Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
al_neri

#8576 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by al_neri »

Lakat Jebić wrote:
cyprus wrote:
Lakat Jebić wrote:ja maloprije kod bahe u kafani bio, prisustvo telefonskom razgovoru izmedju njega i ivice osima od sat vremena... svasta je bilo
Pa haj ba detalje... ili ti samo da se pohvališ :D
ne bih sad sve, baho je najavio neku emisiju u utorak prije utakmice. al par stvari iz tog razgovora:
u restroan gdje su jeli reprezentativci usli su hadzibegic i kajtaz. spahic ih otjerao
baho pitao pjanica za izjavu poslije utakmice, ovaj ga poslao u p.m.
pjanic mora igrat u prvoj, jer spahic nekako ucjenjuje (?) susica. valjda imaju istog menadzera

bilo je jos dosta stvari, ali po svemu sudic, avdo avdic nije bas ni lupao...

opet kazem to je ono sto sam ja, k'o mahalac :D , uspio uhvatit. bilo je rupa, jer je baho znao sutit i po 10-15 minuta
Pjanic seljacic koji se nafurao, Spahic govno od covjeka i najvece zlo u reprezentaciji ( iz usta jednog bivseg selektora ) Ibricic ruzan i ne zna, Mravac ne zna ...
Tarik19

#8577 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Za pogresan odabir igraca je kriv ali za postavljanje taktike nije. S ovom formacijom smo savladali Slovacku koja je igrala na SP dakle sve je do zalaganja igraca.
nosara

#8578 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nosara »

Tarik19 wrote:Za pogresan odabir igraca je kriv ali za postavljanje taktike nije. S ovom formacijom smo savladali Slovacku koja je igrala na SP dakle sve je do zalaganja igraca.
Dzaba, ovi hoce da ga spale i tu nema pomoci...

Opet pitam, koga poslije Papeta...?
erni3

#8579 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by erni3 »

nosara wrote:
Tarik19 wrote:Za pogresan odabir igraca je kriv ali za postavljanje taktike nije. S ovom formacijom smo savladali Slovacku koja je igrala na SP dakle sve je do zalaganja igraca.
Dzaba, ovi hoce da ga spale i tu nema pomoci...

Opet pitam, koga poslije Papeta...?
Ovima ni Mourinhov autoritet ne moze pomoci, i njemu bi nabili rogove.
ultrajvosa 1987

#8580 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultrajvosa 1987 »

@nemam_ideje

Ako se odnosilo ovo na mene , prica oko krivice igraca, onda slobodno mogu zakljuciti da ti ne znas citati ili ne razumijes dobro isto.
Jedini krivci su POJEDINI igraci, a ne jedini krivci su igraci ....

POJEDINI sad ih je mahalac :D koji prisluskuje tudje razgovore :thumbup: nabrojao, a nije mi ni to trebalo, jer sam vec rekao ko vedri i oblaci reprezentacijom...
Spahic moze kao sto vidite otjerati i legende BiH FUDBALA (koji su nam uz Osima sve ovo i omogucili ), a da ne moze nesto narediti saigracima ???
Jos kad provalite ko mu je PRVI rodjak, sve ce biti jasnije ....
Lakat Jebić

#8581 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

ultrajvosa 1987 wrote:@nemam_ideje

Ako se odnosilo ovo na mene , prica oko krivice igraca, onda slobodno mogu zakljuciti da ti ne znas citati ili ne razumijes dobro isto.

POJEDINI sad ih je mahalac :D koji prisluskuje tudje razgovore :thumbup: nabrojao, a nije mi ni to trebalo, jer sam vec rekao ko vedri i oblaci reprezentacijom...
Spahic moze kao sto vidite otjerati i legende BiH FUDBALA (koji su nam uz Osima sve ovo i omogucili ), a da ne moze nesto narediti saigracima ???
ma nije me krivit :D
al_neri

#8582 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by al_neri »

Novi selektor Abdulah Ibrakovic :thumbup:
nemam_ideje

#8583 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nemam_ideje »

Loše sam citirao al je poenta ista.

