raspjevani meraklija nego selektor reprezentacije BiH
Bogami slabo misli! :lol: Samo mi je tuzno vidjet sto su ovdje mnogi navijaci Safeta a ne reprezentacije BiH.
Posto jos ne znas koga ce pozvati ovo ti je samo jedna suplja.Poz do sutra.
Corola

#9653 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:
Jok bolje misli Baka sa Jakirevicem,Kerkezom ili Ciro sa Mikelinijem,Vasilicem.
Nije se taj rodio koji je izabrao postavu da svi budu zadovoljni.
@Eborg u nasim krajevima je postovanje davnih dana reklo laku noc i ivica Osim bi nakon par sedmica bio popisan kad bi se zadesio na klupi repke.Uvijek bi se levata naslo kome ne pase spisak..Tako da jedan se otegnuo,drugi protegnuo.
Pod tackom znj Mravac je majmun a Krstanovic Titin heroj i zasluzuje telefonski poziv,baterije nece biti problem.Zanimljivo glediste.
Sa Papcom je dva puta razgovarao,odgovor mu je vazda bio isti ''nije sad vrijeme za mene''
Treci put bi vala i meni bilo mrsko trositi inpulse. :-)
Eborg

#9654 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Eborg »

Krstanović nije nikakav heroj i nisam neki njegov fan, čak šta više mislim da neće ni imati neku ulogu u reprezentaciji. Ali ako nam se sve svodi na zabetoniranu postavu Džeko-Ibišević-Muslimović-Zec (baš tim redoslijedom) to je već problem. Ako Muslimović da 30 golova a Džeko nijedan opet će Džeko biti u početnoj postavi. Valjda bi tu trebalo biti neke fleksibilnosti zbog forme, pogotovo jer Zec stagnira a Krstanović je relativno u dobroj formi. U principu najviše me nervira to naše: "Ma on čeka poziv Hrvatske, nećemo ga zvati." Možda i čeka ali mi nikad nismo ni probali. U principu, nisu nam nešto ni Medunjanin, Misimović pa ni Muslimović 100% patriote koji nisu igrali/koketirali sa drugim reprezentacijama pa opet se kunemo u njih. Kada neki mladić opet tako eksplodira a bude kandidat za A-reprezentaciju, zar opet trebamo slušati autistične izjave Safeta Sušića u kojima on razmišlja da ga nazove pa se ništa ne desi?

Mravac nam je svima izvukao živce. Ako neko misli da taj zaista treba dobivati poziv osim u slučaju ekstremnih povreda onda ja stvarno ne znam gdje idu granice našeg strpljenja. Mali Bešić ne može odigrati gore od njega to sam uvjeren. Ovo je test-utakmica, bolje je izgubiti sa 10 golova ali isprobati nekoga drugog nego uigravati postavu sa jednim Mravcem koji će odigrati jednako loše sa ili bez te utakmice.

Što se tiče Papca, neka mu pošalje zvanični poziv, ništa zivkanje telefonom koje samo produžava agoniju. Ako odbije trebamo ga svi zaboraviti. A ovako Sušić se premišlja isto kao da poziv košta 10.000 KM. Ako odbije uvijek se spisak može zamijeniti nekim drugim imenom.
Corola

#9655 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Mravac je pozivan vec pod palicom par drugih selektora.Cak jos kad je Baka vodio repku spocitavalo mu se zasto ne pozove cesce Mravca koji je kao eto stabilan bio u Matersburgu.
Mi osim Spahica stopera i nemamo,nije to ni Papac.Kad je igrao kao stoper u repci bilo je i gorih propusta od samog Mravca.Tako da je to sve rasprdjavanje u prasinu.
Vjerovatno je i Balja sapnuo Papetu u vezi Papca tako da mu se bas plaho i ne poziva jos jedan belaj u repku.
Ne zna kako ce se jednog Balica rjesiti jos mu i Kapisoda fali. :lol:
Sto se Krstanovica Pape ocigledno vidi slicnu pricu kao i sa Begovicem.Preko repke da pojaca status u klubu a poslije baterije oslabe ili se zausnjaci pred pripremu zarade.
shalla

#9656 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Iskreno, ne bi me uopšte čudilo da Pape ne pozove nikog novog, pa čovjek je u 4-5 utakmica koje je imao prije početka kvalifikacija zovnuo ukupno 2 nova igrača (i tog jednog zahvaljujuči prenosu tekme YB-Tottenham) tako da ne znam zašto se sad nadamo nekim novim licima, nekim pokušajima uigravanja nečeg drugog i sl. Čovjek je ziheraš kakvog moje oči nisu vidjele, nedo Bog zovnuti Merzića na poziciji na kojoj nam najviše škripi...

