Sve smo ovo znali i kad je dosao al ajd jebaji ga sad...
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyCore
#8376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Za Papeta je jednostavno BUjukusirspor plafon. Nije dorastao ovome ni na jedan naicn. Nije sposoban da u reprezentaciju dovede jako bitne igrace, ove koje ima ne zna da rasporedi, ove koje rasporedi ne zna im reci sta da rade i na kraju da ih motivise i natjera da trce. replike za vrijeme utakmice (mirno i skulirano)...izmjene...
-
zilla_
#8377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije ni Muslimović kombajn pa kad je ušo odma je sebi stvorio nekoliko šansi... Kako pred kraj odgurnu onog igrača
Tako i treba a ne ko ove naše balerine... Bježi ba, Pape nije neki stručnjak to svi znaju al sinoć je bilo do igrača... To samo ćorav čovjek ne može da vidi...
- nosara
#8378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A sta ako ga namjerno, s predumisljajem, ignorisu...? Sta onda moze Pape...? Sta je mogao Plisek, doktor fudbalskih nauka, kad se ekipa propalica odlucila da on treba da ode...?MyCore wrote:Za Papeta je jednostavno BUjukusirspor plafon. Nije dorastao ovome ni na jedan naicn. Nije sposoban da u reprezentaciju dovede jako bitne igrace, ove koje ima ne zna da rasporedi, ove koje rasporedi ne zna im reci sta da rade i na kraju da ih motivise i natjera da trce. replike za vrijeme utakmice (mirno i skulirano)...izmjene...
Kako je moguce da od 10 selektora ne valja ni jedan, jer je rezultat na kraju uvijek kita...?
Nema logike...
-
Mustang1
#8379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad je Muslimovic usao u napadu pored njega je bio i Ibisevic ! Hoces reci da je isti ku*ac jedan ili dva napadaca ?
- MyCore
#8380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sinoc je u svakom slucaju bilo do igraca, ali me fascinirala Papetova smirenost, pa majka mu stara ne igras pokera
Odavno im niko nije jebo mater
A Pape to ne moze.
A Pape to ne moze.
- nosara
#8381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To su nijanse... Mi smo sinoc pregazeni, veze to nema sa kombinacijama jedan-dva napadaca i slicno... Pregazeni, pretrcani, naguzeni...Bubalo1 wrote:Kad je Muslimovic usao u napadu pored njega je bio i Ibisevic ! Hoces reci da je isti ku*ac jedan ili dva napadaca ?
Ne mi, doduse, nego seke iz nase reprezentacije... Koke...
- MyCore
#8382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ko kaze da prethodni nisu valjali, ali Pape brate...nosara wrote:A sta ako ga namjerno, s predumisljajem, ignorisu...? Sta onda moze Pape...? Sta je mogao Plisek, doktor fudbalskih nauka, kad se ekipa propalica odlucila da on treba da ode...?MyCore wrote:Za Papeta je jednostavno BUjukusirspor plafon. Nije dorastao ovome ni na jedan naicn. Nije sposoban da u reprezentaciju dovede jako bitne igrace, ove koje ima ne zna da rasporedi, ove koje rasporedi ne zna im reci sta da rade i na kraju da ih motivise i natjera da trce. replike za vrijeme utakmice (mirno i skulirano)...izmjene...
Kako je moguce da od 10 selektora ne valja ni jedan, jer je rezultat na kraju uvijek kita...?
Nema logike...
-
juventino77
#8383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
prije je bilo, s razlogom, do Saveza, do bojkota, do potpisnika "pisama", do trenera, ovog onog, eh sad je ocigledno do igraca, i volim sto je tako, zvijezdice ,pogotovo ove sa pozamasnim kontima, treba pendrekom udarat, volim sto je Susic rekao ono sto jesu, ni "i" od igraca, jer je on bio igrac,veci od svih njih,los je kao trener, al kad je igra u pitanju on moze da zbori, i jos nesto "BOLI ME K STO NEKI IGRACI KOD OSVAJANJA TROFEJA OGRNU ZASTAVE BIH I SLICNO,RADECI TO ZA VELIKE PARE, KAD ONI MENI DODJU U REPKU I GLUME XAVIA I BATISTUTU, PA SE ONDA NAPIJU KO STOKA, OVO SE NE ODNOSI NA JEDOG IGRACA NEGO NA VECINU NJIH" popisam se na pola njih pa nek nose zastave BIH do sutra, Ibisevic mozda ne zna igrat kao ostali al makar se zna borit i znojit, a kad je repka u pitanju samo me znoj interesuje a ne potezi "Xavia" i kretanja "Batistute"
-
Mustang1
#8384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad budemo odigrali barem prvih 70 minuta sa 2 napadaca i formacijom 4-4-2 ali ne da drugi napadac bude u pizdi materinoj sa strane nego da bude u napadu..onda cu reci da je do igraca ako izgubimo ...Ovako je do trenera sto ne preferira ono najbolj sto imamo nego se brani !
