Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#7851 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Jebo Poljsku, ocu u Ukrajinu! :D
erni3

#7852 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by erni3 »

jeza u ledja wrote:Jebo Poljsku, ocu u Ukrajinu! :D
Moldaviju i Rumuniju (i 500€) :D
veljaca

#7853 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

LSD wrote:Neda Švabo na Papeta :-) davno je on provalio novinarske hijene i kakva je to sorta.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aNw68b3GpM
Svaka cast legendi Ivici .....

Ne pada iver daleko od klade ...... ( kome nije jasno zasto je i drugi Osim - legendaran ) ....

Podrska selektoru da nas odvede na EP .... Ako ne uspije - onda razgovarati o sljedecim koracima ...

:sax:
luckylaka

#7854 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:Jebo Poljsku, ocu u Ukrajinu! :D
Mislis da su jeftinije u Ukrajini.Vidi bog ti dok se jos nije krenulo.Ako se nadjemo tamo ja castim jednom. :D
Corola

#7855 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

veljaca wrote:
LSD wrote:Neda Švabo na Papeta :-) davno je on provalio novinarske hijene i kakva je to sorta.

Ne pada iver daleko od klade ...... ( kome nije jasno zasto je i drugi Osim - legendaran ) ....

Podrska selektoru da nas odvede na EP .... Ako ne uspije - onda razgovarati o sljedecim koracima ...

Za prvog Osima a to je Svabo se zna da je legendaran, ovaj drugi ili prvi(zavisi kako ih ti redas) ni po cemu ne moze biti ni blizu te titule.
Jedino po izjavama tipa kifle i zdenka. :-)
P.S To su nas ko' biva drugi selektori pocesto vodili na prvenstva.Pa ako sad ne odemo bit ce veliki neuspjeh. :-)
A sto nam prvotimci repke,zuljaju klupe u timovima.Manje vise.
veljaca

#7856 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Corola wrote:
veljaca wrote:

Za prvog Osima a to je Svabo se zna da je legendaran, ovaj drugi ili prvi(zavisi kako ih ti redas) ni po cemu ne moze biti ni blizu te titule.
Jedino po izjavama tipa kifle i zdenka. :-)
P.S To su nas ko' biva drugi selektori pocesto vodili na prvenstva.Pa ako sad ne odemo bit ce veliki neuspjeh. :-)
A sto nam prvotimci repke,zuljaju klupe u timovima.Manje vise.
:?

Zbog ovakvoga razmisljanja nam se sve ovo i desava ..... :-)
Baudelaire

#7857 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Izvadio si tu rečenicu iz konteksta, čovjek je htio nešto drugo reći.
Corola

#7858 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Baudelaire wrote:Izvadio si tu rečenicu iz konteksta, čovjek je htio nešto drugo reći.
Mah, ne bi bio @veljaca vec februar. Da recenice ne izvlaci iz konteksta.Ili u prevodu navodi na svoj mlin ,ono sto njemu pase .
juventus

#7859 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by juventus »

Ja kako pročita, Amar Osim je uz Rudi Zavrla posmatrač UEFA-e kada je u pitanju situacija u BH fudbalu i rad Komiteta za normalizaciju.

Pa vi vidite ko je Amar i koliko se cijeni.
Edin H.

#7860 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

juventus wrote:Ja kako pročita, Amar Osim je uz Rudi Zavrla posmatrač UEFA-e kada je u pitanju situacija u BH fudbalu i rad Komiteta za normalizaciju.

Nikako mi nije jasno na koju foru je Amar uletio tamo :D

Ali stoji da mu utjecaj u svjetskim fudbalskim krugovima vrtoglavo raste :D
Obuca9

#7861 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

juventus wrote:Ja kako pročita, Amar Osim je uz Rudi Zavrla posmatrač UEFA-e kada je u pitanju situacija u BH fudbalu i rad Komiteta za normalizaciju.

