Na brojcanici se samo odredjene boje uracunavaju.Samo tad se ''priviruje''.
Nego sta bi,ko je Begovicu bio Crno-Gorski kum?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sto ne mogu prepotentnih kvazi-humorista, opusti se covjece nisi na strazi, ne generalizuj... evo ja navijam za zelju nemam nista protiv susica... i da nista ne uradi ove kvalifikacije pustio bih ga da odradi jos jedne, ne pravi se ekipa preko noci...Corola wrote:Eto,pise se Moldavijskim pismom sa staro Gruzijskim dijalektom.Pa tesko skonatti
Da mi je pored nicka Corole,TM,Manijak ili tako ti folovi,razumjevanje bi bilo obostrano.Isaretom bi bilo dovoljno.
Nego tema nam je o Papetu, starim provjerenim igracem Sarajevskog tima.
Corola wrote:Eto,pise se Moldavijskim pismom sa staro Gruzijskim dijalektom.Pa tesko skonatti
Da mi je pored nicka Corole,TM,Manijak ili tako ti folovi,razumjevanje bi bilo obostrano.Isaretom bi bilo dovoljno.
Nego tema nam je o Papetu, starim provjerenim igracem Sarajevskog tima.
Ko tebe razumije ista - skidam mu kapu i naklon do poda ....Corola wrote:Nemoj zezati,vrati se par postova unazad i budes nasao bas ono sto ti sad pises.Ili ti tvoj pronalazak vode.
Isto kao Kao da si napisao nije veljaca,vec je februar.
Interesantno,ovaj pips samo vrijedi za jednu te istu vrstu komaraca,i to zaoprave.![]()
Corola wrote:Kako ces i razumjeti kad od najkraceg mjeseca u godini februara ,ti za nick uzeo veljacu.![]()
@Jezomire,tastatura je Ruska sa latinicnim slovima.Od toga vjerovatno i proizilazi da je Bacuska Samohodka zaboravio kvakice staviti na slova.Probaj flomasterom na ekranu staviti,pa ti bude lakse.![]()
Vidis kako to ide kod @veljace.
Corola wrote:Sta je @jez opet imas sex sa jezicomI onako usput,stavljas kvakice gdje ne treba a na tvom nicku ocito je da fali.
Drveni filozof
.
Kako ti ono rece''Martin po diviziji''
nisi adekvatan smajli koristioBosanski_kralj wrote:Nevjerovatno je kako ljudi na ovom forumu slabo razumiji ironiju, sarkazam ili šta već.
Bukvalci ste oni teški.![]()
Pokušao sam pokazati dotičnom forumašu @corola kakav je njegov stil pisanja. Prvi dio posta mu obično budu neke nerazumljive konstrukcije do kojih je došao - ne zna ni on sam kako. Zatim u posljednjem djelu ponovi da je SUšić neprikosnoven i nedodirljiv tip, kojeg se ne smije kritikovati, da bi onda nekoga uvrijedio (najčešće navijače Željezničara)
I ljudina,kakvih je malo u ovoj državi.Saša Papac treba da bude uzor svim mladim ljudima u Bosni i Hercegovini,posebno sportistimahz__semir wrote:„Eto, više me ne moraš nagovarati, čuo sam se sa selektorom Sušićem i vratit ću se“ , kazao nam je u Mostaru, neposredno prije no što će se vratiti u Glasgow na početak priprema sa svojim klubom. „Selektor me je zvao pred utakmicu u Rumuniji, ali tada se nismo mogli dogovoriti. Kazao sam mu da moram doći nekoliko dana ranije, da upoznam suigrače, jer osim njih tri-četiri, ne znam nikoga. Moram malo 'pohvatati' način rada, vidjeti kako funkcioniraju linije. I mislim da će, ako se selektor opet odluči nazvati me, tako i biti pred utakmicu s Grcima.“ I onda je kazao rečenicu koja pokazuje o kakvom se, zapravo, čovjeku radi. Kako se vrijedilo boriti za njegov povratak. „Pričali smo i selektor Sušić mi je kazao kako mu trebam, kako nisam igrač za klupe. A ja sam mu kazao da meni nije problem sjesti na klupu. Niti će ikada biti. Moje je da se odazovem da pomognem reprezentaciji svoje zemlje za koju trebaju igrati najbolji i najspremniji. A to hoću li ja biti na klupi ili u prvih 11 je stvar procjene i vizije selektora. Želim biti dio tima, pomoći svojim znanjem i voljom, hoću li igrati ili biti rezerva nije stvar o kojoj ja odlučujem.“
Jednostavno, Gospodin.