- BH_Patriot
#8385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve bi sinoć bilo drugačije da je krenuo sa dva napadača, a ne sa jednim koji je bio katastrofalan. Veza nam je bila loša totalno i znao sam jer Miske i Ibričić ne znaju vršiti pritisak na igrače. Pjanić je nešto pokušavao, ali ne može sam.
Štilić kad je ušao u 2.poluvremenu odigrao je bolje od Misketa i Ibričića zajedno, ali opet će Pape staviti Misketa u prvih XI. Šta je s Medunjaninom, da li je u pitanju neka blaža povrijeda ili...?
Štilić kad je ušao u 2.poluvremenu odigrao je bolje od Misketa i Ibričića zajedno, ali opet će Pape staviti Misketa u prvih XI. Šta je s Medunjaninom, da li je u pitanju neka blaža povrijeda ili...?
- Obuca9
#8386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo kako novinari znaju usrati priču. Poslušajte dobro od 0:08 do 0:10
"Glup sam bio što sam vjerovao U POJEDINE IGRAČE", a novinari to napišu kao "Glup sam bio što sam vjerovao POJEDINIM IGRAČIMA", pa onda ispadne kao da su ustvari pojedini igrači birali tim, ko će igrati, a ko sjediti na klupi.
Još kad čujem ono govno iz 60 minuta, sav se naježim.
"Glup sam bio što sam vjerovao U POJEDINE IGRAČE", a novinari to napišu kao "Glup sam bio što sam vjerovao POJEDINIM IGRAČIMA", pa onda ispadne kao da su ustvari pojedini igrači birali tim, ko će igrati, a ko sjediti na klupi.
Još kad čujem ono govno iz 60 minuta, sav se naježim.
- MyCore
#8387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ehhh da nebi novinara jebali bi Rumunima sinoc znanje
-
oridjidji
#8388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Poslusaj ti oko njegovu press konferenciju u Bukurestu, poslusaj je cijelu. Pa se vrati na utakmicu sa Rumunima u Zenici, kada nisu mogli da se spoje sa loptom i vrati se na utakmicu sa Rumunima u gostima kada se mi nismo mogli da spojimo sa loptom i kada za cijelu utakmicu nismo napravili nista. O nasoj borbenosti govori i podatak da smo prvi karton dobili u 70 minuti i to ga je napravio Stilic rezervista radi nesmotrenosti. Gdje je nestala kombinatorika iz Zenice, ono cuvanje lopte, pravljenje akcija, trka, zelja, sva ona pozrtvovanost.... Juce su igraci odigrali sramotno, zavalili su i selektora i reprezentaciju... u kljucnoj utakmici napraviti prvi zuti u 70 minuti dosta govori o tome kako smo igrali... sinoc je bila klasicna zavala selektoru ... nije ni Susic levat, prozro ih je, zato i jeste planuo onako na press konferenciji...nosara wrote:Ma savez je kriv...Bubalo1 wrote:Svasta ..Vidi majke mi svi za Safetom potrcali i pljuju igrace...Pa nisu igraci krivi sto je on postavio 33 igraca u sredini i Dzeku u napadu samog...Sta je Dzeko kombajn pa da ih sve povalja i zabije go ?![]()
dzeko je u zadnje vrijeme pokretljiv bas kao i kombajn... Ali nije on jedini...
sad ce ponovo isplivati stare price o prodaji utakmica Spahica (prica krenula jos dok je igrao u Rusiji), potom je malo osvjezena nakon sramote protiv Grcke i Madjarske... a sad bi epski nastavak mogla dobiti sada... isto tako ce pokrenuti se price kako je ovo zadnji lopovluk spremljen od strane Usanovic & CO i pojedinih igraca koje su oni upravo doveli ovdje. zao mi je sto smo izgubili kao kukavice i nepozrtvovani ali onakav poraz samo moze izroditi losu atmosferu i napokon dati odrijesene ruke selektoru da napravi vec odavno potrebnu cistku...