Ako ćemo realno, jedino po čemu Amara mogu prepoznati u svijetu i Evropi i po čemu može biti cijenjen je to što je Ivicin sin. Ništa više.

Ako govorimo o teritoriji BiH, onda je to već druga priča, priča o najtrofejnijem treneru PL BiH, ali da ga Platini ili Blatter cijene i postuju i da uopste zbog toga znaju za njega... Nećemo se lagati.
Meshtar

#7862 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Meshtar »

Čitam današnji Sport, pa mi je Pape malo nejasan. Kaže da ga brine Salihović jer sjedi na klupi, te da nije siguran da će biti u prvih 11 protiv Rumuna. A onda na slijedeće pitanje o Saši papcu govori kako ima pokrivenu lijevu stranu te da mu ovaj nije zanimljiv. Hajde nastranu što ni Salihović ni Luluć nisu klasični bekovi, pa je Papac rođen za tu poziciju, nego što Papac može igrati i stopera. Uostalom super bi bila odbrana Salihović(Lulić) - Papac - Spahić - Mujdža. Saša je odličan igrač koji redovno igra u velikom klubu. I to što je još bitnije u ligi koja je poznata kao gruba. Mi nemamo previše takvih igrača, smatram da bi ga obavezno trebao zvati da igra za repku.
BHF_Manijak

#7863 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Meshtar wrote:Čitam današnji Sport, pa mi je Pape malo nejasan. Kaže da ga brine Salihović jer sjedi na klupi, te da nije siguran da će biti u prvih 11 protiv Rumuna. A onda na slijedeće pitanje o Saši papcu govori kako ima pokrivenu lijevu stranu te da mu ovaj nije zanimljiv. Hajde nastranu što ni Salihović ni Luluć nisu klasični bekovi, pa je Papac rođen za tu poziciju, nego što Papac može igrati i stopera. Uostalom super bi bila odbrana Salihović(Lulić) - Papac - Spahić - Mujdža. Saša je odličan igrač koji redovno igra u velikom klubu. I to što je još bitnije u ligi koja je poznata kao gruba. Mi nemamo previše takvih igrača, smatram da bi ga obavezno trebao zvati da igra za repku.
To su ti dvostruki arsini o kojima sam pricao...Ali nejse, ispast cu jos smrtni neprijtelj Susica, tako da... :run:
Corola

#7864 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Meshtar wrote:Čitam današnji Sport, pa mi je Pape malo nejasan. Kaže da ga brine Salihović jer sjedi na klupi, te da nije siguran da će biti u prvih 11 protiv Rumuna. A onda na slijedeće pitanje o Saši papcu govori kako ima pokrivenu lijevu stranu te da mu ovaj nije zanimljiv. Hajde nastranu što ni Salihović ni Luluć nisu klasični bekovi, pa je Papac rođen za tu poziciju, nego što Papac može igrati i stopera. Uostalom super bi bila odbrana Salihović(Lulić) - Papac - Spahić - Mujdža. Saša je odličan igrač koji redovno igra u velikom klubu. I to što je još bitnije u ligi koja je poznata kao gruba. Mi nemamo previše takvih igrača, smatram da bi ga obavezno trebao zvati da igra za repku.
Ne moze Papca zvati iz ''Papcevih moralnih ''razloga.Ovaj je rekao da ce zaigrati samo onda kad ne bude Ilje oko saveza.
Posto je Iljo vise nego ocito i dalje u savezu,od toga nema nista :-)
Sto se tice Salihovica poslije Lulica je bas igrac u kojeg se Pape kleo.Naravno da ce ga brinuti neigranje to jest povreda.Koja se bila oduzila na skoro mjesec dana.Cekas ga dugu godinu i da ti se ovo desi.Nikome normalnom nece biti svejedno.
P.S Jel to ''h-avazov Schport'' :lol:
jah_

#7865 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jah_ »

