Da je covjek rekao bi "necu igrati za reprezentaciju zbog tog i tog covjeka jer mi je to i to rekao" a ne se na bolest izvlaciti dok je u isto vrijeme za Stoke uvijek spreman.buzzer wrote:lijepi bosanski mentalitet. braco izdajica, ciro peder, papac papak, miske cetnik, pape seljak...i naravno da je sasvim normalno i patriotski zatjerati u pizdu materinu i to jos hercegovacko/kanadsku momka koji je napustio drzavu koja ima civiliziran i sredjen savez, vrhunske uslove za rad i u kojoj mu je mjesto u timu bilo zagarantovano, pa se pozelio vratiti "svome" jatu...i nije se, seljak kanadsko/hercegovacki snasao u igrankama gradske raje...
Hocel mu to neko glavu otkinuti ako kaze sta je bilo, eno Papac ziv i zdrav a vec godinama javno govori zbog koga ne igra za reprezentaciju, sto je po meni posteno ako nista prema nama navijacima koji ga zelimo vidjeti u reprezentaciji, dok nam ovaj svima vrijedja inteligenciju, konta ovdje narod telad i kad mu bude kur*u ceif "ozdravit ce"
Bio mi je u pocetku drag i cak sam snimao klipove sa njegovim odbranama i ovdje na forumu ih postavljao, ali se sad nadam da ce ga se prekrizit za sva vremena.