Dođeš na posao i neko ti se petlja u isti. Il mu svežeš šljagu i otjeraš ga ili odeš sa posla. Ako to ne učiniš, ko ti je kriv što to tolerišeš ?

Ko je Spahić da se ne može otjerati ? Bog na zemlji ? Chuck Noris ?
Šibicar

#8584 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

al_neri wrote:Novi selektor Abdulah Ibrakovic :thumbup:
Bravo :thumbup: ,onda bi 10 godina dominirali Evropom i niko nas ne bi mogao maket iz vrha. :mrgreen:
ultrajvosa 1987

#8585 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Lakat Jebić wrote:

ma nije me krivit :D

Ma jok buraz, kakva crna krivnja, nije lako biti na prvoj crt bojisnice :D
Samo se nadam da ce tvoje prisluskivanje pomoci nekima da napokon otvore oci i shvate da je sve sto se desava evo godina velika "zasluga" igraca, a ne samo "sporednih" faktora....
ledeni_caj

#8586 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ledeni_caj »

Ko je ba mog'o ocekivati ovakvo nezalaganje pojedinaca. Jeste da radi sa njima, i valjda zna kakvo je stanje u ekipi ali treba imat muda i bit bezobrazan pa i ne potrcat kako treba cijelu tekmu. Stvarno ne vjerujem da je Pape mogao racunati na nesto ovako... A i govori se u najmanju ruku kao da mi imamo igraca dovoljno za 2 podjednako jaka tima. :-) Muku mucimo da skripimo jedan. Pa da je krenuo u Rumuniju sa nekim izmjenjenim sastavom, tek bi se onda paljba po njemu osula. :-) :-) Lahko je biti general poslije bitke... Vidjecemo sada, rekao je da protiv Albanije igramo u izmjenjenom sastavu. Mislim da nije tolika budala a ga dvaput zajebu. Da li je fulio taktiku, ne znam, nisu ni pokusali da je sprovedu u djelo.
Last edited by ledeni_caj on 05/06/2011 17:20, edited 1 time in total.
Šibicar

#8587 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

nemam_ideje wrote:

Dođeš na posao i neko ti se petlja u isti. Il mu svežeš šljagu i otjeraš ga ili odeš sa posla. Ako to ne učiniš, ko ti je kriv što to tolerišeš ?

I mene ovo zanima,jer previše se u zadnje vrijeme poteže ta priča o Spahiću koji je Bog i batina u reprezentaciji?Ko mu čuva djale?
al_neri

#8588 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by al_neri »

Šibicar wrote:
al_neri wrote:Novi selektor Abdulah Ibrakovic :thumbup:
Bravo :thumbup: ,onda bi 10 godina dominirali Evropom i niko nas ne bi mogao maket iz vrha. :mrgreen:
Plus bi imali najljepseg i najpametnijeg trenera u Evropi a vrlo lahko i u svijetu.
Lakat Jebić

#8589 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

Šibicar wrote:
nemam_ideje wrote:

I mene ovo zanima,jer previše se u zadnje vrijeme poteže ta priča o Spahiću koji je Bog i batina u reprezentaciji?Ko mu čuva djale?
to ne znam, to i mene zivo zanima.

iskreno nikad nisam vjerovao, ili nisam htio da vjerujem u ove price oko spahica, al jutros sam to cuo i jbg, sta go ko mislio o bahi, on je sigurno upucen, a i ne vjerujem da bi i.osimu slagao onakve stvari
nemam_ideje

#8590 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nemam_ideje »

Po cijeloj priči Spahića treba otjerati. Ko je kriv ako ne bude otjeran ? Jest najbolji štoper reprezentacije al da je klasa igrač nije ni blizu.

Vidjećemo. Ja sam to odmah nakon utakmice napisao. Kolovođi nogu dati. Ako to Sušić ne uradi onda treba da ode jer ne može da drži kontrolu nad alkosima. Vrlo prosto.

