Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
splend

#8276 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by splend »

jel ova prevodi ovom rumunu :mrgreen:
Bog zna sta je ona njemu prevela :mrgreen:
na 1.30 pocinje sou :lol:
jeza u ledja

#8277 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

splend wrote:jel ova prevodi ovom rumunu :mrgreen:
Ja sam cuo ovaj telefonski razgovor i ranije. Da nesto specijalno govori o njenom znanju jezika - i nije bas.

Slavicin engleski je nako srednja zalost, ali ocigledno se moze sporazumijevati. Njen je jedini problem sto nije znala procitati email adresu, pa se zajobunila. :D Inace na kameri djeluje izgubljeno u vremenu i prostoru.
pirmin

#8278 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by pirmin »

jeza u ledja wrote:
splend wrote:jel ova prevodi ovom rumunu :mrgreen:
Ja sam cuo ovaj telefonski razgovor i ranije. Da nesto specijalno govori o njenom znanju jezika - i nije bas.

Slavicin engleski je nako srednja zalost, ali ocigledno se moze sporazumijevati. Njen je jedini problem sto nije znala procitati email adresu, pa se zajobunila. :D Inace na kameri djeluje izgubljeno u vremenu i prostoru.
Al realno, kad su je vec zajebavali :D mogli su naci nekoga sa boljim naglaskom da je ispituje.
Pravo je baustelski. :D
madFlava

#8279 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by madFlava »

Safet Susic trener i po,dosao u Rumuniju da uzme bod sa repkom BiH koja igra ko ekipa Binga na malonogometnom turniru :D :shock:
USAblues

#8280 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by USAblues »

Safete Molim Te Daj otkaz..molim TE!!! Pokusao si Ne IDE...Veliki je ovo zalogaj bio za tebe....idi molim Te...Bolje da te pamtimo ka fudbalera majsora nego kao trenera....
Last edited by USAblues on 03/06/2011 21:31, edited 1 time in total.
theunicate

#8281 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by theunicate »

Izgubiti 0:3 ako Bog da ne i više,samo jedan podatak koji govori koliko je trener "dobar". Pljesak za trenera koji u svojim izjavama na tv-u samo sto ne kaze : " Oni su jači,poderat će nas ! " Stvarno diže moral našim igračima.Svaka čast :D
veljaca

#8282 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Albanija se jednostavno - mora pobijediti ....

Danasnja taktika - ravna nuli, kao i igra ....

Mravac :evil: mr's iz reprezentacije .....

Selektore - mijenjaj nesto za susret protiv Albanije ....

:sax:
zilla_

#8283 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zilla_ »

Bruka i sramota...
Večeras smo mogli da vidimo a i prije da Muslimović zaslužuje da igra pa makar i ispred Džeke... Sa džekom definitivno nešto nije ok... ili se lik digo il ne može bolje... uglavnom, njegovo zalaganje je ispod nule...

Jbte nisu dva pasa sastavili kako treba... Dugo nisam gledao lošije izdanje reprezentacije... :x :x :x
Mobile_Disco

#8284 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

Cestitke selektoru na taktici, sta ce nije ni on kriv kad ne zna..
udrch

#8285 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by udrch »

Ako mu Mravac zaigra više ikad, treba otići kod hodže kakvog da zapiše našem selektoru..
Dead Man Walking

#8286 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Mobile_Disco wrote:Cestitke selektoru na taktici, sta ce nije ni on kriv kad ne zna..
I ja bih pohvalio taktiku. :angry: Naravno, bilo bi nefer ne pohvaliti i sjajan izbor igraca. Ocito je da su pored ove granitne odbrane Papac, Nadarevic i Jahic potpuno nepotrebni :thumbup:
veljaca wrote: Selektore - mijenjaj nesto za susret protiv Albanije ....
Po mogucnosti, pos'o. :cry:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8287 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Chmoljo »

meni stvarno nije jasno kojom je logikom bolji Mravac od Nadarevića toliko da se Nadaravić i ne poziva u reprezentaciju?

ili ako je problem u komunikaciji, po čemu se Ibričić poziva, kad mu je Hajduk bitniji od reprezentacije, a Safet ne? iako smo defecitarni na Safetovoj poziciji.

ne znam ljudi, ali ja se sjećam njegovog ginjenja na terenu. nije neki igrač, ali za odbranu i ne trebaš biti :roll:
Mobile_Disco

#8288 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

Chmoljo wrote:meni stvarno nije jasno kojom je logikom bolji Mravac od Nadarevića toliko da se Nadaravić i ne poziva u reprezentaciju?

