Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ODVRATAN_i_GADAN
#9426 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To sto si gledao Zelju ne znaci da imas pravo psovati i vrijedjati, a to sto nas obasipas svojim vlastitim izljevima laznog patriotizma nije razlog da procjenjujes koliko ko zna i koliko je ko kompetentan. Ah da... Sve sto si oslobodio zagradi.
p.s. Da ne bude zabune zivim u dijaspori, ratovao kao maloljetan (46 mjeseci) i imam dovoljno godina da znam kako su bajke samo za malu djecu, a ni ona vise ne vjeruju u to.
p.s. Da ne bude zabune zivim u dijaspori, ratovao kao maloljetan (46 mjeseci) i imam dovoljno godina da znam kako su bajke samo za malu djecu, a ni ona vise ne vjeruju u to.
- luckylaka
#9427 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To sto ti lupas na temi ,,Pape-Selektor,,govori samo o tebi i tebi se nikad nisam ni obracao tako da me zaobidjes.Libo me za tvojim ,,plavim, i ,,bordo,,Svrsavate rugajuci se legendi Osimu i njegovoj bolesti,svrsavate porazima Papeta i onda kazete da niste podjeljeni na plavo- bordo kada je repka u pitaanju.P.S.Odmori nakon 46 mjeseci,,zasluzio si ,,PozKod mene vrijeme za spavanje.lijepo sanjaj Poljsku i Ukrajinu sa Papetom na celu .Jos jednom Pozz,,ratni,,ODVRATAN_i_GADAN wrote:To sto si gledao Zelju ne znaci da imas pravo psovati i vrijedjati, a to sto nas obasipas svojim vlastitim izljevima laznog patriotizma nije razlog da procjenjujes koliko ko zna i koliko je ko kompetentan. Ah da... Sve sto si oslobodio zagradi.
- ODVRATAN_i_GADAN
#9428 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znao sam da je rat imao svoje dobre strane...
"Bye, bye Daddy"!!
"Bye, bye Daddy"!!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9429 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ono, stvarno se izvinjavam što prekidam, al eto i ja bih ko nešto reko, ali ne znam koji su uvjeti za učešće na temi? da sam ranjavan, ili ono, bar, da sam protjeran?

-
vernes81
#9430 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Onda bi i ja dodao Pa vi recite imam li pravo glasa: Ranila me sestra vazdusnom puskom 93"-ce u ruku.Chmoljo wrote:ono, stvarno se izvinjavam što prekidam, al eto i ja bih ko nešto reko, ali ne znam koji su uvjeti za učešće na temi? da sam ranjavan, ili ono, bar, da sam protjeran?
![]()
![]()
-
mikogoago
#9431 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mora da si joj pokusao maznuti kolacevernes81 wrote:Onda bi i ja dodao Pa vi recite imam li pravo glasa: Ranila me sestra vazdusnom puskom 93"-ce u ruku.Chmoljo wrote:ono, stvarno se izvinjavam što prekidam, al eto i ja bih ko nešto reko, ali ne znam koji su uvjeti za učešće na temi? da sam ranjavan, ili ono, bar, da sam protjeran?
![]()
![]()
![]()
Nego sada malo ozbiljno:Molim postovanog moderatora @cmoljo da otvori novu temu begovicka pa da ovu diskusiju odavde prenesu tamo .Smorise vise s Begovicem.
-
vernes81
#9432 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mikogoago wrote:Mora da si joj pokusao maznuti kolacevernes81 wrote:Onda bi i ja dodao Pa vi recite imam li pravo glasa: Ranila me sestra vazdusnom puskom 93"-ce u ruku.Chmoljo wrote:ono, stvarno se izvinjavam što prekidam, al eto i ja bih ko nešto reko, ali ne znam koji su uvjeti za učešće na temi? da sam ranjavan, ili ono, bar, da sam protjeran?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego sada malo ozbiljno:Molim postovanog moderatora @cmoljo da otvori novu temu begovicka pa da ovu diskusiju odavde prenesu tamo .Smorise vise s Begovicem.
- Obuca9
#9433 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zvjezdan Misimović je ostao iznenađen kada smo mu kazali da ga selektor Safet Sušić zajedno sa ostalim našim reprezentativcima koji igraju u Rusiji ne planira pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se 10. avgusta igra u Bosni i Hercegovini. Naš interancionalac iz redova moskovskog Dinama kaže da je odluka na selektoru Sušiću, ali da on želi igrati svaku utakmicu, bez obzira na to što je riječ o prijateljskom susretu.