- Obuca9
#8389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma jok, da je Ćiro bio selektor, danas bi Džeko imao 10 golova na kontu u EPL, Pjanić bi bio prvi asistent francuske lige, Ibišević prvi strijelac Njemačke, Miske ne bi igrao u Rusiji, nego u Engleskoj, Spahić ne bi bio tri mjeseca suspendovan od francuskog saveza, a Salihović ne bi bio povrijeđen.MyCore wrote:Ehhh da nebi novinara jebali bi Rumunima sinoc znanje
I svi bi bili u top formi, pa bi oderali Rumune ko siroče napolitanku.
-
Dialer
#8390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ibisevic je uso dok je Dzeko jos bio u igri, tako da ne pije to vode, dzeko je ufurana karna.
-
oridjidji
#8391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je gospodin i vrlo pametan i pristojan covjek... Sinoc je pokazao kakav je zaista, tih a kad plane lomi kosti, grmi, udara u srz problema, on suti i trpi i lavlje srce ima... Pa da li je ijedan selektor imao muda poci sam na presicu i reci briga me hocu li biti sutra ovdje ili necu, glup sam sto sam vjerovao u pojedine igrace, jer ijedan selektor nasim napuhanim zvijezdicama znao reci ono sto je rekao sinoc Susic...MyCore wrote:Sinoc je u svakom slucaju bilo do igraca, ali me fascinirala Papetova smirenost, pa majka mu stara ne igras pokera
A Pape to ne moze.
Ciro im je jebavao majke po utakmicama, a reprezentaciju pripremao u cirkusu snimajuci reklame, pa kad su ga zavalili protiv Portugala, igraci koji su ga zavalili nisu dobili cistku, vec je on pociscen sa selektorske pozicije...
E Susic je vidio da neki igraci pokusavaju biti vece zvjezde i od selektora ... Sada ce se pristup sustinski promjeniti, sve sto im je tolerisao sada nece... mi do Francuske imamo meceve sa Albanijom, Bjelorusijom i Luksemburgom i to sve moramo pobjediti da bi ostali u igri ... Al poslje ovog debakla bice tesko... jer je atmosfera pukla skroz sinoc...
- nosara
#8392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hz__semir wrote:Ma jok, da je Ćiro bio selektor, danas bi Džeko imao 10 golova na kontu u EPL, Pjanić bi bio prvi asistent francuske lige, Ibišević prvi strijelac Njemačke, Miske ne bi igrao u Rusiji, nego u Engleskoj, Spahić ne bi bio tri mjeseca suspendovan od francuskog saveza, a Salihović ne bi bio povrijeđen.MyCore wrote:Ehhh da nebi novinara jebali bi Rumunima sinoc znanje
I svi bi bili u top formi, pa bi oderali Rumune ko siroče napolitanku.
- vee-jay
#8393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Jest, imamo klan najboljih igraca u repki. Treba ih sve izbaciti. Jebiga, sastaju se, rostiljaju, popiju koju...![]()
Ovo je Susicev poraz. Moze on lupat po stolu koliko hoce.
Igraci se ne zalazu? Pa sto si ih stavio u ekipu onda? Sto ih nisi natjerao da se zalazu?
- nosara
#8394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Objasnite mi kako se to mogu natjerati igraci "da se zalazu" u reprezentaciji...? Koje to mehanizme ima selektor BiH reprezentacije...?vee-jay wrote:jeza u ledja wrote:Jest, imamo klan najboljih igraca u repki. Treba ih sve izbaciti. Jebiga, sastaju se, rostiljaju, popiju koju...![]()
Igraci se ne zalazu? Pa sto si ih stavio u ekipu onda? Sto ih nisi natjerao da se zalazu?![]()
Ako ti taj dres nesto znaci, zalagaces se, ako ne, bices misimovic i ostali... Nema selektor nista s tim...
