Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shalla

#9551 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

O Bože dragi, pa ako je ovo istina (ako nije novinarska izmišljotina) onda me stvarno naš selektor uvijek iznova iznenađuje :-)

Čuj "tek kada vidim barem neku njegovu izjavu u kojoj želi da se vrati, onda ću ga zvati, jer ne želim ni ja da ispadam smiješan", hehehe, nevjerovatno...

Corola, da nisi ti Pape, obzirom da i on traži izjavu tj link (just kidding, nemoj se sad opet napuhendati) :mrgreen:
Edin H.

#9552 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

shalla wrote:O Bože dragi, pa ako je ovo istina (ako nije novinarska izmišljotina) onda me stvarno naš selektor uvijek iznova iznenađuje :-)

Čuj "tek kada vidim barem neku njegovu izjavu u kojoj želi da se vrati, onda ću ga zvati, jer ne želim ni ja da ispadam smiješan", hehehe, nevjerovatno...

Corola, da nisi ti Pape, obzirom da i on traži izjavu tj link (just kidding, nemoj se sad opet napuhendati) :mrgreen:
A sto te to iznenadjuje, barem je iskren.

Kada sam vam ja rekao da kada je razgovarao sa Pulisom u vezi Asmira da je trazio da Asmir putuje u Ameriku da se ne krnji njegov ugled, a ne mora ni igrati. Na to je Pulis odgovorio da je to besmisleno, jer nije problem odigrati neko vrijeme, nego dugo putovanje.

Ja ga donekle razumijem, veliko je ime, fudbalsko, ne jos trenersko, pokusava da ne okrnji svoj ugled igrama i igricama, ali to nije za dobrobit ove nase reprezentacije koja kuburi sa kvalitetnim igracima na nekim pozicijima, pa i rezervama.

Misliom da bi se Pape morao malo vise opustiti i uciniti komunikaciju jednostavnijom, ne da to vidi kao neko psiholosko nadmudrivanje.
luckylaka

#9553 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

shalla wrote:O Bože dragi, pa ako je ovo istina (ako nije novinarska izmišljotina) onda me stvarno naš selektor uvijek iznova iznenađuje :-)

Mozel konkretno-zasto te iznenadjuje ili sta fali ovoj izjavi(ako je tacna)
lord blackadder

#9554 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lord blackadder »

Hahah, pa ne mogu vjerovat...koji parmak! Opet on igra neke seljacke igrice...Glup je ko tri kurca.
jeza u ledja

#9555 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Koje su ovo novine?

Ko moze izjaviti ovo:

"- Papcu sam, kada smo se zadnji put čuli, rekao da ga želim u bh. timu. On je tada navodno rekao da je kasno da ga zovem za utakmice sa Rumunima i Albanijom, te da sam trebao ranije."

Ne mozes reci neko mi je "navodno" nesto rekao, osim ako nisi senilan. Cuj "on mi je navodno rekao"? :-)
Meni ovo govori da ko god prenosi izjavu selektora ne prenosi je onako kako je izrecena, vec onako kako taj neko zeli da ona zvuci. Samo se malo zajebo pa ubacio "navodno" citirajuci vlastite misli, a ne Susiceve izgleda. :roll:
Corola

#9556 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Evo @Edin opet docekao svojih pet minuta na ovoj temi,hinjski kao obicno.
Fraza je uprostena i skontao si ili nisi.Izgleda da nisi kad opet nastavljas sa beskonacnim prepucavanjem.Tebe nisam bio doticao,a ti niti si policajac niti moderator da se mjesas ili nekome pises sta treba ili ne..Prema tome vozdrica.Ne pokusavaj bez veze.
@jeza u ledja -trazi im isti moment link na nekom drugom govornom podrucju.Mozda se ne podudara. :D
@shalla, da sam bogdo ;-)
luckylaka

#9557 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

lord blackadder wrote:Hahah, pa ne mogu vjerovat...koji parmak! Opet on igra neke seljacke igrice...Glup je ko tri kurca.
Mozda treba ljudima objasniti da PAPE ne pjeva turbo-folk ili izvorne nego da najbolji BiH fudbaler svih vremena i trenutno najuspjesniji selektor BIH reprezentacije.P.S.Za one koji nikad nisu culi za Safeta Susica-PAPETA
BHF_Manijak

#9558 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote:
lord blackadder wrote:Hahah, pa ne mogu vjerovat...koji parmak! Opet on igra neke seljacke igrice...Glup je ko tri kurca.
Mozda treba ljudima objasniti da PAPE ne pjeva turbo-folk ili izvorne nego da najbolji BiH fudbaler svih vremena i trenutno najuspjesniji selektor BIH reprezentacije.P.S.Za one koji nikad nisu culi za Safeta Susica-PAPETA
:lol: :lol: :run:

Po cemu to majketi?! Laka i ti vala kad ga izvalis...Dobro, razumijem da ti je idol, ali toliko da ga guras, eh to ne mogu nikako da skontam, igracka legenda ali sto se trenerskog posla tice, tanko buraz...
Corola