Nedavno sam rekao da me Pape podsjeća na Coultharda, čovjek u 10 sezona Formule 1 nije izveo 3 preticanja, tako i Pape, ziheraški pa dokle se mogne...

FIno vas je pitao neko gore, da li bi za sve vas branitelje Papetovog lika i djela bilo normalno da čovjek sad ne pozove Papca, Merzića, Zahirovića, Krstanovića, pa i Torlaka, jebemu mater da vidimo koliko ko može pa da se bar i mi uvjerimo da ljudi nisu kvalitet ako on već smatra tako, da ih ne prizivamo poslije svake greške Mravca, lošeg postavljanja u defanzivi Lulića, promašene šanse Ibiševića... Bar ćemo znati da nema boljih i onda ćemo realnije sagledati mogućnosti reprezentacije...
Corola

#9657 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

shalla wrote:Iskreno, ne bi me uopšte čudilo da Pape ne pozove nikog novog, pa čovjek je u 4-5 utakmica koje je imao prije početka kvalifikacija zovnuo ukupno 2 nova igrača (i tog jednog zahvaljujuči prenosu tekme YB-Tottenham) tako da ne znam zašto se sad nadamo nekim novim licima, nekim pokušajima uigravanja nečeg drugog i sl. Čovjek je ziheraš kakvog moje oči nisu vidjele, nedo Bog zovnuti Merzića na poziciji na kojoj nam najviše škripi...

Nedavno sam rekao da me Pape podsjeća na Coultharda, čovjek u 10 sezona Formule 1 nije izveo 3 preticanja, tako i Pape, ziheraški pa dokle se mogne...

FIno vas je pitao neko gore, da li bi za sve vas branitelje Papetovog lika i djela bilo normalno da čovjek sad ne pozove Papca, Merzića, Zahirovića, Krstanovića, pa i Torlaka, jebemu mater da vidimo koliko ko može pa da se bar i mi uvjerimo da ljudi nisu kvalitet ako on već smatra tako, da ih ne prizivamo poslije svake greške Mravca, lošeg postavljanja u defanzivi Lulića, promašene šanse Ibiševića... Bar ćemo znati da nema boljih i onda ćemo realnije sagledati mogućnosti reprezentacije...
Merzic???pa taj ce najposlije zavrsiti u Velezu ako ga budu htjeli :lol: , minute taj u Rusiji nije ostvario.
Dva nova igraca Lulica(prije Totenhama Lula je bio izdajnik jer je igrao onu tekmu protiv Azerbejdzana dok su ostali protestvovali na Kosevu,Mujdzu kojeg Ciro ni za zivu glavu nije htio da preotme kockastima.Onda Besic,Vranjes kao i Medunjanin jer je kod Cire fakat bio i otpisan.Znaci vise od dva.
Krstanovic se vec sad javno presrerava po repci,sta ce biti kad bude najpotrebniji.
Za Zahirovica je i sam rekao da ce u narednim tekmama biti pozvan.
A Torlak je bio pozivan u repku kod Cire pa meda nije mogao.
ODVRATAN_i_GADAN

#9658 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Kakve ima veze sto prije dvije godine nije bio dobar ili na nivou kao sada? Logika jok. Nisam od onih koji samo kritikuju ali Mravac nije za reprezentacije ama bas nikako i tu se mora traziti neko drugo rjesenje sto Susic ne radi.
luckylaka

#9659 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:Kakve ima veze sto prije dvije godine nije bio dobar ili na nivou kao sada? Logika jok. Nisam od onih koji samo kritikuju ali Mravac nije za reprezentacije ama bas nikako i tu se mora traziti neko drugo rjesenje sto Susic ne radi.
Jok eto PAPE to ne radi ti radis.PAPE tipka na forumu.Covjek nije objavio SPISAK i nemate pojma koga ce zvati.Preseravate se ovdje dzaba.Sacekaj spisak i komentarisi.Poz
splend

#9660 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by splend »

shalla wrote:Iskreno, ne bi me uopšte čudilo da Pape ne pozove nikog novog, pa čovjek je u 4-5 utakmica koje je imao prije početka kvalifikacija zovnuo ukupno 2 nova igrača (i tog jednog zahvaljujuči prenosu tekme YB-Tottenham) tako da ne znam zašto se sad nadamo nekim novim licima, nekim pokušajima uigravanja nečeg drugog i sl. Čovjek je ziheraš kakvog moje oči nisu vidjele, nedo Bog zovnuti Merzića na poziciji na kojoj nam najviše škripi...