-
oridjidji
#8395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa da i kod Cire su se zalagali pa im Iran 3 na Kosevu uvali u 10 minuta do kraja utakmice, izgube od Rijeke, pored toga ne dobiju nijednog bolje protivnika u bilo kojoj navedenoj utakmici, pa cak ni u prijateljskoj.
Sa Papetom su imali oscilacije. Al najgore je sto su te iste oscilacije imali u kvalifikacijama. Taman kad je Pape mislio da je utabao taktiku i formaciju, oni odigraju ko trebe i popusimo sa vec isprobanom taktikom tricu.
Sa Papetom su imali oscilacije. Al najgore je sto su te iste oscilacije imali u kvalifikacijama. Taman kad je Pape mislio da je utabao taktiku i formaciju, oni odigraju ko trebe i popusimo sa vec isprobanom taktikom tricu.
-
5 0 5
#8396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Drugim rijecima, ne mozes od govana pitu napraviti. Nisam gledao utakmicu a po ovim komentarima koje sam letimicno pregledao, vidim da je bio potop. Jebi ga, sad bar znamo gdje stojimo. Ocekivanja ce splasnuti, a onda ako sta bude dobro je, ako ne bude, onda ce ostati sve isto. Na to smo se valjda do sad navikli. Eh.nosara wrote: Objasnite mi kako se to mogu natjerati igraci "da se zalazu" u reprezentaciji...? Koje to mehanizme ima selektor BiH reprezentacije...?
Ako ti taj dres nesto znaci, zalagaces se, ako ne, bices misimovic i ostali... Nema selektor nista s tim...
- vee-jay
#8397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa nije @jez nista pisao o "zalaganju" nego o jednostavnoj logici "neces da igras, ne moras".nosara wrote:Objasnite mi kako se to mogu natjerati igraci "da se zalazu" u reprezentaciji...? Koje to mehanizme ima selektor BiH reprezentacije...?vee-jay wrote:jeza u ledja wrote:Jest, imamo klan najboljih igraca u repki. Treba ih sve izbaciti. Jebiga, sastaju se, rostiljaju, popiju koju...![]()
Igraci se ne zalazu? Pa sto si ih stavio u ekipu onda? Sto ih nisi natjerao da se zalazu?![]()
Dok je igrao u vukovima, a i prije, pratio sam Misketa i bio mi je veoma drag jer volim njegov nacin igre. Tog Misketa vise nema, u potpunosti ga nema. Ovaj Miske nit igra u nekoj ligi, niti u momcadi, nit igra sad nesto superiorno. Ne treba sad glumiti neki autoritet ali ako covjek ne igra dobro onda on nije zasluzio da igra za reprezentaciju.
Miske je samo primjer.
-
mikogoago
#8398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PeppermintSA wrote:Evo, izlazi novokomponovana, seljacka zajednicka svijest, po ko zna koji put, na vidjelo. Svima je Pape kriv, svi su veliki takticari sirokih shvatanja, svima puna usta raznoraznih formacija, sistema, pi*** materina - a svi velike patriote, ''djesi bio kad je Bosna gorila?''; ''zlatni ljiljani'' ovo, ''zlatni ljiljani'' ono iz, nama daleke, Svedske, Danske, Njemacke, ili pak, iz bliske Rogatice, Dobruna ili Ustiprace, pa makar u dusi - jbg, ''on sa sela, selo nikad iz njega''. Ova armija kojekavih ''znalaca'' ima iza sebe i novokomponovanu, instant kastu novinarcica(citaj: piskarala) koja ih hrani bombasticnim naslovima, i jos bombasticnijim ''provjerenim'' informacijama o nasim ''zmajevima''. Nas, bosanski Zunjinjo zvani Pjana, nas kapiten lavljeg srca zvani Spaha(Arsenal ga hoce); nas blistavi bosanski Dijamant: ''Dzekooooo dijamanteeeeeee''; ruski general, a fudbalski penzioner malih mogucnosti poznatiji kao Elvir Rahimic idr. predstavljaju mega-ultra-super reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Iz inata protiv svih(UEFA nas mrzi, FIFA nas mrzi, Dodik nas mrzi, Evropski klubovi nas mrze, kladionice nas mrze, sudije nas mrze, pomocne sudije nas mrze.....), uz armiju nezaposlenih, socijalnih slucajeva iz cijele Evrope(rodom iz pomenute Rogatice, Dobruna i Ustiprace) i tesko-razumljivih povika na tesko-razumljivom bosanskom jeziku brani cast nase novokomponovane, seljacke zajednicke svijesti.