- Volio bih da me Sušić pozove protiv Grčke. Ne želim se miješati u njegov posao, ne znam šta je sve planirao, ali bih volio da dobijem poziv. Utakmica protiv Grčke je važan test za sve nas, jer već u septembru nas očekuju dvije najvažnije utakmice u kvalifikacijama za Euro protiv Bjelorusije i zato ih volio igrati - kaže Misimović.
Selektor Vas, Rahimića i ostale želi osloboditi obaveza, jer ćete imati mnogo teških utakmica u ruskom šampionatu?
- Mene zanima svaka utakmica za reprzeentaciju Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati i svaki dan, ali dres reprezentacije za mene je svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali očekujem poziv.
Eh ovako, dragi moj Kanađaninu, ovako treba da razmišlja jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine. Ovo malo koso na glavi mi se digne, kad se sjetim kolika se hampa digla na ovog momka, a sve pod dirigentskom palicom onog cirkusanta Ćire, koji nije imao snage da sam prizna krivicu za poraz nego je tražio u Misimoviću i Dodiku.
Smiješno je s ove distance tvrditi da Miske nije htio igrati protiv Portugala, isti onaj Miske kojem nije bilo ispod časti da igra u reprezentaciji sastavljenoj od igrača iz Premijer lige, kojem nije bilo teško putovati iz Meksika i koji se sam nudi da dođe na prijateljsku utakmicu, čak i kad ga selektor za njegovo dobro želi poštedjeti nastupa.
Eh tako se ponaša, moj dragi Kanađaninu, a ne da se diže hampa jer zaboga moraš sjediti na kolegi golmanu koji ima haman 50 nastupa u dresu reprezentacije, te da se izmišljaju bolesti i povrede, samo kako bi se izbjegao nastup u reprezentaciji.
Miske majstore
- Volio bih da me Sušić pozove protiv Grčke. Ne želim se miješati u njegov posao, ne znam šta je sve planirao, ali bih volio da dobijem poziv. Utakmica protiv Grčke je važan test za sve nas, jer već u septembru nas očekuju dvije najvažnije utakmice u kvalifikacijama za Euro protiv Bjelorusije i zato ih volio igrati - kaže Misimović.
Selektor Vas, Rahimića i ostale želi osloboditi obaveza, jer ćete imati mnogo teških utakmica u ruskom šampionatu?
- Mene zanima svaka utakmica za reprzeentaciju Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati i svaki dan, ali dres reprezentacije za mene je svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali očekujem poziv.
Eh ovako, dragi moj Kanađaninu, ovako treba da razmišlja jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine. Ovo malo koso na glavi mi se digne, kad se sjetim kolika se hampa digla na ovog momka, a sve pod dirigentskom palicom onog cirkusanta Ćire, koji nije imao snage da sam prizna krivicu za poraz nego je tražio u Misimoviću i Dodiku.
Smiješno je s ove distance tvrditi da Miske nije htio igrati protiv Portugala, isti onaj Miske kojem nije bilo ispod časti da igra u reprezentaciji sastavljenoj od igrača iz Premijer lige, kojem nije bilo teško putovati iz Meksika i koji se sam nudi da dođe na prijateljsku utakmicu, čak i kad ga selektor za njegovo dobro želi poštedjeti nastupa.
Eh tako se ponaša, moj dragi Kanađaninu, a ne da se diže hampa jer zaboga moraš sjediti na kolegi golmanu koji ima haman 50 nastupa u dresu reprezentacije, te da se izmišljaju bolesti i povrede, samo kako bi se izbjegao nastup u reprezentaciji.
Miske majstore
-
Dead Man Walking
#9434 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Isti onaj Miske koji se i sam dva put ljutio i haman pa oprastao od reperezentacije, prvi put kad su mu uzeli kapitensku traku, drugi put s Portugalom. Ne pretjeruj semire sviju ti, cuj nije mu bilo mrsko i ispod casti. Pa normalno da nije kad su mu to bile jedine utakmice koje je uopste i igrao. Valjda bi mu bolje bilo s rezervama Galate, sta li. 
- jeza u ledja
#9435 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Misketu slabo ide karijera, ne igra dovoljno, pa mu se zato igra u reprezetaciji. Osim toga, cevapi kod Mahira na vikendici se nece sami pojesti.
Tako ce ti napisati zli jezici.
edit: PS hahahahaha, evo preduhitrio me ovaj iznad vec!