ili ako je problem u komunikaciji, po čemu se Ibričić poziva, kad mu je Hajduk bitniji od reprezentacije, a Safet ne? iako smo defecitarni na Safetovoj poziciji.

ne znam ljudi, ali ja se sjećam njegovog ginjenja na terenu. nije neki igrač, ali za odbranu i ne trebaš biti :roll:
Nesto kontam poslije ovog tvog posta, da Munja nema umjesane prste u ovo sve, barem sto se tice Mravca, da ga pokusaju utrpat nekoj ekipe preko reprezentacije, pa da se koja para klepi, jer ne znam kojom logikom da ga zoves a on ovako los, il su familija il je ovo prvo sto sam napisao. Ibricic se izgleda pretplatio na mjesto u reprezentaciji, nebitno sto je svaku tekmu prelos, al eto..
MrBega

#8289 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MrBega »

Meni je najgori ociti defetizam Papetov, jer nije dobro prije utakmice govorit "dobar je i bod", jer pjesma kaze "dobro smo igrali, dobar je i bod.Večeras nismo igrali dobro baš zato što smo igrali na bod, mislim nije bezze x najveca kvota, još u utakmici gdje i on sam kaže da će sigurno biti golova
Obuca9

#8290 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.
ganjeta

#8291 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Narvano da si glup kad ti mikado igra :roll:
Mravac :lol:
Dead Man Walking

#8292 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

hz__semir wrote:„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.
Promjenio je jednog igraca, izvadio Vedu a ubacio jedinog iz "velike cetvorke" koji do tad nije bio standardan. Just sayin'. :mrgreen: Koji li su mu to igraci sugerisali, hm, hm, hm... No, naravno, necemo o imenima. :lol:
Dialer

#8293 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dialer »

Jebiga ne moze Pape nauciti Muslimovica da plasira loptu, Ibisevica da matira golmana lagano ko ona Marica, Spahica kako da se psotavi. Kapiten je veceras bio najgori, nako ispast kod 3 gola, je bruka, sa 32 godine ispast ko pcoetnik, sam bi izaso. Uzasno. Szeko na klupu, dok se ne dohaviza, sutra malo jez, bejsment, ovo ono, da se dozovu :)
Murat Sabanovic

#8294 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

susic
Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić,a prenosi SCsport.
pa otjeraj bagru safete...
oridjidji

#8295 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oridjidji »

pustite se vi ljudi papeta, pape je kriv radi mravca i ibricica u prvih 11 i radi price o bodu, medjutim nije on kriv sto nasi bekovi vole da ostavljaju prostor iza sebe, pa nam pola odbrane ispadne s jednom dugom loptom rumuna. nocas se momci nisu zalozili onako kako su trebali. bod se nebrani kukavicjom igrom. prakticno mi nismo ni igrali. pa prvi zuti karton smo napravili u 70 minuti i to onaj stilicev. zalozili su Keno, Vedo, pa i Muslimovic. Pjana, Miske trebaju na kurs brzog rijesavanja lopte kao i Ibricic.

rumuni su nas dobili zasluzeno, lucesku je pozvao mutu-a i najmanje 6-7 novih igraca koji igraju u njihovoj ligi, momci su ginuli na terenu i zasluzeno slavili. covjek nas je prostudirao, procitao taktiku, udario nas gdje smo najslabiji i to je to...

znam da mozemo bolje... ali ovo nocas nije bilo zalaganje nije bilo nista... ista utakmica ko ona sa Francuskom na Kosevu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8296 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Chmoljo »

jel ba, evo nisam pratio rasprave, ali što Nadarevića tog nema? šta je problem? loša forma, svađa sa Papetom ili neko stvarno misli da je on lošiji od Mravca?
oridjidji

#8297 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oridjidji »

Chmoljo wrote:jel ba, evo nisam pratio rasprave, ali što Nadarevića tog nema? šta je problem? loša forma, svađa sa Papetom ili neko stvarno misli da je on lošiji od Mravca?
otijeralo ga iz reprezentacije neodazivanje selektoru isto kao i begovica....
just principe