#9559 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Gledajuci ucinak nasih igraca u klubovima,formu,standardnosti i minutaze itd ucinjeno je i previse.
Pa prije bi sam Dzeko ili Vedo zabio,koliko su svi zajedno u prosloj polusezoni. :-)
Da je maksimalan zbir poena osvojen u grupi,opet bi se neko nasao da pronadje manu.
luckylaka

#9560 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
luckylaka wrote:
:lol: :lol: :run:

Po cemu to majketi?! Laka i ti vala kad ga izvalis...Dobro, razumijem da ti je idol, ali toliko da ga guras, eh to ne mogu nikako da skontam, igracka legenda ali sto se trenerskog posla tice, tanko buraz...
Cekaj bolan.Jel po mnogim anketama(nemoj mi samo traziti link da dokazem)najbolji BiH fudbaler svih vremena(eto stavicu i Bazdarevica uz njega),jel za sada kako stoje stvari(pobijedicemo Bjelorusiju u oba susreta)na pragu play-offa i jos pobijedimo Francuze idemo direktno.Jel onda najuspjesniji BiH selektor.Ne uzimam u obzir njegove klupske uspjehe kao trener jer ga nisam pratio.Aj zdrao sad.
ganjeta

#9561 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

:lol: :lol: :lol:
cyprus

#9562 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

Laka bolan, iako i ja podržavam Sušića... al prvo skočit pa reći hop :-) :-)
shalla

#9563 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Laka, sa kim igramo u polufinalu EP :mrgreen:

Polako druže, niko sretniji od mene da bude to tako kako si napisao ali polako, nemamo nikakvog razloga za neku euforiju :wink:
Corola

#9564 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

cyprus wrote:Laka bolan, iako i ja podržavam Sušića... al prvo skočit pa reći hop :-) :-)
Svidza mi se direktnost Lakija. :D
luckylaka

#9565 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

shalla wrote:Laka, sa kim igramo u polufinalu EP :mrgreen:

Polako druže, niko sretniji od mene da bude to tako kako si napisao ali polako, nemamo nikakvog razloga za neku euforiju :wink:
Bas sad imamo razlog za euforiju.Samo treba posloziti sve kocke.Dakle.Osim,Bajevic,Hadzibegic i ostali su tu(ljudi sa ogromnim autoritetom u svijetu)selektor Susic koji bi u najskorije vrijeme trebao stupiti u kontakt sa kenjcom Begovicem,Papcom i Salihamodzic(Hasan ce ABD,imati u nogama i treninge i utakmice)E sad ako neko sumnja u sve ovo jebi ga onda.P.S.Ganjeta ne kaki nego progovori koju pametnu.Mozes ti to.Zeljoooo je viceshampion oooo jel dobra ,,Ganjeta,,Sorry za off
Corola

#9566 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Nije dobra@laka,jer vicesampion je neko drugi. :D
luckylaka

#9567 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Corola wrote:Nije dobra@laka,jer vicesampion je neko drugi. :D
Jah jest ,kako se ono kaze,,triceshampion,,hajd do godina ako Bog da.Al odosmo od teme.Samo da podsjetim -PAPE
zecko_kupuz

#9568 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Hah, Sušića ovaj put komentarisati neću, ali komično je da se svi nanovo iznenađuju kako koji članak izađe iako su upoznati sa prijašnjim iskustvima na relaciji -igrači i treneri/mediji-. 90 posto članaka je novinarska patka ili su dobrim dijelom preoblikovani, i igrači i treneri će skoro uvijek demantovati pola navedenog "materijala".
Ovo čudo gore toliko smiješno djeluje da mi vala ne stoji ni uz Papeta, koliko god dotični znao bisere izvaljivati. :-)
Ipak, moram reći da sumnjam u neku jaku i učestalu telefonsku komunikaciju stručnog štaba i igrača.
BHF_Manijak

#9569 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote: Cekaj bolan.Jel po mnogim anketama(nemoj mi samo traziti link da dokazem)najbolji BiH fudbaler svih vremena(eto stavicu i Bazdarevica uz njega),jel za sada kako stoje stvari(pobijedicemo Bjelorusiju u oba susreta)na pragu play-offa i jos pobijedimo Francuze idemo direktno.Jel onda najuspjesniji BiH selektor.Ne uzimam u obzir njegove klupske uspjehe kao trener jer ga nisam pratio.Aj zdrao sad.
Bolan ne bio, da Bog da mi svako EP i SP igrali sa Safetom i on do kraja karijere tako osto na klupi BiH i vodio nas po takmicenjima, ali budi realan pa kad to sve uradi sto si ti nabrojo onda reci "eh vidis papak, jesam ti ja govorio da je najuspjesniji BH selektor", a dotad imaju bar dva uspjesnija, Sliskovic kojem je gol falio za direktan plasman na SP, a u mnogome je teza grupa bila nego sad, te Blazevic koji je eto dosao do baraza, kad Safet obojicu prestigne po tom nekom "uspjehu" onda mozemo pricati o najsupjesnijem selektoru BiH...A to za pobjede na Bjelorusima te Francuzima za prvo mjesto, daj Boze ali... :-)
luckylaka