Sve su to veliki sinovi Bosne, igracine svoje vrste za koje se otima pola Evrope, dok novokomponovani, instant fudbalski ''znalci i takticari'' razglabaju o velikim taktickim gafovima i kiksevima raznoraznih Safeta Susica, Cira Blazevica, Fuada Muzurovica, Blaz Sliskovica, Faruka Hadzibegica idr. ''loptasa'' koji su, valjda, tamo nekad ''ganjali tu loptu, prije nego sto su prvopomenuti prvi put i usli na fudbalski stadion i stekli svoja silna takticka znanja''. Nijhov glas prenose raznorazne Bahe(bivsi trgovci farmerki po kraj sarajevske trznice), Sinani Sinanovici(seljacine koje su prvi put vidjeli stadion 96'), Igori Kristici(bivse vedete Olimpika; da-da, onaj s odvratnim glasom), sportsportovi(nekad je sarajevski 'Svijet' bio domaca zuta stampa) idr., dizuci nase ''zmajeve'' u nebesa, a ''ruseci savez''(iste seljacine kao sto su i oni) godinama.
I u svemu tome se Safet Susic, najbolji fudbaler kojeg ce ovi prostori ikad imati, ne snalazi bas dobro. Jebiga, nije on patriota, odbio nekad reprezentaciju; igra kukavicki - Ibisevica od 1. minute; ne leti po Bilinom polju...Zapravo, on je kriv kada se ti nasi ''zmajevi'' obrukaju, tj. kad pokazu svoju pravu kvalitetu, kao veceras. Jer, zaboga, oni su ''zmajevi'', ponos nacije, igracine, vedete, legende, borci lavljeg srca bla bla bla. Isto kao sto su svojevremeno Konjici, Barbarezi, Musici i ostali prodavaci ubleha bili. Cak sam nedavno i cuo saopstenje jednog velikog ''takticara i znalca'' koje je glasilo: ''Barbarez je bio bolji igrac od Safeta Susica''....e moj ti, dok je Pape harao Jugoslavijom, ti si jos bio u mudima svog babe, koji je cuv'o ovce po Romaniji...ali dobro: Susici, Hadzibegici, Muzurovici, Sliskovici ne valjaju, ne znaju posloziti to: Jel' 4-4-2? 3-5-2? 4-5-1? Ofanzivno? Defanzivno? hajdeeeee, da cujem strucnjake, pa mozda ako sretnem Papeta, prenesem mu!
Samo znajte, igrala se ta famozna lopta i prije i ima neke raje koja se sjeca tih dana, kada se bas igrala ta jeb*** lopta...Nekad se nije vuklo po igralistu, dok te zemljaci kovaju u zvijezde i nekad se znalo ko je velikan, a ko ''donji''. Al jbg...to je bilo prije Dijamanta, Spaha, Pjana, Cileta, Barbi, Saliha, Ibra, Bola....korida, vjeronauka, 7 jegera...al jebo to sad - idemo svi na glas: "Pape odlaaaazi! Be-Ha-Ef, Be-Ha-Ef!'
Pricajte sta hocete ali ovo je istina!!!
I jos nesto gdje ima dima ima i vatre,drugim rjecima ne moze biti da su svi selektori losi,a rezultati,igra,pristup igri isti. Ja tu vidim samo jednog krivca igraci.Ocito je da treba pocistiti repku.Spahicu,Hasagicu,Misimovicu,Mravcu,Ibricicu se zahvaliti za sve organizovati im tekmu oprostajnu,na klupu sa Djekom,Pjanicem.Dati sansu drugima koji su mozda i losiji,mada cisto sumnjam(ni ovi do sada nisu nesto-barem po pokazanom do sada pokazali),ali kojice se boriti srcem za svoju domovinu.