Što se tiče Spahića, pa javna je tajna da je otjerao Salihamidžića jer mu je spucao zaušnjak a niko se nije ni počešao. To se odavno zna.

Igrač Monpeljea vedri i oblači :skoljka: To samo kod nas ima :-)
ultrajvosa 1987

#8591 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

nemam_ideje wrote:

Vjeruj mi da nije isto...

Ti si sve ovo u pravu, ali zaboravljas gdje mi i u kakvom drustvu zivimo. Slazem se s' tobom , ali kreni od sebe, sta bi ti prvi rekao da je odstranio Spahica, Dzeku, Misimovica...i da je naveo razloge ?? Bilo bi joj nije trebao sad, historijska utakmica, osugurali bi drugo mjesto bla bla...Nemoj me pogresno shvatiti, ali vecina ovako razmislja...

Spahic ??? Maloprije ti ja dajem primjere(znojnice) neki (NE TI) mene samo sto nisu poceli ismijavati, lik nema postovanja ni prema kome ... a zasto ga se ne moze otjerati.... fakat ne znam....
Šibicar

#8592 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

Znate šta je meni najsmiješnije u toj priči,haj' da je Spahić neki mrga od 2 metra,nego u frajeru nema ni 50 kila. :mrgreen: Zato mora da neko stoji iza njega i da ga čuva. :-? Npr. logično bi mi bilo da je Jan Koler u Češkoj bio to što je Spahić,navodno,kod nas. :mrgreen:
nemam_ideje

#8593 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nemam_ideje »

Prije sam napisao da nisam za to da se Sušiću skida glava jer bi se vrlo lako moglo desiti da za trenera dobijemo Tulića, Llijepog i pametnog Ibrakovića ili ko zna kakav škart od trenera.

Očito je da ne može da radi kako treba i da mu neko smeta. Čini se da je ta osoba Spahić. Javno obznaniš šta se desilo, Sušić je ipak ime, nije Mušović :D to bi mu se tolerisalo kada bi objasnio šta se desilo.

Ako ne može da ga otjera neka ode i onda kaže šta se dešavalo.

Ja ne vidim treće rješenje. Ovako ne ide, očito.
Šibicar

#8594 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

nemam_ideje wrote:Prije sam napisao da nisam za to da se Sušiću skida glava jer bi se vrlo lako moglo desiti da za trenera dobijemo Tulića, Llijepog i pametnog Ibrakovića ili ko zna kakav škart od trenera.

Očito je da ne može da radi kako treba i da mu neko smeta. Čini se da je ta osoba Spahić. Javno obznaniš šta se desilo, Sušić je ipak ime, nije Mušović :D to bi mu se tolerisalo kada bi objasnio šta se desilo.

Ako ne može da ga otjera neka ode i onda kaže šta se dešavalo.

Ja ne vidim treće rješenje. Ovako ne ide, očito.
To je to. :thumbup:
Šibicar

#8595 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

trcicu trceci wrote:
Šibicar wrote:Znate šta je meni najsmiješnije u toj priči,haj' da je Spahić neki mrga od 2 metra,nego u frajeru nema ni 50 kila. :mrgreen: Zato mora da neko stoji iza njega i da ga čuva. :-? Npr. logično bi mi bilo da je Jan Koler u Češkoj bio to što je Spahić,navodno,kod nas. :mrgreen:
jesi ti smijesan, pa normalno da stoji...pa nije kunica jbt
Pa ko su ti ljudi?Jer u njima je onda najveći problem.
north

#8596 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Da Spahić voli glumit mangupa i da je nakurčen, to mogu vjerovati, ali da mu niko ništa ne može i da on iz restorana istjeruje Hadžibegića i koga još, da maltretira sve redom živo, a da niko ne smije pisnuti, to je stvarno nevjerovatno :roll: ...