Kad smo vec kod Papaca i Papeta, zna li ko od vas kako je nastao nadimak Safetu, Pape :-)
Dead Man Walking

#7866 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Ranije je izjavljivao da ce razmisliti u vezi Sase. Pod razmisliti je valjda mislio "ne smijem nista reci dok ne vidim s nadleznim" i evo u medjuvremenu je "razmislio" i Sasa je nepotreban. :roll:
Obuca9

#7867 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

jah_ wrote:Kad smo vec kod Papaca i Papeta, zna li ko od vas kako je nastao nadimak Safetu, Pape :-)
Kad se tek rodio, stariji brat Sead nije znao izgovoriti "Safet" nego ga zvao "Pape".
Corola

#7868 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Dead Man Walking wrote:
Ranije je izjavljivao da ce razmisliti u vezi Sase. Pod razmisliti je valjda mislio "ne smijem nista reci dok ne vidim s nadleznim" i evo u medjuvremenu je "razmislio" i Sasa je nepotreban. :roll:
Ne samo da mrtav coj'k moze hodati.Vec imati i moc citanja misli. :lol:
Dead Man Walking

#7869 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Evo ga opet. :lol: Hoces broj telefona? Jedini uslov je da naucis da se tacka ne stavlja u pola recenice nego na kraju. :roll:
Corola

#7870 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

@Mrtav coj'k koji hoda je definitivno fenomen.Pored hodanja i citanja Papetovih misli.Moze bez po muke da sastavi dvije recenice bez tacke. :lol:
Dead Man Walking

#7871 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

E yebi ga, nista od telefona, ipak sam te precjenio. :( A sad mi se skini s one stvari, molicu. U 11 godina na ovom forumu nisam bio u Banovicima, pa ako vec budem morao, daj da mi prvi but bude zbog nekog pismenog, a ti u tu kategoriju ne spadas. Iskljucujem se iz polemike s tobom. Zivio ti meni. :thumbup:
Corola

#7872 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Ko o cemu, kurva o postenju,vojnik o skracenju a mrtav coj'k koji hoda o pismenoscu. :-) A bogami ,ni matematika ti nije jaka strana.Prijavljen od 2004 ,a pises da si 11 godina na ovom forumu bez bana :-)
Vjeruj mi da te ne bih ni primjecivao,da ti postovi nisu za sege i zayebancije.Ali fakat.
Kako napisa u vezi Papeta i Papca i takve bljuvotine kao i izmisljotine.Nema sanse da ostanes neokrznut. :dance:
Zar ga Pape na samom pocetku nije zvao.Ovaj ko' fol cuvao obraz.Dok je lijeva strana,krpljena sa svim i svacim.
E sad,kad mu ugovor istice kod Skota.Ko' kec na desetku mu sjeo ''puc''u savezu.(Kasnije ce se saznati,neuspio)
Pa se ko' usput javio,da je ziv.Ruku na srce,uvijek je bio najslabija karika dok je u repci igrao.Sto se defanzive tice.
Jos mi se kosa na glavi dize od njegove simultanke u Briselu :-) :roll:
Uostalom koga bi izvadio,Lulica ili Salihovica zbog njega? :?
A stopera nije igrao,jos od Sirokog Brijega.
Sto se tice pretpostavljenih :lol: To se Pape boji da ce izgubiti ''masnu platu'',koju potrosi na putni trosak i topli obrok.
Tako da nista drugo ne preostaje,nego se grohotom nasmijati na @mrtvo hodajuce coj'kove opaske. :lol:
Dead Man Walking