naravno da je ziheras, on je selektor ekipe, nije njegovo da razmislja sta bi bilo, ako bi bilo. dokazi se u klubu, otidji negdje u evropu, pa ako mozes potpisi za klub iz liga petice, i onda ces vjerovatno dobiti poziv. kakvog crnog merzica, zahirovica, torlaka da zove. pa nije lud. od ove trojice, se nebi mogao napraviti jedan dobar igrac.
sta se mi imamo uvjeravati da oni nisu klase. valjda pape zna bolje od nas? ili mozda ne zna :lol:
covjek za sada ima rezultat, ima igru, ima kostur ekipe, i opet ne valja STRUCNJACIMA s foruma. a svi ti STRUCNJACI u zivotu nemaju 10 utakmica na velikom terenu. ma kavih 10 utakmica, pola ih lopte nije igralo zadnjih 10 godina nikako, al dzaba kad sve znaju. samo kod nas.
ODVRATAN_i_GADAN

#9661 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

luckylaka wrote:
ODVRATAN_i_GADAN wrote:Kakve ima veze sto prije dvije godine nije bio dobar ili na nivou kao sada? Logika jok. Nisam od onih koji samo kritikuju ali Mravac nije za reprezentacije ama bas nikako i tu se mora traziti neko drugo rjesenje sto Susic ne radi.
Jok eto PAPE to ne radi ti radis.PAPE tipka na forumu.Covjek nije objavio SPISAK i nemate pojma koga ce zvati.Preseravate se ovdje dzaba.Sacekaj spisak i komentarisi.Poz
To sto ti je Mravac "zemljak" ne znaci da je dobar, a za ciljano komentarisanje nisu potrebni spiskovi nego minuli rad. Nije ti to mali nogomet Laki jer u velikom je sve drugacije. Na?

@splend, nismo samo mi strucnjaci jer je to u covjecijem mentalnom sklopu tj. mjesanje u javni zivot, posebno sport, iako je kompetencija upitna ali ni jedan komentar ne boli. Murinjo je nakon dolaska u Real izjavio nesto u stilu "U Portugalu ima 10 miliona strucnjaka, a ovdje mnogo vise". Strucnjaci!!
vernes81

#9662 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

De malo realnosti, sto se tice A-tima repke sta je tu je, mozda jos dodati Papca I Begovica s tim da ga pred kamerama lagano ... cijelom FSBIH . A jedino bi trebalo da se ovi selektori mladjih timova repke malo organizuju jer tu lezi snaga svake repke i da se iz nje uskace u A-tim,a vala nebi ih ni ja sabirao preko Google Earth-a ko sto mnogi ovdje ocekuju
Dead Man Walking

#9663 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Sto ruzite selektora, pa fino kaze da nije siguran u ovo sto prica. :?
Corola

#9664 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Kad imas iste takve igrace standardne i potencionalne i nebio siguran.
Pogotovo kad se dodaju i ovi selektori sa foruma i njihovi kecevi iz rukava sa ekstra klasom potencionalnim igracima. :-) :-)
P.S Neko ruzio,neko guzio :dance:
BHF_Manijak

#9665 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

splend wrote: naravno da je ziheras, on je selektor ekipe, nije njegovo da razmislja sta bi bilo, ako bi bilo. dokazi se u klubu, otidji negdje u evropu, pa ako mozes potpisi za klub iz liga petice, i onda ces vjerovatno dobiti poziv. kakvog crnog merzica, zahirovica, torlaka da zove. pa nije lud. od ove trojice, se nebi mogao napraviti jedan dobar igrac.
sta se mi imamo uvjeravati da oni nisu klase. valjda pape zna bolje od nas? ili mozda ne zna :lol:
covjek za sada ima rezultat, ima igru, ima kostur ekipe, i opet ne valja STRUCNJACIMA s foruma. a svi ti STRUCNJACI u zivotu nemaju 10 utakmica na velikom terenu. ma kavih 10 utakmica, pola ih lopte nije igralo zadnjih 10 godina nikako, al dzaba kad sve znaju. samo kod nas.
Jel mi pricamo o Holandiji, Spaniji ili mozda Njemackoj ili o Bosni?! Cuj otidji u ligu petice, dokazi se, igraj, peto, deseto! Halo ba nama je uspjeh ako imamo i na klupi negdje vani igraca a kamo li da igra u timu lige petice, to sto zasad imas gledaj i suti! :roll: A po cemu je to Allahati dosad xx puta dokazani kloc Mravac bolji od Torlaka, Merzica ili pak Zahirovica?! Daj ba jebo te pricate isto ko da ne gledate utakmice reprezentacije vec onako napamet se naserete u odbranu selektora, ali ne zato jer je selektor vec zato sto se zove SAFET SUSIC i zato sto je bivsi igrac sarajeva, a to se vec zove fanatizam a ne realnost i objektivnost, to sto neces sebi pa i nama da priznas to je druga stvar, ugledaj se npr na Shallu koji je sasvim objektivno komentarise, da si mi rodjeni brat ako ti je potez karina recu da je takav! A Safet je dosad imo milion takvih, od gafova po novinama i qrcenja sa igracima tipa Papac, pa do nekih drugih, ali nejse...Spominjes da je Papac po novinama izjavljivo da nije spreman bla bla...A jel to on ikad JAVNI POZIV odbio??? Da li mu je Safet ikada uputio poziv ili samo slusa sta Sasa po novinama prica?! Ako to slusa i na osnovu toga zakljucuje da li da ga pozove ili ne, bolje mu je nek se odmah objesi! :oops:

I jos nesto, kako se ono tem zove?? Selektor reprezentacije Safet Susic, aham ok, pa sto onda kojeg vraga spominjes bivse selektore Baku i Ciru??? Sad je Safet tu i o NJEGOVOM radu se pise a ne o pozivima proslih selektora, koji su takodjer masu fula imali, ali koji su opet na njihovu ruku tj neki vlastiti ludi izbori, ja se ne sjecam da je iko u Bakino vrijeme spominjo da se treba pozvati Jakirovic ili kod Cire Mikelini tj da ih je javnost spominjala kao neke potencijale, dok Bogami svi trube o Papcu, Torlaku, Cocalicu... :wink:
luckylaka

#9666 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Daj bolan,,bh manijakos,,kakve veze ima jel PAPE pitar il manijak.Evo recimo ja navijam za Zelja a PAPE je moj idol(naravno uz Mesu,Osima,Skrbu,Berjana,Baljica,Sabanadzovica,Komsica,Nikica ... :-) )i pored toga navijam za reprezentaciju.Mislis da PAPE misli lose reprezentaciji.Daj ba.Mjenjati uigranu reprezentaciju pred najvaznije susrete moze samo selektor Tarabic.Uz sve ovo sto imamo pokusati vratiti Begovica,Papca,Hasana .Sejo se vraca i tako i kraj.Kakav bolan Torlak,Merzic,Zahirovic,Mravac kojima je krajnji domet premijer liga BiH,Austrije,Kipra,tunguzije ...Pustite selektora nek odradi kvalifikacije ako ne uspije-boze moj,startaju sledece.
BHF_Manijak

#9667 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne kazem ja da lose misli reprezentaciji, pa na kraju krajeva to bi i za njega kontraproduktivno bilo, ali raju dosta iritira kada se procitaju onakve izjave po medijima, ostavlja se dojam da imamo diletanta na kormilu reprezentacije, ili brate dragi nek se kloni medija i izjava po istim, ali nek dobro skonta sta reci za iste, jer sudeci po njegovim izjavama ispada fazon kao "bboli me qrac hoce li se Papac vratit, ne pratim uopste reprezentativce vec eto od vas prvi put cujem da je se taj i taj igrac povrijedio" i slicno, iako mozda on tako ne misli, ali doista takav dojam ostavlja! ;-)
luckylaka

#9668 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Ne kazem ja da lose misli reprezentaciji, pa na kraju krajeva to bi i za njega kontraproduktivno bilo, ali raju dosta iritira kada se procitaju onakve izjave po medijima, ostavlja se dojam da imamo diletanta na kormilu reprezentacije, ili brate dragi nek se kloni medija i izjava po istim, ali nek dobro skonta sta reci za iste, jer sudeci po njegovim izjavama ispada fazon kao "bboli me qrac hoce li se Papac vratit, ne pratim uopste reprezentativce vec eto od vas prvi put cujem da je se taj i taj igrac povrijedio" i slicno, iako mozda on tako ne misli, ali doista takav dojam ostavlja! ;-)
A ti vjerujes u sve i jednu izjavu koju objave sto kakve borovine, sirovine, sinanovici i ostali slicni klocevi bi h novinarstva.Bas PAPE puno ne kontaktira sa novinarima a pojedini koriste svaku priliku da mu ga zavuku.Ali eto sacekajmo i taj famozni spisak koji opet ne znaci nista al da vidimo ko je novi ,ko stari.
Corola