Tako ce ti napisati zli jezici.
edit: PS hahahahaha, evo preduhitrio me ovaj iznad vec!
- dzeno123
#9436 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ima li iko da vam valja u ovoj reprezntaciji?
- fosil
#9437 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima Cocalic, al dok ne dobije pozivdzeno123 wrote:Pa ima li iko da vam valja u ovoj reprezntaciji?
- shalla
#9438 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joj Sema kako ti mene nekad iznenađuješ, da te ne znam stvarno bih pomislio da se radi o nekom naivnom 15-godišnjaku...
Podsjećanje na april 2008:
Bh. nogometaš Zvjezdan Misimović objavio je da se oprašta od reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"Nakon dugo razmišljanja odlučio sam da više ne igram za državni tim Bosne i Hercegovine. Detaljno sam razmotrio svoju odluku i donio zaključak da je oproštaj od reprezentacije za mene ispravan korak", napisao je Misimović na svojoj web stranici.
"Igranje u Bundesligi i za reprezentaciju postalo je problem za mene i za klub, kojem u teškim trenucima ove sezone nisam mogao pomoći. Želim se u potpunosti koncentrisati na svoj klub FC Nürnberg" kazao je sada već "bivši" kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Zvjezdan se na kraju zahvalio navijačima koji su mu uvijek pružali podršku.
Bh. nogometaš Zvjezdan Misimović objavio je da se oprašta od reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"Nakon dugo razmišljanja odlučio sam da više ne igram za državni tim Bosne i Hercegovine. Detaljno sam razmotrio svoju odluku i donio zaključak da je oproštaj od reprezentacije za mene ispravan korak", napisao je Misimović na svojoj web stranici.
"Igranje u Bundesligi i za reprezentaciju postalo je problem za mene i za klub, kojem u teškim trenucima ove sezone nisam mogao pomoći. Želim se u potpunosti koncentrisati na svoj klub FC Nürnberg" kazao je sada već "bivši" kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
-
Corola
#9439 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zvjezdan se na kraju zahvalio navijacima koji su mu uvijek pruzali podrsku i isto tako (u zagradi zelio bi istom mjerom da tri puta vise naslaze na kamaru satro navijacima koji su mi spominjali porodicu to jest familiju u zadnjih par mjeseci,ne treba biti pametan pa skontati da je to fakat i glavni razlog ovo ostalo satro formalno.shalla wrote:Joj Sema kako ti mene nekad iznenađuješ, da te ne znam stvarno bih pomislio da se radi o nekom naivnom 15-godišnjaku...
- buzzer
#9440 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hz__semir wrote:Zvjezdan Misimović je ostao iznenađen kada smo mu kazali da ga selektor Safet Sušić zajedno sa ostalim našim reprezentativcima koji igraju u Rusiji ne planira pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se 10. avgusta igra u Bosni i Hercegovini. Naš interancionalac iz redova moskovskog Dinama kaže da je odluka na selektoru Sušiću, ali da on želi igrati svaku utakmicu, bez obzira na to što je riječ o prijateljskom susretu.
Miske majstore
pretpostavljam da ovo nije napisao avdo avdic, nego neki dugi debil, po tvom ukusu.
neise, autenticnost zvjezdanove izjave ne bih dovodio u pitanje. jedino se pitam zasto igrac sa najvecim brojem nastupa u reprezentaciji, igrac koji zna i lijepo igrati i lijepo pricati za medije, koji ne pravi skandale, koji je u vrhu liste strijelaca za reprezentaciju, koji igra na poziciji mozga ekipe... zasto miske nije kapiten?
...sam sebi odgovaram: zato sto je fin, sto nije mutan, sto nije siledzija, sto nece laktom bez lopte...
- jeza u ledja
#9441 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
da ga jebes, miske je zajebant, nema bas karakter lidera.