#8298 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by just principe »

hz__semir wrote:„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

svidja mi se kako je reagovao nakon utakmice ( to lupanje sakom od stol i slicno :mrgreen: ) zbog toga ocekujem drasticne promjene u sastavu protiv albanaca...Kao i promjenu taktike, jer ipak mislim da je vise Pape kriv sa svojom postavkom igre nego ti igraci koji su ga razocarali, jednostavno ne mozes ti igrati kad u ekipi imas sve iste ili u najmanju ruku igrace slicnog kalibra, a u napadu usamljenog i indisponiranog Dzeku ( ovo se posebno odnosi na period 1 poluvremena )..a s druge strane rumuni i na tereni i na tribinama napaljeni :roll: .. U drugom pol. malo bolja situacija, ali nista vrijedno paznje. No hajd, ako bude ovo samo ostalo na "losoj noci" bice odlicno, a vjerujem da je bila losa noc, jer jednostavno protivnik se nije smio podcjeniti izjavama tipa "idemo po 3 boda, bolji smo, samo nas pobjeda zadovoljava i sl"... jer, moj Pape trebao si ti njima prije utakmice udariti sakom od stol, a ne tim izjavama samo napaliti rumunje :roll:

Nadam se da ces nesto skontati, znam da hoces ali nadam se da ce to biti nesto dobro za nas :bih:
lijek-za-sve

#8299 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lijek-za-sve »

zoom66 wrote:spaha dohak'o baki, dohakat ce i papetu :oops:

spaha odjebi, pape odlazi, baka vracaj se iz arabije i pomagaj :D
ti ozbiljan ili :shock: svasta ces ovde procitati :run:
oridjidji

#8300 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oridjidji »

just principe wrote:

svidja mi se kako je reagovao nakon utakmice ( to lupanje sakom od stol i slicno :mrgreen: ) zbog toga ocekujem drasticne promjene u sastavu protiv albanaca...Kao i promjenu taktike, jer ipak mislim da je vise Pape kriv sa svojom postavkom igre nego ti igraci koji su ga razocarali, jednostavno ne mozes ti igrati kad u ekipi imas sve iste ili u najmanju ruku igrace slicnog kalibra, a u napadu usamljenog i indisponiranog Dzeku ( ovo se posebno odnosi na period 1 poluvremena )..a s druge strane rumuni i na tereni i na tribinama napaljeni :roll: .. U drugom pol. malo bolja situacija, ali nista vrijedno paznje. No hajd, ako bude ovo samo ostalo na "losoj noci" bice odlicno, a vjerujem da je bila losa noc, jer jednostavno protivnik se nije smio podcjeniti izjavama tipa "idemo po 3 boda, bolji smo, samo nas pobjeda zadovoljava i sl"... jer, moj Pape trebao si ti njima prije utakmice udariti sakom od stol, a ne tim izjavama samo napaliti rumunje :roll:

Nadam se da ces nesto skontati, znam da hoces ali nadam se da ce to biti nesto dobro za nas :bih:
Jeli Pape izveo 11 igraca koji se ne znaju? Jeli izveo nesto novo revolucionarno nije? Taktika vec vidjena, igrao na isti fazon u Slovackoj, ista imena na terenu, ista postavka igre... sta su uradili revolucionarno? Nista. U prijateljskoj utakmici su napravili vise zutih kartona i pokazali zelje da naprave bilo kakav rezultat... Sta su nasi igraci uradili danas? Nista.... Pa trebali Pape da im popusi k...c da bi igrali... Pape je patriota, prvi medju igracima ove reprezentacije ikada je bio, selektor je postao onda kada su svi bjezali od reprezentacije, najgore je prezivio sa njom i ovo mu je vracanje za to zalaganje... mogo je dici sidro... reci jebi te se svi ... nije...

Svi zaboravljaju cinjenicu da je on covjek koji bi obukao dres i sada i pokazao im sta je zalaganje iako ima godina...

I ima pravo kad kaze da oni nisu ni "I" od igraca kada se na terenu ponasaju nonsarlantno...

Pa Mravac koji je levat, duduk, trudio se, gorio je ali dzaba mu je kad nije nivo za reprezentacije...Mujdza i Lulic zaboravili odbrambene zadatke... smjesno...
Dzeko zaradio pare pa drka po terenu, Miske smjesan, Pjana ne moze sam, Ibricica los... sta su napravili veceras ... golemo nista... Hvala Bogu pa imamo Kenu 7-0 da su nas uzeli zaslluzeno bi bilo...

Ispade da je srce ostalo na klupi, pa Vedo je za 30 sata pokazao kako se igra, Muslimovic takodjer...

A svi Vedi majku redovno psujemo... Ali Vedo za razliku od Dzeke trci...
Last edited by oridjidji on 04/06/2011 00:21, edited 1 time in total.
Locked