#9570 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
luckylaka wrote: Cekaj bolan.Jel po mnogim anketama(nemoj mi samo traziti link da dokazem)najbolji BiH fudbaler svih vremena(eto stavicu i Bazdarevica uz njega),jel za sada kako stoje stvari(pobijedicemo Bjelorusiju u oba susreta)na pragu play-offa i jos pobijedimo Francuze idemo direktno.Jel onda najuspjesniji BiH selektor.Ne uzimam u obzir njegove klupske uspjehe kao trener jer ga nisam pratio.Aj zdrao sad.
Bolan ne bio, da Bog da mi svako EP i SP igrali sa Safetom i on do kraja karijere tako osto na klupi BiH i vodio nas po takmicenjima, ali budi realan pa kad to sve uradi sto si ti nabrojo onda reci "eh vidis papak, jesam ti ja govorio da je najuspjesniji BH selektor", a dotad imaju bar dva uspjesnija, Sliskovic kojem je gol falio za direktan plasman na SP, a u mnogome je teza grupa bila nego sad, te Blazevic koji je eto dosao do baraza, kad Safet obojicu prestigne po tom nekom "uspjehu" onda mozemo pricati o najsupjesnijem selektoru BiH...A to za pobjede na Bjelorusima te Francuzima za prvo mjesto, daj Boze ali... :-)
Jebi ga ti sad govoris o uspjehu Sliskovica i Cire na kraju kvalifikacija.Trebamo i mi sacekati kraj pa da vidimo ko ce biti najuspjesniji a do kraja jos se igra.Ja samo kazem uz bozju pomoc i garnituru koju imamo u komitetu(uz uslov da rastjeraju ovu bagru)i da PAPE vrati Begovica,Papca pa cak i Salihamidzica uspjeh nam ne gine.E sad druga stvar sto smi mi klupski podjeljeni pa nam ne pase Il PAPE il Hasan il nema Cocalica il jebo Papca.Ma sacekajmo Bjeloruse i znacemo gdje smo.Do tada poz.
Bosanski_kralj

#9571 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Od svih parametara koji su bitni za odlazak na EP, u ovom trenutku, čini mi se da je Sušić naša najslabija karika.
luckylaka

#9572 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:Od svih parametara koji su bitni za odlazak na EP, u ovom trenutku, čini mi se da je Sušić naša najslabija karika.
Naravno da ti se cini il obrazlozi il nemoj da ti se cini il postaj kakav link sa dokazimaP.S.I meni se nekad cini da mogu 4 puta zaredom al kad krenem na drugom se ispusem.To je kad ti se cini :lol:
armin071

#9573 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by armin071 »

Toliki animozeitet prema selektoru nase reprezentacije. Pa ako je i od Bosnja puno je. I onda nam cudo sto nema uspjeha. A da je kojim slucajem Mateus selektor svi bi mu tabane lizali jer nije "nas", al ovako ukopaj covjeka prije nego i umre..... Teski kompleksi kod pojedinaca.
Bosanski_kralj

#9574 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Iako ih ima još, oni ključni i najvažniji faktori za uspjeh su:
1. tim
2. selektor
3. grupa
Sa ovakvim (solidnim) timom u ovakvoj grupi, očekivati od selektora da minimalno budemo drugi, nije neobjektivno. Nažalost uz selektora koji je loš taktičar i koji nikako da nauči iz tuđih a i vlastitih grešaka, ne nadam se putu u Poljsku

P.S. Nekog kritizirati ne znači istovremeno i mrziti ga. Al haj ti to Bošnji objasni :-)
splend

#9575 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by splend »

Bosanski_kralj wrote:Iako ih ima još, oni ključni i najvažniji faktori za uspjeh su:
1. tim
2. selektor
3. grupa
Sa ovakvim (solidnim) timom u ovakvoj grupi, očekivati od selektora da minimalno budemo drugi, nije neobjektivno. Nažalost uz selektora koji je loš taktičar i koji nikako da nauči iz tuđih a i vlastitih grešaka, ne nadam se putu u Poljsku

P.S. Neko kritizirati ne znači istovremeno i mrziti ga. Al haj ti to Bošnji objasni :-)
sa ovakvim timom, u ovakvoj grupi je realno ocekivati da budemo treci! takodjer je ocekivati da francuska bude prva, rumunija druga, bjerolusija 4, albanija 5 i luksemburg 6. ovo sto je do sada uradio je ogroman uspjeh, s realnim sansama da budemo drugi. a drugi cemo biti(ako i budemo), samo zato sto je rumunija kiksala u zenici i albaniji.
Locked