#7873 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Corola wrote:Ko o cemu, kurva o postenju, (rijec koja dolazi nakon zareza se odvaja) vojnik o skracenju a mrtav coj'k koji hoda o pismenoscu (pismenoSTI) . :-) A bogami ,(zarez ide uz rijec kao sufiks a ne kao prefkis) ni matematika ti nije jaka strana.Prijavljen od 2004 ,a pises da si 11 godina na ovom forumu bez bana. :-) (tacka se stavlja na kraju recenice)
Vjeruj mi da te ne bih ni primjecivao, (nepotreban zarez)da ti postovi nisu za sege i zayebancije.Ali fakat.
Kako napisa u vezi Papeta i Papca i takve bljuvotine kao i izmisljotine.(tacka u sred recenice)Nema sanse da ostanes neokrznut. :dance:
Zar ga Pape na samom pocetku nije zvao. (nakon upitne recenice slijedi upitnik a ne tacka)Ovaj ko' (ovo koristenje apostrofa odmah patentiraj, ako vidi Karakljajic bice da je on izmislio :lol: ) fol cuvao obraz.Dok je lijeva strana,(zasto zarez?)krpljena sa svim i svacim.
E sad,kad mu ugovor istice kod Skota.(tacka se ne stavlja u sred recenice) Ko'( :lol: ) kec na desetku mu sjeo ''puc''u savezu.(Kasnije ce se saznati, (nepotreban zarez)neuspio)
Pa se ko' ( :lol: ) usput javio,da je ziv.Ruku na srce,uvijek je bio najslabija karika dok je u repci igrao.Sto se defanzive tice.
Jos mi se kosa na glavi dize od njegove simultanke u Briselu. :-) :roll:
A stopera nije igrao,(nepotreban zarez)jos od Sirokog Brijega.
Sto se tice pretpostavljenih :lol: To (veliko slovo u sred recenice :roll: ) se Pape boji da ce izgubiti ''masnu platu'',koju potrosi na putni trosak i topli obrok.
Tako da nista drugo ne preostaje,nego se grohotom nasmijati na @mrtvo hodajuce coj'kove opaske. :lol:
Nedovoljan (1)
ganjeta

#7874 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

:mrgreen:
jeza u ledja

#7875 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Dead Man Walking wrote:
Corola wrote:Ko o cemu, kurva o postenju, (rijec koja dolazi nakon zareza se odvaja) vojnik o skracenju a mrtav coj'k koji hoda o pismenoscu (pismenoSTI) . :-) A bogami ,(zarez ide uz rijec kao sufiks a ne kao prefkis) ni matematika ti nije jaka strana.Prijavljen od 2004 ,a pises da si 11 godina na ovom forumu bez bana. :-) (tacka se stavlja na kraju recenice)
Vjeruj mi da te ne bih ni primjecivao, (nepotreban zarez)da ti postovi nisu za sege i zayebancije.Ali fakat.
Kako napisa u vezi Papeta i Papca i takve bljuvotine kao i izmisljotine.(tacka u sred recenice)Nema sanse da ostanes neokrznut. :dance:
Zar ga Pape na samom pocetku nije zvao. (nakon upitne recenice slijedi upitnik a ne tacka)Ovaj ko' (ovo koristenje apostrofa odmah patentiraj, ako vidi Karakljajic bice da je on izmislio :lol: ) fol cuvao obraz.Dok je lijeva strana,(zasto zarez?)krpljena sa svim i svacim.
E sad,kad mu ugovor istice kod Skota.(tacka se ne stavlja u sred recenice) Ko'( :lol: ) kec na desetku mu sjeo ''puc''u savezu.(Kasnije ce se saznati, (nepotreban zarez)neuspio)
Pa se ko' ( :lol: ) usput javio,da je ziv.Ruku na srce,uvijek je bio najslabija karika dok je u repci igrao.Sto se defanzive tice.
Jos mi se kosa na glavi dize od njegove simultanke u Briselu. :-) :roll:
A stopera nije igrao,(nepotreban zarez)jos od Sirokog Brijega.
Sto se tice pretpostavljenih :lol: To (veliko slovo u sred recenice :roll: ) se Pape boji da ce izgubiti ''masnu platu'',koju potrosi na putni trosak i topli obrok.
Nedovoljan (1)
Nisi normalan majke mi. :D
Locked