luckylaka wrote:nemam_ideje wrote:Najbolje bi bilo da Ušanoviću uručimo nagradu za njegov trud oko reprezentacije, skupljamo potpise za amnestiju da ne bi slučajno odrobijao i platimo mu par kurava. Još treba malo para da dodamo. Nek mu se nađe, zlu ne trebalo.
Jel pošteno ?
Ako nisi nista pametnije mogao smisliti nisi ni ovo trebao napisati ili ako si mislio trebao si prvo pogledati naslov teme.Inace jarane,,COROLA,,svaka cast a postovima poklopice se pljuvaci usima.Polako.Neki vec jesu.Oni sto su predvidjali kraj PAPETU nakon dvije utakmice.oni sto su srali po Dzeki nakon Zenice i Portugala.oni sto natovarise Misketu prodanu utakmicu protiv portugala,oni sto su se kleli u Cirila ....i mnogi drugi koji su jedva cekali neki kiks reprezentacije pa da mogu srati po PAPETU do mile volje.I jos mnogo njih PAPE da smiri i utisa na ovom forumu.
Da mi je znati o čemu pišeš. Udarila amerikanska junk food u glavu ? Izljevi patriJotizma ? Teško ti u stranoj zemlji ? Šef te maltretira na poslu ? Đe je zapelo, šta lupetaš, kakav Ćiro, Džeko, Portugal
S tim da si se malo izgubio u komentaru, bog te pito zašto, sad ću da ti nacrtam šta je moja primjedba Sušiću i zbog čega govorim da je ego-tiper.
Munib Ušanović je OSUĐENI kriminalac. 5 godina je dobio zbog DOKAZANOG lopovluka. Mnogo puta je viđen sa haman maloljetnim kuravama u Bosni kako loče do zore. Osim toga, otrčao je u Beograd nakon četničkog sranja i potpisao kako je organizacija utakmice bila u redu i da su se faktički pobili navijači iz BiH i da nije do Srbije, nego da je do bosanaca. Zanemario je činjenicu da smo bili udaljeni jedni od drugih ni deset metara i da su njima dopustili da unose kamenje u cekerima na stadion.
Bio sam tamo. Lik koji to uradi meni smeta. Nije mogao biti otjeran zbog manđi u savezu. Izmišljali mu radna mjesta kada je trebalo. Na kraju, Komitet ga suspenduje, Sušić se pobuni što ga nisu obavijestili(klasični seljački ego trip) i fol neke ultimatume daje, ja napišem da mi to smeta(ne spominjem nikakve smjene, samo detektujem problem) i ja ne valjam, spominje se Portugal, Džeko, Misimović, Ćiro lopov itd........
Neko lud ovdje, a amerikanac ? Kući, svojima tu priču pričaj a ne meni.