Sušić i Hadžibegić, o Osimu je suvišno pričati, su za tog balavca fudbalske ikone, i da niko ne smije pisnuti, stvano za rubriku vjerovali ili ne :-)

Svi nešto okokole pričaju, ala Baho, ali zar su tolike kukavice da niko ne smije izaći u javnost i reći pravu istinu? Čega se boje, fakat ne kontam :? ?

Sve više zvuči realno da je pola ekipe svjesno bojkotovalo Sušića u Rumuniji i otuda i toliko nezalaganje i nonšalantnost, samo javnosti treba predočiti pravu istinu, a ne da bacamo grah....
BASS

#8597 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BASS »

Dobro ba,mogu se i ganjat klanovi i igrat tih pišljivh 90 min. (ionako se to mnogima rjetko desi u klubovima) :-)
ono neko kompromisno rješenje
šalu na stranu - neprofesionalizam - boljka naša konstantna.
Šibicar

#8598 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

trcicu trceci wrote:isto ko sto ti svaki objekat u sarajevu kontrolise mafija, ali i stoji iza njega, tako ti je i kod igraca...sta mislis da ce dzeko sam one pare potrositi, aaa
Ma koja mafija jarane?Nabroj ih,da vidimo ko to ontroliše sve naše reprezentativce.Ako je tako k'o što ti pričaš onda nema nikakvog smisla ni mjenjati selektora,ni igrače,niti uopšte igrati kvalifikacije,jer po toj logici koji god selektor došao ili koji god igrači igrali,opet će biti kontrolisani od mafije,zar ne?
Lakat Jebić

#8599 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

north wrote:Da Spahić voli glumit mangupa i da je nakurčen, to mogu vjerovati, ali da mu niko ništa ne može i da on iz restorana istjeruje Hadžibegića i koga još, da maltretira sve redom živo, a da niko ne smije pisnuti, to je stvarno nevjerovatno :roll: ...

Sušić i Hadžibegić, o Osimu je suvišno pričati, su za tog balavca fudbalske ikone, i da niko ne smije pisnuti, stvano za rubriku vjerovali ili ne :-)

Svi nešto okokole pričaju, ala Baho, ali zar su tolike kukavice da niko ne smije izaći u javnost i reći pravu istinu? Čega se boje, fakat ne kontam :? ?

Sve više zvuči realno da je pola ekipe svjesno bojkotovalo Sušića u Rumuniji i otuda i toliko nezalaganje i nonšalantnost, samo javnosti treba predočiti pravu istinu, a ne da bacamo grah....
koliko sam ja upratio baho je rekao da ce biti neka specijalna emisija pred utakmicu sa albanijom gdje ce on iznijeti te stvari u javnost. kakav je koncept emisije, hoce li imati nekog gosta, ili ce biti na fazon vox populi-a ne znam.

na stranu sve, ali ovo istjerivanje iz restorana. ko si bolan ti da hadzibegica istjeras iz restorana. ko su ustvari da ikog istjerujes iz restorana.

a da bi se odstranio spahic, sto neko govori gore, uzevsi u obzir nas mentalitet, mora se prvo pripremit teren u javnosti. da ga susic odstrani, kola bi se na njemu slomila, a ne na spahicu, ako se javnost ne uputi u desavanja
Last edited by Lakat Jebić on 05/06/2011 17:52, edited 1 time in total.
Šibicar

#8600 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

north wrote:Da Spahić voli glumit mangupa i da je nakurčen, to mogu vjerovati, ali da mu niko ništa ne može i da on iz restorana istjeruje Hadžibegića i koga još, da maltretira sve redom živo, a da niko ne smije pisnuti, to je stvarno nevjerovatno :roll: ...

Eto sve si lijepo rekao,i ja čekam iste te odgovore od naših smradova novinara,koji vole dernečiti na račun reprezentacije i prišlepati se za svoj interes.Ali znaš kad ćemo dobiti odgovore na to?Nikad jarane,jer su novinari najpotplaćenija smrdljiva govna.
Locked