A Rahimic i Spahic?BHF_Manijak wrote:Pa pratis li ga sad jebem ga ja, ti slovis ovdje ko enciklopedija viash igraca, gdje igra, jel negdje na istoku ili ovdje "u blizin" tj oko Rusije...hz__semir wrote:A što ne možeš da vjeruješ? Hame je bio jedan od trojice najboljih igrača PL BiH u jesenjoj polusezoni, ako ne i najbolji, pa šta ima neobično u tome i da je na terenu, među ostalih 20-tak igrača iz iste te Lige (plus guzati Miskeshalla wrote:Ne mogu da vjerujem da ovo govorim ali meni Džakmić protiv Poljaka bio najbolji na terenu, zašto ne probati sa njim (ako je fit)?) djelovao najbolji?
Samo sam skonto jednu stvar, nasi kojigod odu na istok, posteno se zajebu i propadnu ko dvosjed, imali smo strasnih potencijala ali ih zajeba Rusija i Votka!Zeba, Trivunovic, Muharemovic(Dzelo), Memisevic, isto tako Mackic strasan lijevi bek bio pa od na istok i izgubi karijeru momak itd...Zato za ubuduce, drage nase zvjezdice, manite se istoka hebem mu misa!
Druga je stvar sto neki odu u shlj klubove radi para, pa se sjebu kad vide kakav je zivot tamo.