Ne vidim sta je Susic toliko pogrjesio? Ne moze on trcati za njih i na kraju neko kaze on ih je trebao pripremiti i motivisati,nafurati.E jebem mater ja onome kome treba posebni stimulans kada igra i brani boje svoje drzave
-
oridjidji
#8399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sreca nasa pa smo s Rumunima igrali na pocetku, jedini kiks nam je poraz od Francuske na Kosevu, u Albaniji nismo imali srece da pobjedimo, iako smo dvije precke pogodili... jbg s Rumunima smo makar trebali bod izvuci, al posto smo odigrali kukavicki ljudi su nas zasluzeno dobili, nadigrali su nas u svim aspektima igre...
Sada imamo utakmicu sa Albanijom, dvomec sa Bjelorusima, domacu utakmicu sa Luksemburgom i gostovanje kod Francuza. Sa sinocnjom igrom ni remije nemozemo garantovati protiv direktnih konkurenata za drugu poziciju.
Rumuni poslje pobjede nad nama, dobili su elana da naprave nesto vise, medjutim imaju nepovoljniji raspored od nas i utakmicu vise, tako da mi mozemo ako u naredne cetri utakmice izvucemo 12 bodova ili barem 10 mozemo se nadati drugoj poziciji. E sad na nama je da se nadamo da ce Albanija, Bjelorusija, pa i Rumunija ocesati bodove jedni drugima. A da mi u te tri utakmice mozemo iskoristiti maksimalno prednost domaceg terena, normalno ako budemo pozrtvovaniji i od Albanaca, Bjelorusa i Luksemburga. Medjutim sa sinocnjom igrom u Zenici vrlo lako Albanci mogu da nam ocitaju fudbalsku lekciju iako imamo kvalitetniji tim od njih i Bjelorusa.
E sad cemo vidjeti hoceli nam se opet narusena atmosfera u reprezentaciji vratiti dobrim u narednim utakmicama ko sto je znala prije pa bi se cudom i poklapanjem rezultata vratili u igru za drugu poziciju..
Sada imamo utakmicu sa Albanijom, dvomec sa Bjelorusima, domacu utakmicu sa Luksemburgom i gostovanje kod Francuza. Sa sinocnjom igrom ni remije nemozemo garantovati protiv direktnih konkurenata za drugu poziciju.
Rumuni poslje pobjede nad nama, dobili su elana da naprave nesto vise, medjutim imaju nepovoljniji raspored od nas i utakmicu vise, tako da mi mozemo ako u naredne cetri utakmice izvucemo 12 bodova ili barem 10 mozemo se nadati drugoj poziciji. E sad na nama je da se nadamo da ce Albanija, Bjelorusija, pa i Rumunija ocesati bodove jedni drugima. A da mi u te tri utakmice mozemo iskoristiti maksimalno prednost domaceg terena, normalno ako budemo pozrtvovaniji i od Albanaca, Bjelorusa i Luksemburga. Medjutim sa sinocnjom igrom u Zenici vrlo lako Albanci mogu da nam ocitaju fudbalsku lekciju iako imamo kvalitetniji tim od njih i Bjelorusa.
E sad cemo vidjeti hoceli nam se opet narusena atmosfera u reprezentaciji vratiti dobrim u narednim utakmicama ko sto je znala prije pa bi se cudom i poklapanjem rezultata vratili u igru za drugu poziciju..
- jedaneska
#8400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
smatram da su naši igrali vrlo dobro, ali to nipošto nije dovoljno kada se radi o REPREZENTACIJI JEDNE RUMUNIJE koja je bila strah i trepet i za bivšu Jugoslaviju, a kamo li za sada šestinu iste. Mislim da naši ljudi nisu svjesni veličine i ozbiljnosti Rumunije kao države, faktora snage i fudbalske veličine... Kad se nekome spomene Rumunija, kod nas odmahnu rukom i nedmeno kao s neke "visine" potcijene i ponižavaju bez znanja i pokrića, ali evo vidjeli smo sinoć kako naši ne mogu doći do izražaja ne zato što ne znaju, nego zato što su nadigrani odnosom, taktikom i spretnošču, jedino njihov golman možda nije bolji od našeg, ali to je nedovoljno za vrhunska takmičenja