#9669 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:Ne kazem ja da lose misli reprezentaciji, pa na kraju krajeva to bi i za njega kontraproduktivno bilo, ali raju dosta iritira kada se procitaju onakve izjave po medijima, ostavlja se dojam da imamo diletanta na kormilu reprezentacije, ili brate dragi nek se kloni medija i izjava po istim, ali nek dobro skonta sta reci za iste, jer sudeci po njegovim izjavama ispada fazon kao "bboli me qrac hoce li se Papac vratit, ne pratim uopste reprezentativce vec eto od vas prvi put cujem da je se taj i taj igrac povrijedio" i slicno, iako mozda on tako ne misli, ali doista takav dojam ostavlja! ;-)
Posto je kod nas jedino relevantno tonski i video zapis.Trebao bi da si gledao sta je Osim sam rekao u vezi toga novinarima.
''Vi bi najvise voljeli da se pohvatamo za vratove ali ja isuvise dugo poznajem i cjenim Papeta da bi do toga doslo.Manite se corava posla ima i dugih zanimanja osim novinarstva .
Sto znaci pametan covjek je skontao bit i srz.A samo se budale i bezobrazni tipovi i dalje mogu paliti na te novinarske patke.
vernes81

#9670 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

Corola wrote:
Posto je kod nas jedino relevantno tonski i video zapis.Trebao bi da si gledao sta je Osim sam rekao u vezi toga novinarima.
''Vi bi najvise voljeli da se pohvatamo za vratove ali ja isuvise dugo poznajem i cjenim Papeta da bi do toga doslo.Manite se corava posla ima i dugih zanimanja osim novinarstva .
Sto znaci pametan covjek je skontao bit i srz.A samo se budale i bezobrazni tipovi i dalje mogu paliti na te novinarske patke.
:thumbup: :bih:
Dead Man Walking

#9671 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Kad selektor valja gluposti za koje nije suguran da ih valja to je, normalno, novinarska patka. Kad selektor izjavi kako ce za reprezentaciju igrati samo najbolji, najspremniji, standardni, i sve ostalo sto ide uz to (a cega se svakako ne pridrzava) onda to nisu novinarske patke nego izjave vrijedne hvale i komentara "Bravo Pape kralju moj" i slicno. Da rezimuramo, novine i novinari su smece ukoliko prenose Papetove gluposti, a ako pisu za Papeta onda sve Pulicer do Pulicera.
vernes81

#9672 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vernes81 »

Dead Man Walking wrote:Kad selektor valja gluposti za koje nije suguran da ih valja to je, normalno, novinarska patka. Kad selektor izjavi kako ce za reprezentaciju igrati samo najbolji, najspremniji, standardni, i sve ostalo sto ide uz to (a cega se svakako ne pridrzava) onda to nisu novinarske patke nego izjave vrijedne hvale i komentara "Bravo Pape kralju moj" i slicno. Da rezimuramo, novine i novinari su smece ukoliko prenose Papetove gluposti, a ako pisu za Papeta onda sve Pulicer do Pulicera.
Hoces da ti posaljem skicu koja kaze da su ok samo video i tonske izjave selektora a ostalo je na nivou vidovite Djemile i saradnika :x
luckylaka

#9673 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

vernes81 wrote:
Dead Man Walking wrote:Kad selektor valja gluposti za koje nije suguran da ih valja to je, normalno, novinarska patka. Kad selektor izjavi kako ce za reprezentaciju igrati samo najbolji, najspremniji, standardni, i sve ostalo sto ide uz to (a cega se svakako ne pridrzava) onda to nisu novinarske patke nego izjave vrijedne hvale i komentara "Bravo Pape kralju moj" i slicno. Da rezimuramo, novine i novinari su smece ukoliko prenose Papetove gluposti, a ako pisu za Papeta onda sve Pulicer do Pulicera.
Hoces da ti posaljem skicu koja kaze da su ok samo video i tonske izjave selektora a ostalo je na nivou vidovite Djemile i saradnika :x
Nemoj dzaba se truditi ne vrijedi,za neke je PAPE jos uvijek samo Pitar.Al zna PAPE sta radi,bar za sada.Valjda ljudi misle da je PAPE ovca pa prati svoje hasume sta pisu.Hvala bogu pa ima Osima iza sebe.
Dead Man Walking

#9674 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Ma ja ba, Pape jadnik u nemilosti novinara, on bi i demantovo glupe izjave al nece niko od dusmana da objavi. :-)
Bosanski_kralj

#9675 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Jedina odbrana Sušićevih ovakvih izjava može biti to da su novinari pogrešno prenijeli njegove izjave.
Locked