- buzzer
#9442 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
o ovome bi se dalo diskutovati. kako ko definise karkter lidera?jeza u ledja wrote:da ga jebes, miske je zajebant, nema bas karakter lidera.
za mene lider nije mangup, jos manje ufol zajeban neki tip, koji samara suigrace u svlacionci.
za mene je lider klikeras, pozitivac koji vodi primjerom, koji siri pozitivnu energiju...miske
-
Mobile_Disco
#9443 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj da ne dodje u Sarajevo u augustu kad je vruce, trebe se skidaju i tako to
Pa samo budala ne bih zelio da dodje na utakmicu, zajebaje se par dana (mahir and the beathouse project
), i onda nazad u Rusiju na klupu
Ti si meni semire tito, toliko blatis Begovica, a u visine dizes susica i ostale koji kazu naprijed Bosno da je to cudo! I Asmir je pisao po twitteru i davao podrsku Bosni u kvalifikacijama, i rekao zbog koga nece igrati, al mojne da dira "papeta" 
- Obuca9
#9444 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Blatio bih oca rođenog da kaže "Neću da igram za reprezentaciju, jer sam na klupi", a ne nekakvog Kanađanina.Mobile_Disco wrote:Cuj da ne dodje u Sarajevo u augustu kad je vruce, trebe se skidaju i tako toPa samo budala ne bih zelio da dodje na utakmicu, zajebaje se par dana (mahir and the beathouse project
Ti si meni semire tito, toliko blatis Begovica, a u visine dizes susica i ostale koji kazu naprijed Bosno da je to cudo! I Asmir je pisao po twitteru i davao podrsku Bosni u kvalifikacijama, i rekao zbog koga nece igrati, al mojne da dira "papeta"
-
vernes81
#9445 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hz__semir wrote:Blatio bih oca rođenog da kaže "Neću da igram za reprezentaciju, jer sam na klupi", a ne nekakvog Kanađanina.Mobile_Disco wrote:Cuj da ne dodje u Sarajevo u augustu kad je vruce, trebe se skidaju i tako toPa samo budala ne bih zelio da dodje na utakmicu, zajebaje se par dana (mahir and the beathouse project
- Edin H.
#9446 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mobile_Disco wrote:Cuj da ne dodje u Sarajevo u augustu kad je vruce, trebe se skidaju i tako toPa samo budala ne bih zelio da dodje na utakmicu, zajebaje se par dana (mahir and the beathouse project
Mahir the Beathouse sa svojom pojatom je definitvno dosegao nove standarde u relaksaciji reprezentativaca pred vazne utakmice
Medjutim cini mi se da je Mahir i najkrivlji za neodazivanje Begovica.
Da ga je Mahir pozvao Asmir sigurno ne bi mogao odiliti
Mahire, Mahire
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9447 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
to B u Beathouse, mesnom palatalizacijom prelazi u MEdin H. wrote:
Mahir the Beathouse sa svojom pojatom je definitvno dosegao nove standarde u relaksaciji reprezentativaca pred vazne utakmice![]()
Medjutim cini mi se da je Mahir i najkrivlji za neodazivanje Begovica.
Da ga je Mahir pozvao Asmir sigurno ne bi mogao odiliti
Mahire, Mahire
- luckylaka
#9448 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hz__semir wrote:Zvjezdan Misimović je ostao iznenađen kada smo mu kazali da ga selektor Safet Sušić zajedno sa ostalim našim reprezentativcima koji igraju u Rusiji ne planira pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se 10. avgusta igra u Bosni i Hercegovini. Naš interancionalac iz redova moskovskog Dinama kaže da je odluka na selektoru Sušiću, ali da on želi igrati svaku utakmicu, bez obzira na to što je riječ o prijateljskom susretu.
Miske majstore
- smoki_choko
#9449 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bra´o miske. izgleda da ove tekstove citaju i u dinamu. pa su odmah reagovali na ovo "ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati svaki dan"- pa su danas odlucili da miske malo presjedi na klupi da se na zamara za tekmu sa grcimahz__semir wrote:Zvjezdan Misimović je ostao iznenađen kada smo mu kazali da ga selektor Safet Sušić zajedno sa ostalim našim reprezentativcima koji igraju u Rusiji ne planira pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se 10. avgusta igra u Bosni i Hercegovini. Naš interancionalac iz redova moskovskog Dinama kaže da je odluka na selektoru Sušiću, ali da on želi igrati svaku utakmicu, bez obzira na to što je riječ o prijateljskom susretu.
Miske majstore
- lord blackadder
#9450 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pozelio se covjek malo sklonit iz Rusije, na vapace ko Mahira, usput obac rodbinu. Laganica.
Nije mu se igralo protiv Portugala, kamoli da jedva docekuje prijateljske
I ohanite malo od te nove pape-religije. Mjesec dana ne priviram na temu, a ono isti likovi dizu u nebesa opanak od trenera. Previse se zadajete.
I ohanite malo od te nove pape-religije. Mjesec dana ne priviram na temu, a ono isti likovi dizu u nebesa opanak od trenera. Previse se zadajete.